Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Masinile forumistilor aradeni (https://forum.4tuning.ro/85-arad/33889-masinile-forumistilor-aradeni.html)

TEKIN 05-04-07 16:31

Re: Masinile noastre

am abandonat o....bogatule.........

Adi_play 07-04-07 14:39

io am niste nelamuriri. cum ar fi:a cui e preludu ala cu numere ciudate, tot ca cel cu ar 30 max modelul. alta:ce a patit ar 30 max?inca una:am intzeles ca alea cu ar naiba-stie-cat DGP sunt a lu dari,da cate sunt?peugeot?opel?bmw?ford?ca io pe alea cam tot in aradul nou le vad mai nou.inca una:mi so parut sau am vazut tt ala tunat din bucale prin arad?si ultima:cine merge la szeged?ca si io as veni.
multzam.

NEo007 07-04-07 20:52

woai cate intrebari :))
pai preludu ala cu nr. ciudata a lui cineva :)) ala lu tekin, te astepta pe tine sal cumperi, :) alea cu DGP cine stie a cui sunt, showul de la szeged nu a trecut? sau?

ar 79 dix 07-04-07 22:10

si tt-ul de bucale chiar a fost prin arad, nu ai avut vedenii!:D

BULLETTT 07-04-07 23:55

japoneza nu mai iese afara...dc?...poate tanjeste dupa un stype...dar multi asteapta revenirea ei ....eu personal tin minte noptile in care bantuia prin oras la ore tarzii,si ii placea turele al dreku'..si fugea de manca asfaltu.
TT din bucale a fost in arad..
Szegedu' a trecut.....

Dari 08-04-07 10:00

Quote:

Originally Posted by Adi_play (Post 840076)
inca una:am intzeles ca alea cu ar naiba-stie-cat DGP sunt a lu dari,da cate sunt?peugeot?opel?bmw?ford?ca io pe alea cam tot in aradul nou le vad mai nou.

Eu iti raspund la care stiu.:lol:
Poate ca mai sunt, defapt mai mult ca sigur ca sunt masini inmatriculate cu Ar...DGP. De 2 raspund eu :-).Una bucata Peugeot si una bucata Opel. Nu stiu ce BMW sau Ford ai vazut, dar sa fie sanatosi.

Dari 15-04-07 11:53

8 Attachment(s)
Sedinta foto: My Bumblebee :chuckel:
Fotograf: evident...ANDREY :lol:

BlueDana 15-04-07 12:40

ooo dar ce mashina dari :P
nu teo pus andrey sa stai si in 2 roti sa prinda un cadru ? ;))

Dari 15-04-07 14:38

Nu !!!:lol: Dar m-am urcat pe niste coclauri...zici ca as avea 4x4.
Ce nu fac eu de dragul artei fotografice. ;-)
Asta masina...long live Bumblebee...Peugeot Power.

criss 15-04-07 16:14

Hartiile sh punjile alea dan' decor cam straca artisticu' ,da in rest te-o prins bine pa aparat

Dari 15-04-07 18:09

Quote:

Originally Posted by criss (Post 852648)
Hartiile sh punjile alea dan' decor cam straca artisticu' ,da in rest te-o prins bine pa aparat

Ce sa faci, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul, si toate tomberoanele...de aceea sunt hartii pe jos. :lol:

Dari 15-04-07 19:10

Uite si Bebemobilul :lol:
Acum...ca sa fiu si eu in ton cu culoare pozelor de mai sus...mai trebuie o sedinta foto cu Opelul.
Ce zici Andrey?:-D

Dari 03-05-07 13:57

3 Attachment(s)
Mi-am luat duba !!! :pistoles: :2gun: :peace:

WhiteDevil 03-05-07 16:30

Nice !!!

Catzi calutzi are ??????

canny 03-05-07 16:39

da tu muzica cand ne arati ca acusi pleci, si na vazut lumea ce ascunzi

WhiteDevil 03-05-07 16:46

Pai o so arat doar ca ce sa arat cum se despica masina in 5 bucatzi !!! :))))):lol: :lol: :lol: :lol:

O sa revin cu niste poze misto si chiar un filmuletz !!!

Doar ca astept sa cumpere un preten un mixer pioneer si vom mixa live in masina la vreo 2000 RMS !!!!!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

canny 03-05-07 16:59

undei DJoanah sal vedem ca nici acum nu mia dat ultimu mix

Dari 03-05-07 20:01

Quote:

Originally Posted by WhiteDevil (Post 882494)
Nice !!!

Catzi calutzi are ??????

Multi !!! :lol: O herghelie intreaga. Vreo doi-trei sigur inghesui in portbagaj, mai ales daca sunt ponei nechipuiti. :-D

absstrakt 03-05-07 23:12

dari unde is facute pozele? intr-un loc fooooarte asemanator am ramas fara scutul de sub masina...si mai naspa e ca mi-am dat seama doar a 2-a zi cand scutul probabil zacea pe undeva pe la fier vechi :))) tre sa pun si eu poze noi...are masinutza ochi albastri :D

NEo007 04-05-07 13:12

Pune pune :)

Dari 04-05-07 16:07

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 883369)
dari unde is facute pozele?

Care poze? Cu duba? :lol: Sunt facute pe Cocorilor undeva dupa liniile de tramvai dinspre Obor.
Iar cele cu Pegu sunt facute in Aradul Nou, la fostul poligon auto.

absstrakt 04-05-07 21:38

4 Attachment(s)
la alea cu Bee ma refeream :P nu stiu unde e locu ala...tot aud de el da noa..

hai k am facut si eu ceva poze nuaptea (6000 k) :))

la alea 2 va cer o parere cum arata mai bine..grila cu semn sau fara? eu sunt cam nedumerit..odata imi place una..odata cealalta. nu stiu daca sa mi-l comand. (bine poza ii in fotoshop da cam tot asa arata) :p

canny 04-05-07 21:55

cea fara clar !!! tot timpul mia placut cea fara semn si cu capota dreapta nu asta cum ai tu dar mere si asta :)))

criss 04-05-07 21:56

fara semn imi place mie

absstrakt 04-05-07 22:03

capota mi-a placut-o relativ..pana am fost la criss si am vazut in garaj cum o bagat flexu in capota de la taunus si are acel mad look :D e belea..
aveti careva un flex?:))

criss 04-05-07 22:57

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 885100)
aveti careva un flex?:))

avem avem :lol: ,taiem si gaurim ,diferite forme si marimi :chainsaw:

tristan 05-05-07 07:51

Fara semn all the way :)
Flex casesti la metro la 60 RON numai ca e pentru chestii mici

Dari 05-05-07 16:31

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 885044)
la alea cu Bee ma refeream :P nu stiu unde e locu ala...tot aud de el da noa..

E pe malul Muresului, langa Port Arthur. E mai greu de explicat cum se ajunge acolo...pe niste stradute din Muresel.

Y O B 06-05-07 08:56

Sincer la ce oras frumos aveti ma asteptam sa aveti masini ce va mai tari. oricum sunt beton si cele pe care le aveti. dupa parerea mea cel mai meserias e Bmw ala rosu.

canny 06-05-07 09:03

asta pt ca cele faine nu sunt postate si probabil nici nu vor fi

canny 06-05-07 09:04

acum nu ca cele care sunt postate nu sunt frumoase, ma refer ca sunt multe frumoase care nu vor fi postate dar se gasesc prin arad :)

tristan 06-05-07 10:12

Dupa ce drumuri avem in arad eu ma gandesc sa-mi vand mashina si sa-mi iau o dacie...

canny 06-05-07 17:49

sa stii ca batrana dacie supravietuieste la multe !!! unii stiu despre ce vb, iar daca moare sa o invii costa f putin, iar daca ai si grija de ea nu te lasa asa mai inceata cum e ea :))

BULLETTT 06-05-07 20:04

Canny e bun de pilot de teste.;)
Si eu era sa dau peste cativa care asteptau in statia de tramvai de la miorita.....cand au vazut ca ma indrept spre ei...toti au sarit pe liniile de tramvai:twisted: .....norc ca am redresat-o in ultimul moment:-P

canny 06-05-07 20:52

fac eu masinuta ;)

tristan 07-05-07 19:25

Am mai vazut un passat VR6 cu numere de arad...unu visiniu parca... Bullet stii ceva? :)

BULLETTT 07-05-07 22:19

:pistoles:
Am vrut sa o cumpar acum vreo 4 ani...cand inca era la linia de plutire.
Acum este diesel:cry: ..e praf masina,tabla e prastie...totul bate..ce mai..e buna de remat:cry: .
VR6 in arad este doar dricu:evil_laug si pibu'

exit0905 08-05-07 17:08

9 Attachment(s)
sa pun si eu poze cu ALE MELE :P. incep in oridinea varstei :D pacat k doar la focus se invart rotile la ora asta...adik restu is pe tusa :(( cu ocazia asta va cer si ajutor.....imi trebuie caseta de directie la taunus si motor de 1.4 la aro. motor de dacie/aro. dacia are cva probleme minore, sper sa o rezolv in curand.

BULLETTT 08-05-07 18:47

4 masini..imediat il ajungi pe becali:lol:

exit0905 09-05-07 23:14

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 891021)
4 masini..imediat il ajungi pe becali:lol:

poate chiar ii depasesc cotetzu lui de 300 de mii de euroi dk adun masa masinilor mele (cate KILE mai pe romaneste).

All times are GMT +2. The time now is 21:16.

- Copyright 2026 4Tuning