![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
faine toate 3 partile:-P
|
............. ;)
|
Ma Refeream La Drifturile De Pe Youtube;)
|
fratioare misto masina sa ai bafta de ea in continuare si cat mai multe liniute si o intrebare am si eu spunemi si mie cum ai facut din 2 genti una ca vreau sa ma apuc sa le fac si eu . mult noroc in continuare
|
am auzit ce ai patit cu masina,imi pare rau mai ales ca am auzit ce motoras ai.sper sa fie totul ok si sa nu ai probleme.apropo tu nu stiai ca masina si femeia nu se dau? :)
|
las ca totui bine !!! :)
|
dacia NU MOARE
|
o sa fie bine mai mult ca sigur...imi place frana de mana :) tine bine
|
Gyany, anunta si tu ca GLX-u a revenit de ieri pe strazi mai saltareata ca data trecuta...deci ura si bravo:D
|
la cate punti sau dus :)
|
Canny , azi miam pus si turometru,motoru se prezinta belea, drifturiile merg din plin,acus incepem sa ne antrenam de sincronizari si etc,desi cu dacia e mai greu, dar ceva tot o sa iasa:))..oricum drifturile ce le facem noi cu daciile, multi nu reusesc cu masini straine..(se stie ei):))
PS VAND TOBA !!!!!!! cine doreste astept msg. PM. |
The Red Devil Is Back On The Streets!!! Huurrraaaa!!! :}
|
TREBE SAMI FAC SI EU POZE LA FRUMUSETEA MEA DE MASINA SI SA MI LE POSTEZ PE UNDEVA PE AICI. cius
|
da ce toba iti pui omu ? :) ca mie asta care o ai imi place la nebunie, daca nu masi fi facut acuma cu toba asta pe viata :) cred ca ma bagam
|
care se infige la Raliu Hunedoarei?..........P.S. mai incolo poze si filmulete de la Alfa
|
10 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
altele pozele
|
sa va incant si cu niste filmulete:
https://www.youtube.com/watch?v=4CgWgH9OtI8 https://www.youtube.com/watch?v=FQZqvPyKrGM https://www.youtube.com/watch?v=-E-F6wDaCTw ....... enjoy |
hai ca te ai dus bine bine si ai facut si spectacol cu daciutza. o meritat sa venim.felicitari.ne vedem curand ;)
|
criminale filmele!!! felicitari!!! asteptam si urmatoru raliu ca sa te inscri,si fratzica dai mortu la motoru ala.el trage dal naibii.:):):):):):D:D:D:D:D
|
data viitoare sa fim mai multi care alergam nu doar stam cu ele in parcare :)
|
logic..:d......
|
Ms mai baieti,data viitoare promit sa trag mai tare de masina,acum am menajato stiti si voi,motoru doar ce era facut.Mai vb la raliu hunedoareiunde sper sa ne intalnim cati mai multi.
|
mah scuze de off da cand e la raliu hd-rei ca de cand nu am mai fost pe acasa nu mai stiu nimic:))
|
19-20 aprilie........noi plecam sambata asta
|
mersi sa mor daca stiam
|
ne bazam pe voi pe sambata dimineata.nu?de abia astept sa merem odata.mai 2 zile :)
|
super:)):):))
|
ce zici cany ai mai lucrat la masina ? ca eu nu ma mai pot opri
|
da ce sa spun, miam sucit gatu de 1 mai si ma doare ca naiba am stat numa in pat, mai vin pe sf saptamanii pana in timi sa mai cumpar una alta si luni...
|
3 Attachment(s)
da jeanta.........
|
ce criminala poate fii janta asta nui adevarat
|
cand vezi masina zici ca e facuta pe comp cu jentile alea :))
hai bafta ca vin si altii din urma !! :) |
inbteresanta masina
|
am si eu o intrebare...cu filtrul de aer e vre-o smecherie adica daca e bund e ceva..se simte vre-o diferenta??
|
se simte putin ca trage mai bine la turati joase da nu te astepta la cai putere ca aia is optionali :)
|
Ma chiar nu e facuta pe comp,Canny si tu Andrei ar trebui sa stiti doar ati vazuto live,urmeaza saptamana asta si scaunele SPARCO si atunci cu adevarat drifturile vor merge din plin,pan atunci mai lucram pe ici pe colo cate ceva,cam atat:lol:
|
Foarte frumoase jantele!... Dau bine pe masina ta!... :)
|
ce tari sunt jantele..poze cu masina mai de departe asa nu ai? cred ca vin super tare
|
va spun eu ca leam vazut si is criminale !!!!
bai giany eu mis ingrozit... de abia astept sa semene si a mea a masina ooohh si giany am uitat sati spun dar si eu am concurs tot pe 19 asa ca... ramane pe urmatorul |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning