Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 coupe (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/334080-golf-4-coupe.html)

DaNn.ZyX 27-09-12 17:42

Re: Golf 4 coupe

Cine nu il lasa ma,din partea mea sa o faca avion...n-am nimic impotriva,doar un singur aspect : "mare grija la borduri,sunt cam neatente si pun piedica astea"

Mirel1919 30-09-12 20:53

1 Attachment(s)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele.
2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o.
Deci, in concluzie raman la botul de golf-ulet.
Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult.

goshy 30-09-12 21:49

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192889)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele.
2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o.
Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult.

in sfarsiiiiiit! de cand iti tot spun sa tii piesele astea de faruri si sa le faci rama neagra...:rolleyes2

Mirel1919 30-09-12 21:50

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192952)
in sfarsiiiiiit! de cand iti tot spun sa tii piesele astea de faruri si sa le faci rama neagra...:rolleyes2

Boss, rama le-o fac neagra, da acolo pe lupa unde ii dus cromu ce fac?

goshy 30-09-12 21:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192953)
Boss, rama le-o fac neagra, da acolo pe lupa unde ii dus cromu ce fac?

:arrow:

Mirel1919 30-09-12 21:56

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5192957)
:arrow:

Chiar arata bine ..si peste lupa cu ce sa vopsesc? Cu o pensula cu vopsea negru mat? Sau cu spray?

Alex265 30-09-12 22:12

Mai intai dai jos tot stratul de crom cu smirghel, apoi dai un grund de plastic, din nou smirghel pt nivelare si apoi spray negru mat/lucios.
Bine ca te-ai horatat sa ramai la fata de golf, era pacat de farurile alea!:peace:

DaNn.ZyX 30-09-12 22:37

In sfarsit o veste buna ! :lol::lol:

sorin gti power 01-10-12 10:58

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5192889)

asta e cea mai mare aberatie , ca daca ai bot de bora nu treci itp , oricum la ce vrei sa-i faci modificari o sa faci itp pe naspa oricum si nu exista prb la efectuarea itp 100% , (exemplu e baiatul din mures care are bot de bora de 3-4ani)

in randul doi reiese exact din ce ai spus tu ca nu stii ce vrei cu adv , daca ti-a spus baiatul ala ca botul de golf e mult mai tare , nu contest asta dar insemna ca nu stii daca vrei sa ramana asa sau sa schimbi fata ,

sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy , bafta cu masina

GopPo 03-10-12 11:59

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5193442)
.....sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy...

:lol::lol::lol::lol:
esti invidios pe succesul lui!

bujuKYL 03-10-12 17:49

vad ca te pui pe treaba! cu masina ai rezolvat? ia dat de cap problemei? buni mecanici avem in tara:lol:

Mirel1919 03-10-12 18:49

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5196374)
vad ca te pui pe treaba! cu masina ai rezolvat? ia dat de cap problemei? buni mecanici avem in tara:lol:

Momentan nu. Cu masina am in cap urmatoarele. Iarna asta vreau sa-i rezolv absolut orice problema o are, ABSOLUT ca sa fie impecabila + o suspensie sport care-i absolut necesara. Si am si inceput cu asta. I-am schimbat filtru de motorina si de aer + am luat o buza fata second pt ca a mea era crapata. O husa de baterie, grilele de bora le-am vandut fiindca nu erau prea prioritare acum. Am cumparat si o maneta de pilot dar era defecta si am returnat-o. In 2013 la inceput am in plan ( sper sa am suspensia pana atunci) un traseu custom de inox, o remapare si interiorul, vreau sa-l imbrac in material de ala de GTI prin unele locuri, grile de bora si dupa aceea o revopsire totala cu perla, jante ( la capitolul asta nu ma grabesc, vreau ceva sa fie perfecte pt masina) si un kit anniversary. Si atunci sunt partial impacat. Ma pun pe treaba sa am finante si am sa prezint aici modificarile.

bujuKYL 03-10-12 19:32

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196459)
Momentan nu. Cu masina am in cap urmatoarele. Iarna asta vreau sa-i rezolv absolut orice problema o are, ABSOLUT ca sa fie impecabila + o suspensie sport care-i absolut necesara. Si am si inceput cu asta. I-am schimbat filtru de motorina si de aer + am luat o buza fata second pt ca a mea era crapata. O husa de baterie, grilele de bora le-am vandut fiindca nu erau prea prioritare acum. Am cumparat si o maneta de pilot dar era defecta si am returnat-o. In 2013 la inceput am in plan ( sper sa am suspensia pana atunci) un traseu custom de inox, o remapare si interiorul, vreau sa-l imbrac in material de ala de GTI prin unele locuri, grile de bora si dupa aceea o revopsire totala cu perla, jante ( la capitolul asta nu ma grabesc, vreau ceva sa fie perfecte pt masina) si un kit anniversary. Si atunci sunt partial impacat. Ma pun pe treaba sa am finante si am sa prezint aici modificarile.

multa, multa bafta cu ce ti-ai propus si rabdarea sa fie ca la mama ei acasa!:D si eu astept zile si saptamani dupa coleta dar am rabdare:lol:

aditzu_adx 04-10-12 19:35

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5196459)

la ce planuri ai cu bijuteria asta ai ceva de munca.spor la treaba...astept sa vad rezultatul final....bafta

alex.manea 04-10-12 22:32

2 Attachment(s)
Salut,

Uite daca esti interesat, am doua modele de stopuri pentru golf 4. Cel fumuriu la 900 ron/set si cele rosii la 810 ron/set.

bujuKYL 05-10-12 11:03

fumuri ar da super ok! sa vedem ce va alege sau daca ramane la cele stock sau alt model:D8)

sorin gti power 05-10-12 17:31

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5198548)
fumuri ar da super ok! sa vedem ce va alege sau daca ramane la cele stock sau alt model:D8)

ar da , dar pretul ala este mult prea exagerat , se gasesc si la 700 lei noi si sh la 400 ron .... 200e e pre mult , parerea mea

bujuKYL 05-10-12 17:47

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5198910)
ar da , dar pretul ala este mult prea exagerat , se gasesc si la 700 lei noi si sh la 400 ron .... 200e e pre mult , parerea mea

nu ma am cu preturile la vw:D! si nu ma pot pronunta, doar mi-am dat cu parerea la aspect...poate va gasi el ceva mai ieftin(scuzati de off)

Mirel1919 07-10-12 17:57

Stopuri nu o sa pun pe led sau etc, vor fi modelu cel cu dunga alba de model 2003

koala_boy 07-10-12 18:40

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5200860)
Stopuri nu o sa pun pe led sau etc, vor fi modelu cel cu dunga alba de model 2003

like !

goshy 07-10-12 18:51

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5200860)

atat voiam s`aud! 8)

Mirel1919 15-10-12 19:41

Am mai schimbat ce era uzat la bucsaria fata si vreau sa va zic ca masina imi place din ce in ce mai mult. Pacat de zgarieturile care le are si ca trebuie sa o revopsesc ca cred ca e vopsea originala pe ea. Am reglat si farurile sa bata mai bine. Urmeaza sa vand jantele de pe el sa-mi iau table pt iarna si pe timpu iernii ( presimt ca o sa fie una lunga ) strang ce am nevoie ca sa avansez modest ( suspensie fixa sau reglabila, stopuri cu dunga aia alba de model 2003 +, grile bora la aerisire, nuca schimbator cu 6 trepte, am renuntat la ideea cu bila de biliard, distributia schimbata, o remapare, subwoofer + statie, sunt deja in negocieri + un cd player si sa-i rezolv toate hibele care le mai are, nu-i mergea incalzirea in scaunu de la sofer, sa-i schimb debitmetru si cam atat) - astea sper sa le rezolv pana cel tarziu in aprilie anul viitor + sa o inmatriculez pe mine

Mirel1919 16-10-12 16:45

1 Attachment(s)
Azi am schimbat becurile din interior care erau arse si am facut ceva mai special :D ca tot n-aveam manerele spate de la scaune sa le pot rabata

puskas 16-10-12 16:49

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5211589)
Azi am schimbat becurile din interior care erau arse si am facut ceva mai special :D ca tot n-aveam manerele spate de la scaune sa le pot rabata

interesant ... ;)

marius3030 16-10-12 18:01

foarte tare ideea cu zarul!

aditzu_adx 16-10-12 18:31

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5211589)

hmmm....ai inceput bine:D....foarte tare ideea...

