Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch sau nu? ( de vanzare ) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/3399-kitch-vanzare.html)

darkager 24-02-05 10:19

2 Attachment(s)
mda .... lumina e in fata... o sa incerc ceva constructii ... vad eu ma descurc...am buletin shi sunt vaccinat :lol: :lol:

cateva poze cum arata acum (unele clare)

pauladrian 24-02-05 10:31

nu stiu daca te-ai gandit,dar daca lai lasa mai jos de cur dar si in fata ar arata mai beton.
grila arata misto dar spoilerul din fata nu stiu dar parca acolo se mai poate modifica una alta.
sper ca nu te superi ca si mai sus.e doar o parere.
doar ai vrut sa stii si parerea altora probabil :?:
bafta :wink:

darkager 24-02-05 10:33

stai linistit.. nu ma supar ... doar ai vazut ca am acceptat parerile oamenilor shi am schimbat unele fata de cum era :wink:

paule cu lasatu in jos am o problema una mare de tot :evil:
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=24807
iti dai tu seama dupa ce vezi filmuletzu

pauladrian 24-02-05 11:04

mda aici am vrut sa ajung.lasa-l mai jos dar trebuie sa iei un pic din spoilerul fata sau schimbal.
nu vei regreta.va arata mult mai bine din lateral si din spate.
eu stiu ce drumuri sunt acolo dar va arata mai bine.se vede cam nasol spatiul dintre roti si aripi :wink:

aleks 24-02-05 12:30

e ok acum fata de cum arata la inceput, nimik de zis
eu nu te-as sfatui sa o lasi in jos de fata/spate, decat daca nu e masina cu care mergi curent. gandeste-te ca poate mai circuli si altfel decat pe drumuri nou-asfaltate si cu 1-2 persoane in masina. dak vrei neaparat sa o lasi in jos, nu fa greseala sa tai arcurile, ca vei avea probleme in curbe si la hopuri. incearca sa gasesti arcuri sport, care sunt mai rigide si iti tin masina la o distanta suficienta de sol

pauladrian 24-02-05 13:31

da aleks are dreptate cu suspensia.daca mai arunci pe el o suspensie sport va sta bine in curbe dar si la demaraj nu se mai ridica asa de bot sau invers la frinare.tot timpul mi-au plcut suspensiile sport.
masina oricum simte gropile si cu suspensie normala.asa ca de le simti si tu din contra ca vei avea mai mult grija de ea si o vei feri . :wink:
si oricum cred ca vrei sa ai o masina sport altfel iti luai altceva.

darkager 01-03-05 09:37

am in planuri un set de suspensii sport numai ca partea nasoala e cu \"timpul\" :D deocamdata e lipsa totala de bani... ce am reushit sa starang bani a fost pt un filtu de aer.

toate la timpul lor .... incet dar sigur :roll:

XSW 07-03-05 13:47

fatza de pozele initiale ale thread-ului arata super masina, keep it up ! Intra-adevar ar merge putin mai joasa, dar acum e chestia de preferinte si de utilitate.

darkager 24-03-05 17:04

1 Attachment(s)
m-am apucat shi de spoileru de spate insfarshit 8) inca nu e terminat dar .....

tekno 24-03-05 17:14

:? nu trebuia... era numa bun ala... asta ii modelu ala de capat de bara de la rieger care i-l gaseshti pe toate mashinile la noi...

alexutzu 24-03-05 17:44

las ma ca daca ai viziune iti dai seama cum arata produsul finit........chiar daca este un model mai comun, arata foarte bine, tine-o tot asa 8)

darkager 24-03-05 20:50

1 Attachment(s)
pai ca idee produsul finit va arata asa: (10x to dadi)

alexutzu 24-03-05 20:55

auzi acum daca l=ai facut pe asta sper sa nu te apuci si tu sa iti pe fata vreun spoiler de M3 sau cum e ala de calibra de la rieger :shakefist

darkager 24-03-05 21:27

1 Attachment(s)
poi spoileru pe fata ramane asta pe care il am :roll:

alexutzu 24-03-05 21:53

mi se pare mie sau e de nova? prelungirea aia daca nu e de la dacia se aseamana foarte tare cu cele care le vad pe dacii

ORICUM LA PARTE FRONTALA DUPA PAREREA MEA E LOC DE MAI BINE, cel putin asta imi inspira mie pozele, poate in realitate arata mult mai bine (poate nu e masina fotogenica :P )

-Alex- 26-03-05 21:47

Frate nu itzi fa griji ca e kitch . Modelu este cam naspa dar ce ai facut tu pe ea nu e kitch

alexutzu 27-03-05 08:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-Alex-\"
............... Modelu este cam naspa dar ce ai facut tu pe ea nu e kitch

modelul asta e cam naspa dupa parerea ta :evil: mie unu sincer chiar imi place...........probabil tu nu ai vazut nici un golf1 care sa fie modificat k lumea si de aia spui ca e nasol modelul :roll:

darkager 28-03-05 13:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
mi se pare mie sau e de nova? prelungirea aia daca nu e de la dacia se aseamana foarte tare cu cele care le vad pe dacii

Spoileru este de golf 2 shi prelungirea e de dacie intradevar dar este modificata

darkager 30-03-05 19:44

azi mi-am tras suspensii sport reglabile H&R ... arata super marpha numai ca a coborat mult mashina la 4 degete de pamant :D :oops: :oops:

Bestie 31-03-05 20:10

POZE! POZE! POZE! :shock: :shock: :shock: :anger: :anger: :anger:

alexutzu 31-03-05 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darkager\"
azi mi-am tras suspensii sport reglabile H&R ... arata super marpha numai ca a coborat mult mashina la 4 degete de pamant :D :oops: :oops:

:lol: tu si lamborghini :lol:

darkager 31-03-05 22:58

acum sa nu crezi ca toata mashina e la 4 degete.....numai spoileru din fata :roll: :roll:

alexutzu 31-03-05 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"darkager\"
acum sa nu crezi ca toata mashina e la 4 degete.....numai spoileru din fata :roll: :roll:

a aha, acum am inteles 8)

darkager 12-04-05 19:30

2 Attachment(s)
insfarshit am facut rost de poze :roll:

cristi_ubs 22-04-05 17:45

imi place masina. nu e kitch.tine-o tot asa!

DRooPY 16-05-05 21:50

kitch nu e.... dar e loc si de mai bine.. apreciez faptu ca ceea ce faci faci cu mana ta.... este de apreciat asta... e loc si de mai bine da` toate se rezolva in timp tu sa fii sanatos tzineo tot asa

[T3m]b3|| 17-05-05 13:30

O chestie caremi sta pe inima...am mai discutat noi...Spoilerul tau de fatza, mi se pare k coboara prea mult garda, iar tu il iei pala mereu in considerare [yo maj orienta dupa baia de ulei]...parerea mea e k garda majinii ar trebui coborata din suspensie.
:peace:
Tot aja...majina arata din ce in ce mai bine! ;)

darkager 02-06-05 16:09

1 Attachment(s)
mda... am coborat-o shi din suspensii, shi apropo baia de ulei e la nivel cu spoileru asa ca.... :roll:

Bestie 02-06-05 18:35

dar ma tot roade.... ce motor ai pe ea?

[T3m]b3|| 02-06-05 18:38

BV...progresezi :D ...tot mai bine! :P
Bafta in continuare! ;)
:peace:

SFW 02-06-05 21:44

Super masina. Felicitari. Cred ca ar da totusi bine jante negre si cu buza cromata.

alexutzu 03-06-05 15:44

nici nu se compara cum arata acum fata de cum arata la inceput, e super tare! daca o ti tot asa o sa ai un super golfulet (mai super decat acum)

darkager 03-06-05 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bestie\"
dar ma tot roade.... ce motor ai pe ea?

1600 GTi , 110cp , baie de aluminiu cu racire

darkager 03-06-05 16:50

apropo daca stiti cumva cui ii trebuie o vand :cry: ... trec la mersu pe 2 roti :roll:

darkager 26-06-05 18:49

pret 1600 eu urgent

WRC-rulez 28-06-05 18:58

hey , masinuta arata super bine ... tine-o tot asa

ast3riCS 11-07-05 02:40

daca ash avea 18 ani ash acumparao eu dar mai am de asteptat.
frumoasa, golf1 preferatele mele masini chiar daca sunt ieftine.
RESPECT pt proprietar.

Cristiano 21-07-05 13:36

Bv pt masina dintre toate golfurile I din oras al tau e cel mai stralucit! :)

HolySoul 21-07-05 20:56

numai munca omului face mai mult decat banii astia .. chiar nu vrea nimeni masina ?
eu as lua-o daca n-as avea alta sincer cred ca merita banutii

stan 07-08-05 12:20

Masinutza arata foarte bine nu cred k vei avea probleme la vanzare cu ea dar pacat k o vinzi k daca eram in locul tau o pastram.respect 8)

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning