Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Mondeo MK3 - discutii generale (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/3336-mondeo-mk3-discutii-generale.html)

aleks 26-01-05 12:11

parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.

gigibecali 26-01-05 12:21

man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?

daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine

iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol:

ce focus ai avut inainte?

i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock

bye

bafta

Fitzosul 26-01-05 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gigibecali\"
man, ce culoare are plasticul de pe consola centrala?

daca e argintiu, nu are rost sa schimbi nimic la interior. acelasi argintiu mai e si pe volan, schimbator, usi...da foarte bine

iar daca ai lemn (Ghia)...sa ai grija de el :lol:

ce focus ai avut inainte?

i had a focus too :) 1,6 16V 100CP hatchback...ii pusesem o toba borla si suna foarte frumos.in rest era stock

bye

bafta

Tot interiorul la masina este negru si exact cum ai zis tu consola centala si mai multe componente sunt argintii, sunt super si de aceea nu vreau sa-mi bat joc de el si focusul era berlina tot 100cp ,1.6, 16valve, dar ii mdificasem motorul, ii pusesem filtru k&n,etc...fugea rau de tot dar n-am mai putut sa-l tin ca am avut accident nasol cu el si am preferat s-o vand ca sa-mi iau altceva . Asta e.....

Fitzosul 26-01-05 16:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
parerea mea e ca masina arata ok. nush cine spunea ca pragurile nu se potrivesc cvu spoilerele, ba dimpotriva sunt \"din set\" se completeaza foarte bine. singurul lucru deranjant era eleronul ala imens ( l-am vazut prima data la masina mea-kitch tuning ) dar daca a sarit din schema, masina e super. intrati pe galeriile de la intalnirile de pe afara, si sa vedeti masini scumpe macelarite de tuninguri de mii de euro, de ti-e mila de gascanii aia de-au bagat atatia bani in mizeriile alea, si apoi o sa va dati seama ca pt un tuning made in romania e super multumitor.

Ia sa ma uit eu la sectiunea masina mea-kitch tuning ca sa vad cine e ala asa de nemultumit! Ma bucur ca ti-a placut masina mea Aleks :D

Fitzosul 27-01-05 14:42

:lol: In sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru masina :lol: :dance: :dance:

Fitzosul 27-01-05 14:44

De fapt multumesc firmei Pit Stop Tuning pentru ajutor 8)

luca 27-01-05 15:35

Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.

Fitzosul 27-01-05 15:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Daca nu ti-ai luat inca sa ne arati si noua cam ce vrei sa-ti iei sa ne dam si noi cu parerea.

Decat alea originale ale masinii mai bine astea noi. O sa pun poza cat de curand :wink:

gigibecali 27-01-05 16:35

Felicitari!

la ce pret sunt ?

mai aveau si alte produse?

bafta

uuu, de abia astept sa vad poze

Fitzosul 27-01-05 17:22

1 Attachment(s)
Ce ziceti baieti....va plac? :roll:

ffocus 27-01-05 18:15

nice :wink: ...cand le pui?

gigibecali 27-01-05 18:31

WOW!

o sa vina super

Fitzosul 27-01-05 19:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
nice :wink: ...cand le pui?

Am dat comanda si abia in martie or sa-mi vina si atunci o sa le montez imediat. Cred ca o sa schimbe aspectul enorm.....zic eu :D

Fitzosul 27-01-05 19:53

Re:

Quote:

WOW!

o sa vina super

Si eu zic la fel si SUPER la bani 8)

mihnea 27-01-05 20:14

Re:

Quote:

Felicitari!

la ce pret sunt ?

bafta

Avem repere de tuning pentru majoritatea masinilor.Cat despre stopuri, oferta este destul de larga, de la cele clare (lexus lights) pana la cele cu leduri.Preturile sunt destul de bune (140-300 euro in functie de model si producator).Puteti sa-mi dati un telefon cu orice intrebare.

0723.281.704

Fitzosul 27-01-05 20:17

Mihnea e cel care m-a ajutat cu stopurile clare. Apelati la el cu incredere :wink:

shadow 27-01-05 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihnea\"
Quote:

Felicitari!

la ce pret sunt ?

bafta

Avem repere de tuning pentru majoritatea masinilor.Cat despre stopuri, oferta este destul de larga, de la cele clare (lexus lights) pana la cele cu leduri.Preturile sunt destul de bune (140-300 euro in functie de model si producator).Puteti sa-mi dati un telefon cu orice intrebare.

0723.281.704

Am cautat peste tot si cred ca nici la voi nu o sa gasesc dar va intreb oricum, STOPURI PT CIELO AVETI???

mihnea 27-01-05 21:41

Multumesc Fitzosule de incredere.Pentru Cielo nu prea se fac chestii de tuning.Si eu am tot Cielo si n-am prea gasit mari chestii.Sorry.

Fitzosul 27-01-05 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihnea\"
Multumesc Fitzosule de incredere.Pentru Cielo nu prea se fac chestii de tuning.Si eu am tot Cielo si n-am prea gasit mari chestii.Sorry.

:eyebrow: N-ai pentru ce!

ZanDer 27-01-05 22:44

ooooooooooooo ... mda ... ii selekt ... wow ... mda ... nam cuvinte :shock:

Fitzosul 27-01-05 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
ooooooooooooo ... mda ... ii selekt ... wow ... mda ... nam cuvinte :shock:

Abia astept sa le montez :D

Bavaria 27-01-05 23:01

Fitzosule... masina e super misto cu cateva exceptii (nu ma pot abtine sa nu critic putin :twisted: )

1: - Bara fata
2: - Eleronul (dar cred ca deja e altul :P )
3: - faptul ca sunt suspensiile din fabrica.

In rest e frumos facut. aaaa - mai e ceva - sita de la masca din fata. dar aia e usor de schimbat. Oricum ti-a iesit o masina remarcabila ;) S-o stapanesti cu placere 8)

PS aka PIES : Bara spate chiar e super frumos lucrata
:oops:

Fitzosul 27-01-05 23:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bavaria\"
Fitzosule... masina e super misto cu cateva exceptii (nu ma pot abtine sa nu critic putin :twisted: )

1: - Bara fata
2: - Eleronul (dar cred ca deja e altul :P )
3: - faptul ca sunt suspensiile din fabrica.

In rest e frumos facut. aaaa - mai e ceva - sita de la masca din fata. dar aia e usor de schimbat. Oricum ti-a iesit o masina remarcabila ;) S-o stapanesti cu placere 8)

PS aka PIES : Bara spate chiar e super frumos lucrata
:oops:

Multumesc pentru sfaturi. Suspensiile, eleronul sunt in schimbare totala, de nerecunoscut dar in schimb cu sita din fata chiar nu am ce sa-i fac. Din fabrica capota se deschide numai din fata, nu are buton de deschidere din interiorul masinii si chiar m-am interesat sa o schimb si n-am gasit si chiar nu am ce-i face. Asa ca o sa o las asa si cu tot ce o sa-i schimb sa arate bine. Inca o data multumesc :wink:

gigibecali 27-01-05 23:49

o chestie ar fi sa o schimbi cu una de culoare negra cu gaurele mai mari k sa intre cheia...dar nu o sa mai arate asa bine

las-o asa :)

Fitzosul 28-01-05 15:59

Re:

Quote:

o chestie ar fi sa o schimbi cu una de culoare negra cu gaurele mai mari k sa intre cheia...dar nu o sa mai arate asa bine

las-o asa :)

M-am gandit si eu ca era mai frumos pe negru dar nu se potriveste cu nimk..deci n-are rost

pimp_lex 28-01-05 19:25

Sincer, mi se par naspa rau stopurile. Alea din fabrica sunt mult mai frumoase. Stopurile alea, ar fi mers OK (la limita) daca masina era neagra, alba sau rosie.

ffocus 29-01-05 13:52

2 Attachment(s)
:arrow:

tng 29-01-05 15:45

paparazzi :lol:

shadow 29-01-05 16:59

Cei cu Fordul din poza????

luca 29-01-05 18:33

Pare o copie fidela dupa cel al lui Fitzosul dar are unele deosebiri.
Unde l-ai prins?

mihnea 29-01-05 19:16

S-ar putea sa fie chiar el ca acum nu are toate spoilerele din poze.

shadow 29-01-05 19:30

Nu este el!!!
Fanta din capota este altfel, el are acuma spoilere stock, jantele vechi, si nu are nici un eleron pe spate!!!

ZanDer 29-01-05 22:07

ba da la o mila nu se vede deosebirea dintre ele ... dar totusi parca seamana ... hmz ... fitzosule lamureste-ne :wink:

ffocus 30-01-05 12:06

nu cred ca este el...l-am pozat de la geam...a inceput lumea sa tuneze mondeo :o ...oricum asta pare mai finut facut...imi place eleronu

Fitzosul 30-01-05 21:00

Da baieti....l-am vazut si eu asta toamna pe la service toyota. Mi-a sarit in ochi cand l-am vazut si m-am oprit. Asa e... e putin modificat dar zic eu ca nu se compara cu a mea. Fiecare cu gusturile lui. Voi ce ziceti? 8)

ZanDer 30-01-05 21:04

pei depinde de puncyu de comparatzie :D
amandoua is ford mondeo acma nush daca si aia ii din 2003 .. da modelu ii la fel ... culoarea mi se pare foarte asemenatoare ... nush daca nu-i kitu ala de exterior de la ford ... nush ... a tau ii mai agresiv ... ii mai beton 8)

Fitzosul 30-01-05 21:07

Sa va uitati la stopurile de pe spate. Sunt misto asa cu autocolant si vopsite? ieftineala fratilor.......aaaaa si si-a pictat oglinzile cu totul in culoarea masinii. Ce frumos! :twisted:

ZanDer 30-01-05 21:17

no pei cei rau in asta?! ma rog gusturile nu se discuta da io de exemplu vreau sami fac toate masjina intr-o culoare ... si clantze si oglinzi si tot, ma rog la cine cum ii place ...

Fitzosul 30-01-05 21:24

Pe mine oricum nu ma deranjeaza ca si-au mai facut altii forduri mondeo. Gusturile nu se discuta si fiecare si-o face in felul lui.....nu? :wink:

gigibecali 31-01-05 20:15

salut again. iar am fost absent k mi-au ciordit niste tigani switch-ul de pe stalp :)

deci. mondeo-ul ala nici nu se compara cu masina lui Fitzosul.
pur si simplu a lui este lucrata. e masiva,brutala

chstiile alea de pe stopuri sunt de fapt niste \"pleoape\".sunt cele de care am gasit si eu dar nu se aduc pe la noi

oricum , ce preferati, pleoape sau stopuri Lexus-style?eu le prefer pe cele din urma. merg de 100 de ori mai bine cu masina lui

btw, am observat si eu oglinzile..nasoool rau.
e naspa rau.

man, bucura-te, esti un idol pentru cel cu Mondeo-ul din poza. dau la pariu k te-a vazut pe strada si a zis k vrea si el
si ala e din 2003

esti tata lor 8)

bafta, peace up

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning