![]() |
Re: VW Parade Romania - 2007
Si cine a castigat ?? ;)) :D
A facut cineva poze la broscute ? :P |
evenimentu a fost ok cu toate k mi s-a parut k au cam lipsit masinile...ma asteptam la ceva mai mare...insa cu toate astea una peste alta a fost ceva frumos....mie mi-a placut...P.S. nu am vazut nici o broscutza pe acolo....
|
ce-i drept nici vremea n-a tinut cu noi
|
Poate se va mai face un VW Fest mai la vara ...
|
din pacate vremea nu a tinut cu noi astazi , masini mai putine dar de calitate ;) .. in curand poze
|
vreme mai naspa pentru asa eveniment nici nu putea sa fie... am crapat de frig. e bine ca am luat macar locu 2 la masini pana in 90, si m-am intors acasa cu niste pungi cu reviste, sepci, o bluza si o revizie gratuita la porsche :lol:
sper sa se grupeze toate pozele la un loc, sa le putem gasi ca au fost multi fotografi din ce-am vazut io. |
Quote:
|
la categoria pre 90 locu I a fost castigat de PST cu golfu argintiu, locu II eu si locu III un golf 1 negru. la restu categoriilor nu stiu, asteptam sa posteze fiecare.
poze, vrem poze :) |
Quote:
a fost binisor...ma asteptam la mai mult dar se pare ca i a gonit frigul si app...am luat locul 2 cu scirocco:-) |
tu sau mario ? :)
ps: felicitari :) sa va vedem duminica viitoare cu diploma cu tot :D |
creka la categoria cea mai tunata masina locu 1 la luat cosmin ;)) cu bora .. stiti ceva ?
|
2 Attachment(s)
si 2 poze
ce conteaza mustangule care dintre noi...amandoi...ca am inghetat impreuna..:lol: |
1990-2000 locul 1 mmneg
dupa 2000 locul 1 zgb pheerya: frumos cand vezi persoane in realitate si apoi le gasesti si pe forum :) |
man sa stapanesti sanatos boxele alea focal:) poate te bate gandul sa le dai ca m-ar tenta:D
|
bv mmneg, bv zgb...!
|
40 Attachment(s)
O prima serie de pozecu participantii la eveniment:
|
felicitari cosmin bora pt locul 3! meritai locul 1! felicitari cosmin felicitari 4ss!
|
Cine sa bucurat de o tura cu R32u ??
Ai dreptate TAU cosmin merita locu 1. Sa posteze cineva niste poze cu masina care a luat locu 1 la cel mai tunat VW |
71 Attachment(s)
altele... . .. .
|
aveti careva poze cu Passatul ala alb????? ca n-am avut aparatu la mine
|
Cat de adevarat e Karmann Ghia :X:X:X
Cam la cat e evaluat unu din ala ? |
cate masini au fost in total ... ??? misto pozele ... si masinile :D
|
nu le-am numarat dar in jur de 50 , insa toate de calitate..;)
|
tari pozele...!!!
|
a fost frumos..... :D am inghetat .... cot la cot :))... unu cu altu dar a meritat......
organizarea cred ca a fost una din cele mai bune.. cu premii cu mici diplome... :D cu mancare cu bautura.... |
9 Attachment(s)
o mica parte din pozele care le-am facut azi ..
|
Bravo Cosmin, e bun si 3! Super tari masinile! ;)
|
f misto pozele rosonic,mai ales ultima :P
|
mda... a fost frumos dar pacat cu vremea... daca era mai cald iesea mai misto...
felicitari castigatorilor ;) |
Foarte frumos !!!
Golfu' 1 FSF - superb (!!!), Polou' lui Michael - sweet like always, FMM & NEG - no comment, PSTu' - poate cel mai frumos G2 din Romania, ZEPu' - great, LOA - frumoasa transformare, iar despre Sciroccou' lui tru... nu mai zic nimic. Felicitari organizatorilor ! Felicitari participantilor pentru actul de prezenta ! PS: totusi, care a fost Best VW (daca s-a spus, scuze, da' eu nu am vazut nicaieri amanuntul asta) ? :roll: |
fmm with his brother with another mother ;) (mneg)
felicitari .. frumosilor pt premii ;) |
6 Attachment(s)
pozele ....... cu golanii
|
Frumoase masini felicitari tuturor participantilor!!!;)
|
Nu crezi ca ai uitat sa faci poze si la restul masinilor participante?
|
Am asteptat pina acum ca sa vad cit mai multe fotografii de la eveniment si sa-mi pot forma o parere. Cred ca a fost frumos... Dar insuficient ca reprezentare numerica. Totusi, ii invidiez pe cei care au fost prezenti, indiferent daca au cistigat vreun premiu sau nu.
Felicitari organizatorilor, participantilor si, bineinteles, premiantilor. Indraznesc, insa, sa spun ca o zi mai friguroasa se putea gasi la sfirsitul lui februarie, insa una calduroasa doar norocul o putea aduce... Adica banuiesc ca anul viitor VW Parade se va organiza in primavara, sau in vara sau in toamna. Indiferent de motive, cred ca cineva s-a grabit ca acest eveniment (care ar fi trebuit sa stringa macar 200 de VW din TOATA tara - vad ca nici "broscarii" n-au venit) sa aiba loc inainte de 4Tuning Day. Poate credeti ca sint circotas dar rezultatul, conform cu fotografiile de pina la acesta ora: Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti, Bucuresti si un pic din Prahova, Arges, Ilfov si (felicitari speciale pentru distanta) Cluj si Arad!!! Adica, pina la urma, aproape ca a fost un eveniment local si asta-i mare pacat! Inca o data FELICITARI PARTICIPANTILOR!!! Oricum, de fapt, cel mai important lucru este faptul ca cineva s-a gindit sa mai adauge un eveniment anual important in calendarul Tuning in Romania si de aceea, inca o data FELICITARI ORGANIZATORILOR!!! Si fiindca data viitoare vor (vom) fi mai multi participanti care vor concura, nu neaparat pentru premiile puse in joc, ci pentru ceea ce reprezinta ele, inca o data FELICITARI PREMIANTILOR!!! Bafta Pe Toata Linia! |
Quote:
|
Din poze se pare k a fost frumos....felicitari tuturor participantzilor pentru mashinile lor.Golful 5 gti din Bacau...zoz`u nu a fost prezent?...k nu l`am vazut in poze :(
|
Atzi avut noroc cu zapezile astea....ca de nu va lua provincia premiul cel mare....inzapezit in Iasi din pacate......mi-am dorit sa vin......dar nu am investit in anvelope de iarna.....nu imi folosesc la liniutze 8) ......pacat ca nu am reusit sa ajung sa ma revad cu o parte din cei pe care i-am intalnit la VW Fest de anul trecut......las' ca iese soarele......si sper ca ne vedem pe 1 Aprilie la 4tuning day..........bafta si sa ne vedem sanatosi.....
|
bora merita primul loc este si parerea mea ... imi pare rau ca nu am vazut nici o broasca pe acolo .....
|
cat despre premiul suplimentar ... nu a fost blat ... l-a castigat un baietas pe nume stefan care a stiut ca s-a deschis magazinul momo in otopeni pe dn1
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning