![]() |
Re: Seat Fun Club!
Quote:
|
gata am aflat merci mult oricum...
|
salut baieti!
am un seat leon din 2002, de vro luna, am visat mult la masina asta si in sf.... vreau sa intru si eu fan club seat, sunt din bacau unde si cand se vor propune intalniri voi veni cu cea mai mare placere, ca vad ca aici chiar se poate vb serios in orice domeniu, ca pe bacau......in fine. multa bafta tuturor!!8) |
Quote:
|
Hi all vreau sa join the clan....au k sunt fata facetzi descriminari....si pe knd urmatoarea intalnire?vreau si eu ;))...id b87pty....
|
i'm join!!! yulik_yulian
|
da ..ideea ar fi frumoasa numa sa fie omul serios....eu am un seata cordoba 1.9 sdi..albastru:D......dar am o problema cu sintemul de centralizare de la masina ...am fost la mecanic dar mia spus ca e din cheie .....dar nu era prea priceput.:):)...........help meeeeee......
|
unde si cand va fi urmatoarea intalnire??????.....Id mess:sonyk_boy
|
Primiti si fete?
|
Quote:
Are cineva manual de Seat Cordoba model 2001 in Romana/Engleza ? :???: |
Quote:
|
am vazut ca esti si tu fata. dar mi s-a parut ca esti singura sau nu am citit eu cum trebuie posturile.
Oricum. Multumesc pentru acceptare! |
Quote:
|
Se mai poate intra???? Teoretic peste 3 saptamani trebuie sa imi vina si mie masinutza un SEAT LEON CUPRA si as fi interesat sa intru si eu!
|
poate intra oricine....nu e club privat....ce bine ca au aparut oameni noi....la urmatoarea intalnire o sa fim mai multi :)
|
Vreau si eu in club:P eu sunt un caz mai special ...am masina dar nu am carnetul :D sper sa ma rezolv si cu carnetul max luna viitoare :P id : remusares
|
RACINGCODE
CHIPTUNING - PROMOTIE Deja consacrata firma de tuning RACING CODE, largeste gama de oferte acum avand campanie promotionala la chiptuning pentru auto din gama VW,AUDI,SEAT,SKODA cu motoare disel. Pretul variaza intre 200 si 250euro pentru automobilele de serie. Oferta include optimizare, pentru fiecaqre exemplar in parte si crestere de putere in functie de doleantele clientului. Operatia de chiptuning poate incadra mai multe tipuri de modificari: - ECOTUNING - scaderea noxelor, scadera consumului si crestere mica de putere cca. 5% - TUNING - crestere de putere cu scadere/pastrare consum, cca 20-30% - SPORTTUNING- crestere de putere cca.30-50% in functie de modelul si starea automobilului - RACETUNING - crestere mare de putere, peste 40%, doar atunci cand componentele mecanice o permit Gama de modificari este deschisa si discutabila mai ales cand vorbim de flote, se pot introduce limitari de viteza, turatie, la unele modele sau se pot scoate. RacingCode s-a consarat efectuand operatia de chiptuning(setare acomputerului motor) la automobile din gama Subaru si Mitsubishi obtinand cele mai bune rezultate. Mai multe despre RacingCode puteti gasi la adresa: http://www.legalracing.ro/forum/viewforum.php?f=119 unde pentru a vedea grafice, poze, filme trebuie sa va logati. [email protected] COMMITTED TO EXCELLENCE https://forum.4tuning.ro/cid:{D901BD8...ngcode_157.jpg |
posesor de seat toledo 1.9 tdi 150 CP sunt nou pe forum asta e id meu t_gudin_g
|
la fel sunt si eu am masina da nu am carnet , in max 1 luna sper sa rezolv problema
|
Multa bafta in achizitionarea permisului.....
|
Quote:
Cumva nu se inchide din prima intotdeauna? Daca e asta incearca asta/: Baga cheia in contact si tine apasat cca 5 sec unul din butoanele de pe cheie! La mine a mers! Bafta! |
ma bag si eu id: piedone_wsp
|
Si eu pe aici, posesor de Seat Cordoba :
|
Quote:
|
ne plimbam si noi "fetele" prin oras?
|
1 Attachment(s)
2002 blue shadow :)
|
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri
|
1 Attachment(s)
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri
|
2 Attachment(s)
salut.am si eu un SEAT CORDOBA VARIO an 2001, 1.9 TDI(101 cai)si are suspensie sport din fabrica,care vreau sa spun k e foarte rigida (simt orice gropitza si denivelare).as vrea sa stiu de la cei care au varianta cu suspensie normala dak este buna si daca stiu de la ce tip de vw sar potrivi arcurile si telescoapele fata+spate. astept raspunsuri ID meu e andonendr
|
4 Attachment(s)
posesor de Seat Toledo,Skoda Superb si un Seat Ibiza. id- [email protected]:-P :lol:
|
hey! ma bucur tare mult ca am gasit un fan club seat pt ca am tot cautat si erau numai tentative parasite :)
am un un leon 1.8 TFSI 160 CP varianta sport-up si mi-e drag tare! id francy_copilu sa inteleg ca sunt a 3-a fata ? :P |
cine imi spune si mie daca imi spun jante pe 17'' cum o sa-mi indice vitezometru?mai mult sau mai putin?????
p.s. id meu este [email protected]:lol:am uitat sa-l spun mai inainte multumesc mult!! |
1 Attachment(s)
am si eu un seat leon 2007 1.8tfsi si doresc sa intru in clubul seat..cum se poate face?
|
Quote:
poate pui si tu cateva poze cu masina ( interior + exterior)....ca ma intereseaza(mai ales motorizarea) |
3 Attachment(s)
Quote:
poze cu interioru nu am. |
Quote:
sry...ca nam precizat...cand ma am zis de motorizare ma refeream la consum (in oras si mix...) si la cum se simte si cum trage masina :D |
Quote:
deci pana la urma stie cineva cum ma pot inscrie si eu in club seat? |
sunt intr-o mare dilema, am un seat leon 1m si nu stiu de distanta sunt la prezoane 5x100 sau 5x112????poate ma lamureste si pe mine cineva.Multumesc anticipat!!
|
salut vreau si eu sa intru in acest club, posea un seat leon fr anul acesta ati hotarat vreo intalnire sau ceva de genu id: beebyto
|
ma bag si eu in club = leon 2003 stock 1,9 tdi - mihaila_vali18 ,
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning