Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

westsideracer 11-09-12 12:42

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Baieti? cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? vreau sa vopsesc manerele si bandourile in culoarea masinii si nu stiu sa le dau jos...am cautat pe google si am vazut ca bandourile se imping spre spatele masinii dar multi spun ca au o clema pe mijloc care s'ar rupe:-s ceva pareri?
la manere nu cred ca e asa complicat,doar ca trebuie date jos fetele de usi...nu?

andi_cimpean 11-09-12 13:12

Pentru bandouri, trebuie să dai feţele de uşă jos.

westsideracer 11-09-12 19:06

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5169985)
Pentru bandouri, trebuie să dai feţele de uşă jos.

are ceva suruburi pe acolo,sau cum?

bujuKYL 14-09-12 15:34

eu am deschis usa si an tras bandoul frumos in spate, nu sa rupt si nu am patit nimik, iesise dintr-o clema si trebuia sa-l scot sa-l bag inapoi prin toate clemele sunt ca un fel de sina!:D

westsideracer 15-09-12 14:26

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5173770)
eu am deschis usa si an tras bandoul frumos in spate, nu sa rupt si nu am patit nimik, iesise dintr-o clema si trebuia sa-l scot sa-l bag inapoi prin toate clemele sunt ca un fel de sina!:D

Am inteles.mersi frumos!

andi_cimpean 15-09-12 15:47

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5170361)
are ceva suruburi pe acolo,sau cum?

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5173770)

Şi eu am īntrebat la rāndul meu, cum se scot bandourile, văzānd că un user, de aici de pe forum şi le-a īnfoliat. Răspunsul său a fost acela dat de mine, mai sus.

Aşa mi s-ar părea şi mie normal să se scoată, precum a spus bujuKYL.

westsideracer 15-09-12 16:08

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5174679)
Şi eu am īntrebat la rāndul meu, cum se scot bandourile, văzānd că un user, de aici de pe forum şi le-a īnfoliat. Răspunsul său a fost acela dat de mine, mai sus.

Eu la usa de la sofer am un clips la bandou rupt/sarit...si din ce am vazut eu acolo,cam ar trebui date jos fetele de usi.oricum nu'mi bat capul,ca deocamdata nu mi'am cumparat vopseaua si ce mai trebuie. vad eu atunci care e treaba.vroiam doar sa stiu daca a mai desfacut cineva,sa'mi spuna exact ce si cum...

bujuKYL 16-09-12 08:10

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5174679)

probabil asa se face! eu i-am zis cum am facut eu, nu am vrut sa-l induc in eroare! oricum foarte multe complicatii mereu la masinile astea:rolleyes2

westsideracer 16-09-12 13:42

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5175245)
probabil asa se face! eu i-am zis cum am facut eu, nu am vrut sa-l induc in eroare! oricum foarte multe complicatii mereu la masinile astea:rolleyes2

La ce fel de complicatii te referi?

westsideracer 16-09-12 15:08

baieti,merita sa cumpar asa ceva ? http://www.***********/produse/Subwo...B30_Bass_Pack/

andi_cimpean 16-09-12 22:15

Este de pe beloud?

Pentru 500 de lei, eu zic că merită şi-o să se audă mai mult decāt decent.

bujuKYL 16-09-12 22:31

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5175558)
La ce fel de complicatii te referi?

toate chestile care ti se par banale si ormanentale au multe chichite care iti dau batai de cap! un exemplu patit de mine am dat jos semnul de pe haion si surpriza!:shock: o gaurica mica:lol:...a trebuit sa dau jos din spatele portbagajul chestia aia (nu stiu cum so numi) si kit:oops:...vopsea si etc:???:

andi_cimpean 16-09-12 22:39

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5176192)
toate chestile care ti se par banale si ormanentale au multe chichite care iti dau batai de cap! un exemplu patit de mine am dat jos semnul de pe haion si surpriza!:shock: o gaurica mica:lol:...a trebuit sa dau jos din spatele portbagajul chestia aia (nu stiu cum so numi) si kit:oops:...vopsea si etc:???:

Nu prea īnţeleg ceea ce doreşti să spui. Ai dat semnul cu Opel, jos?
Dacă da, ăla este prin cu bandă dublu adezivă şi are şi două găuri mici īn tablă.

P.S. Tu ai portbagaj, nu haion. Haion, se numeşte ăla care vine cu tot cu sticlă/lunetă.

bujuKYL 16-09-12 22:51

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5176204)
Nu prea īnţeleg ceea ce doreşti să spui. Ai dat semnul cu Opel, jos?
Dacă da, ăla este prin cu bandă dublu adezivă şi are şi două găuri mici īn tablă.

P.S. Tu ai portbagaj, nu haion. Haion, se numeşte ăla care vine cu tot cu sticlă/lunetă.

da semnul cu opel l-am dat jos! si al dracu merge si foarte greu banda dublu adeziva, portbagajul scuze, multumesc pentru corectare:D

westsideracer 17-09-12 16:15

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5176166)
Este de pe beloud?

Pentru 500 de lei, eu zic că merită şi-o să se audă mai mult decāt decent.

Da Andi,de pe beloud este anuntul...si eu zic ca la 500ron merita.

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5176192)

Nu era mai simplu sa pui semnul la loc?:D eu d'aia nu am dat decat scrisurile din laterale jos...si apropo de gauri,la mine are una singura,pe mijloc...

bujuKYL 17-09-12 20:58

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5177080)
Da Andi,de pe beloud este anuntul...si eu zic ca la 500ron merita.

Nu era mai simplu sa pui semnul la loc?:D eu d'aia nu am dat decat scrisurile din laterale jos...si apropo de gauri,la mine are una singura,pe mijloc...

nu-mi place sa vad nici un semn pe ea:D, eu am avut una mai mare si una mai mica, e mai frumos fara semne pe ea parca ii da o alta priveliste ochiilor dupa parerea mea:rolleyes2

westsideracer 17-09-12 23:31

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5177483)
nu-mi place sa vad nici un semn pe ea:D, eu am avut una mai mare si una mai mica, e mai frumos fara semne pe ea parca ii da o alta priveliste ochiilor dupa parerea mea:rolleyes2

asa e! dar pentru un semn ce Opel,eu zic ca nu se merita sa revopsesti tot portbagajul....

_Cox_ 20-09-12 22:06

Masina arata din ce in ce mai bine:-)

westsideracer 21-09-12 08:45

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5181462)
Masina arata din ce in ce mai bine:-)

Mersi frumos! trebuie sa o bag la o sedinta foto care sa o scoata in evidenta...pozele astea nu sunt ce trebuie:(

bujuKYL 21-09-12 09:48

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5177713)
asa e! dar pentru un semn ce Opel,eu zic ca nu se merita sa revopsesti tot portbagajul....

si asta e adevarat! eu am avut norocul ca trebuia facut ca altfel amanam si eu chestia asta!:D...oricum iti arata masina din ce in ce mai bine!8)

westsideracer 21-09-12 10:08

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5181809)
si asta e adevarat! eu am avut norocul ca trebuia facut ca altfel amanam si eu chestia asta!:D...oricum iti arata masina din ce in ce mai bine!8)

Mersi frumos! bafta si tie cu a ta,sa iti iasa cum iti doresti!

bujuKYL 21-09-12 10:11

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5181853)
Mersi frumos! bafta si tie cu a ta,sa iti iasa cum iti doresti!

o sa iasa cu rabdare!:D

ALexSTe 01-10-12 08:57

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5175633)

Ce ai facut pana la urma cu muzica ? Totusi eu ti-as recomanda altceva.

westsideracer 02-10-12 21:52

Quote:

Originally Posted by ALexSTe (Post 5193268)

Si eu :))
Pana la urma am achizitionat o statie si subwoofer,ambele Pioneer. o sa revin cu poze zilele urmatoare :D

westsideracer 03-10-12 20:14

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ALexSTe (Post 5193268)

Masinuta a primit un upgrade la muzica.asta pentru ca a fost cuminte:D:D
Atasez cateva poze cu noile achizitii,un video nu foarte clar:( si o poza cu interiorul(stiu ca parca'mi spunea cineva la un moment dat ca nu am pus poze cu interiorul:) )

bujuKYL 03-10-12 20:19

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196586)
Masinuta a primit un upgrade la muzica.asta pentru ca a fost cuminte:D:D
Atasez cateva poze cu noile achizitii,un video nu foarte clar:( si o poza cu interiorul(stiu ca parca'mi spunea cineva la un moment dat ca nu am pus poze cu interiorul:) )

sunt interiorul! ce ma cam supara e alegerea ta cu butonul din torpedou! pare de dacie:???:

westsideracer 03-10-12 20:28

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5196589)
sunt interiorul! ce ma cam supara e alegerea ta cu butonul din torpedou! pare de dacie:???:

Pai chiar e...nu ma deranjeaza prea tare si e chiar practic atunci cand n'ai chef de bubuiala.

Ce ai vrut sa spui cu "sunt interiorul!" ?

bujuKYL 03-10-12 20:50

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196603)
Pai chiar e...nu ma deranjeaza prea tare si e chiar practic atunci cand n'ai chef de bubuiala.

Ce ai vrut sa spui cu "sunt interiorul!" ?

e super tare!:shock:

westsideracer 03-10-12 20:55

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5196653)
e super tare!:shock:

aaa,nu intelesesem...mersi frumos :) lasa ca si a ta iese frumos,usor usor:P

westsideracer 03-10-12 20:56

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196679)
aaa,nu intelesesem...mersi frumos :) lasa ca si a ta iese frumos,usor usor:P

Acum am vazut ca nu s'a uploadat video'ul...cum fac??

ALexSTe 03-10-12 22:58

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196684)
Acum am vazut ca nu s'a uploadat video'ul...cum fac??

Pune-l pe youtube si apoi faci embed aici.

westsideracer 11-10-12 21:13

Ma baieti ? pana la urma,cum e legea asta de anu' asta cu privire la cauciucurile de iarna? mai putem sa luam second hand'uri sau ne trebuie cauciucuri noi?? :|

bujuKYL 11-10-12 21:49

de ce sa nu putem? cum pot ei verifica ca tu nu ai gume noi pe masina?:rolleyes2

westsideracer 12-10-12 19:37

Am auzit zvonuri ca cica ar vrea astia sa avem facturi pt cauciucurile de pe masina si ca ar verifica si daca mai sunt in garantie dupa dot'ul cauciucurilor...sau nu stiu daca am zis bine,oricum...ceva de genul asta:|
insa,nu stiu daca o sa fie asa sau nu...d'aia va intreb,daca stiti si voi ceva

bujuKYL 12-10-12 20:59

nu te lua dupa toate prostiile auzite! nu te poate obliga nimeni sa pastrezi facturile de la produse cumparate!...pai pe ei ii freaca pentru ca pierde mult statul pentru anvelopele sh pentru ca mai mult de 80% din anvelopele sh sunt luate la negru:D

mrkane 12-10-12 21:10

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5196589)

da si mie-mi plac presurile maxim..............

westsideracer 13-10-12 10:13

Quote:

Originally Posted by mrkane (Post 5207005)
da si mie-mi plac presurile maxim..............

Ti le dau tie :|
Asa am cumparat masina,am in plan sa cumpar un set de covorase tavita,speciale pt astra g.dar poti sa vb si mai putin ironic.zic!:)

streetfame 13-10-12 10:25

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5205996)
Ma baieti ? pana la urma,cum e legea asta de anu' asta cu privire la cauciucurile de iarna? mai putem sa luam second hand'uri sau ne trebuie cauciucuri noi?? :|

auzi si tu ce zic astia la tv (arunca si ei o bomba, ca romanu s-a invatat sa puna botul, si sa vanda mai mult) si tu ii crezi. cel mai simplu cauti legea si o citesti si gata. eu zic sa stai linistit :) ia-ti cauciucuri de iarna de care vrei, daca vrei sa iti iei :))

westsideracer 13-10-12 11:07

Quote:

Originally Posted by streetfame (Post 5207424)
auzi si tu ce zic astia la tv (arunca si ei o bomba, ca romanu s-a invatat sa puna botul, si sa vanda mai mult) si tu ii crezi. cel mai simplu cauti legea si o citesti si gata. eu zic sa stai linistit :) ia-ti cauciucuri de iarna de care vrei, daca vrei sa iti iei :))

Second handdd:))

mrkane 13-10-12 11:23

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5207408)
Ti le dau tie :|
Asa am cumparat masina,am in plan sa cumpar un set de covorase tavita,speciale pt astra g.dar poti sa vb si mai putin ironic.zic!:)

glumeam si eu, cauta si schimba presurile alea ca-ti strica lucrarea

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning