![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
daca u nu aduci nik eugene,eu aduc bunavointa,de restu va ocupati voi !!!;)
|
Aduceti bah niste fufe.....o bere ceva.....nu bunavointza....
parca sunteti copii de 16 ani...lol Iesim in piatza civica si ne dam cu rolele si ne spargem capetele...... |
eu nu stiu sa merg pe role,insa daca e sa ne plimbam q bicicleta fara maini sunt omul potrivit !!!
|
Quote:
Epalpitant pt tine...si amuzant pt altii......cascadorii rasului |
lasa ca daca e asa,te pun si eu sa mergi cu bicicleta fara maini tot podgoriilor si pe sens invers si apoi ,vedem cum stau scorurile cine pateste cel mai mult damage ?!? te bagi ;)
|
Quote:
|
loool fara maini ? =))) hai niste trial dar da-mi o bicla de asa ceva ..pe a mea am vandut-o ! iar cu rolele ce sa spun...sunt beton am luat loc 1 la viteza acum vreo 3 ani cred pe judet... de atunci am mai iesit dar rar dar mai merg inca .... chiar ar fi tare o caterinca de genul asta ... ps: is obraznick era in gasca cu rolele =))) (sefule le mai ai?_)
|
am si K2-uri de viteza si Roces:)
|
Quote:
Astept propuneri.....pt scolarizare..... |
iti vand un set genunchere,cotiere,si pt palme originale de la rossignol=parca asa se scrie ! folosite de 5 ori sa spunem de mine decat, noi ! si asa poti sa cazi cum vrei tu !!! iar cu invatatul fa rost de niste role pe masura si se invata nu e mare chestie sunt oameni mai mari catine care se chinuie si merg ;)
|
Quote:
|
NU... dar iti poti pune o perna si o usa de la o soba la fund =))) si in cap o casca de cavaler ;) =))))))))))))))
pana una alta ...am gasit ceva fain sa spun asa : http://www.metacafe.com/watch/412867...wer_men_women/ |
pentru mihai - ai venit in constanta si tot pe ''tulcei'' ai tras ???
|
Quote:
|
Quote:
iti stiu si masina dar ne cunoastem si noi ... de mult eram mai mici ... am stat in tl langa bunicii tai pe mircea voda - in gasgka cu varu florin ... |
Quote:
Imi pare bine ca ne intalnim aici.....puteai sa ma batzi ca nu stiam ce si cum.... |
ba baieti eu nu am nici bicicleta nici role dar o sa vin cu camera de filmat sa va filmez cum o sa va juliti peste tot :)) si apoi o sa fac bani frumosi de pe urma voastra :lol: cine stie poate dau caseta la pro tv :lol:
|
Quote:
|
intre timp ar fi bine sa faci asigurare pe viata =))) nu te vad bine daca apar filmuletele=)))
|
Quote:
|
nu il vad bine pe mafiot ....daca le da=))))
|
deci pan la urma cine imi da si mie o bicicleta ,ca a mea in urma unor lungi si extenuante cazaturi si forjari sa strikt la clicheti iam scos aia si acum am ramas si fara bilele alea dinauntru asa ca cine se ofera ?!?
|
catre mikafly : tu nu stii ca in inteersectie nu se merge cu spatele ?????
|
Quote:
|
PAV shi a pus angel eyes pe Golf4. Sunt curios...ce parere avetzi de kestia asta. -=elemente marpha de tunning=- sau -=Kitsh de 2 lei=- :) 100 euro scz :)
|
faza e urmatoarea: dau bine pe masina am vazut ! dar locul lor e la BMW ! sunt specifice bmwurile..daca avea un bmw urs de ex si ii punea era alta chestie ! dar acum angel au ajuns sa se vanda si in bazar deci ...nush asta e parerea mea ! daca i-ar fi pus si kit de M pe golf dupa mine era aceeasi chestie ..nu au ce cauta adica!
|
10q...de aceeashi parere! :)
|
Quote:
|
baieti stie cineva daca pot sa intaresc si eu niste amortizoare si arcuri la noi in oras ???
|
Robert (inferioara) e cu mine acuma :) Nu s kiar vorbaretz dar aveam nishte kestii de impartashit.... imi apasau pe suflet :)
|
Quote:
|
Nu iese nimeni in seara asta la zone?....eu unu ies la suc cu pretena...si dau si o zona....poate ne vedem prin oras....mai stam la o vorba.....
|
Nu in seara asta. Poate altadata. Ne intalnim totzi cand s o incalzi? Poate ne shi tragem...;)
|
in F||nd =)))))
|
salut baieti
sunt nou pe aici laur ma numesc am un vw passat si am vazut ca a aparut tulcea la comunitati si am zis sa ma bag si eu dar inca nu stiu care este treaba poate imi explicati si mie care cum sta reaba |
Quote:
|
Quote:
|
pai cum sa stea treaba.....mai schimbam si noi o impresie..o vorba.....
|
salut bine ai venit ! pai acum depinde ce ai vrea sa stii ! este un forum unde poti afla multe chestii ...un prilej de a discuta cu toti din tara pasionati de masini motoare tuning tot ce tine de acest domeniu ! sunt niste reguli ce trebuiesc respectate: atentie la limbaj,la ce scrii,scopul pt care scrii nu doar sa faci un numar de posturi mari ..... asa acum fiecare SECTIUNE are mai multe subiecte (subsectiuni,) cum vrei tu sa le spui...la fiecare se vb altceva... cam asta este in mare parte...ai nelamuriri ! da-mi un pm( private msg)--dai clic pe nickul meu si te descuri mai departe... incerci vezi si tu :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning