![]() |
Re: Golf 4 coupe
Cine nu il lasa ma,din partea mea sa o faca avion...n-am nimic impotriva,doar un singur aspect : "mare grija la borduri,sunt cam neatente si pun piedica astea"
|
1 Attachment(s)
Acum am venit de la un prieten ce lucra la RAR si m-a sfatuit sa nu-i pun bot de Bora din 2 motive:
1) Botul de Golf a zis ca e mult mai frumos decat cel de Bora, mai ales cu farurile mele. 2) A zis ca is multe complicatii, la ITP aici la noi se face poza la masina si nu e prea indicat sa apara cu bot de Bora + ca la noi cam sta arr si rar-u la iesirile din Cluj si daca ma prind am cam incurcat-o. Deci, in concluzie raman la botul de golf-ulet. Acum, faru din stanga e dus cromul de pe el, sa-l dau jos sa-i fac interioru negru? Ca de cromat am auzit ca e cam scump si nu tine prea mult. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Mai intai dai jos tot stratul de crom cu smirghel, apoi dai un grund de plastic, din nou smirghel pt nivelare si apoi spray negru mat/lucios.
Bine ca te-ai horatat sa ramai la fata de golf, era pacat de farurile alea!:peace: |
In sfarsit o veste buna ! :lol::lol:
|
Quote:
asta e cea mai mare aberatie , ca daca ai bot de bora nu treci itp , oricum la ce vrei sa-i faci modificari o sa faci itp pe naspa oricum si nu exista prb la efectuarea itp 100% , (exemplu e baiatul din mures care are bot de bora de 3-4ani) in randul doi reiese exact din ce ai spus tu ca nu stii ce vrei cu adv , daca ti-a spus baiatul ala ca botul de golf e mult mai tare , nu contest asta dar insemna ca nu stii daca vrei sa ramana asa sau sa schimbi fata , sper sa nu ajungi pe urmele domnului sossy , bafta cu masina |
Quote:
:lol::lol::lol::lol: esti invidios pe succesul lui! |
vad ca te pui pe treaba! cu masina ai rezolvat? ia dat de cap problemei? buni mecanici avem in tara:lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut,
Uite daca esti interesat, am doua modele de stopuri pentru golf 4. Cel fumuriu la 900 ron/set si cele rosii la 810 ron/set. |
fumuri ar da super ok! sa vedem ce va alege sau daca ramane la cele stock sau alt model:D8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Stopuri nu o sa pun pe led sau etc, vor fi modelu cel cu dunga alba de model 2003
|
Quote:
|
Quote:
|
Am mai schimbat ce era uzat la bucsaria fata si vreau sa va zic ca masina imi place din ce in ce mai mult. Pacat de zgarieturile care le are si ca trebuie sa o revopsesc ca cred ca e vopsea originala pe ea. Am reglat si farurile sa bata mai bine. Urmeaza sa vand jantele de pe el sa-mi iau table pt iarna si pe timpu iernii ( presimt ca o sa fie una lunga ) strang ce am nevoie ca sa avansez modest ( suspensie fixa sau reglabila, stopuri cu dunga aia alba de model 2003 +, grile bora la aerisire, nuca schimbator cu 6 trepte, am renuntat la ideea cu bila de biliard, distributia schimbata, o remapare, subwoofer + statie, sunt deja in negocieri + un cd player si sa-i rezolv toate hibele care le mai are, nu-i mergea incalzirea in scaunu de la sofer, sa-i schimb debitmetru si cam atat) - astea sper sa le rezolv pana cel tarziu in aprilie anul viitor + sa o inmatriculez pe mine
|
1 Attachment(s)
Azi am schimbat becurile din interior care erau arse si am facut ceva mai special :D ca tot n-aveam manerele spate de la scaune sa le pot rabata
|
Quote:
|
foarte tare ideea cu zarul!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa imi alung putin plictiseala pana la meciu Romaniei
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sursa de inspiratie? :lol:
|
Quote:
|
n-are nimic, culege ce e mai bun din toate partile si aplica la tine... bafta!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum pot sa curat manerele alea din interior? Ala cu geamurile si cel de la pasager? Sa dau cauciucu ala jos de pe ele ..
|
Eu le-am curatat cu servetele umede si cu unghia, si au iesit bine. Depinde si in ce stare is, astea pe care le-am curatat erau zgariate bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning