![]() |
Re: Ceasuri pentru bord cielo albe
Dupa cum am spus si mai sus ..ma bag si eu la ceasuri oricand se face comanda . Ideal ar fi sa facem comanda cat mai repede cat mai am si eu bani
|
Deci pana la urma cat costa?
|
Quote:
|
si in ce consta? Doar hartiile alea de pe fundal? Daca e asa, poate profitam de vreo reducere :D
|
Snappy, nu sunt hartii :lol: sunt niste "chestii" ceva mai groase ca o coala de hartie... nu stiu cum sa-ti explic ce sunt, faza e ca se vad super cand sunt aprinse :) ziua sunt albe si noaptea pe verde sau pe albastru.
Da BGD, luam :) Ma mobilizez si eu cu banii si luam, sper ca in 10 zile max... cine se mai baga sigur sigur??? |
nu is decalate gradatiile.?
am vazut pe forum la bazar unu vindea cu 160 lei. |
nu sunt... omul care le-a pus pe masina a avut probleme din cauza montajului. probleme are la turometru, care ii indica aiurea, dupa care a murit de tot... si la apa, fiindca a scos acul cand era motorul cald si l-a pus la loc cand motorul se racise... si acum ii indica mult prea sus.
|
Geo cum stai cu $$ ?? Facem saptaman viitoare comanda ??
|
nu stiu ce sa fac... oscilez intre oglinzi (care sunt necesare) si ceasuri (care sunt...un moft, sa zicem). sunt la aceeasi bani... si nu cred ca pot sa le iau pe ambele. oricum o sa iau si ceasuri, ca imi plac mult :D
p.s: m-am razgandit cu oglinzile, ca am tradus anuntul ala... sunt doar electrice si nu prea ma incanta... mai bine iau rabatabile pt cielo, arata mai bine. |
Va salut. Aveti idee gasesc ceasuri si pentru tico??
Scuze ca am dat buzna asa. |
Salut. Eu nu am vazut pt Tico, doar pt Matiz... vezi la baietii cu ticozauri de pe aici, ei si-au facut cadranele imprimate pe hartie alba lucioasa, la plotter. Cu plasma nu cred sa fie.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ms Bogy, daca ai fi citit tot topicul asta ai fi vazut ca pe pagina 4 am pus si eu poze cu plasme de cielo si matiz... in citatul de mai sus era vorba de plasme pt tico.
|
omu iti arata cum arata in bord plasmele
|
Quote:
|
Nu-i nimic... daca tot ai asa ceva pe masina, spune-mi si mie, te rog, cum ai facut cu montajul. Se scot acele sau nu e nevoie? cel care le vindea (unde am gasit eu) spunea ca nu este nevoie sa scoti acele, totusi altfel nu prea vad cum... si care e metoda corecta sa scoti si sa pui acele, fara sa indice aiurea dupa aceea.
|
eu am incercat sa scot acul de la turometru si dupa 2-3 zile o murit si o trebuit sa cumpar alt ceas.
asa ca daca mai bine ma duc la unu care si da garantie ca nu se strica nimic :) |
Quote:
|
Quote:
|
si la pret?
|
Quote:
|
Nu am pus mana pe plasme niciodata, de aia nu prea imi dau seama cum poti baga acele prin "acele mici gauri"... sunt maleabile plasmele, adica le poti indoi usor ca sa le bagi pe pozitie? A cumparat cineva un set de plasme de la tipul pe care l-am gasit eu si mi-a spus ca nu a putut sa le bage fara sa scoata acele... i le-a pus cineva, dar tot cu acele scoase... cand le-a pus la loc au indicat aiurea.
alimentarea de unde ai luat-o pt ele? |
Quote:
|
ok, si alimentarea cum ai facut`o?
n`ai facut cumva poze la montaj? |
Stiu ca vin cu firele de alimentare, dar m-am referit de unde ai luat tu curent pt ele... din bord adica, de la ce sursa?
In concluzie a fost greseala lui... deci se pot baga si fara sa scoti acele. Aici aveam eu problema. Cu toate ca plasmele fiind albe (cand sunt stinse), ar fi indicat sa schimbi acele cu unele rosii, ca sa le si vezi. Sau macar sa fie "vopsite" cu ceva... dar cu ce? :) |
Quote:
|
Da, exact ca astea am gasit si eu... si tot la 200 ron erau parca :)
ms de raspunsuri, m-am mai lamurit cu plasmele astea. |
Quote:
|
Asta tine de gusturile fiecaruia...eu unu am cu leduri (este cel de la avatar) si sunt foarte multumit de el si imi place foarte mult. Sincer nu ma incanta plasma pentru ca nu imi place dar cum am mai spus asta tine de gusturile fiecaruia.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare asa am eu ceasurile acum pe masina model Opel Corsa OPC
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |