![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
Sper ca petrecerea sa fie mult mai tare fata de anul trecut nu ??
Sper ca sper bine... |
Quote:
|
DIn an in an creste amploarea evenimentului ! O sa fie show si poate ca se va gandi si lumea de la conducere despre seriozitatea acestui fenomen la noi in tara !:evil:
|
conducerea nu trebuie sa se gandeasca , ei se gandesc la altele inevitabilul s a produs................deja tuningul e un fenomen de masa................rabdare au mai crescut procentele sunt 90% din lucruri aranjate.........vor veni detali incurand si binenteles vor fi si f multe surprize
|
cam nasol programu pentru cei din afara bucurestiului!!!
unii lucreaza si cam greu o sa isi rezolve libere. oricum WSRu o sa apara sub o forma sau alta. |
Quote:
|
gajule pt mine personal o sa fie greu o sa fiu pe drum 1 saptamana bucuresti seghet si inapoi am 2 tuninguri intr o saptamana iar voi cred ca o sa ne insotiti in cea ce probabil va fi caravana tuningului :))
|
dar ce saptamana frumoasa va fii , noi venim la voi sa plecam in ungaria si apoi venim toti la noi in bucuresti cred gajule ca defapt suntem de invidiat,v am promis ca desfacem o sticla la voi si 4 la noi :))))
|
Quote:
|
Sal eu vreau sa vin la expozitie cu clubul cum trebuie sa procedez cel care a infiintat clubul trebuie sa vb cu voi sa faca vreun formular sau cum facem masina mea de ex va sta 4 zile la expozitie acolo adica fara sa pot sa o iau seara acasa .... va rog sami spuneti mai detaliat cum sa fac ca vreau neaparat sa vin si sa stiu din timp ca sa ma inscriu acolo ;)
|
Quote:
|
salut, ar fi interesanta o comparatie intre tuning world, motorshow si tuning days ;):):D
:rolleyes2 ps: aveti si sectiune VIP??? 8) |
:D salut, cred k e o idee buna sa creati si o categorie retro sport!! cred k ar veni multi pasionati! eu unu mi-ar placea sa particip ku fordul meu capri complet restaurat!! si nu cred k sunt singurul.........![IMG]D:\k800i\DSC00019.JPG[/IMG]
|
Ms hondarule partea asta am inteleso ...dar cu masinile cum e ca am inteles ca va fi 4 zile de iures masinile va sta acolo in acest timp adica 4 zile fara masina esti pieton :D
|
Masinile vor sta acolo cele 4 zile ale salonului. Este de la sine inteles ca nu se poate "circula" in si din expozitie pe timpul desfasurarii. Vrem sa evitam vanzoleala. De aceea am si anuntat din timp, ca fiecare dintre voi sa-si poata organiza felul in care se deplaseaza in aceste 4 zile.
|
ok ms mult hondarule sal ;)
DA altfel de expozitie nu e de ex in ultima zi sa pun masina acolo sau in parcare altefel de concurs =)) :D ca fara masina 4 zile sunt mort :D :))) :P |
Tu inscrie-te ca sa te putem contacta si vedem ce putem face. Eu zic ca o sa se rezolve toate.
https://www.4tuning.ro/tuningdays/Tun...ere_masina.asp |
sal....am si io 2 intrebari ...cine voteaza pentreu concursuri ?? ...o propunere ar fi ca publicu sa faca asta ! ...anu trecut au iesit discutzii aiurea...
si 2 ...exista ceva taxe pentru cluburi sau doar pentru cei care isi expun masinile si nu sunt dintr-un club ? |
Quote:
|
gata hondarule am completat cererea aia si mam inscris la cateva categorii :D interior exterior paint si car show oircum io o sa vin acolo cu clubu si noi o sa incercam sa ne inscriem sa venim toti acolo :D dar oricum am copletat si asta si astept raspuns ms mult ;)
|
Taxe vor fi la inscriere ? ca sa stim cum facem sau va fi ca anul trecut cind s-a spus ca nu sint si cind sa te inscrii trebuia platit milionul !!!!!!!!!!!;) Nu de alta dar sa stim si noi nenicule !!!!!!;)
|
nu vor fi taxe pt masini.
cel mult se va plati o suma de 500.000 care va acoperi integral participarea la toate concursurile, de sunet, styling, etc... deci pentru toate. deci nu pentru expunere... |
constantzeni haideti sa ne organizam sa mergem toti in trupa:))))....sa fim multi multi.
|
oricum or sa fie multi constanteni ... si fara organizari
|
ma refeream sa ne strangem toti, in special la cei fara masini...oricum stiu k o sa fie multi constanteni...k si anu trecut :D
|
mai e o luna doar.. si vine si asta, vedem ce s-a mai intamplat nou pe decursul unui an am auzit ca vor fi mai multe masini tunate in premiera ;)
|
o intrebare am si eu: care e ultima zi in care se poate inscrie o masina pentru a fi expusa? nu de alta, dar nu vreau sa fac rezervare aiurea si sa ma trezesc ca n-am timp sa termin masina...sau invers, sa termin masina cu 1 saptamana inainte si sa aflu ca nu o mai pot inscrie...
|
Intrebare : care este programul acestor Tuning Days ??? Pentru ca e clar ca nu in fiecare zi vor fi aceleasi lucruri nu ? Ma intereseaza in special concursurile audio cand vor fi ? Intreb asta pentru ca fiecare pasionat vrea sa vada ce-l intereseaza si ceva in plus si ar fi chiar nasol ca omu sa vina mai multe zile si sa rateze exct ce-l intereseaza . Apoi ... oare daca dormi acolo in masina mai trebuie sa platesti parcarea si intrarea in fiecare zi ? :lol:
Biletele de unde se iau ? Sunt valabile pentru o singura vizita ??? Sau in toata perioada ? |
se pot face abonamente, pentru toate zilele de expozitie ;) link here: https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33904-abonamente.html
|
liniute drifturi show off ceva, va fii ?
|
tu ce crezi ?
|
Vor fi de toate :D :D :D
|
Quote:
vrem un raspuns,va rugam:D |
asteptam si noi un rasp de la organizatori,liniute,drifturi ceva??
|
de ce credeti ca daca era ceva sigur tineam secret?
inca sunt discutii sa vedem ce permite locatia |
marius, cristea, etc... sunt deja date raspunsurile pe topicul de abonamente
|
maine ma duc in locatie pt analiza spatiului in care se se poata face cate ceva la nivel de burn,cerculete ,semi drift.. daca este totul ok gratian va posta imediat ce si cum,in parcarea din fata este exclus din cauza santurilor de scurgere a apei asa ca vedem ce si cum..... sunt iesite din discutie liniutele
|
si dak e sa ne spuneti si cand vor fii...ca sa stiu cand sa vin :D
|
..pt "cel mai bun stand"(sau ceva de genu asta) dintre cluburi se va mai da vreun premiu...? ca am auzit ca lumea se pregateste cu filme , prezentari , jocuri de luminii...si ar fi pacat sa nu se ofere si un astfel de premiu...
din cate imi aduc aminte a fost ceva asemanator si anu trecut...s-au ma insel ? |
sau o alta idee ar fi un premiu pt clubul cu cele mai tari masini..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning