Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - teo93dinu (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/333828-machete-lucru-teo93dinu.html)

teo93dinu 09-03-13 10:27

Re: Machete in lucru - teo93dinu

1 Attachment(s)
That's it :) Ultima poza pana cand macheta va fi gata. Sper sa va surprind placut cu elementul surpriza la care am lucrat toata iarna :)

teo93dinu 09-03-13 14:33

8 Attachment(s)
Nu pot sa ma abtin sa nu pun pozele cu interiorul :dribble:

Reme 09-03-13 23:32

foarte foarte frumos! Bravo!

teo93dinu 23-03-13 15:45

8 Attachment(s)
aaaaaaiiiirrrrr riiiiideeeeee urmeaza si un filmulet , in poze uitasem de fata dar are si pe fata :)

maximix 23-03-13 18:59

rotile originale aratau de 100 de ori mai bine...

v1per 23-03-13 20:16

mie imi place ce a iesit.....culoarea e misto....Frumos proiect ....bravo!!!!

teo93dinu 23-03-13 20:34

Mersi v1per :-)
Si un video , revin cu ceva PRO :twisted:

v1per 23-03-13 20:41

mortal video....misto suspensie...daca era un pic mai clar era si mai bine...oricum imi place...Felicitari inca odata!!!

teo93dinu 23-03-13 20:43

Maine merg cu baiatul care mi-a facut pozele sa facem si un video , lumina naturala , tot ce trebuie :) sper sa iasa ce trebuie... Multumesc!

Reme 24-03-13 09:42

prea tare ti-a iesit macheta. Daca ai monta alte jante mai la ET-ul care iti trebuie ar fi execeptional. Senzational! Felicitari!

teo93dinu 24-03-13 12:23

Multumesc Reme :) jantele au ET-ul asa mic deoarece a trebuit sa le adaptez folosind o parte din vechile roti... Mie imi place cum arata :)

teo93dinu 07-04-13 14:28

9 Attachment(s)
Video nou :D

teo93dinu 19-04-13 20:56

4 Attachment(s)
Am spus ca (re) modific Scirocco-ul. Bara spate a zburat(am reusit sa o desprind intr-o bucata :lol: ) Din actualul body va ramane capota bad boy si haionul "suparat" . Nu m-am hotara ce stil sa o fac : racing , clean sau rat , astept ceva sugestii :o ; cea mai mare piedica o reprezinta jantele , nu gasesc ceva sa imi placa (trebuie sa fie ceva lat sa se vada frumos din spate) , cel mai probabil jantele le voi face eu. Momentan dispun de jantele originale de la Pejos dar sunt prea subtiri...

Reme 19-04-13 21:23

sincer as merge daca se mai poate pe portbagajul original. Sa fie adusa la starea cat mai de fabrica. Lasat pe burta, grav, Jante late eventual cu buza, 2 scoici, mochetat tot si acoperit locul banchetelor

teo93dinu 19-04-13 21:44

Mie imi place portbagajul pt. ca mai "condimenteaza" putin spatele... e prea monoton spatele original ; nu stiu daca sa pun barele originale sau sa fac un mic "artificiu" : buzita aia de la bara din spate sa o integrez si sa nivelez cu chit iar pe fata am ceva in minte dar nimic concret inca... Interiorul va avea scaune scoica si in legatura cu jantele o sa caut o teava subtire din metal (pentru corpul jantei si buzei , iar miezul...vedem!)...

teo93dinu 20-04-13 12:01

6 Attachment(s)
Azi am desfacut macheta , am dat jos bara fata(aproape dintr-o bucata si asta dar s-a ciopartit mai mult ca cea spate) si pragurile si am lasat-o la decapat. Din cauza ca sunt un mare bou am crapat bad-boy-ul cand am desfacut bara fata , m-am lasat pe el :cry: , se repara...
Am facut si o mica "simulare" (in paint , prea mare lenea sa fac in photoshop :lol: ) pentru spate , ce e cu visniu va fi umplut cu chit si buza aceea va fi integrata ; astup gaura din buza de la evacuare si fac tot evacuare japan style , imi place mult cum da :D
Culorea va fi tot visniu dar ceva mai deschis...

Reme 21-04-13 13:18

spor la treaba!

teo93dinu 21-04-13 15:58

Multumesc , am de lucru :lol:

teo93dinu 22-04-13 19:28

3 Attachment(s)
Asa arata dupa 2 straturi de decanol , am mai dat unul si acum e la "murat" :lol:
Cateva sugestii pentru motor? ma gandesc la o galerie de evacuae cu turbina , admisie cold air , vopsit capacul chiulasei rosu dar ma deranjeaza amplasara galeriei de evacuare , nu o sa se vada TOT :sad:

Reme 25-04-13 21:28

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5448411)
Asa arata dupa 2 straturi de decanol , am mai dat unul si acum e la "murat" :lol:
Cateva sugestii pentru motor? ma gandesc la o galerie de evacuae cu turbina , admisie cold air , vopsit capacul chiulasei rosu dar ma deranjeaza amplasara galeriei de evacuare , nu o sa se vada TOT :sad:

bun bun bun, dar sa stii ca nici la masina normala nu se vede TOT!

teo93dinu 28-04-13 12:38

La una stock nu , dar la una modificata da. Eu de exemplu la Passat(1.4 TSI) turbina si evacuarea sunt in fata si sunt acoperite de o tablita(probabil retine caldura) deci daca as scoate-o s-ar vedea...

Miria 29-04-13 22:59

Quote:

Originally Posted by teo93dinu (Post 5454438)
La una stock nu , dar la una modificata da. Eu de exemplu la Passat(1.4 TSI) turbina si evacuarea sunt in fata si sunt acoperite de o tablita(probabil retine caldura) deci daca as scoate-o s-ar vedea...

Ai mult de munca si bani de investit daca vrei sa iasa ceva frumos.Eu iti doresc mult succes si putere de munca.

teo93dinu 30-04-13 11:20

Munca da , bani nu neaparat. Am spus ca jantele probabil le voi face eu , nu dau 100 lei pe niste plastice , mai bine cumpar ceva la cea reala. O sa iasa ceva frumos sper , daca reusesc sa materializez tot ce am in cap :D

Reme 01-05-13 13:20

si cam ce jante ai in cap sa faci? Table dublate? Sau borbet A-uri late?

teo93dinu 01-05-13 21:15

Borbet-urile nu merg pe Scirocco. Momentan caut o teava subtire de metal si cauciucuri late(probabil le voi lua de la vreo macheta de F1 1/18 ). Miezul vreau sa fie concav si cu orificii circulare :-). Intre timp am mai incruntat putin haionul ,am curatat-o complet si am reparat bad-boy-ul .

teo93dinu 02-05-13 22:40

1 Attachment(s)
Astazi am integrat si buza , primul strat de chit nefinisat, am astupat gaura de la esapament urmeaa sa o decupez pentru japan style :twisted: . La haion mai trebuie sa slefuiesc partea stanga si e cam gata. Mai am o mare problema de rezolvat si anume sistemul usilor care e gandit de maimute : cand se deschide usa freaca pe aripa si inevitabil sare vopseaua , lucru care ma face sa dau cu macheta pe geam daca se intampla din nou :x

teo93dinu 03-05-13 16:04

1 Attachment(s)
Cam asa...

Reme 04-05-13 21:52

incepe sa arate din ce in ce mai bine! dai bataie...

teo93dinu 17-05-13 16:58

12 Attachment(s)
La Scirocco nu am mai lucrat prea mult , urmeaza sa ma apuc de bara fata.
AM lucrat la Passatul amintit acum cateva pagini si lucrarea este aproape de final , in sfarsit. Am vopsit jantele rosii , imi place contrastul argintiu-rosu , vopsit silver stone metalizat , clean la abre si la usi. Problema e ca imi lipsesc 2 piese mari si tari si anume grila de la radiator si cea de la proiectoare , voi incerca sa fac niste mulaje si sa reproduc piesele(am un prieten cu un Passat break dar nu vrea sa mi le dea , poate mi le imprumuta) m-am gandit sa pun in ceva niste silicon si apa sa nu se lipeasca , pun piesa acolo pana se intareste dupa care dau cu chit...Va urma si o instalatie electrica pentru faruri am ledurile si e pacat sa nu o fac :-)

bmwh548 17-05-13 17:12

Vrei tu neaparat sa pui scaunele alea? :???: Sa faci o asamblare de proba ca la cum arata s-ar putea sa loveasca fetele de portiere in ele si sa nu se inchida usile. Daca vrei scaune sport exista variante mai bune.

teo93dinu 17-05-13 17:18

Nu , nu tin neaparat insa arata o idee mai bine decat cele stock. A trebuit sa iau putin din lateralele scaunelor ca sa vina bine , acum e ok :) (in poza erau ajustate).

Reme 17-05-13 18:55

passat-ul arata super tare. fa o proba cu scaunele ca eu zic ca da bine de tot!

micul alex 17-05-13 20:33

foarte frumoase toate,mai ales peugeot-ul air rider si vw scirocco.
spor la cat mai multe masini modificate.

teo93dinu 17-05-13 21:53

Multumesc Alex bafta si tie ! :)
Reme- am facut proba insa fara fetele de usa... cred ca va treui sa mai iau putin din ele.
Am si inmatriculat trocariciul OT 20 DUB :lol: si un sticker pe luneta cu emblema de la S/W si scris stance(ca sa acopere crapatura...).
Revin cu poze :)

FatX 30-05-13 00:08

ce iese din pasat?.. ceva cult?

teo93dinu 30-05-13 17:51

5 Attachment(s)
Ceva de genul :twisted:
Mai am putin de lucrat la el , de facut instalatia electrica si mici detali la caroserie. Am reusit sa fac o copie la grila de la proiectoare , dar cea de la radioator a iesit foarte deformata deci am improvizat ceva... Am colantat si buzita spate in carbon. La Scirocco m-am apucat de fata , spatele e terminat.

Reme 30-05-13 20:43

continua ca faci treaba buna!

teo93dinu 31-05-13 21:07

3 Attachment(s)
Incerc :-)
Am facut si instalatia , SMD-uri de bord (3528 ) :)

teo93dinu 02-06-13 18:42

4 Attachment(s)
Meanwhile... Interooler - un radiator de la un Merc Maisto , il voi taia sa vina bine e bara.
Buzita ca are avut-o va fi si ea montata , ca ultim detaliu , insa vopsita argintiu. M-am mai gandit si as vrea sa schimb culoarea sa o fac maro metalizat ceva gen Brun Cajou de pe "Prafster", chiar ceva mai deschis , iar contrastul pe masina va fi argintiu-maro.

Reme 02-06-13 19:16

interesat si foarte interesant

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning