![]() |
Re: Curse
Quote:
|
Toate la timpul lor....sincer nmu am cronometrat in cat ia suta.....deja ma plictiseste.
O sa fie si NOS........dar nu pot sa fac tot odata.Cine nu ma crede...sa astepte..... Locatia nu e in Tulcea...e in navodari.....este exact ion acelasi loc si inaceeasi zi cand a dat si peugeot-ul alb burn........aia de acolo fiind pretenii mei. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Masina o sa aiba un exterior gragutz zic eu...racing orientat catre functional . Deci fara prize false.....eleroane de bazar si alte prostii.. Poza de mai jos .....surpriza...am primit-o de la cineva..care a facut-o pt mine...fara ca eu sa cer asta...... |
FLY masina ta fuge tare...dc pui turbo ma faci...si asa cred k ma faci...tu ai suta in 7 sec si un pic ..eu in 7.5 (asa scrie la date tehnice) deci poti sa ma faci si asa..eu zic sa ne tragem cand vin in tulcea...;)
|
Quote:
In momentul de fatza...intr-o eventuala cursa cu tine...as pierde..dar nu rusinos.....pt ca eu am dacie si tu Bmw. M-am mai dat cu masini tari...pe unele le-am facut..pe unele nu.Asta e...nu poti din cacat sa faci bici si sa si pocneasca intodeauna. Oricum..ce imi doresc sa fac...sper sa reusesc.....sa ma ajute Dumnezeu. Masina ta imi place....imi place si a mea.....dar nu le pot compara.......ca nimic.....sa zicem ca vreodata ajung sa te fac.....si ce daca?....tu stai relaxat pe scaunele tale de piele...iar eu ma zdruncin si imi sparg timpanele in troaca mea.(daca intelegi ce vreau sa zic)...masina ta e o masina completa...le are pe toate...a mea....este numai pt forja..liniutze....nu are nici cea mai mica urma de confort. |
Ai dreptate FLY ...chiar 4x4 ala isi spune cuvantul chiar si in fatza unora mai puternici oleaka ..dar dc pui turbo a sa fie cashto.. dc pui NOS ..o sa fie sanzatie dar vezi..nu uita sa schimbi franele.. ee si lasa nu mai ridica asa masina mea k nu am maserati, oricum a pune turbo e o propozitie simpla..practica e mult mai complicata..plus ca mai trebuie multe alte modificari o data cu turbo..oricum mult succes in ceea ce vrei sa faci.. esti de admirat..;)
|
curse din seria masini de fabrica si ieftine : vara trecuta m-am intrecut (eu cu o skoda octavia tour 1.9d - 90 cp) de la iasi la vaslui cu un clio symbol 1.9 dci 80 cp si vreau sa spun ca am ramas marcat de ambele masini ... clio se tinea aproape iar octavia sta extraordinar de bine in curbe abordate cu viteze mari
|
Quote:
Nu este usor...dar nici imposibil....deci o voi face.Nu are cum sa mearga din prima...dar se rezolva pe parcurs. Franele deocamtata suint suficiente....chiar azi m-am bucurat de functionalitatea lor cand ma grabeam,si un nene imbecil pur si simplu mi-a sarit in fatza. cu masina cu tot....nu stiu cum am oprit.Cert este ca dupa chestia asta imi mirosea a ars ...de la placutzele fatza spate. O sa ii fac si un upgrade la frane..dar doar dupa ce reusesc faza cu turbo. Franele sunt de r19 1.8 16v....cele de dacia...erau varza(slabe). Pe tine te ajuta mult 4x4 dar doar la plecare....pt ca dup-aia ..cari greutate dupa tine.Las ..cand ajungi la TL...si o sa fiu si eu acolo...ma faci o tura cu masinutza ta....si eu una cu a mea. |
facem FLY ...dar mai e o chestie ...4x4 nu e chiar aceeasi proportie spate-fatza ...se schimba in functie de nevoia masinii..astefel nu car chiar toata greutatea ...stiu ..a ta te baga oleak in scaun ..la mine nu ai sa vezi asa ...zici ca sta pe loc ..dar dc te uitzi pe vitezometru (si te iei dupa zgomot) o sa vezi ca urca destul de binishor...
|
Quote:
Eu am mari probleme de aderenta...dar acum cu noile gume le-am cam rezolvat. Ieri m-am harjonit la semafor cu un seria 5 model 2002...nu stiu ce mot avea ...oricum diesel.....destul de mare.Ultimul gest al proprietarului a fost in semn de salut....si respect. Cand ajung in TL ne intalnim la 21 la un suc....si facem schimb de experientza automobilistica. |
Ok, ne vedem la un suc la tulcea...da si tu un id de mess sau un nr de tel. ca sa ma anuntz knd vin..;)..
seria 5 ala dc era visiniu era 525d dc nu 520d ...slabe oricum.. |
O cursa interesanta astazi BMW 540i (model `99) vs Audi S4 la semafor....s-a dus Audi in fata dar ma asteptam la o distanta mai mare...BMW s-a tinut bine
|
audi s4 ala albastru ? poate nu a calcat`o omu la maxim
|
tu cand te-ai da cu o masina de ~300 de cai nu ai calca-o la maxim ?:)
|
E cineva aici cu pana in 105 HP care vrea sa incerce cu mine? G5 '06 - 1.6i, 102 HP - stock...Vreau sa vad cum mere mashina pe 400m. Va ashtept... :)
|
Quote:
|
eu m-am harjonit cu raza mai demult prin oras si se misca bine masinuta lui , mi-a placut
|
OOOPPSS!!...se intrevede cumva o cursa?......hihihi..ce frumos...pacat ca nu sunt la TL....dar am si eu cursele mele aici in CT.....
Tare as vrea sa vad Clio vs Golf.....filmati si voi.....da nu cu telefonu. Quote:
Ma dau eu cu tine daca vrei...cu BMW meu mare si puturos.....vrei?...... |
vin eu cu o camera de filmat daca e .. dar faza e ca trebuie dinainte sa pregatesti "traseul" sa stim cat de cat ca sunt 400 de metri .. poate inca o masina sa fie cu avariile puse sa fie ca un punct de reper
|
Quote:
|
Curse curse:D .... poate ne vedem cu totii la ceva quick
|
facem si o cursa de biciclete,provoc pe oricine,ia sa vad care se da cu mine,ps cursa va fi in stilul ''no hands'' ,ceva oferte ???
|
Quote:
|
Quote:
|
hmmmm mai noi eu cu obraznick si prieteni stam ori la sindicate ori la sens la MGM la delta acolo... ori fiesta,c max focus,matiz,....ore exacte nu exista dupa 9 oricum pielea mea
|
Bah...eu vb de unu singur?.....sau nu ma vede nimeni...RAZ!!!! te dai si cu mine cu BMW?....cand vin in weekend
|
alecu 2 fast, scuzoaiele mele man, dar am vazut prea tarziu msg...oricum nu puteam kiar acum pt ca inca am cauciucurile de iarna. Pana sambata viitoare imi pun gumele all seasons shi ne tragem. Asha just 4 fun...sau daka vrei u pe un s00k :) Am notat numarul tau shi te am in vedere sambata care vine. Apropos cu ce alergi? Ca nu ai zis.
Flayule mane daka vrei facem shi ku beamveu tau....1 scurta asha.... :) O sa fii sambata care vine? Catzi cai are bagab0aTata?? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sambata s-a lasat cu putina actiune si ras la greu :) prima data stransi pe la egreta discutii ras pe burta sa spunem.... apoi prin oras mai multi pana pe varianta putzin dat acolo care a fost si decisiva ;) la peco la iesirea din oras ras iar pe burta =)))) la aker in fata s-a vrut ceva dar a venit MAI ne-am tirat .... mai tarziu la rolion si pielea mea a fost misto seara :)
|
da a fost un pic de actiune aseara , 5-6 masini , 2-3 curse repede si vira :)
|
Quote:
|
Salutare lume! :-)
Ma alatur si eu clubului vostru, cand va fi urmatoarea intalnire si in ce locatie? |
Quote:
|
exact...poti incepe prin a te prezenta....
|
Stiu ca aici sunt putin offtopic :D, dar daca voi insistati...
Bineinteles sunt din Tulcea, pe mikafly il cunosc, posesor de 307 cu cea mai puturoasa motorizare :| dar si cea mai economica ;) si lucrez la un anume magazin de piese auto langa Casablanca. Mai trebuie ceva? :D |
Quote:
Nu pot sa iti zic decat bine ai venit..... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning