![]() |
Re: King Of Europe Dragster 2012 - Brasov 21-22 Iulie
Soferul aventadorului are o foarte mare experienta in drag, te asigur eu.
|
Quote:
|
nu ti s-a parut fff ciudat ca cele 2 masini cele mai rapide de acolo aveau acelasi sofer?
data viitoare vorbeste cu prietenul goagle si vezi ce spune el. o zi buna |
Quote:
|
Masina lui CZR (Aventador ul) a intrat intr-o protectie la LC si nu il mai lasa sa plece si nu a vrut sa o forteze pt ca e o masina destul de scumpa si relativ foarte noua (3500 KM).. GTR ul a scos 9.9 dar i-a cedat o piesa la cutie care are de foarte mult timp probleme la ea... Mi s-a parut foarte deplasat ce ai spus mai ales ca din partea lui a fost un efort sa vina cu 2 masini care probabil nu o sa le mai vezi in viata asta...
|
sal,cristi,ce viteza de iesire ai avut cu golful?
|
180km/h cea mai mare parca..
|
Il respect pe proprietar pt efort si nu am stiut treaba cu protectia la Aventador,nu aveam de unde sa stiu asta,ma gandeam ca a oprit-o pur si simplu. Daca alta a fost treaba imi cer scuze,ca si in postul de mai sus. Sanatate si toate cele bune si inca odata,nu au fost cu rautate cele spuse,mai degraba dezamagirea de dupa eveniment a condus la treaba asta.
|
Quote:
|
13.1 2.3
|
Quote:
|
Din cate am inteles ieri,se transmitea live la nush ce televiziune evenimentul,stie cineva ceva?
|
Realitatea.. cred..
|
Ms Cristi:)
|
Quote:
In mod cert aderenta pe un asfalt nou e mai buna decat pe un beton vechi, chiar si tratat. In ce priveste faptul ca se organizaza si apar tot felul de versiuni nu pot decat sa spun ca e bine si ca asa creste putin cate putin nivelul organizatoric. Din proprie experienta va spun ca pe strada este mai greu de organizat. Timpii si altele de pe acolo unde se pot vedea? |
Quote:
Quote:
Timpii - probabil pe site-ul lor Legat de problemele de cronometrare,eu nu prea vad cum se poate interveni sa poti face din start bun -> furat , inclusiv RaceAmerica cat si Portatree sunt protejate si nu poti interveni. Ori rol-out e gresit , putin probabil ori eroare de instalare a sistemului ( wirelesul e simplu de montat , dar pacatos) ori rea intentie. Cert e ca pe bon trebuie sa apara Start Fals Oricum , traim tot timpul la capatul extrem , din pacate ca si fondator DRE , profit de aceasta ocazie sa va reamintesc cum unii criticau la greu DRE , si fara sa fiu lipsit de modestie , pot sa spun ca nivelul de organizare e undeva la 7 pe o scara 1-10. Sa nu uitati ca noi facem doar cu pasionati,( si aici ma refer la toata echipa DRE) , daca as avea o echipa profi(adica dedicata 100% numai pt drag tot timpul) am putea urca la 9. Asta e nici asa nu e bine, nici asa Oricum 2013 - va fi un alt concept Pt mine , 2012 este un cosmar fara sfarsit, lasand la o parte rezultatele si progresele arata-te de piloti |
Pe zona tratata aderenta de suprafata creste insa stratul de beton tratat se rupe de cel de sub. Este friabil.
In special masinile mai grele or sa aiba aceasta problema si nu vor putea sa puna o secunda, o secunda si jumatate jos. Un Corvette, un Viper chiar si o Supra sunt putin vitregite. Acum sa nu luam asta ca pe critica, e foarte bine ca se face ceva si cu cat apar mai multe variatiuni cu atat mai bine. |
Quote:
Boh-u daca rezolva transmisia , scoate linistit 1,4 60ft , care e imposibil pe o suprafata care se macina Pe netratat, ai dreptate , singurul care e brici e Arad , din care le-am vazut |
"Oricum 2013 - va fi un alt concept"
Se va umbla si la grupe pentru 2013? |
Quote:
Nu prea vad grupe mai bune |
Quote:
BOH este o masina usoara cu roti late si e posibil sa nu rupa betonul din beton. Dar la masinile grele de peste 1500Kg treaba asta se poate intampla usor. Daca scoate 1.4 la Tulcea in mod cert cu aceleasi valori de cuplu si putere pe aceeasi setare de roti -suspensie la Bv daca se trateaza scoate putin sub. Oricum merita incercat. |
Quote:
Poate trece seria asta de ghinioane. |
o suprafata cu asfalt tratat cu lipici este mult mai buna decat o suprafata betonata tratata si ea cu lipici ,,, daca si in ro s-ar face ceva ar fi alt nivel competional si cred ca s-ar tripla numarul celor pasionati de drag prezenti la aceste curse
https://www.youtube.com/watch?v=w74JK...eature=related |
Quote:
|
|
Eu vad in linkurile tale ,numa' filme cu golful tau vs. alte masini... n-a participat nici una dintre masinile serioase de la noi, in afara de bibi, nemeth si cezar(imi pare rau de intamplarea nefericita) ..pe care oricum nu i-am vazut in vreun link mai sus?
|
Daca nu au uracat filmele cine a filmat... Normal ca pun cu masina mea ca astea le am.. Sper sa mai apara.. A mai fost Alex de la APR, Mihai cu virgula Corvettle, nu prea au fost masini cunoscute, a mai fost un 335 biturbo fooarte frumos, un Scciroco de la Constanta..
https://www.youtube.com/watch?v=-X-Ebn5WSog https://www.youtube.com/watch?v=Zb83dhz7Y7g https://www.youtube.com/watch?v=4wdELp6hgIc |
sa inteleg ca masinile de pana in 430 de cai, integrale, scot ceva peste 13" pe 400m ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sebi si shadow .. ce vreti sa insinuati, ca a fost cam parodie neagra /fara haz evenimentul, sau cum ?! .. :lol:
|
In nici un caz nu spun asta.
Eu apreciez si nu fac glume pe aceasta tema. Ma bucur ca exista cateva echipe de organizare diferite cu abordari oarecum diferite pentru aceeasi ramura sportiva a automobilismului. Totul reprezinta drumul spre progres si e interesant asa. |
Quote:
:lol::lol: |
Se pAre ca au un sistem destul de performant de cronometrare:
https://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
Deci timpi nu au fost reali?
|
|
Quote:
Nu era nici o aluzie, eu cred ca a fost real insa nu pot sa bag mana in foc pentru nimeni. Sculele sunt bune! |
Quote:
De organizare nu discut, ca anul asta nu am fost, dar parca mi-e greu sa cred ca a fost atat de urat precum descrieti majoritatea dintre voi... |
https://www.youtube.com/watch?v=0E5blZiCsqs un video cam cu toate masinile prezente
|
Timpii pot fi eronati daca se greseste distanta sau sunt erori de sistem
Cel de la Koe e un sistem f bun , singura buba ar putea fi ca e wireless , si se mai incurca din cand in cand Ce a masurat Mike e treaba lui , oricum la Brasov nu uita-ti ca conditiile meteo sunt un pic diferite Partea nasoala e comportamentul lui Mike , care nu e demna de un organizator , indiferent de CV- ul lui , mai ales ca e a doua oara , a mai avut el ceva de impartit si cu Abbas |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning