![]() |
Re: Interior Cielo cu vopsea
Dap si eu am exact aceeasi parere despre fetele alea de pe ceasuri ;) e chiar de foarte prost gust.Aaaaa apropo am nevoia mare de ajutor:Mi-am luat o "maciulie" deaia care vine in capatul manetei de viteza.Problema este k nu pot sa scot aia originala de acolo :(:sad: cum naiba o scot?Va rog mult ajutati-ma
|
Dap si eu am exact aceeasi parere despre fetele alea de pe ceasuri ;) e chiar de foarte prost gust.Aaaaa apropo am nevoia mare de ajutor:Mi-am luat o "maciulie" deaia care vine in capatul manetei de viteza.Problema este k nu pot sa scot aia originala de acolo :(:sad: cum naiba o scot?Va rog mult ajutati-ma
|
3 Attachment(s)
Ma scuzati k am postat de dou ori aceeasi chestie (am avut nishte probleme cu netu).Am revenit cu nishte poze noi.Spuneti-va nishte pareri.
|
cum nu poti
te pui intre scaune prinzi aia in mana calumea si tragi de ea si in timp ce tragi o si invarti(greu, te chinui da va iesi) bafta :P ps: najpa plasa , pune din aia calumea |
Plasa aia sincer nici nu am mai cautat alta pentru ca acum am alte prioritati:
Vreau sa cumpar o toba sport,si pana nu cumpar toba plasa aia mai merge si asa.;) |
mah lasati faza cu vopsitu bordului....io acuma am catalogu 2007 de la rieger si se gasesc ca niste autocolante cu diferite culori si cu diferite imitatiicare se lipesc pe bord . mult mai estetic cu autocolantu asta.....si nui deala de proasta calitate de cand bate soarele se ia...:P
reflectati la chestia asta |
Mai da nishte detalii daca se poate poze ceva, pretzuri etc.
|
fast wheels.....da iti dau preturi.....de la rieger: de la 29 la 74 euro....iar preturi difera dupa marca masinii. pot fi imitatii de la lemn(gen masinile de lux-nuc,mahon,etc-), de aluminiu, carbon, insa pot sa fie si autocolante dinastea colorate(adik poti sati alegi rosi, galben, albastru, etc)
insa pt cielo nam prea vazut....da oricum o sa ma interesez k si io vreau asa ceva... chiar....dak tot am redeschis subiectu...oare ce autocolant ar merge pe cielo meu care este gri metalizat: imitatie de aluminiu sau carbon!? |
bordu de cielo seamana cu vreun tip de bord din gama opel?? (kadett,vectra...k chiar nush....) k dak nu seamana cu nici un model nu cred k se poate face treaba cu autocolantu.....k astia iti dau k un fel de kit....adik pe parti care se monteaza exact pe bord..;)....deci.....seamana cu vreun model de la opel..dar sa semene aproape perfect..
anuntatima si pe mine dak aflati |
Vindea cineva pe aici imitatie de carbon pt tot bordul la cielo...nu mai stiu exact pretul,dar cautati pe la bursa ca sigur sunt!
|
Pai parerea mea este k daca masina este gri ar merge imitatie aluminiu acum depinde si culoarea interiorului;) Apropo sambata m-am luat sa schimb mansonu ala de la maneta de viteza.offfffff doamne de nu m-am chinuit sa trag de ala original (si tot nu am reusit) si pana la urma am taiat mansonu cu panza de bomfaier.Daca vreti sa schimbati si voi va recomand sa aveti la voi panza de bomfaier, ciocan,si un cui mare.Pana la urma am reusit si acum arata super sport (un detaliu mic face mare diferenta)
|
aaa scuze pt al doilea topic da am uitat sa iti raspund la o intrebare.
Bordu de cielo seamana leit cu bordu de Opel Kadett.;) |
1 Attachment(s)
ok ms....uite ma uit in catalogu de la rieger si iti zic dak se gaseste ceva pt kadett(deci si pt cielo)
.................................................. .............................................(dupa ce mam uitat) :))).... bag picioarele k nu au...~X(..... apropo de manson...au in catalogu de la rieger...niste mansoane, nuci si chestie deaia de la frana de mana....super faine... cea mai faina chestie si care as vrea sa mio iau de la rieger...sunt centurile gen raliu pt masini stock..super buna iddeea mai ales pt masinile k cielo(no airbag) k in poza... super buna ideea |
Si nu poti sa arunci si tu pe aci pe la noi nishte poze cu mansoane de maneta,farna de mana, etc (ce ti-se pare tie mai interesant) sau poate poti sa imparti si cu noi catalogu ala . mersi mult
|
enorm de scump la 200 euro vindea cineva scaun de curse sparco(nou) + centuri cum ai tu
si cielo-u meu avea, si pe forum mai sunt persoane care au cu airbag |
Deci in sfarsit o sa pun pozele mult promise in decursul zilei de astazi(cele cu plasticaraia vopsita):D:D:D
|
De cand ne tot ameninti cu elee...
|
5 Attachment(s)
In sfarsit pozele mult promise.Lasati si voi nishte comentarii.
|
Kitch, kitch, kitch. Asta e părerea mea. Cam dură, dar asta e. Sorry!
|
Daca asa ti-se pare....respect k mi-ai zis pe bune ;).Adevaru este k odata ce mie imi face placere sa merg cu masina si nu ma deranjeaza si chiar imi place treaba este okei.Deci mai spuneti daca va place sau nu k nu ma supar.8) ;)
|
Poate in realitate se vede mai ok, dar e cam nasol in poze. Chestia aia de la centura spate e cel mai mare kitch. Da-o jos.
|
da arata foarte bine, nu te lua dupa lao ca zice ca-i urat ca i ciuda :P.
si eu le-am vopsit negru mat de 2 ani si arata chiar bine in realitate si cand cureti masina si dai umpic cu silicon pe ele dau o tenta de luciu arata chiar bine, eu am vopsit tot ce-am putut da jos inclusiv panourile de usi :P. masina mea ii alba si era sa fac o prostie sa vopsesc alea in alb ca asa "arata bine" citat din SAndrei ...noroc ca am gasit negru mat...si nici n-am stat pe ganduri....cu alb cred ca faceam o mare mare porcarie |
Exact asa am facut am dat cu silicon si acum arata super.Fetele de usi nu le-am dat k nu mi-a dat prin cap.pune si u nishte poze cu fetele tale sa vad daca se merita sa le vopsesc si eu.ms pentru complimente.
|
=))
umpic mai incolo ma duc sa-mi fac una alta la masina si ceva pe la motor "tiuning tub fexibil" :d si iti fac niste poze sa vezi de jos neonu de la cd-u ca arata urat acolo |
aaaa neonu.....=)) nu e conectat s-a inimerit sa fie acolo cand am facut pozele k le-am facut pe fuga....deci neonu este off
|
da-l afara :P
|
Bordu ala rosu intradevar e misto dar e cam prea "rosu"!
|
fast wheels io tias arata catalogu de la rieger...da numa k sunt din sibiu...si na...dak vi pe aici....imi zici si ne intalnim si til arat.
|
ma batea si pe mine gandu sa vopsesc chestiile alea, ca am vazut la cineva si mi s-a parut interesant ...avea vopsite alea de deasupra boxelor fata si masca aia din fata, la el erau rosii culoare masinii si asa mi se pare cel mai frumos ! sa nu dea a kitch !
|
Da si eu am vazut pe undeva prin oras un cielo alb care avea vopsit grila aceea din fata originala culoarea masinii.Nu am avut acazia sa o vad indeaproape da mi sa parut destul de frumos.
|
Am vazut pe la mai multi pe la masini ca isi facusera stopurile de pe spate negre.Daca stie cineva cu ce sa "vopsesc" sau daca merge sa pun folie de geam.....Aaaaa probleme cu politia??As vrea sa fac fumurii macar semnalizarile si lampile de masalier.Mersi mult
|
Foli nu poti pune, nu se va lipi. Exista la magazinele de accesorii un spray special pentru triple, cauta-l. Daca te apuci sa le faci, sa ramai doar la semnalizari si marsarier, daca le faci total negre da foarte urat.
|
Da pai asa mam si hotarat sa fac numai semnalizarile si masalieru.Da stie cineva oi avea probleme cu politia ??Si daca sa mai exfoliaza sprayul.
|
Io mi-am vopsit pleoapele cu un spray si deja se duce faza e ca nu le-am dat cu nici un alt preparator(plastofix, etc)
|
2 Attachment(s)
Pai normal ca se duce vopseaua daca nu ai preparat si tu suprafata ce urma vopsita inainte cu tot ce trebuie.;)Acum nu stiu ce sa fac la semnalizari-le alea.Am vazut pe altundeva pe forum pe cineva care si-a dat "caciulele" alea portocalii jos, si acum vine mishto.Ashtept pareri
|
Arata super marfa spatele cu semnalizarile albe, si mai bine ar fi cu capacul de la porbagaj ,,clean".
|
Mie tot astea cum am eu pe a mea imi plac cel mai mult. Şi au bec galben, nu manşon d-ăla de plastic peste el. Eu doar am montat un bec normal in locul celui galben.
https://img116.imageshack.us/img116/2...1457ar6.th.jpg |
Tu ai bec alb sau galben sau ai bec ,,da-la" smecher care este alb cand este stins si galben cand se aprinde?
|
1 Attachment(s)
La asta te refereai cu portbagajul clean ?Cu aproximatie ca l-am facut in 2 minute.Si tot astept sfaturi despre cum ar trebui sa aleg sa le fac :Fumurii sau Clear?
|
Eu am bec obisnuit acum :( Dar ma duc maine sa vad daca gasesc ,,dala smecher".Stopuri ca ale lui Lao am mai vazut pe alta masina (normal ca era cielo)Acum nu stiu exact daca sunt exact la fel.Lao daca poti sa ne ajuti si pe noi :O poza cu stopurile tale mai indeaproape.Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning