![]() |
Re: Un Cielo ce trebuie comentat!!
ok...eu iti dadeam un sfat :)
|
Aaaaa...dar eu nu am vazut poza...nu o arata la mine....am avut si idee asta in cap,Dar o sa-l mut acolo cnd o sa ma plictisesc de el acolo unde e acum.
|
1 Attachment(s)
Eeeee....cam asa as vrea eu sa arate...in timp:rolleyes2 Daca ma ajuta Dumnezeu....:D
|
Dak u vrei sa arata asa inseamna k nu o s o mai scoti din parcare. Parerea mea e k te-a km luat valu'. Cu ce gropi se prezinta Romania, o sa ai noroc dak o sa reusesti sa mergi 500 m cu masina. Sau in poza ta masina e echipata si cu un sistem de hidraulice? ;)
|
Quote:
|
Hai ma k am zis in gluma da' s pare k nu am reusit :(. In nici un caz nu am vrut sa fiu rautacios. Dak ar avea hidraulice sa se ridice cativa cm d l sol d c nu ar fi si pt sosele. Cum ai zis si u..."Vise frumoase" :lol:
|
o sa fie cam greu fara numar in fata
inclusiv bentley`ul lu nu stiu care din bucuresti are numar de inmatricualre in fata(legea in romania) ps: arata bine cu ea mai jos |
Eeee....haide-ti mai k fiecare are visele lui..;)
WRC imi pare bine k iti place unde e amplasat nr. App azi o sa-mi vina si pragurile impletite..abia astept sa le pun..bafta |
9 Attachment(s)
O noua doza de poze!Grila custom paint,si alte maruntisuri.
Deocamdata urmeaza sa imi pun aerisirea pe capota.Azi mi-am luat si prelungirea pe spate.App pregurile au fost puse 2 sapt dar m-am lipsit k erau mult prea joase.Am incercat sa fac banda cromata de pe bara sa dispara.In plus un mini humvee care imi place la nebunie Still under construction...:twisted: :twisted: :twisted: |
baga mare nu te opri
|
3 Attachment(s)
Am bagat ceva banisori si in muzica si in sfarsit am ceva mai acceptabil.Poze si un filmulet cu ce poate muzica mea :D.
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult p la masinutza mea.....poze
Astept pareri |
Quote:
sau pe mess ms |
Quote:
|
Re: Un Cielo
Ma bucur k iti place masina mea:D. Prelungirile si pragurile sunt de dacie obisnuita.oricum prelungirea fata e taiata si adaptata la liniile masinii.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Inca un update de poze....cam cu tot pe ea .Curand o sa-mi iau jante,folia mai tarziu putin.Toba sport am cumtarat-o trebuie sa ii prelungesc teava si o pun si p aia.
|
crede`am ca numa la mine nu sta semnalizarea stanga fata bine la locul ei, prinsa pe aripa...dar vad ca nu`i asa :D
ce najpa arata spoilerul fara numar acolo la locul lui, daca nu faceau aia dunga aia acolo si sa prinda numarul jos(cum ai avut tu ideea) arata si mai bine cielo`ul. de ce ai fopsit grila jumate visiniu, jumate negru? |
ca sa fie in aceiasi linie cu pleoapele...
|
da dar nu`s la acelasi nivel :P
ca ii pana la jumatea farului pecand pleoapa nu`i pana la jumatea farului :P |
Quote:
|
Grila e vopsita asa pentru ca mi sa parut mai interesanta si sa intre in linie cu pleoapele.
Numarul de motocicleta mam interesat si costa cam mult asa k ma lipsesc deocamdata. In curand o sa ma duc la cineva sa imi astupe cu fibra locul pt dunga crom si locul unde a fost numarul. |
poi 1)parerea mea ..ca daca astupi gaura aia d ela ornament fatza...trebuie si pe fatza...2)zice ceva politia k ai numaru akolo jos?k miar place si mie sal pun akolo?3)cum lai prins akolo?4)in gaura aia koo de ce nu pui ornament nou ?e 1.5 lei metru?si arata si bien parerea mea:P
|
Pana acum nu mi-a zis politia nimic.L-am prins cu 3 holsuruburi foarte simplu.Nu vrea sa pun ornament pt k nu-mi place cromul ala,in curand o sa dispara canalul ala.
|
3 Attachment(s)
Salut !! Dupa ce nu am mai postat de mult..a mea "mandra" a suferit mici (foarte mici) modificari.Am inceput sa renunt la tot felu de "prelungiri" si chitibusuri.Pe masina acum nu mai e nici un fel de prelungire (fata,spate,praguri).2-3 poze din spate....si o sa revin cu altele.
|
mult mai bine fara prelungiri;scapa si de capace si e altceva
|
salutare barosane..:D.ti-am urmarit topicul,si e foarte interesant ,am vazut toata evolutia masinii tale...:o
sa o tii tot asa si bafta la condus..:D |
New upgrade : Folie omologata.Revin cu poze !
|
frumoasa masina..
vreau si eu grila ca aia. de unde ai luat`o?sau cum ai facut`o? |
5 Attachment(s)
Grila e super simplu de facut.O tai pe cea veche,pui plasa.Dupa cum am spus o noua portie de poze.
|
de cine e omologata folia? ca de RAR in nici un caz
|
Folia am comandat-o pe net.Am acte la ea,timbre,tot ce imi trebuie sa imi pastrez certificatu-n buzunar.
|
Cat si de unde ?:D Daca esti amabil .
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
New upgrade:
-turbo electric -angel eyes -pleoape(multam DUN !) -Suspensie sport(nemontata deocamdata) -Scaune sport -Voltmetru |
Felicitari pt achizitii!:lol:
mai ales scaunele.. sunt bine profilate si arata foarte bine! de la ce masina sunt? (vectra, calibra, etc..) s-au potrivit la fix? |
Super elegante scaunele !
|
felicitari.....foarte frumoase scaunele
poate ne lamuresti si pe noi ce e cu turbo electric....daca se simpte ceva... |
vreau si eu detalii despre scaune
|
In primu rand multumesc aprecierilor! Pai scaunele sunt de pe Alfa Romeo 156 (parca).La montare a trebuit sa sudez vechile sine pentru ca nu au acelas sistem de prindere.Turbo electric este pur si simplu......sunet + estetic.Eu unu nu am simtit o mare diferenta, am impresia ca ar urca mai rapid in ture.
New upgrade: -Toba sport Soon poze :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning