Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

NightClubRacer 04-03-07 01:56

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

eu unu sper sa se tina...de mult asteptam o legala! Succes la organizatori!

F_L_R 04-03-07 02:08

-Eu sincer m am intalnit in seara asta cu toata lumea si noi ....am inteles 4 ultima zi ... si ce facem....22 de masini pregatite pt 10-martie....nu am cum sa vb cu toti sa si completeze fisele in noaptea asta.....
-Vom decide ce facem defapt majoritatea va decide ce facem pt ca nu decid eu. Si eu nu vin fara baietii nostri.

NightClubRacer 04-03-07 02:14

cel mai bine ar fi fost o inscriere la fata locului...Sau macar sa dam numele,masina si clasa la care intra si pana pe 10 dadeam fisele. :rolleyes2

DragosT 04-03-07 10:44

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 758431)
Rezumat post deschidere topicMPBZ III - 10 martie 2007, la data de 19.02.2007 ora 15.26
402 metri; Inscrierea 40 RON; Durata concursului - de la 4 ore; Fara public; Incadrare aleasa de cluburi
- Cei care doresc sa participe sunt rugati sa-mi trimita un PM cu aceasta intentie, care sa cuprinda numele clubului pe care il reprezinta (daca este vorba de club) si adresa de e-mail, iar eu le voi transmite fisa generala si aceea de preinscriere.
- IMPORTANT: Cursa nu va avea loc pentru un numar mai mic de 70 de preinscrisi.
- Inscrierile se fac in ziua concursului doar pentru concurentii preinscrisi.
- NU SE FAC INSCRIERI IN ZIUA CONCURSULUI.
- Fisele generale si de preinscriere se transmit pana pe data de 4 martie 2007 ora 00.00, la adresa de e-mail mentionata la date de contact.
- ITP valabil (dovada se face cu talonul sau cu dovada valabila care are mentionata perioada de expirare a ITP-ului); Permis de conducere categ. B, mai vechi de 1 an, valabil (se admite dovada);
- Cluburile au posibilitatea de a alege forma de incadrare a concurentilor in functie de: Clasele MPBZ (Clase, Clasa Dacia+Libere), Clasa Dacia si Libere sau Libere.

Numar de preinscrisi la data de 4 martie 2007 ora 11.35: 40

*Dacia Rally Team a fost singurul club care a furnizat o fisa generala, au ales clasele MPBZ si au avut cel mai mare numar de preinscrisi, urmat ca numar de preinscrisi de grupul din Galati (UCR) si Vroom.
*Anuntul a fost postat sau preluat de catre forumurile cluburilor MR, NSL, Speedline, Insomnia, Anonymous, Vroom Racing, URC, in unele cazuri cu mai mult de doua saptamani inainte de a aparea pe forumul 4tuning, considerat de mine „avizierul principal”.
*Imi cer scuze fata de cei 40 de concurenti pentru inconvenient.

CURSA ANULATA
Rog inchiderea topicului. Multumesc!

TufY 04-03-07 13:01

pacat......... poate multi au inteles ca azi e ultima zi........ si se mai gasesau si la fata locului ..........
trebuia sa astepti si azi asta e .......

Ernest 04-03-07 13:37

intr-adevar.. cu siguranta dak ai mai astepta si azi s-ar reveni asupra deciziei de anulare

Alfa_band 04-03-07 13:39

Cred ca ati anuntat cursa asta doar ca sa va aflati in treaba.

Zyx 04-03-07 13:40

Ok, deci cursa anulata... din ce motiv?! 40 de concurenti nu sunt deajuns?! Sau...?! Mai ramaneau sa vina si din NSL, dupa cum spunea Florica... si nu numai. E cam singura cursa asa de stricta (nu stiu din ce motiv) pe care o observ...

EvLSant0S 04-03-07 13:45

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780087)
Numar de preinscrisi la data de 4 martie 2007 ora 11.35: 40

CURSA ANULATA
Rog inchiderea topicului. Multumesc!

Asta e motiv sa anulezi cursa ?

Sunt o groaza de oameni care vor sa vina , nu toti au treaba cu forumurile si tot asa
ce motiv e asta ?
oameni din constanta,bacau si tot asa ,vroiau sa vina , bucuresti nu mai zic, si acum ? o anulezi doar ptr ca pana acum s-au trimis doar.. 40 de foi cu "preinscrisi" : /
doamne ..

DragosT 04-03-07 13:50

Am discutat cu toata lumea care mai avea de transmis fise, le-am explicat motivele, le-au inteles, am convenit, am prelungit cu 11 ore 35 min data limita, nu cum stabilisem, si am atentionat de foarte multe ori asupra orei de 00.00. Pentru arhicunoscutul spirit romanesc de a cauta un vinovat am cerut inchiderea acestui topic.
Daca s-a hotarat altfel, nu mai este problema mea.

EvLSant0S 04-03-07 13:58

mai .. domnule .. .
numai noi , Anonymous, ca si club , avem 21 de fise de inscriere..
pe langa noi mai sunt atatea cluburi care sunt convins ca vin la fel de pregatiti ..
care e problema ?
sau tu o duci bine rau cu banii .. ?
oamenii mai au probleme .. si decat sa zica ca .. da dom`le vin , si de fapt nu vin , din diferite probleme, prefera sa astepte . ca sa fie sigur ca vin/nu ..
in fine, mie mi se pare un motiv de 2,3 lei ..

F_L_R 04-03-07 14:11

-Pai din cate spui tu......poti deveni organizator de curse strict pe o singura marca " Dacia" ...succes!!!
-Cat despre nominalizarea ca mari "absenti" sau "neinteresati" cei de la (No Speed Limit . Midnight , Insomnia , Anonymous , Speedline) ar trebui sa te gandesti ..de ce?
-Anul trecut cand faceai prima cursa ne ai rugat sa ti trimitem masini.....am trimis multe ...toate aceste cluburi...acum ne ai conditionat. Probabil ar trebui sa stii ca multi si au prgatit masinile pt 10 Martie ....ai dezamagit si asta nu te afecteaza acum dar pe viitor vei avea cu siguranta 20-30 de masini la start.
-Felicitari si tine-o tot asa!!!!

vladdaman 04-03-07 14:12

eu am impresia ca e ceva putred pe aici si nu cred ca e shaorma mea...:D sigur acolo vor fi peste 50 de masini care sa se bage ca sa nu vb ca mi s-ar parea normal sa fie minim 100 de doritori, dar in fine probabil o fi mai greu sa organizezi decat sa reusesti sa aduci lumea...care eu zic ca vine
pana la urma asta e motivul real pentru care vrei sa anulezi???

shadowro 04-03-07 14:21

eu zic ca daca se prelungea data inscrierii se ajungea undeva aproape la 100 de masini ... oricum cert peste 70.
si eu sunt dezamagit ... nu e tocmai usor sa pregatesti masina si sa astepti cu ardoare prima ta cursa legala si apoi sa afli ca a fost amanata.

DragosT 04-03-07 14:22

daca vreti balci, balci sa fie!

evlsantos - pana astazi la ora 11.35 cate fise a trimis anonymous? nu se recoltau rinichi cu forta pentru cel care se preinscria si nu venea.

florica - nu am postat numele cluburilor pentru a arata ca nu au fost interesate. am discutat cu tine si ti-am explicat ce urma sa se intample astazi la ora 08.30. intretimp am amanat pentru ora 12.00. si cu toate acestea, de la 26 de preinscrisi cati erau aseara, astazi se ajunsese doar la 40. nu am vazut 21 de masini NSL sau 10 Vroom sau 10 Anonymous. credeam ca ai inteles situatia. cele trei propozitii cu * sunt realitati. daca poti sa le contrazici, te rog. daca nu, incearca sa iei situatia ca atare. tu mi-ai spus ca sa o las asa, sa se inscrie lumea in ziua respectiva. repet. stiai situatia. am stabilit ca Pitu sa se ocupe de fise noaptea trecuta? am stabilit ca-mi trebuiesc date legate de ITP si permis? am stabilit ca pana dimineata trebuia sa am acele fise?

vladdaman- timpul si alte organizari va demonstra ce "floare la ureche" a ajuns organizarea unei curse pentru amatori. colac peste pupaza mai apar si accidente in CNR.

alfa band - asa este. mai imi dau si demisia pentru aceasta cursa ca sa am timp de ea. cred ca sunt masochist.

tng 04-03-07 14:22

sunt sigur ca ar fi venit mult mai multe masini ...

saintDick, da-ne un semn si zi-ne ca ,cursa se va tine ! :evil:

B|shOp-VR6 04-03-07 14:24

Mi se pare foarte ciudat. Anuntul cu 4 martie ora 00.00 scuzati-ma dar e de tot rahatul. Cand spui o zi.. pai zici ultima zi de inscriere nu faci artificii de exprimare sa vezi daca se prinde sau nu lumea ca defapt nu 4 martie e ultima ci defapt 3 martie... urmanad eventual sa mai tipi si TEAPA!! era 3 nu 4..

Scuza-ma.. dar ati fost de tot rasul..

giubau_v8 04-03-07 14:25

nu e vina lui saint dick aici....concursul a fost anuntat din timp , am vrut sa facem ceva frumos, organizat, ca la urma sa nu se mai planga lumea.....

B|shOp-VR6 04-03-07 14:26

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780477)
daca vreti balci, balci sa fie!

evlsantos - pana astazi la ora 11.35 cate fise a trimis anonymous? nu se recoltau rinichi cu forta pentru cel care se preinscria si nu venea.

florica - nu am postat numele cluburilor pentru a arata ca nu au fost interesate. am discutat cu tine si ti-am explicat ce urma sa se intample astazi la ora 08.30. intretimp am amanat pentru ora 12.00. si cu toate acestea, de la 26 de preinscrisi cati erau aseara, astazi se ajunsese doar la 40. nu am vazut 21 de masini NSL sau 10 Vroom sau 10 Anonymous. credeam ca ai inteles situatia. cele trei propozitii cu * sunt realitati. daca poti sa le contrazici, te rog. daca nu, incearca sa iei situatia ca atare. tu mi-ai spus ca sa o las asa, sa se inscrie lumea in ziua respectiva. repet. stiai situatia. am stabilit ca Pitu sa se ocupe de fise noaptea trecuta? am stabilit ca-mi trebuiesc date legate de ITP si permis? am stabilit ca pana dimineata trebuia sa am acele fise?

vladdaman- timpul si alte organizari va demonstra ce "floare la ureche" a ajuns organizarea unei curse pentru amatori. colac peste pupaza mai apar si accidente in CNR.

alfa band - asa este. mai imi dau si demisia pentru aceasta cursa ca sa am timp de ea. cred ca sunt masochist.

cu mine ai vorbit la telefon. Eu am strans listele sa le trimit pe toate odata.. nu sa iti trimit una cu una si 100 de fise centralizate cu fiecare actualizare.

Toti am inteles ca 4 martie este ultima zi iar aseara am primit fisele de la CT urmand ca azi sa ti le trimit iar ziua de azi.. nu se termina la 11.45. bafta!

B|shOp-VR6 04-03-07 14:29

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 780487)
nu e vina lui saint dick aici....concursul a fost anuntat din timp , am vrut sa facem ceva frumos, organizat, ca la urma sa nu se mai planga lumea.....

A fost anuntat din timp.. si anuntat prost. De ce nu ati precizat 3 martie ultima zi de inscrieri? De ce ati bagat 4 martie ora 00.00?? Dupa cum vezi.. toata lumea a inteles 4 Martie ultima zi de inscriere... Iar acum scuza-ma.. daca nu a fost ieri.. o zi in plus de trimis strica.. mai ales ca aceasta zi e DUMINICA!! cand nu lucreaza nimeni ca sa zici ca asteapta primaria nu stiu ce raspuns sau pm.. ce puteti voi sa mai inventati?

EvLSant0S 04-03-07 14:32

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780477)

daca ptr tine 4 martie se termina la ora 12:00 , si 5 martie incepe la 12:01, continuand cu 13:00,14:00 .. e problema ta

Psycho 04-03-07 14:37

de la ctza veneau o groaza .... din ce shtiu eu .... si afara ploua iar :(

Alfa_band 04-03-07 14:38

De ce nu recunoasteti ca defapt altul a fost motivul anularii cursei si nu rahatul asta cu fisele.Doamne fereste sa iti dai demisia atata tot ca este suparator sa vezi ca ti se mai arunca in carca anularea unei curse pt ca nu sau trimis fisele.E JENANT!
4 martie se termina diseara 23:59:59.

shadowro 04-03-07 14:38

de ce toata lumea se ingramadeste in ultima zi ?

adibose 04-03-07 14:40

Mai aveti pretentii pentru curse viitoare, aveti grija sa nu fi dati de-o parte ;)
sper ca se vor destepta unii si o sa va arate si voua cum se organizeaza ceva...
sunteti din ce in ce mai jos... pacat, ar fi fost ceva frumos!
stiti vb aia: "atat puteti...atat faceti"

B|shOp-VR6 04-03-07 14:40

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 780525)

Ca asa e firea romanului.. dar atata timp ca e ultima zi.. se ia in calcul ;)

vladdaman 04-03-07 14:40

deci nu e nevoie sa ne faceti prosti pe fata sincer, daca nu aveti toate aprobarile sau nu e totul gata inca nu e problema...se invoca faza cu vreme nasoala, ne facem toti ca ploua si se schimba data...gasiti voi o modalitate mai buna de a va scoate ;), ce naiba se mai intampla

F_L_R 04-03-07 14:40

-Asa este vina este a noastra ca vrem sa ne dam dar cu inscriere online sa faci tu curse noi facem cu inscriere la fata locului cum am facut ani de zile.
-Tu vrei sa schimbi un sistem pus la punct de multi oameni in 5 ani de munca de taiat tara in lung si in lat si schimbi :
-1 Modalitatea de inscriere
-2 Grupele
-3 Taxa pt cei care nu locuiesc in Buzau
, acestea fiind baza dealtfel in org unei curse .
-Sa incep prin a ti gasi punctele in minus la org acestui eveniment?? Nu , nu este treaba mea. Noi am vrut sa venim dar sincer.....nu ne a convenit sistemul tau impus pt ca noi nu am impus la nimeni nimic la cate curse am facut cu LR si altii.
-Deci nu da vina pe noi. Eu aseara i ti puteam trimite lista cu cele 21 de masini de la NSL dar nu fisa pt fiecare in parte, dealtfel masini de la Dacia pana la Audi Q7.

adibose 04-03-07 14:42

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 780525)

de ce? pt k nu toti au timp s-o faca in timpul saptamanii, pt k nu toti sunt forumisti..si pt k nu dai de toti atat de repede, dupa cum a spus si Bishop mai devreme (s-a dorit strangerea tuturor fiselor inainte de trimitere, cel putin la Anonymous, BUC+BAcau+CTA)

shadowro 04-03-07 14:45

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 780538)
-Asa este vina este a noastra ca vrem sa ne dam dar cu inscriere online sa faci tu curse noi facem cu inscriere la fata locului cum am facut ani de zile.

stii foarte bine ca daca ar fi fost dupa el ar fi trecut inscrierea cu pana 2 ore inaitne de show dar motivul pentru care data limita a fost 3 sau 4 a fost pentru ca asa a cerut POLITIA.
in cazul in care nu stiti fisele urmau sa fie verificate de politie pentru a se asigura ca perticipantii au permise valabile si itp valabil.
asta din cauza accidentelor din ultima vreme pe care presa lea plasat in zona " curse ilegale cu bolizi de sute de mii de euro"

B|shOp-VR6 04-03-07 14:45

Florica.. stii ca aseara am discutat despre cursa si iti ziceam ca noi o sa trimitem fisele asa cum au vrut ei sa nu iasa discutii.. dar se pare ca oamenii nu au gasit motiv pt esec si au zis sa arunce totul in spatele nostru, al cluburilor..

Bai baieti.. pai de ce sunt cluburile? Nu ca sa alerge la curse? Cum puteti sa dati vina pe noi ca nu mai tineti voi cursa??

DragosT 04-03-07 14:45

40 de oameni au facut diferenta intre ora 00.00 si ora 24.00, iar altii stiau CLAR acest lucru. am extins acest termen cat s-a putut, adica 11h35min.
daca vreti sa scoatem in evidenta incapacitatea si dezorganizarea care domneseste in randul cursantilor, putem pleca de la aceasta cursa ratata, la care participantii hotarau durata, stabileau numarul de spectatori, alegeau modul de concurs. ce a depins de voi si ce a depins de mine? cu doua zile inainte am spus ca nu se vor strange cei 70 de oameni. nu ma intereseaza cati ar fi fost ci cati au fost. reglati-va atitudinea si apoi sa va treaca prin cap ca o fac la ambitie, mai ales cei care au obiceiul de a forta mana organizatorilor.

B|shOp-VR6 04-03-07 14:47

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 780555)
stii foarte bine ca daca ar fi fost dupa el ar fi trecut inscrierea cu pana 2 ore inaitne de show dar motivul pentru care data limita a fost 3 sau 4 a fost pentru ca asa a cerut POLITIA.
in cazul in care nu stiti fisele urmau sa fie verificate de politie pentru a se asigura ca perticipantii au permise valabile si itp valabil.
asta din cauza accidentelor din ultima vreme pe care presa lea plasat in zona " curse ilegale cu bolizi de sute de mii de euro"

Alooo daca tu imi arati politist care sa astepte DUMINICA!! un raspuns pentru definitivarea unei probleme ii fac statuie langa Crucea din Bucegi.

F_L_R 04-03-07 14:48

-Totul era prea simplu. La inscriere una bucata MILITIAN si verifica actele in original. Fise , verificari ...bla blau-ri.....un militian si se rezolva problema daca se vroia....si gata.

B|shOp-VR6 04-03-07 14:49

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780557)
40 de oameni au facut diferenta intre ora 00.00 si ora 24.00, iar altii stiau CLAR acest lucru. am extins acest termen cat s-a putut, adica 11h35min.
daca vreti sa scoatem in evidenta incapacitatea si dezorganizarea care domneseste in randul cursantilor, putem pleca de la aceasta cursa ratata, la care participantii hotarau durata, stabileau numarul de spectatori, alegeau modul de concurs. ce a depins de voi si ce a depins de mine? cu doua zile inainte am spus ca nu se vor strange cei 70 de oameni. nu ma intereseaza cati ar fi fost ci cati au fost. reglati-va atitudinea si apoi sa va treaca prin cap ca o fac la ambitie, mai ales cei care au obiceiul de a forta mana organizatorilor.

Ma scuzi.. dar nu e nici o diferenta..

Lucian 04-03-07 14:49

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 780562)
Alooo daca tu imi arati politist care sa astepte DUMINICA!! un raspuns pentru definitivarea unei probleme ii fac statuie langa Crucea din Bucegi.

Ca bine zici !

shadowro 04-03-07 14:50

sunt o mie de alte posibilitati mai bune decat cea aleasa de domnii militieni dar daca pe ei atata ii duce capul ce sa le faci.

vladdaman 04-03-07 14:53

:)) bun asa bishop, nici la spagi nu se mai iese duminica, dar sa impiedici un eveniment "bine organizat", eu zic ca politia nu ar pune piedici unui astfel de eveniment, cred ca l-ar incuraja la maxim, oricum ai da-o chestia cu politia si duminica nu prea se pupa, dar ce sa faci...totusi parerea mea e ca sunt cam neseriosi astia cu cluburile care nu vor sa faca o treaba buna online:))(era o gluma!!) btw, pana la urma ne facem ca ploua si ii rugam pe organizatori sa se mai straduiasca putin sau se anuleaza tot, ceea ce ar fi chiar pacat pentru ca multi si-au pregatit masinile pentru 10...

B|shOp-VR6 04-03-07 14:54

La faza cu ziua nu era 4 ci era 3...

e de forma...

Nu e 3.. las ca-i 10.. dar mai bine o anulam si bem o bere..

EvLSant0S 04-03-07 14:54

Quote:

Originally Posted by SaintDick (Post 780557)

ok si cursa se anuleaza ? de ce ?
nu poti sa faci curse in 40 de oameni ?
:)
deci ... suna prost rau de tot , absolut tot ceea ce se intampla pe aici ..
n-are pic de sens

All times are GMT +2. The time now is 05:10.

- Copyright 2026 4Tuning