![]() |
Re: Accidente din BT
Nop...nu aveau centurile...poate nu era chiar asa de grav daca le aveau:sad:
|
Soferul a iesit din coma!!! Are un mic cheag de sange pe creier si mana rupta ...Deci e bine...E la un spital din iasi. La impact era constient... De ce ar fi fost fugarit de......? NU dau nume
|
Quote:
|
Quote:
|
e tot in coma ... are baiatu si 8 luni de detentie :) si e din bacau , momentan in botosani pt. ca taicasu are afaceri aici , e in clasa a 11 la 20 de ani , nu suna ciudat ?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
mai stiti ceva de sofer? e mai bine ?
|
Doamne fereste....nu'mi vine sa cred decum au ramas in viata...:cry: :cry: :cry: Aveti grija cu viteza. "Mai bine pierzi un minut din viata decat sa'ti pierzi viata intr'un minut!!!" :(
|
tare poza no coment :lol:
|
care o fost de vina?
|
Quote:
|
Soferul e fiul unui procuror....no comment....!!
|
Quote:
|
Quote:
|
- avand in vedere ca i-am vazut in BT acum ceva vreme si erau opriti de un echipaj de politie care completa de zor un stufos proces verbal nu ma mira cum au ajuns... din cum se miscau ei prin oras era chestiune de timp pana sa ajunga asa...
|
da Doamne sa se fac ei bine dau-o drecu de masina niste bucati de tabla 4roti 3 bedal si un volan.
|
- daca se fac bine poate vor invata ceva din asta... daca nu era un camion si era o masina cu oameni, sau pietoni? mureau oameni nevinovati pentru ca nu au minte si se cred mari smecheri cand sunt niste mici soreci care abia au scos capul in lume, asta e si vina parintilor ca iau invatat ca-i scoate taticu' din toate, sa se faca bine si sa nu se mai suie niciodata la volan...
|
laguna_2_interceptor, tu esti tipu cu laguna aia break tunata calumea care a stat 2-3 zile in bt ?
|
- da, eu sunt... multumesc de apreciere...
|
M-am oprit in fiecare seara in fatza la Pita si am admirat-o:D s-o stapanesti sanatos, e frumoasa foc!
|
multumesc inca odata...
|
laguna_2_interceptor simi nu minte, frumoasa masina....despre sofer ce sa zic ,tot de la sursa allyn: s'a ridicat din pat si a incercat sa mearga , nu poate, ameteste...si din vorbele lui nu intelegi nimic...Vrea acasa :( Fereasca Dumnezeu de asa un accident...e distrus pe viata...mai ales cu cheagul ala de sange pe creier...ala se duce, dar peste cativa ani?:cry:
|
- de obicei cheag de sange pe creier duce la operatie care va avea ca rezultat semipareza si afectarea centrului vorbirii... asta cel mai optimist :(
|
Quote:
|
Unde ajung unii oameni din cauza "impresiilor"......
|
2 Attachment(s)
In seara asta pe Calea Nationala...3 fete in masina...una din ele dusa la spital celelalte 2 pe acolo...cica mergea pe linia de tramvai a intrat in bordura apoi in gard de unde a aruncat-o si a facut o tumba...
|
Scz pt claritate dar am facut cu telefonul...si mai si ploua:sad:
|
baloo, ce masina e aia ??
|
Audi...A3 cred...oricum era un model ceva mai vechi...
|
Nu se prea observa dar trebuie sa fi fost dezastros
|
Quote:
|
si nah .. gata cu figurilee .. ce a rezolvat .. degeaba ii da .. pe linie dreapta ..
|
6 Attachment(s)
undeva spre Dorohoi Dealu Mare s`a pus pietris pe carosabil
|
6 Attachment(s)
undeva spre darabani :) soseaua uda .. era de vina
|
Quote:
|
grav.. ce pot sa zi..mai bine ajungi mai tarziu decat nicioadata parerea mea chiar dak nu te rupi in figuri
|
naspa facute maisnile :(
|
7 Attachment(s)
sarmana calibra:shock: ... din cauza unui tip cu un Ford Galaxy de Italia.... plus o dacie cu o roata rupta... :)) nu am putut face poze Fordului din cauza ca erau niste limbrici prin preajma... :-s (claritate de telefon .. srry ptr asta)
|
Pacat de masina :)
|
2 Attachment(s)
stie cineva ce s-a intamplat cu masina asta?
cum ? cine l-a rezolvat?:shock: (pozele sunt cam naspa, dar se intelege) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning