Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Cielo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/33023-cielo.html)

MaTzA 01-07-07 20:11

Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!

ok...eu iti dadeam un sfat :)

Fast_wheels 01-07-07 20:12

Aaaaa...dar eu nu am vazut poza...nu o arata la mine....am avut si idee asta in cap,Dar o sa-l mut acolo cnd o sa ma plictisesc de el acolo unde e acum.

Fast_wheels 02-07-07 19:50

1 Attachment(s)
Eeeee....cam asa as vrea eu sa arate...in timp:rolleyes2 Daca ma ajuta Dumnezeu....:D

Snapy_xxl 03-07-07 12:37

Dak u vrei sa arata asa inseamna k nu o s o mai scoti din parcare. Parerea mea e k te-a km luat valu'. Cu ce gropi se prezinta Romania, o sa ai noroc dak o sa reusesti sa mergi 500 m cu masina. Sau in poza ta masina e echipata si cu un sistem de hidraulice? ;)

Geo_ZGA 03-07-07 12:39

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 979092)
Dak u vrei sa arata asa inseamna k nu o s o mai scoti din parcare. Parerea mea e k te-a km luat valu'. Cu ce gropi se prezinta Romania, o sa ai noroc dak o sa reusesti sa mergi 500 m cu masina. Sau in poza ta masina e echipata si cu un sistem de hidraulice? ;)

E o poza ma, nu fii rautacios :) Asa ceva nu poate fi facut decat pt show...adusa pe rampa. Vise frumoase :D

Snapy_xxl 03-07-07 12:53

Hai ma k am zis in gluma da' s pare k nu am reusit :(. In nici un caz nu am vrut sa fiu rautacios. Dak ar avea hidraulice sa se ridice cativa cm d l sol d c nu ar fi si pt sosele. Cum ai zis si u..."Vise frumoase" :lol:

DACIA-Wrc 04-07-07 09:37

o sa fie cam greu fara numar in fata
inclusiv bentley`ul lu nu stiu care din bucuresti are numar de inmatricualre in fata(legea in romania)
ps: arata bine cu ea mai jos

Fast_wheels 06-07-07 14:33

Eeee....haide-ti mai k fiecare are visele lui..;)
WRC imi pare bine k iti place unde e amplasat nr.
App azi o sa-mi vina si pragurile impletite..abia astept sa le pun..bafta

Fast_wheels 28-08-07 15:32

9 Attachment(s)
O noua doza de poze!Grila custom paint,si alte maruntisuri.
Deocamdata urmeaza sa imi pun aerisirea pe capota.Azi mi-am luat si prelungirea pe spate.App pregurile au fost puse 2 sapt dar m-am lipsit k erau mult prea joase.Am incercat sa fac banda cromata de pe bara sa dispara.In plus un mini humvee care imi place la nebunie
Still under construction...:twisted: :twisted: :twisted:

bz51zid 30-08-07 18:54

baga mare nu te opri

Fast_wheels 02-09-07 16:07

3 Attachment(s)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.

Fast_wheels 30-11-07 09:09

2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult p la masinutza mea.....poze
Astept pareri

D o n n 03-12-07 14:00

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 896800)
vrei bord cu leduri??? e tel meu cam aiurea la poze... sper sa-ti placa

MaTza cum le`ai facut sau cat tea costat.pls .dami si mie un mail don_allex90
sau pe mess ms

PetricaCBD 13-12-07 17:48

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1077132)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.

prelungirile si pragurile sunt speciale de cielo......k am vazut ceva asemanator in vitan in targ dar erau pentru dacie(daca sunt pt dacie spune si mie pt ce model 1310,berlina,break,solenza....etc,sa stiu ce sa cumpar k sa nu fie mai scurte).....in rest imi place cum arata masina.....ps: la mine daca dau drumu la muzik.....nu mai stau cheile pe portbagaj :D

Fast_wheels 13-12-07 19:11

Re: Un Cielo

Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.

PetricaCBD 13-12-07 20:55

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1245067)
Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.

ms mult...cum fac rost de $ dau fuga in vitan sa imi iau si eu:D...ps:am avut oltcit inainte...asa k vezi ce faci cu bulldogu k mie unu imi place ;).......iar despre cielo....tine-o tot asa

Fast_wheels 14-12-07 08:35

6 Attachment(s)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.

DACIA-Wrc 14-12-07 09:52

crede`am ca numa la mine nu sta semnalizarea stanga fata bine la locul ei, prinsa pe aripa...dar vad ca nu`i asa :D
ce najpa arata spoilerul fara numar acolo la locul lui, daca nu faceau aia dunga aia acolo si sa prinda numarul jos(cum ai avut tu ideea) arata si mai bine cielo`ul.
de ce ai fopsit grila jumate visiniu, jumate negru?

Snapy_xxl 14-12-07 10:08

ca sa fie in aceiasi linie cu pleoapele...

DACIA-Wrc 14-12-07 10:10

da dar nu`s la acelasi nivel :P
ca ii pana la jumatea farului pecand pleoapa nu`i pana la jumatea farului :P

PetricaCBD 14-12-07 10:15

Quote:

Originally Posted by Fast_wheels (Post 1245718)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.

numar pe fatza ar fii o idee sa iti pui de motocicleta(faci pe comanda)....k vine exact cat tine dunga aia speciala pt numar....eu unu asa as vrea sa ii fac pe fatza

Fast_wheels 14-12-07 10:47

Grila e vopsita asa pentru ca mi sa parut mai interesanta si sa intre in linie cu pleoapele.
Numarul de motocicleta mam interesat si costa cam mult asa k ma lipsesc deocamdata.
In curand o sa ma duc la cineva sa imi astupe cu fibra locul pt dunga crom si locul unde a fost numarul.

D o n n 14-12-07 12:01

poi 1)parerea mea ..ca daca astupi gaura aia d ela ornament fatza...trebuie si pe fatza...2)zice ceva politia k ai numaru akolo jos?k miar place si mie sal pun akolo?3)cum lai prins akolo?4)in gaura aia koo de ce nu pui ornament nou ?e 1.5 lei metru?si arata si bien parerea mea:P

Fast_wheels 14-12-07 13:27

Pana acum nu mi-a zis politia nimic.L-am prins cu 3 holsuruburi foarte simplu.Nu vrea sa pun ornament pt k nu-mi place cromul ala,in curand o sa dispara canalul ala.

Fast_wheels 06-07-08 19:49

3 Attachment(s)
Salut !! Dupa ce nu am mai postat de mult..a mea "mandra" a suferit mici (foarte mici) modificari.Am inceput sa renunt la tot felu de "prelungiri" si chitibusuri.Pe masina acum nu mai e nici un fel de prelungire (fata,spate,praguri).2-3 poze din spate....si o sa revin cu altele.

catarsis 06-07-08 20:49

mult mai bine fara prelungiri;scapa si de capace si e altceva

BYGyorgy 07-07-08 22:54

salutare barosane..:D.ti-am urmarit topicul,si e foarte interesant ,am vazut toata evolutia masinii tale...:o
sa o tii tot asa si bafta la condus..:D

Fast_wheels 25-07-08 12:07

New upgrade : Folie omologata.Revin cu poze !

Im2good4U 25-07-08 17:48

frumoasa masina..
vreau si eu grila ca aia.
de unde ai luat`o?sau cum ai facut`o?

Fast_wheels 29-10-08 15:57

5 Attachment(s)
Grila e super simplu de facut.O tai pe cea veche,pui plasa.Dupa cum am spus o noua portie de poze.

tud. 10-11-08 22:38

de cine e omologata folia? ca de RAR in nici un caz

Fast_wheels 12-11-08 13:36

Folia am comandat-o pe net.Am acte la ea,timbre,tot ce imi trebuie sa imi pastrez certificatu-n buzunar.

BGD_NNE 13-11-08 22:07

Cat si de unde ?:D Daca esti amabil .

Fast_wheels 15-11-08 08:45

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1862595)
Cat si de unde ?:D Daca esti amabil .

Ai pm.

Fast_wheels 11-12-08 21:44

6 Attachment(s)
New upgrade:
-turbo electric
-angel eyes
-pleoape(multam DUN !)
-Suspensie sport(nemontata deocamdata)
-Scaune sport
-Voltmetru

RD-Woo 12-12-08 07:42

Felicitari pt achizitii!:lol:
mai ales scaunele.. sunt bine profilate si arata foarte bine!
de la ce masina sunt? (vectra, calibra, etc..) s-au potrivit la fix?

Esperache 12-12-08 09:39

Super elegante scaunele !

dun3_g 12-12-08 11:40

felicitari.....foarte frumoase scaunele
poate ne lamuresti si pe noi ce e cu turbo electric....daca se simpte ceva...

D o n n 12-12-08 12:50

vreau si eu detalii despre scaune

Fast_wheels 12-12-08 14:30

In primu rand multumesc aprecierilor! Pai scaunele sunt de pe Alfa Romeo 156 (parca).La montare a trebuit sa sudez vechile sine pentru ca nu au acelas sistem de prindere.Turbo electric este pur si simplu......sunet + estetic.Eu unu nu am simtit o mare diferenta, am impresia ca ar urca mai rapid in ture.
New upgrade:
-Toba sport
Soon poze :D

All times are GMT +2. The time now is 15:08.

- Copyright 2026 4Tuning