Mirel1919 16-10-12 18:44

1 Attachment(s)
Sa imi alung putin plictiseala pana la meciu Romaniei

Mirel1919 16-10-12 18:47

Quote:

Originally Posted by puskas (Post 5211591)
interesant ... ;)

:D
Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5211673)
foarte tare ideea cu zarul!

Mersi
Quote:

Originally Posted by aditzu_adx (Post 5211704)
hmmm....ai inceput bine:D....foarte tare ideea...

Multumesc, fac si eu ce pot pana produc niste bani pt suspensie..in viitorul apropiat vreau sa o inmatriculez pe mine, sa ii iau niste stopuri de an 2002+ si o suspensie sau cel putin arcuri sa o cobor macar o idee, ca asa zici ca-i jeep :D in luna urmatoare cam astea ar fi planurile, sper sa le indeplinesc

bujuKYL 16-10-12 19:43

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5211714)
Sa imi alung putin plictiseala pana la meciu Romaniei

frumos:D! eu am facut-o stiker bomb, practic vroiam ca tine dar nu am gasit pe nimeni sa mi-o faca asa:D

Mirel1919 16-10-12 19:45

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5211798)
frumos:D! eu am facut-o stiker bomb, practic vroiam ca tine dar nu am gasit pe nimeni sa mi-o faca asa:D

Poi eu mi-am facut-o, am luat o coala de autocolant alb si am impartit-o in patratele egale si dupa am tot lipit, nu-i mare lucru, 15 minute mi-a luat..

bujuKYL 16-10-12 19:51

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5211803)
Poi eu mi-am facut-o, am luat o coala de autocolant alb si am impartit-o in patratele egale si dupa am tot lipit, nu-i mare lucru, 15 minute mi-a luat..

arata super8)

goshy 16-10-12 22:20

1 Attachment(s)
sursa de inspiratie? :lol:

Mirel1919 16-10-12 22:22

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5212062)
sursa de inspiratie? :lol:

Am fost prins :))

goshy 16-10-12 22:24

n-are nimic, culege ce e mai bun din toate partile si aplica la tine... bafta!

Mirel1919 16-10-12 22:25

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5212070)
n-are nimic, culege ce e mai bun din toate partile si aplica la tine... bafta!

Mersi frumos :D si tie cu Bora

goshy 16-10-12 22:35

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5212073)
Mersi frumos :D si tie cu Bora

ti-am zis... mi s-a cam dus cheful de ea... a inceput sa devina cam stock :-)

Mirel1919 16-10-12 22:35

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5212093)
ti-am zis... mi s-a cam dus cheful de ea... a inceput sa devina cam stock :-)

Pacat, macar nu te grabi, iti revine chefu .. :D :sad::sad:

Mirel1919 17-10-12 11:40

Cum pot sa curat manerele alea din interior? Ala cu geamurile si cel de la pasager? Sa dau cauciucu ala jos de pe ele ..

alxGSi 17-10-12 12:36

Eu le-am curatat cu servetele umede si cu unghia, si au iesit bine. Depinde si in ce stare is, astea pe care le-am curatat erau zgariate bine

baga3ont 17-10-12 14:18

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5212538)
Cum pot sa curat manerele alea din interior? Ala cu geamurile si cel de la pasager? Sa dau cauciucu ala jos de pe ele ..

diluant nitro 209

All times are GMT +2. The time now is 11:01.

- Copyright 2026 4Tuning