![]() |
Re: Echipa de sprijin
Quote:
|
Impresii dupa prima zi pe teren....Echipa C
La 4:30 intalnire cu MKE, eu si Alex=>1000 de pliante si 6 postere(pana la urma unde putem sa le lipim fara sa va facem probleme), apoi am luat la selectat masini pe Decebal...Alba Iulia...Parcare Mall(cica nu e voie!)....Unirea ShopingCenter sa fie atunci! aici ne-am intalnit cu restul echipei si am poposit ceva vreme.... @Gratzian...dupa ce terminam cu pliantele(am dat 800 deja) daca va mai putem ajuta cu ceva sa ne anuntati.... |
Cum facem sami dati si mie niste pliante ca vad ca MKE nu raspunde.
|
stai linistit man ca nu am fugit cu pliantele...;)
ramane sa ne intalnim maine ca sa le iei |
mke....maine iesiti p teren ? ca as vrea sa vin si eu sa ajut
|
totzi cei care au venit la sedintza de vineri au fost grupatzi in echipe , fiecare echipa are niste puncte pe care trebuie sa le acopere cu distributzia de pliante si afise ..
de ex azi echipele au fost in urmatoarele locuri : Bucuresti Mall , bulevardul Decebal , P-tza Alba Iulia , unirea shopping center , Plaza , Cora Lujerului, Cora Pantelimon ,benzinarii , P-tza Romana ...etc.. maine la fel + inca alte cateva centre comerciale , parcuri , etc.. deci daca vrei sa ni te alaturi , intra pe adresa mea de msg si vb.. |
maine o sa acopar si partea de berceni! ;)
|
MKE:
domnu director, sa vii maine sa iti iei cartela si telefonul, si sa discutam de fondurile alocate... sa facem lista cu oamenii pt legitimatii, etc anu trecut, imi e rusine ca m-au ajutat si dus de val a trecut timpu si nu am apucat macar sa le zic un multumesc... Matza e martor ca asa e, si nu numai el |
gratian vezi k ti-am dat un pm in legatura cu tircouri afise etc.
|
Azi ma duc eu in Auchan si pun un afis 2 pe acolo ma orientez si niste pliante la masini , daca vrea vrea cineva sa vina sami dea un pm ca plec in scut timp...
|
Quote:
|
Quote:
|
dupa parerea mea cred ca a fost destul de explicit Gratian cand a spus ca vineri este intalnire cu echipa de sprijin ....
noi suntem f bine organizatzi pe echipe si in cateva ore ieri si cate azi am terminat 6000 de pliante...in mai toate zonele importante din buc... deci Gratian sau Vali am incercat sa va sun azi toata ziua si nu a raspuns nimeni..daca vedetzi acest post plzz call me ;) |
ai grija cu paznici .. iti trb aprobare .. pe noi ne-au dat afara si din cora lujerului si plazza .. dar am reusit sa impartim ..
Pan la urma am fost in Auchan si Billa si in imprejurimi pe acolo ajutat de varul meu am pus 800 de pliante si cateva afise ,ma mir ca nu mai zis nimeni nimic in Auchan si Billa ca am pus pliante la masini. |
am dat azi cu slim si andtrei17 130din 170
flutuerasi si maine restu eu le dau prin liceee :D |
Quote:
- daca ajungeti la neculce sau sc 3 - lasati pe mine ca-i dau eu |
eu am dat 70 numai din masina cum vedeam o masina mai "aranjata" hop top iad DA-CIA omule un fluturas si cam 90% erau foare incantati si ziceau ca vin iar 10% nu au promis k vin k au treaba so e da bine(nu am dat numai 70 am dat km 500) RESTECPA!!!
|
eu zic asa...sa ne pastram zonele...sa nu ne bagam unii peste altii ca iese haos... eu sunt in echipa a si avem mall vitan , auchan , mall plaza si cora lujerului. echipa mea s-a mai marit cu 1... gratzian... am nevoie de nr tau de tel pt : am o idee si vreau sa o discutam si 2 mai trebuiesc fluturase...sa pot acoperi toate punctele mele de interes ! sper sa fac rost de nr tau de la cineva si o sa te sun maine pe la 14-15 ...
|
am fost azi in selgros, metro si pe strazi, am dat vreo 450 din 500 pe ziua de azi. Si eu m-am certat cu paznicii. Mai am nevoie de fluturasi! ;)
|
si noi mai avem nevoie , le-am terminat :(
|
Salut baieti, ieri am facut parcarea CORA, destule tunate(un anonymus, BOH-u calibre) probabil uni dintrei ei stiau de eveniment, dar poate vroiau sa vada si pliantul :D....au reactionat relativ bine oamenii...
Apoi am impartit pliante de la AgipMuncii pana in Cismigiu... Am dat cateva zeci la o spalatorie unor prieteni si alte cateva zeci la o sala de sport de la Sf Gheorghe Gratzian daca mai putem sa te ajutam cu ceva....asta daca mai ai timp sa citesti postul asta :)) numai tu sti cate ai pe cap...bafta mare App MBM tuning sunt invitati, sa mergem sa le propunem un poster si niste fluturasi? |
salut...cam tarziu am intrat si eu pe forum:) daca va pot fi de folos la tunning days 2007 spunetimi:)
|
ofer suport pliante zona militari - dr. taberei
parcarile lungi de pe iuliu maniu de la armata poporului pana aproape de turbotequilla sunt un target bun... |
salut...cam tarziu am intrat si eu pe forum:)) daca va pot fi de folos la tunning days 2007 spuneti-mi
|
2 Attachment(s)
George P. (ajutat de mine :D ) a lipit un poster pe usa liceului nostru ...
|
vas ajuta si eu da nu am cum ca sunt prea departe .. :(...
|
azi am mai luat niste postere si fluturasi...acum avem verde la impartit :D ... nu stiu cine a zis ca nu a putut sa dea in mall vitan ... eu am fost azi si am pus chiar in fata paznicilor de pe acolo... i-am salutat le-am dat si lor...n-am avut probleme...
|
Sa imi pastrati si mie vreo 5 postere va rog sa le am amintire si niste fluturasi.
|
Eu am zis, si eu am fost la unu` dintre ei, l-am salutat, i-am dat fluturas si a zis direct ca nu ca daca ma vede superviseru` are si el si eu probleme si nici in mall nici in parcare, asa mi-a zis asa am facut, am crezut ca e chiar interzis...oricum e zona voastra, eram in trecere spre unirea pe acolo, am incercat sa facem cat mai mult din bucuresti....
Si noi am primit fluturasi si postere....trage-ti cat mai puteti si voi zilele astea |
si eu mai astept fluturasi si postere, ca sa mai impart! ;)
|
acum m-am intalnit cu Leutzu si sunt la el ...
|
ok mersi! ;)
|
Am impartit ceea ce am primit de la MKE la cei din echipa, maine fac o raita prin romano-americana, agronomie si...mai vad eu :D
|
Si eu am terminat stocu de pliante si afise ,MKE daca mai ai vorbim pe messenger.
|
Am inteles k azi si maine o sa incepeti sa aranjati standurile la fata locului.
Maine o sa vin si eu sa dau o mana de ajutor.Mi-ar fi placut sa impart si pliantele dar vad k oricum sunteti destui pt asta.Deci maine sper sa fiu de folos ;) |
Quote:
sau sa puneti imag cu posterul si printez eu :-P |
in neculce, se rezolva! ;)
|
Quote:
|
da-mi add pe add pe yahoo: nightclub_racer si iti dau detalii!
|
dragilor, mai avem nevoie de un hop asta seara, miercuri, e seara de dinaintea expozitiei...
rugam pe toata lumea care poate da o mana de ajutor sa il contacteze pe mke |
| All times are GMT +2. The time now is 21:13. |
- Copyright 2026 4Tuning