Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Carmen&ffocus (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3406-carmen-and-ffocus.html)

Anca 31-01-05 11:54

:roll: Carmen...m'ai prins...damn.. :eyebrow: Daca nu esti atenta..ti'l poate sufla oricine..asa ca cel mai bine ar fi sa fiu eu cea care ti'l poate fura (macar ramane in familie :D ) :wink:
O sa fiu atenta :shock: ..daca tot esti asa chitita sa te razbuni :wink: :roll: :evil_laug

Carmen 31-01-05 12:06

:tenisclap :eyebrow: :raving: Daca avea careva impresia ca sunt paranoica, iata dovada... :bat:
\"Ramane in familie\"... In traducere libera vrei sa spui ca mi-l mai dai si mie din cand in cand. Wake up, ca nu suntem familie de musulmani :poke: :punch: :evil_laug :evil_laug

Anca 31-01-05 12:14

Bine Carmen..atunci nu ramane in familie... :bat: !Ramane doar de vazut cine, ce ,cum, unde :twisted: ..Da stii care e treaba....uneori 2 se bat si al treilea castiga :poke: .. :roll:
We'll see... :confused2

ffocus 31-01-05 12:44

Anca esti geloasa?...nu e pacat sa strici ceva atat de frumos?...m-ai prins acum vulnerabil si dai atacul final...poate reusesti poate nu...depinde numai de tine :wink:

Anca 31-01-05 13:00

Ffocus..chiar daca nu eram geloasa..asa m-a facut Carmen sa par :twisted: Asa ca acum imi joc rolul de \"bad girl\" si ma bag in \"relatia\" voastra :evil_laug :boxing:
Cat despre atacul final...e doar inceputul :twisted: 8)

the_mav 03-02-05 11:49

se incurca treaba aici.... devine din ce in ce mai mult o telenovela...
:? :shock: :shock: :shock: :? :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :P

Anca 03-02-05 11:55

Heh..mai ceva decat \"Numai iubirea\" :D Desi se pare ca s'a calmat situatia...tocmai cand incepuse sa imi placa :roll: :evil_laug ..Sa vedem ce urmeaza 8) Come on guys....actiune ceva :wink:

the_mav 03-02-05 11:59

\"parintele spiritual\" propune o intalnire intre cele 3 personaje principale de mai sus.... daca se ofera doamnele sa ajunga si prin buc, I'll gladly join the meeting\" :wink: ... of course, cu permisiunea lui ffocus... sa nu interpreteze omu' ceva....cumva.... :wink: :oops: :shock: :wink: :wink:

deci.... fie va intalniti si rezolvati situatia, fie nu va intalniti si mergetzi mai departe asha... :wink:

Anca 03-02-05 12:05

the_mav asta trebuie sa stabileasca persoanele care se presupune ca au \"relatia\" deranjata de mine :twisted: ..dar se poate ca o intalnire sa strice tot farmecul :roll: ..Pana una alta mai discutam..planuim..probabil Carmen isi contruieste planul de distrugere al intrusei aka eu :peace: :2gun: ..Iar eu astept noi confruntari :evil_laug :evil_laug :bat:

Murarashu 03-02-05 12:24

Cred ca... http://img219.exs.cx/img219/1110/flushing1vo.gif

No offense, induceti lumea in o(e)rori p`aici. :wink:

Carmen 03-02-05 13:19

Nu mi-am facut plan de distrugere, nu sunt asa rea... Spun multe cand sunt suparata, dar asta nu inseamna ca le duc la capat. Am facut o pauza in care am avut timp sa ma gandesc la toate... Si eu ma opresc aici, e mai bine :wink: Neintelegerile dintre noi (in primul rand) si influenta ta ma fac sa raman cu o singura alternativa :

Just walk away
Just say goodbye
Don't turn around now ...

.....

:(

the_mav 03-02-05 13:24

cum adica , Carmen... :shock: :shock: :shock:
shi eu care aveam incredere in tine, care ma bazam pe tine, imi pusesem toate sprantele in tine... :shock: :shock: :shock:
cum adika sa intorci capul asha de ushor...cum adika sa renuntzi asha de ushor? nu e posibil..... :shock: :roll: :shock: :shock:
shi acum nici ffocus nu mai zice nimic..... :x :shock: ... shi incepe sa il enerveze pe \"parintele spiritual\" cu lipsa lui de atitudine :wink: :shock: :roll: :wink:

don't give up....you never know.... :wink: :P

Carmen 03-02-05 14:32

Sa zicem ca renunt pe moment... Poate maine o sa vad altfel lucrurile, cred in zicala \"never say never\", deci nu pot sa garantez ca nu o sa ma razgandesc. Dar e posibil ca atunci cand imi va parea mie rau de decizie sa nu-i mai para lui... Si stii ca intr-o relatie e nevoie de 2, nu de 1 care il trage dupa el pe celalalt, sau in cazul nostru de 3 :x
Imi pare rau ca te-am dezamagit :wink:

CeReS 03-02-05 14:45

the_mav 03-02-05 14:47

itzi aduci aminte ce spuneam eu cu vreo 3-4 pagini in urma: ca stiu ce inseamna o olteanca, etc, etc :wink: ...
pai daca tot se termina toata chestia asta, macar sa se termine cu happy end (chiar daca in ultimul timp oscarurile NU au fost luate de happy end'uri :? :roll: :shock: :wink: ) :P :shock: :wink: :wink:

faza cu dezamagirea.... hmmmm....itzi dai seama ca pe mine nu m'ai dezamagit (aproape) deloc, ci pe altcineva (cred eu) ai dezamagit mai mult ..... :wink:

sper sa nu ma inshel :roll: :? :roll: :?: :idea: :? :roll: ... da' am eu un feeling :wink: :P :wink: ...... ca totul o sa se termine cu bine :wink:

the_mav 03-02-05 14:51

alooooo.... domnu' ceres..... stai domn'e un pic.... ce e aici, bar de negri? :shock: :wink:

pai nu vezi ca deja sunt probleme intre bucuresti si craiova...iti dai seama intre craiova si constanta ce o sa iasa.... :shock: :shock: :shock: :wink:

carmen, \"parintele spiritual\" iti recomanda sa nu cedezi ispitei si sa iti pastrezi ferma pozitia de pana acum.... :wink:

ps: ma intreb ffocus ce-o mai face? :roll: :? :roll: :shock: :wink:

Carmen 03-02-05 15:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
itzi aduci aminte ce spuneam eu cu vreo 3-4 pagini in urma: ca stiu ce inseamna o olteanca, etc, etc :wink: ...

Nu stiu de ce am impresia ca insinuezi ca ar fi vina mea... :raving:
Daca pe tine te enerveaza cu lipsa de atitudine, gandeste-te cat ma enerveaza pe mine :raving: :punch:
Si daca tot vrei un Oscar, poate ii cuplam pe Anca si CeReS, si sa vezi atunci ... :P
Dar pana sa ne gandim la al doilea cuplu, trebuie inca sa rezolvam problemele primului si nu e asa usor... TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE :wink:

the_mav 03-02-05 15:06

Quote:

Nu stiu de ce am impresia ca insinuezi ca ar fi vina mea
:chillpill :chillpill :P :wink: ... e doar o impresie... stai linistita, ca nu cred ca pleaca de la tine...

ceres+anca..... de ce nu... da primele strigari le apartzin in totalitate... :wink:

Carmen 03-02-05 15:14

Nu cedez, stai linistit!
De ce mai intrebi ce face, n-ai vazut ce facea aseara? Asta face ffocus... :eyebrow: :anger: :bat:

Anca 03-02-05 15:34

Carmen..Gabi..nu aveti nimik de comentat? :shock: :?: Chiar asa..?Ma lupt singura mai nou? :roll: Hai..WAKE UP!!! :inyourfac :evil_laug

Anca 03-02-05 15:38

Hopa.. :shock: Oare sunt eu dupa somn si nu vad bine...sau deja ati inceput campania \"hai sa cuplam lumea\" si eu sunt prima pe lista? :?: :roll: Nice... :oops: Sa vedem continuarea... :peace:

ffocus 03-02-05 17:12

era de asteptat...dragostea puternica se consuma repede :hug: ...raman cu amintiri placute si fara regrete...in fond asta conteaza :flower:

CeReS 03-02-05 17:21

ce-i aici ?
matrimoniale?
ia nu ma mai cuplati pe mine cu Anca :twisted:
au o iubesc doar pe Carmen :oops: (sa nu-i spuneti ca e secret :twisted: :twisted: )
acum ca e libera poate am si eu o sansa :peace:

Mr.Nice 03-02-05 17:30

AHHHHAMMMMMMM, ma scuzati k ma bag si eu asa aiurea :lol:
Olteanca zici k esti Carmen? hmmmmm, as vrea sa te cunosc daca se poate, as putea sa-ti ofer mai multe decat Ffocus, poate el n-a stiut sa te aprecieze, da-mi o sansa te rog

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Deocamdata iti propun as facem cunostinta si poate cine stie....

Sorry Ffocus, da' asteptam de mult momentul asta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

Carmen 03-02-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
sper sa nu ma inshel :roll: :? :roll: :?: :idea: :? :roll: ... da' am eu un feeling :wink: :P :wink: ...... ca totul o sa se termine cu bine :wink:

Eu aveam un feeling ca nu se va termina foarte bine... Acum depinde din ce unghi privesti... Nu au ramas resentimente si nu s-a lasat cu paruieli si zgarieturi... asta da, e un lucru bun, dar nici nu ma asteptam la asa ceva. Si da... raman multe amintiri placute...

ffocus 03-02-05 19:39

:dance: va anunt ca totul s-a rezolvat :dance: ... tensiunile si problemele pe care le-am intampinat nu au facut decat sa intareasca iubirea noastra :hug: :icon_kiss :flower:

Mr.Nice 03-02-05 20:16

Shit - LA NAIBA

PEACE

Carmen 03-02-05 20:24

Ce face dragostea din om... Te face sa uiti ca esti suparat si sa treci mai departe foarte usor... Eh... :oops:

Hondarul 03-02-05 22:27

:poke: :punch: :bat: :shakefist :headache: :chainsaw: :poke: :writers_b

Ceva batai, nimic ??? Ca m-am saturat de atata dragoste... :wink:

Carmen 04-02-05 00:04

Aaaaaaa, daca insisti, poti sa te legi de ffocus si sa vezi atunci ce dovada de dragoste violenta o sa dau... Pe spinarea ta :twisted: :punch: :chainsaw: :bat: :2gun: :pistoles:

:mrhappy:

ffocus 04-02-05 09:24

:mrhappy:

the_mav 04-02-05 09:41

dragostea face minuni.... :wink: :P :wink: :oops: :P :wink:

Anca 04-02-05 10:40

Ce bine...ca deja ma saturasem de rolul asta de rea. :roll: Acum ma gandeam ca poate reusesc sa ocup postul de \"nasa\" :wink: daca ma grabesc :evil_laug Ce zici Carmen? :oops: Se poate?Nu de alta da trebuie sa imi caut si sotzu' :mrhappy: ..Off iubirea asta ce ma emotioneaza :hug: :icon_kiss

the_mav 04-02-05 10:46

aloooo... domnishoara anca.... postu de nash a fost luat de subsemnatul inca de la inceputul acestei discutii....

da' nu s-a vorbit nimic de cel de nasha :wink: :P :shock: :wink:

Carmen 04-02-05 12:07

Si ce mai asteptati? N-o puneti de o nunta sa avem nasii asigurati? :eyebrow: :mrhappy:

the_mav 04-02-05 12:15

:lol: :shock: :D :P :oops: :wink: :lol: 8) :mrgreen: :mrhappy:
shi cu potentziala nasha actuala cum ramane ???? :wink: ... sau cu nashu' Ancai :?: ... :wink:

why am I playing with the fire ??? :roll: :? :wink: :P :wink:

CeReS 04-02-05 13:24

Mr.Nice 04-02-05 13:52

In aceeasi situatie ce CeReSe-u ma aflu si eu.....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

PEACE

Carmen 04-02-05 19:34

Sa nu mai aud de relatii la distanta! :google:
Oare de ce m-am indragostit? :cry2:

Anca 04-02-05 19:44

Hopa..Carmen ce le-ai facut baietilor de i-ai cucerit pe toti? :roll: Si cat despre indragostitu asta..stai linistita ca trece...garantat :evil_laug :mrhappy: ...Iar cat despre postul de \"nasa\" ..ok..renunt...daca altii s-au anuntat primii..asta e :wink: Poate ocup un alt post ceva :confused2 :hug:

All times are GMT +2. The time now is 23:05.

- Copyright 2026 4Tuning