![]() |
parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.
|
man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?
daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol: ce focus ai avut inainte? i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock bye bafta |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: In sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru masina :lol: :dance: :dance:
|
De fapt multumesc firmei Pit Stop Tuning pentru ajutor 8)
|
Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.
|
Re:
Quote:
|
Felicitari!
la ce pret sunt ? mai aveau si alte produse? bafta uuu, de abia astept sa vad poze |
1 Attachment(s)
Ce ziceti baieti....va plac? :roll:
|
nice :wink: ...cand le pui?
|
WOW!
o sa vina super |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
0723.281.704 |
Mihnea e cel care m-a ajutat cu stopurile clare. Apelati la el cu incredere :wink:
|
Re:
Quote:
Am cautat peste tot si cred ca nici la voi nu o sa gasesc dar va intreb oricum, STOPURI PT CIELO AVETI??? |
Multumesc Fitzosule de incredere.Pentru Cielo nu prea se fac chestii de tuning.Si eu am tot Cielo si n-am prea gasit mari chestii.Sorry.
|
Re:
Quote:
|
ooooooooooooo ... mda ... ii selekt ... wow ... mda ... nam cuvinte :shock:
|
Re:
Quote:
|
Fitzosule... masina e super misto cu cateva exceptii (nu ma pot abtine sa nu critic putin :twisted: )
1: - Bara fata 2: - Eleronul (dar cred ca deja e altul :P ) 3: - faptul ca sunt suspensiile din fabrica. In rest e frumos facut. aaaa - mai e ceva - sita de la masca din fata. dar aia e usor de schimbat. Oricum ti-a iesit o masina remarcabila ;) S-o stapanesti cu placere 8) PS aka PIES : Bara spate chiar e super frumos lucrata :oops: |
Re:
Quote:
|
o chestie ar fi sa o schimbi cu una de culoare negra cu gaurele mai mari k sa intre cheia...dar nu o sa mai arate asa bine
las-o asa :) |
Re:
Quote:
|
Sincer, mi se par naspa rau stopurile. Alea din fabrica sunt mult mai frumoase. Stopurile alea, ar fi mers OK (la limita) daca masina era neagra, alba sau rosie.
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
paparazzi :lol:
|
Cei cu Fordul din poza????
|
Pare o copie fidela dupa cel al lui Fitzosul dar are unele deosebiri.
Unde l-ai prins? |
S-ar putea sa fie chiar el ca acum nu are toate spoilerele din poze.
|
Nu este el!!!
Fanta din capota este altfel, el are acuma spoilere stock, jantele vechi, si nu are nici un eleron pe spate!!! |
ba da la o mila nu se vede deosebirea dintre ele ... dar totusi parca seamana ... hmz ... fitzosule lamureste-ne :wink:
|
nu cred ca este el...l-am pozat de la geam...a inceput lumea sa tuneze mondeo :o ...oricum asta pare mai finut facut...imi place eleronu
|
Da baieti....l-am vazut si eu asta toamna pe la service toyota. Mi-a sarit in ochi cand l-am vazut si m-am oprit. Asa e... e putin modificat dar zic eu ca nu se compara cu a mea. Fiecare cu gusturile lui. Voi ce ziceti? 8)
|
pei depinde de puncyu de comparatzie :D
amandoua is ford mondeo acma nush daca si aia ii din 2003 .. da modelu ii la fel ... culoarea mi se pare foarte asemenatoare ... nush daca nu-i kitu ala de exterior de la ford ... nush ... a tau ii mai agresiv ... ii mai beton 8) |
Sa va uitati la stopurile de pe spate. Sunt misto asa cu autocolant si vopsite? ieftineala fratilor.......aaaaa si si-a pictat oglinzile cu totul in culoarea masinii. Ce frumos! :twisted:
|
no pei cei rau in asta?! ma rog gusturile nu se discuta da io de exemplu vreau sami fac toate masjina intr-o culoare ... si clantze si oglinzi si tot, ma rog la cine cum ii place ...
|
Pe mine oricum nu ma deranjeaza ca si-au mai facut altii forduri mondeo. Gusturile nu se discuta si fiecare si-o face in felul lui.....nu? :wink:
|
salut again. iar am fost absent k mi-au ciordit niste tigani switch-ul de pe stalp :)
deci. mondeo-ul ala nici nu se compara cu masina lui Fitzosul. pur si simplu a lui este lucrata. e masiva,brutala chstiile alea de pe stopuri sunt de fapt niste \"pleoape\".sunt cele de care am gasit si eu dar nu se aduc pe la noi oricum , ce preferati, pleoape sau stopuri Lexus-style?eu le prefer pe cele din urma. merg de 100 de ori mai bine cu masina lui btw, am observat si eu oglinzile..nasoool rau. e naspa rau. man, bucura-te, esti un idol pentru cel cu Mondeo-ul din poza. dau la pariu k te-a vazut pe strada si a zis k vrea si el si ala e din 2003 esti tata lor 8) bafta, peace up |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning