Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Echipa de sprijin (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33905-echipa-sprijin.html)

import_skillzzz 24-03-07 19:29

Re: Echipa de sprijin

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 815886)
Eu impart pliante duminica ca azi nam avut timp deloc am venit acsa la 8 : 00

printezi u sute de pliante ... :rolleyes2

Bogdan OCC 24-03-07 22:12

Impresii dupa prima zi pe teren....Echipa C
La 4:30 intalnire cu MKE, eu si Alex=>1000 de pliante si 6 postere(pana la urma unde putem sa le lipim fara sa va facem probleme), apoi am luat la selectat masini pe Decebal...Alba Iulia...Parcare Mall(cica nu e voie!)....Unirea ShopingCenter sa fie atunci! aici ne-am intalnit cu restul echipei si am poposit ceva vreme....

@Gratzian...dupa ce terminam cu pliantele(am dat 800 deja) daca va mai putem ajuta cu ceva sa ne anuntati....

El Vico 24-03-07 22:39

Cum facem sami dati si mie niste pliante ca vad ca MKE nu raspunde.

MKE 24-03-07 23:57

stai linistit man ca nu am fugit cu pliantele...;)
ramane sa ne intalnim maine ca sa le iei

mirciu 25-03-07 00:03

mke....maine iesiti p teren ? ca as vrea sa vin si eu sa ajut

MKE 25-03-07 01:51

totzi cei care au venit la sedintza de vineri au fost grupatzi in echipe , fiecare echipa are niste puncte pe care trebuie sa le acopere cu distributzia de pliante si afise ..
de ex azi echipele au fost in urmatoarele locuri : Bucuresti Mall , bulevardul Decebal , P-tza Alba Iulia , unirea shopping center , Plaza , Cora Lujerului, Cora Pantelimon ,benzinarii , P-tza Romana ...etc..
maine la fel + inca alte cateva centre comerciale , parcuri , etc..

deci daca vrei sa ni te alaturi , intra pe adresa mea de msg si vb..

NightClubRacer 25-03-07 02:45

maine o sa acopar si partea de berceni! ;)

Gratzian 25-03-07 04:35

MKE:
domnu director, sa vii maine sa iti iei cartela si telefonul, si sa discutam de fondurile alocate...
sa facem lista cu oamenii pt legitimatii, etc
anu trecut, imi e rusine ca m-au ajutat si dus de val a trecut timpu si nu am apucat macar sa le zic un multumesc...
Matza e martor ca asa e, si nu numai el

jimmy bones 25-03-07 11:16

gratian vezi k ti-am dat un pm in legatura cu tircouri afise etc.

El Vico 25-03-07 14:33

Azi ma duc eu in Auchan si pun un afis 2 pe acolo ma orientez si niste pliante la masini , daca vrea vrea cineva sa vina sami dea un pm ca plec in scut timp...

Slim29 25-03-07 15:02

Quote:

Originally Posted by El Vico (Post 816863)
Azi ma duc eu in Auchan si pun un afis 2 pe acolo ma orientez si niste pliante la masini , daca vrea vrea cineva sa vina sami dea un pm ca plec in scut timp...

ai grija cu paznici .. iti trb aprobare .. pe noi ne-au dat afara si din cora lujerului si plazza .. dar am reusit sa impartim ..

import_skillzzz 25-03-07 15:36

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 816311)
stai linistit man ca nu am fugit cu pliantele...;)
ramane sa ne intalnim maine ca sa le iei

fara repros - da' daca ati zice tare raspicat si clar pe forum - veniti sa luati pliante ca sa impartiti - locatia data ora - cu cea mai mare placere - si as veni cu mai multi dupa mine - da' daca nu ...

MKE 25-03-07 15:50

dupa parerea mea cred ca a fost destul de explicit Gratian cand a spus ca vineri este intalnire cu echipa de sprijin ....

noi suntem f bine organizatzi pe echipe si in cateva ore ieri si cate azi am terminat 6000 de pliante...in mai toate zonele importante din buc...

deci Gratian sau Vali am incercat sa va sun azi toata ziua si nu a raspuns nimeni..daca vedetzi acest post plzz call me ;)

El Vico 25-03-07 18:18

ai grija cu paznici .. iti trb aprobare .. pe noi ne-au dat afara si din cora lujerului si plazza .. dar am reusit sa impartim ..
Pan la urma am fost in Auchan si Billa si in imprejurimi pe acolo ajutat de varul meu am pus 800 de pliante si cateva afise ,ma mir ca nu mai zis nimeni nimic in Auchan si Billa ca am pus pliante la masini.

mirciu 25-03-07 20:47

am dat azi cu slim si andtrei17 130din 170
flutuerasi si maine restu eu le dau prin liceee :D

import_skillzzz 25-03-07 20:53

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 817341)
am dat azi cu slim si andtrei17 130din 170
flutuerasi si maine restu eu le dau prin liceee :D

CE ZONA CA VREAU SI EU FLUTURASH

- daca ajungeti la neculce sau sc 3 - lasati pe mine ca-i dau eu

jimmy bones 25-03-07 21:14

eu am dat 70 numai din masina cum vedeam o masina mai "aranjata" hop top iad DA-CIA omule un fluturas si cam 90% erau foare incantati si ziceau ca vin iar 10% nu au promis k vin k au treaba so e da bine(nu am dat numai 70 am dat km 500) RESTECPA!!!

MaTzA 25-03-07 21:36

eu zic asa...sa ne pastram zonele...sa nu ne bagam unii peste altii ca iese haos... eu sunt in echipa a si avem mall vitan , auchan , mall plaza si cora lujerului. echipa mea s-a mai marit cu 1... gratzian... am nevoie de nr tau de tel pt : am o idee si vreau sa o discutam si 2 mai trebuiesc fluturase...sa pot acoperi toate punctele mele de interes ! sper sa fac rost de nr tau de la cineva si o sa te sun maine pe la 14-15 ...

NightClubRacer 25-03-07 21:58

am fost azi in selgros, metro si pe strazi, am dat vreo 450 din 500 pe ziua de azi. Si eu m-am certat cu paznicii. Mai am nevoie de fluturasi! ;)

Slim29 26-03-07 11:07

si noi mai avem nevoie , le-am terminat :(

Bogdan OCC 26-03-07 11:26

Salut baieti, ieri am facut parcarea CORA, destule tunate(un anonymus, BOH-u calibre) probabil uni dintrei ei stiau de eveniment, dar poate vroiau sa vada si pliantul :D....au reactionat relativ bine oamenii...
Apoi am impartit pliante de la AgipMuncii pana in Cismigiu...
Am dat cateva zeci la o spalatorie unor prieteni si alte cateva zeci la o sala de sport de la Sf Gheorghe
Gratzian daca mai putem sa te ajutam cu ceva....asta daca mai ai timp sa citesti postul asta :)) numai tu sti cate ai pe cap...bafta mare
App MBM tuning sunt invitati, sa mergem sa le propunem un poster si niste fluturasi?

TDR TNY 26-03-07 13:29

salut...cam tarziu am intrat si eu pe forum:) daca va pot fi de folos la tunning days 2007 spunetimi:)

devlin_dirty 26-03-07 15:04

ofer suport pliante zona militari - dr. taberei

parcarile lungi de pe iuliu maniu de la armata poporului pana aproape de turbotequilla sunt un target bun...

B38TNY 26-03-07 16:05

salut...cam tarziu am intrat si eu pe forum:)) daca va pot fi de folos la tunning days 2007 spuneti-mi

c i k y 26-03-07 22:05

2 Attachment(s)
George P. (ajutat de mine :D ) a lipit un poster pe usa liceului nostru ...

Vlad_BMW 26-03-07 22:43

vas ajuta si eu da nu am cum ca sunt prea departe .. :(...

MaTzA 26-03-07 23:46

azi am mai luat niste postere si fluturasi...acum avem verde la impartit :D ... nu stiu cine a zis ca nu a putut sa dea in mall vitan ... eu am fost azi si am pus chiar in fata paznicilor de pe acolo... i-am salutat le-am dat si lor...n-am avut probleme...

CT-07-APV 26-03-07 23:50

Sa imi pastrati si mie vreo 5 postere va rog sa le am amintire si niste fluturasi.

Bogdan OCC 26-03-07 23:51

Eu am zis, si eu am fost la unu` dintre ei, l-am salutat, i-am dat fluturas si a zis direct ca nu ca daca ma vede superviseru` are si el si eu probleme si nici in mall nici in parcare, asa mi-a zis asa am facut, am crezut ca e chiar interzis...oricum e zona voastra, eram in trecere spre unirea pe acolo, am incercat sa facem cat mai mult din bucuresti....
Si noi am primit fluturasi si postere....trage-ti cat mai puteti si voi zilele astea

NightClubRacer 27-03-07 00:33

si eu mai astept fluturasi si postere, ca sa mai impart! ;)

MKE 27-03-07 00:37

acum m-am intalnit cu Leutzu si sunt la el ...

NightClubRacer 27-03-07 00:39

ok mersi! ;)

Leutzu_ 27-03-07 03:39

Am impartit ceea ce am primit de la MKE la cei din echipa, maine fac o raita prin romano-americana, agronomie si...mai vad eu :D

El Vico 27-03-07 11:05

Si eu am terminat stocu de pliante si afise ,MKE daca mai ai vorbim pe messenger.

Nubyan 27-03-07 12:52

Am inteles k azi si maine o sa incepeti sa aranjati standurile la fata locului.
Maine o sa vin si eu sa dau o mana de ajutor.Mi-ar fi placut sa impart si pliantele dar vad k oricum sunteti destui pt asta.Deci maine sper sa fiu de folos ;)

import_skillzzz 27-03-07 15:37

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 819270)
George P. (ajutat de mine :D ) a lipit un poster pe usa liceului nostru ...

daca-mi aduce si mie cineva poster pun la sc3 si vb cu cineva sa puna si la lic neculce ... cred ca va fi totusi de ajuns :-P

sau sa puneti imag cu posterul si printez eu :-P

NightClubRacer 27-03-07 16:10

in neculce, se rezolva! ;)

import_skillzzz 27-03-07 17:17

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 820428)
in neculce, se rezolva! ;)

daca tot pui u in neculce - zi-mi cand si adu' si mie un poster ca vin atunci fac 5 min de acasa pana la neculce :-P

NightClubRacer 27-03-07 17:20

da-mi add pe add pe yahoo: nightclub_racer si iti dau detalii!

Gratzian 27-03-07 22:55

dragilor, mai avem nevoie de un hop asta seara, miercuri, e seara de dinaintea expozitiei...
rugam pe toata lumea care poate da o mana de ajutor sa il contacteze pe mke

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning