![]() |
Re: E46 - 320d!
Quote:
|
Quote:
Nu mai fa tampenia aia .... lasa ambreiajul sa se "aseze" putin ! ca ai sa te trezesti ca il inlocuiesti iar ! ce ai inlocuit mai exact , si ce firma? Ai mers pe recomandarea mea? |
gaby17 , spune-mi te rog, ce kit de ambreiaj ai pus si la ce pret a fost (fara manopera) .. Mersi :)
|
Daca schimbi ambreiajul tb sa schimbi obligatoriu si volanta?
|
Quote:
Quote:
In general , cand inlocuiesti un ambreiaj , se inlocuieste "OBLIGATORIU" placa de presiune , disc de ambreiaj si rulment ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi de raspunsuri !
Bafta ;) |
am nevoie de un mic ajutor , sa votati care merita sa castige acest concurs https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Multumesc frumos ! si votati cu mine (1) :D |
4 Attachment(s)
cateva poze de primavara :) :) si urmeaza sa ma duc sa vopsesc bara pe fata ...
|
ATAT ! E bini di tat... In viitor vreu sa cumpar si eu unul la fel ca al tau exact ,dar sa pastrez si a4-ul.
|
Cel mai frumos E46 pe care l-am vazut! Te invidiez!
|
Quote:
|
Masina a intrat in service, pt schimbare aripi (aveau putina rugina mai ales stanga ) , vopsit bara , vopsit prag(l`am agatat in parcare ) :) :) ...
|
hai cu pozee... :D
|
dupa ce o voi scoate maine ,poimaine cand va fi gata , o sa bag si niste poze ,abia astept sa o vad deja imi e dor de ea :) :)
|
si totusi fara masina ,mai sunt si bolnav :))) m`am uitat pe net si mi`a venit o idee de a`mi face evacuare dubla la masina (stil M3) stiu ca e diesel sunet nu va fi mai deloc , da aspect eu zic ca mie unu imi place , astept si parerile voastre ? cam 200 euro costa moftul asta ... cu tot cu montaj , voi ce ziceti ?
|
Merita o sa arate si mai bine:)
|
1 Attachment(s)
Asa o sa arate:
|
Quote:
|
Quote:
Nu va arata asa ! iar intervii cu sfaturi proaste si idei? [ fara suparare ] Gaby : ca sa faci spatele de m3 , ai nevoie de difuzor de m3 pe bara de m sport , sau bara de m3 pe producator [ bara oem de m3 nu va veni ] Vei fii nevoit sa tai din roata de rezerva [ locasul ] , ca sa faci loc evacuarii aleia ! totusi iti recomand sa faci asta , doar daca faci conversie la m3 replica , bara fata /spate /oglinzi ! E interesanta si combinatie cu bara de mtech 2 cu bara spate de m3 ! dar te va costa mai mult de 200 de euro toata treaba , daca vrei sa o faci cu cap ! Sa pui doar tips uri , va iesi un mare rahat ! |
4 Attachment(s)
Mai bine schimba tipsul si o sa ai alt aspect mai ales ca ai Mtech2 nu se merita sa il "ciobanesti"chiar daca nu tai locasul rotii de rezerva . Eu chiar ieri am montat tipsul din poza taiat in partea din spate la 60mm diametru sa se potriveasca cu diametrul tevei de la toba si respectiv 170-160mm lungime si e altceva acuma fata de ciotul ala indoit in jos
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ii vorba de cand ai permis(experienta in ani)si in final varsta ta..
sub 30 ani ii prapad...in aceas oala sunt si eu,desii am permis de 5ani la 1,9tdi am asigurare 500 lei pe 6 luni o hotie si tiganie dar ceva normal la noi in tara asta e... bafta cu masina |
Quote:
|
Quote:
|
Am luat masina ieri, a iesit totul cum trebuia sa iasa si cum ghinionul se tine lant de mine am mai pierdut si numarul de pe fata :)) l`am gasit da e facut praf .. si mi`am pus si o statie cu un subwoofer blaupunkt s-a schimbat sunetul in masina :D
|
1 Attachment(s)
am reusit sa fac o poza in graba :D
|
good :)
|
Alta viata cu bara de M paket :)
Cand mi-am montat-o si eu (acum vreo 4 ani)...m-am reindragostit de masina Numai bine! |
Quote:
|
Kit-ul exterior face diferenta. Mi-as lua si eu bara "M" dar locuiesc in Bucuresti, RRomania. Gen: "am avut un tricou mai frumos dar mi l-a furat un tigan" :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si a venit si tabloul cu masina castigat pe urma concursului de pe facebook , multumesc tuturor celor care m-au votat ..:) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning