![]() |
Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!
imi pare rau ca nu am mai venit,dar ti`am ascultat sfatul,sper macar sa vad un filmulet montat de tn cu tot ce a fost acolo...
SUCCES,chiar meriti aceasta masina pt ca esti un baiat de nota 10+ |
Re: Noi il sustinem pe EvlSant0s pentru a castiga noul Peugeot 208! Sustine-l si tu!
Imi anunt si eu prezenta cu inca un prieten pentru sustinerea lui Sant0s.
|
o sa fiu si eu prezent ... parca vad peugeot 208 ....B 189 EVL :lol::lol:
|
AM CONVINS SI EU CATIVA PRIETENI SI VOM VENI SA TE SUSTINEM 208-UL VA FII AL TAU!;) MAI SUNT MAI PUTIN DE 2 ORE. POATE O SA AM OCAZIA SA NE CUNOASTEM SANTOS ,PERSONAL NU TE CUNOSC DAR MIAR FACE MARE PLACERE SA NE CUNOASTEM . MULTA BAFTA SANTOS!
|
DA , si sper sa ajung sa te sustin si live .
|
Multa bafta...!!! sper sa castigi !!!:twisted:
|
Quote:
|
felicitari pentru masina :)....
|
Na sa muriti de ciuda astia care ati dat Nu,ca tot a luat Santos masina:))
|
FELICITARI pentru masina! Sa o conduci cu placere!
|
cand faci primu drift cu noua ta jucarie:))?
|
SINCERE FELICITARI, O MERITAI!
SA ai grija de ea, si sa o conduci cu mult drag!:D |
felicitari santos sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea:D
|
Felicitari pentru 208',
...de la comunitatea 4Tuning din Gruiu! Ai grija de tine si de ea! Bafta iti ureaza 'Coupe-ul :) |
Va multumim foarte mult pentru sprijinul acordat.
Impreuna am reusit sa il facem pe EvlSant0s fericit. Felicitari tuturor celor care au rezistat eroic azi la 40 de grade in soare, multumim mult si celor care au fost alaturi cu gandul bun, multumim celor care au votat prin SMS, multumim celor care au votat in prima etapa, multumim mult tuturor membrilor 4Tuning. Comunitatea 4Tuning a aratat inca o data ca atunci cand este nevoie putem fi uniti! Multumim |
Felicitari pentru masina:D:D:D
|
Felicitari:D Un clip ceva? De acolo?
|
Felicitari pentru masina! O meriti.! cand ai timp pune niste poze cu jukaria.
|
BRAVO SANTOS !!!!! SUPER OM !!!! SA II RUPI FRANELE SANATOS :lol::lol::lol:
|
FELICITARI!! MAM BUCURAT ENORM CAND AI FOST DESEMNAT CASTIGATOR!
|
10 Attachment(s)
....cateve poze de la eveniment !!! :)) Santos si cei 144 de spartani !!! ultima poza , decernarea Premiului !!! OI avea si tu plinul facut ???
locul 2 ...500 litri de benzina ...se plimba doamna mult si bine :lol::lol::lol: indeajuns pentru turul romaniei de 2-3 ori :) |
Quote:
|
Atat maaaa. Felicitari Sant0s!
|
|
A fost istet, le-a luat masina:D
|
ne-am ars ca Racii pe maini ...pe gat etc...de la Soare ...dar a meritat ..cu putin efort din partea a 144 de membri am reusit sa facem unul Foarte Fericit in aceasta zi ....sa o tinem TOT ASA si la urmatoarele care vor veni si sa ne sustinem membri ORICARE ar fi ei VECHI sau NOI in toate concursurile !!!
FELICITARI inca 1 data !!! |
Rezultatele finale la SMS-uri:
1-Huxzulica : 1660 2-Santos : 1555 Nr de persoane calculate la final(o persoana valoreaza cat 10 sms-uri): 1-Santos : 144 2-Huxzulica : 108 Punctele finale: 1-Santos 1555+1440 = 2995 Puncte 2-Huxzulica 1660 + 1080 = 2740 Puncte FELICITARI SANTOS! Mi-a facut placere sa fac parte dintre cei care au stat atatea ore in soare pentru a te ajuta sa castigi! :D |
Quote:
chiar imi pare rau, ai vazut ce era acolo... cu aia de la baneasa care nu prea ne lasau :( ---------------------------------------------------------------- separat ---------------------------------------------------------------- https://youtu.be/a9WyWk8v7DM Va multumesc din suflet pentru tot deranjul, pentru sustinere, pentru tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ma simt capabil acum sa fac un post lung ceva mai oficial asa.... trebuie sa mai stau un pic sa ma linistesc ca sunt SUPER agitat ! atat stiu, ca va multumesc din suflet ! multumesc vali,hondaru, intregii echipe 4tuning pentru toata sustinerea din perioada asta, fara voi, chiar nu castigam, fara membrii 4tuning ! multumesc din suflet !!!! |
felicitari santos ... si sa stii ca au fost cate unii care te-au sustinut asa cum au putut si fara sa ii fi cunoscut vreodata, fara sa ii fi dat la vreo competitie sau sa le fi facut filmari ...te-au sustinut pur si simplu pentru ca pur si simplu le-au placut realizarile tale ... de exemplu eu mai am si acum niste filmulete facute de tine si pe care le-am vazut prima data prin 2006 ... ceva gen "caucioace violate" si pot zice ca totusi intotdeauna ai avut un stil aparte in a realiza aceste fimulete ce s-a modificat pe parcurs fiind tehnica care permite si altfel de filmari ... si pot zice un lucru tehnica de realizare a filmuletelor ca si filmarile de atunci si de acum aduc oarecum cu celei ale echipei lui KEN BLOCK in seriile gymkhana doar ca e o mica mare diferenta ... in 2006 nu aparusera inca seriile gymkhana si nu ai avut niciodata la dispozitie aparatura acelei echipe ... deci felicitari inca o data pentru ce ai facut si pentru castigarea peugeot-ului
|
FELICITARI mane !!!!!!!!! sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos 8)
|
Quote:
Si...pastrezi ragalia sau o vinzi sa-ti iei si tu o masina serioasa? :D |
Quote:
2 ..este o masina FOARTE ECONOMICA si totusi 2012 ......e o chestie cu DUTE-VINO ... o dai iti iei o masina folosita .te alegi cu un capital care o sa il cheltui ..in cateva LUNI .. SINCER ...asta zic eu E MUNCA LUI la cate feste si concursuri a participat ..filmari si etc ...cand se uita pe GEAM sa o vada in fata casei ..parerea MEA personala ..MERITA PASTRATA !!! VINDE BRECKU !!! |
Mai mult ca sigur ca niciunul dintre noi nu ar da banii pe aceasta masina, mai ales cat costa una noua, insa tinand cont ca el A CASTIGAT-O, ca e noua, ca e 2012, ca merge foarte ieftin etc merita pastrata si facute drumuri cu ea prin oras si toata tara.
Daca o vinde in primul rand pierde cateva mii, sa iei altceva iar nu e ok pt ca nimic nu se compara cu o masina noua ...in afara de revizii 3-5 ani n-ai treaba cu ea daca ai grija de ea. Eu unul n-o consider ragalie, ci o masina cu care iti poti face treaba ieftin si fara batai de cap ...desi sa recunosc, nu e chiar frumoasa :lol: |
bravo,sa ai parte de ea ma bucur ca ai castigat-o!
|
Quote:
in primul rand ..daca vinde aceasta masina 100% pierde 10-15% din VALOAREA EI ! ...pe langa astia stim cum e ROMANUL si o sa mai scada la PRET + ca omul mai achita si TVA ..si decat sa iti ia masina veche rulata cu 200 000 km la bord POATE si mai bine ...apoi sa bage bani in timp in ea ....laso pasta ca nu cere de mancare !!! |
felicitari evl!
de la baietii cu bicicleta:lol: |
Super tare! A fost o atmosfera incredibila!
Felicitari Sant0s! Felicitari 4Tuning pentru campania de sustinere! Si felicitari tuturor care l-ati votat pe Sant0s si care l-ati sustinut! Felicitari incaodata si acum asteptam un Test Drive cu noul EVL. P.S.: Va multumesc pt ocazia de a face parte din galeria 4Tuning. |
Quote:
Quote:
|
BRAVO maestre :) !
Sa fi sanatos si sa te bucuri de ea fara incidente :) !!! Felicitari inca odata ! |
Bravo Santos, o merita!!!
Felicitari inca odata! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning