![]() |
Re: Nova GTI-DMY-PITESTI
Masina arata destul de bine,intradevar i-ar sta bine cu garda mai jos,dar e faina si asa.Problema cu eleronul,el se simte incepand cu viteza de 80km,si avantajul conferit de el creste odata cu viteza,avand in vedere ca vb-im de o super nova,aceasta poate rula chiar cu 180km,am testat-o eu,iar la viteza aia eleronul face toti banii...garantat.Succes in continuare...masina e super.
|
supernova nu e totuna cu nova gti...
|
Deci Masina are modificat in calculator sa fuga ceva mai bine nu cine stie ce dar oricum am facut o liniuta cu o super nova si nu prea a avut norok ka de altfel nici loganu nu prea a fost norokos nici solentza bine inteles toate de serie nu modificate :!:
A mea are evacuarea sport toata facuta la Pilot Filtru de aer Simota sau ceva de genu Si calculatorul modificat de un baiat care se pricepe destul de bine Am rins cu ea 178 cam asa ceva :!: |
aaaa nova ta are injectie si calculator?Esti tare de tot ma ce sa mai zic.Bine ca ai eleronu ala ca la 170 te duceai dreacu...
|
Quote:
|
Dac l-ai cenzurat ca si cum ar fi injurat pe cineva sau l-ar fi jignit.Fii si tu mai intelegator ca doar nu era off-topic.Era vb de masina in mare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mai am o curiozitate.....te-ai da cu o berlina din 90? |
Parerea mea......este un kitch autentic.....linia spoilerului fata este prea mult incarcata la fel si spoilerul....trebuie sa faci ceva mai simplu.....scapa porcariile alea de pe ea si fa ceva de calitate.....Decat asa mai bine STOCK!.....Asta apropo de look.....
|
Cam greu de crezut faza cu 178km/h avand in vedere k sunt pe youtube cateva filmuletze cu supernove si logane care trag de ele la greu sa ia un 180.Dar dak tu zici k ai luat tre sa te cred!?!?
|
stie cineva daca se gasesc suspensii sport pt nova???
io am cautat prin cataloage si nu am gasit nimic. de la ce alte masini se potrivesc? oriucum, daca nu gasesti suspensii sport, sa imi zici mie, ca am io o solutie mai eftina pt tine... bafta |
8)
Quote:
|
la vale sau unde?:))
|
in cadere libera =))))))
|
Quote:
|
pai valea nu era vale de vulcan cum zici tu.Era o vale normala care se produce in general la dealuri,deci viteza mai mica.:P As vrea sa o vad si p-asta cu loganu aruncat de pe vulcan :)) sau in...?
|
Quote:
|
Quote:
io sunt tot posesor de dacia asa k... as avea idee cat de cat cam ce ii poate pielea... nu vreau sa fiu rautacios dar e greu cu vitezele de kre va laudati... loganul este o masina romaneasca cu piese straine...dar tot romaneasca este... |
Quote:
|
nu vad care e ideea...
d c conteaza vit maxima..? ca oricum...masinile, mai ales daciile, nu sunt facute pt viteza... |
nu te contazic...poate o fi furat ceasu` dar nu cred...mai ales ca asa sunt de la mama natura, nu modificate nu umblate nu uzate....dar totusi poate asa o fi...cat despre masina romaneasca...e cv diferenta intre a lua piesele gata facute si tu le pui pe banda rulanta la asamblare...nush cat de romaneasca e ...asa si francezi in tara lor in loc sa arate emblema de dacie arata renault...deci masina e romanesca sau frantuzeasca ? :D
Si sa sti ca am idee ce poate capu la o dacie ...am dacie si cunosc multi posesori de dacie...viteza ia chiar foarte multa ptr siguranta care ti`o ofera... |
uite aici ceva ca sa ter inspiri
DACIA A4 FACE LIFT:lol: |
Quote:
|
Si eu am o supernova 2003, si cu chiptunning si benzina 99 si toate la perfectie, si cred ca mai mult de 165-170 e imposibil de mers. Cine zice ca a mers cu mai mult ori minte, ori nu are motorul original. Iar cineva mai sus zicea ca loganul e masina....loganul e o cutie, si un experiment as spune pe piata romaneasca..care-i bucura pe romani cu pretul lui...
|
Quote:
viteza mare la dacia...care ar fi aia? cea care iti confera acea siguranta de care zici u? daca vorbesti de la SN in sus...desigur...sunt de acord cu tine...pana in 140 merge bine...insa mai sus auch! cat despre prietenele noastre vechi din gama 1300-1400 sa fim realisti ca nu ai acea siguranta de care zici tu scz de offtopic on topic: mane ce ai mai facut pe la masina? nimic nou? doar atat pozele alea si gata? nici un proiect nou de viitor? :rolleyes2 :twisted: |
Quote:
|
scz ca m`am exprimat gresit..ma referam ca are prea multa viteza ptr siguranta care ti`o ofera :D nicidecum ca are siguranta prea multa ...scz ca nu m`am facut inteles ....la siguranta care o are masina trebuia sa mearga cu 80 km/h
|
Quote:
|
care-i bucura pe romani cu pretul lui...[/QUOTE]
te bucura pretu` la logan? :)) mie, mi se pare mult prea exagerat ... daca tie ti se pare bun...trb ta... mai ales preturile la piese :shock: |
Quote:
|
Ma in mare nam mai facut nimik la masina deokamdata ca nam mai avut fonduri :D As vrea sa o aranjez putzin akuma sa arate si ea kat de kat bine k poate vin si eu la expozitiza aia la bucuresti de tunning day :D ca samimia klatesc si eu un pik ochiii si sa nu ma fac nici de ras cu a mea :D
Cat despre viteza cand am scris 178 am gresit eu ma referam la 168 km/h pardon gresala mea oricum masina poate cat de cat de are si ea 1600 de cm :D |
iar revin eu ..fa fratioare o poza la permis.. :)))...nu pentru mine,pentru ceilalti,ca eu stiu ca nu ai permis..si te lauzi aiurea..dar asa.........
|
Chiar are permis.... l-am vazut eu acum 2 saptamani prin Pitesti :)....
|
Da-i tare la masina, chiar si fara permis. Nu ai fi singurul!
|
eu am vazut masina condusa prin tudor joi seara de un tip cu okelari.....am impresia k era cu mami lui langa el:D
|
si care e faza...conduce fara permis...dc? findca nu poseda asa ceva :)))...pana nu pune poza nu`l cred.,si zic ca este un mare mincinos si prefacut..daca pune poza cu permisu`...imi retrag cuvintele ;)....stiu eu de ce tot ma tin de poza cu permisu :))...ca nu are asa ceva =))) :lol:
|
Quote:
|
hai da-te mare ca ai permis aborigene...:))
|
mai dumy dar cu boakana ta de acu 2 saptamani nu te lauzi deloc?? ca ai lovit masina?? :D:D nu prea rau...dar de. cu faru spart aripa , capota , bara tot le`ai "aranjat" un pik :) oricum mi se pare ca a reparato....apropo si bara de pe spate/? nu zici nimik??
cel cu okelari care conducea masina cred ca era edy...cred...era blond?? :) sau poate dumy...ce pot sa despre permis ca eu sunt cam 50 % ca are 50 % ca nu are...de ce cred asta este ca si`a permis sa iasa din judet cu masina...si nu cred ca se risk asa usor...dar la intrebarea daca imi arata permisu mi`a zis ca nu il are la el...in fine..o sa aflam... a si inca ceva...masina poate sigur peste 155....sigur sigur...garantez....eu personal am mers cu ea cu 155 pe drumul Pitesti - Slatina si un alt prieten a mers cu 160 deci eu sunt sigur ca poate mai mult de 160... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning