![]() |
Re: Masina mea
e frumoasa e ingrijita ce pot sa spun sa o stapanesti sanatos fara incidente si bafta la tuning :)
|
Multumesc!
Oricum nu intentionez sa scot "untul" din ea, asa ca prea curand nu o sa se maresca herghelia. |
ba nu mai pune poze cu masinile oamenilor pe care ii cunosti:twisted:
Jeep Grand Cherokee -model mai vechi si nesatul-oricum masina mea de suflet Bmw 540i 4.4 |
ma refeream la cosmin
|
bun venit pe forum printre noi
|
bun venit si din partea mea ( eugen ) speram sa ramai pe aici :)
|
Pai o ard si eu p-aici ca ma plictisesc rau(sunt bolnav..nu ies din casa:|)
Vedeti ca am bagat un thread cu cea mai tare masina din tl bagati si voi niste opinii |
2 Attachment(s)
Salutare!Habar nu aveam ca exista si un topic pt.Tulcea....Sa ne traiasca urba!Catalin ma numesc....si sunt alcoolic :D .Posed un amarat de Cielo GLE batran din 96..care mi-a papat banii in weekendul ast cu segmentarea lui,dar s-a meritat!Poze cu ea nu prea,dar e un cielo normal...
Poate ne vedem si noi odata mai multi ashea...! |
sa-ti traiasca masina,si bine ai venit printre noi !!!
|
Mersic pt. urari!Eram mai de mult pe acilea dar nu am stiut ca e un topic si pt.Tulcea.
|
bine ai venit in comunitate . daca mai cunosti baieti care sunt din tulcea si nu stiu de comunitatea asta si sunt pasionati de masini sa`i chemi aici sa ne marim si noi
|
CATALIN ... bun venit ;) apropo conteaza in primul rand sa se formeze un grup de baieti adevarati ;) si apoi restu'
ps: vad in spate in masina niste..... hmmm ia explica-ne ce e cu ele :) |
=)) bun venit printre noi...mistho cashcheta:))
|
3 Attachment(s)
Cozmine daca nu ma-nvetzi meserie la vara degeaba ne mai cunoastem :))
Salut sunt Sabin sau Savyn In poze sunt: Una bucata Nissan Almera din 2003 1.5L Tekna 2BE22 5usi 4cilindri in linie Are 94 de ponei la 6000 de turatii si cica viteza maxima e 177 km/h da normal ca-i mai mare cu vre-o 10 :) Consuma in medie cam (mult) 8-9 litri si are cam in jur de o tona si 300 prinde suta in 13secunde... are pe bord 60.000km Peugeot-ul este un 206 1.4 E benzina din 2003 75 de cai la 5500 rpm are o tona si putzin consuma cam 5-6 litri suta o prinde in 12.5 sec (cred) viteza maxima 173km/h pe hartie... Are pe bord 21.000km E al prietenei :)) |
parca am mai vazut almera prin oras,oricum frumoasa masina,so stapanesti sanatos !!!
|
mersi mersi.
|
Se pare ca sa schimbat subiectu......nu ni sa explicat care e faza cu sapca aia albastra din spatele la Cielo......inca asteptam o explicatie....fie ea si una fictiva....de gen...e a mamei...sau a tatalui....sau ...e de decor....sau a cainelui
|
Scuze pt. un raspuns asha de intarziat!Sunt plecat la C-ta toata saptaman sinu beneficiez de net akolo!Stati linistiti cascheta imi apartine... :) ,sunt un simplu angajat al Politiei de Frontiera... strict pt. salariul care il plateste statul....Sper ca v-am lamurit!Mai am un prieten cu Cielo din Tulcea si am sa il informez de noua comunitate!
|
daca lucrezi la politia de frontiera poate il cunosti pe taicamiu.. in cheama axinte :D
|
Nu cunosc! :)
|
Bai fratilor acest topic se cheama masina mea nu discutii despre politia de frontiera....puteai sa dai niste lamuriri pe topicul legat de discutii de orice fel
|
Eu nu am vrut sa dezvolt!!!!Unii au fost curiosi si am raspuns atata tot!
|
un filmulet cu masina mea in constructie! toba de esapament a fost modificata si i s a facut doua iesiri!:twisted: din pacate nu reusesc sa l atasez !
|
ia legatura cu eugen poate te ajuta el in legatura cu filmuletul
|
sa pui si niste poze cu olteanu chiar sunt curios sa vad cum a iesit,poate ma iei si la o zona cu masina,sa vad cum pedaleaza !!!
|
o sa se faca cu cea mai mare placere! maine o sa se vopseasca iar marti o sa incep echiparea! dupa asta o sa fac un history cu inainte si dupa:D
|
1 Attachment(s)
filmuletz filmat cu tel - sunet toba la OLTCITUL lui Florentin Moise
|
se aude misto,insa abia astept sa vad rezultatu ,sa pui cat mai repede poze ,cu masina terminata !!!
|
:( dupa ce am plans atat ca astia nu mi fac masina mai repede am alta......
masina trebuie revopsita....daca aveti un vopsitor cu care sa lucrati trebuie sa i aratati masina mea si sa i spuneti ---ASA NU SE FACE!!!!!!!!!!!!!!!! |
ti-au vopsito prost ? unde ai vopsito?...:(
|
mi au facut o varza! iar eu nu am vazut decat dupa vopsire!
ce au "facut": in loc sa finiseze masina 2 saptamani cat a fost in service , tipii nu au facut decat pe alocuri si grosier! iar ce trebuia sa faca in o saptamana ei au facut in intr o zi...si asta tot aiurea!ma refer aici la tinichigerie! si au dat cu spritzchit deasupra tablei unde au frecat cu smirghel cu granulatie mare ! apoi repede repede au vopsit o. tot lacul a inceput sa se scurga dar nu intr o parte sau accidental...ci pe toata masina! arata groaznic am scos o la soare si ....DEZASTRU se vedea tot ce nu au facut astia , urme de smirghel grosier sub lac....masina plansa pe toata suprafata! m am imbatat aseara...muci! p.s. eram cu masina unui prieten, prin oras, imediat dupa ce vazusem cum arata oltcitul meu si cand coboram eternitatii pe pacii am apasat frana ca sa opresc....nu am mai gasit pedala de frana!(le am apasat pe toate celelalte) si am intrat in intersectie cu 40 km\h , norocul meu ca nu era nici o masina pe pacii! :cry: |
ti-am zis..ca sa fie mester trebuie sa stai langa el ! eu te-as putea ajuta cu cineva din CT care lucreaza f bine , baietii spun ca si ieftin ! faza e daca te poti deplasa acolo .... aici oricum nu le da nimic ca nu merita
|
Quote:
poti sa ne mentionezi si noua service-ul minunat care te-a nenorocit? |
s.c. MARADONA COM S.R.L. ce o fi fost in capul meu cand am intrat intr un service cu numele asta!!! de fapt ce s a intamplat: la policolor mi au recomandat sa merg la ugira pentru ca ei le cumparau cel mai mult vopsea asta insemnand ca tipii fac treaba! am ajuns acolo si am intrebat unde e vopsitoria....mai in spate:!: ok! si ma uit in spate ...doua usi deschise dar pe deasupra uneia scria vopsitorie! am intrat si m am nenorcit:sad:
de fapt unde mi se recomandase sa merg era alaturi!:arrow: |
Cum il chema pe cel care ti-a vopsit masina?....
|
DAN STANESCU e patronul
|
unde e service-ul asta , sau ma rog vopsitoria asta...?
|
era o chestie daca aceste lucruri erau scrise la SERVICE... pt asta s-a deschis un astfel de topic banuiesc ...
|
oltcit 11RL, motor 1.3 l, 65 hp
viteza maxima atinsa cu motor de 56hp : 160 km\h si 180 km/h la vale inspre constanta motorul de 65 il am de 3 saptamani si inca nu am apucat sa-l testez desi din pacate masina nu e asa cum imi doream eu(dar o sa fie) e totusi a mea iar daca o s o vedeti in oras sa fiti intelegatori cu mine(nu e vina mea ca arata asa)! aveam si fotografii dar nu pot sa le postez |
5 Attachment(s)
gata ...m-am prins cum se face atasarea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning