![]() |
Re: ce ar trebui sa modificam ??
eu am finala dogtuning si filtru K&N. merge de rupe, cel putin 50 cai castigati :) Eh..am glumit, intradevar parca trage mai bine de jos si macar suna frumos si daca nu e nici un castig real :)
|
Quote:
|
sincer eu acum mam axat doar pe partea de aspect si nu am avut in plan sa ma duc sa intreb cat costa teava de inox, ca de facut mio voi face eu sau la un prieten, dar mai am pana acolo
|
Ce ii aia " accelerator de gaze"?
|
o toba intermediara care face cam ce ii spune numele
inca caut creata de golf dar se pare cas rare rau de tot Eu miam facut finala sambata si suna grav si cum ziceam se simte si ceva la turatii joase, acuma doar cu police-u sa nam probleme, ma ascund cat pot , trec pe langa ei cu motoru oprit la relanti :))))) |
Quote:
|
Quote:
Si totusi cum accelereaza ? Ai tu asa ceva? |
eu nu am, este o toba intermediara care prin proiectarea sa face ca gazele sa iasa mai repede din sistem, mai multe sincer nu stiu ca nu mam documentat, am vazut intrun catalog pe accesorii pt masini de rally
|
Si curg mai bine gazele ca si intr-o tzeava normala? Pai documenteaza-te si daca poti face si eu as vrea una... Daca pui 2-3 nu e accleratia la gaze mai mare?
|
Eu crek o auzit de evacuare fortata.. :lol: acelasi efect se poate realiza cu mult mai multa usurinta prin eliminarea tobei intermediare .. chiar toata galeria mai recomandat :lol: se scoate performanta belea :))) .. si supapele se simt .. mai usurate .. acuma in ce fel .. :D
|
pai las ca ma interesez sa vad, si sigurat daca pui mai multe nu faci mai bine
asta e ca si cu teava in loc de tobe, faci un ***, numa omori ponei pe bani, pt ca in evacuare trebuie sa fie o anumita presiune care sa opuna rezistenta pt un rezultat cat mai bun, detalile le stiu inginerii nu eu, eu stiu doar ca a mers ca ceaiu cand miam pus teava |
oricum eu am stat si doar cu saxofonu (fara intermediara si finala) si pe langa ca facea ca toti dracii nici nu mergea bine,
ideea la evacuare este din cate stiu eu sa fie din inox (aluneca gazele mult mai bine si dupa perioada de folosire indelungata nu formeaza puncte de ardere ca si alte materiale) traseul sa fie cat mai lung si cu coturi cat mai putine asa stiu eu cel putin |
Nu mai vb ca ma bagati in ceata complet:lol: .Eu am filtru sport si nu am simtit diferenta,am incercat galerie fara catalizator,nimic in plus.
Din cate am auzit o galerie completa inox te duce undeva peste 10 mil..true? |
depinde :) un esapament performant, galerii tot te duce si la peste 1000Eu :)
|
cum spuneam de preturi...
|
Quote:
|
eu miam pus filtrul sport se aude frumos cum aspira, am remarcat ca merge mai prost ca inainte, tre sa reglez carburatorul :D si am mai obs ca nu mi se inchide capota la cum lam directionat eu
|
Quote:
|
sau poate ti fura :))
|
negrii cu evantai din cutia de metal sunt defapt hotzi de cai !:o
|
ba da leam scris la astia mail ca vreau comanda de cateva zile si nici un semn...ce oameni !!!!!!!!!!!!
p.s. ceva oferta de jante frumoaseee pe 16? da sa fie ieftine :))) |
la cine ai dat mail?
jante ieftine e j a n t e . r o intrun cuvnat :)) |
asa ieftine is ca nu afiseaza pretu la nici un model :))
la aia de la Jom le-am dat mail p.s. cam dubios site-u...prea multe numere de arad :)) eu zic ca e afacerea voastra :)))))) |
e Ar99BMW. chiar are jante ieftine ;) Da-i un mail cu ce model te intere sau asa.. :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
cine imi poate aduce asa ceva? (pleoape si sus si jos) ..sau sa faca
|
dute la vale ca itzi face el!pleoape de care vrei tu!
|
Quote:
sau de stres? :lol: :lol: |
si prin eliminare de componente sau eliminare evacuare completa vei mai avea forta incepand de la 80000 rpm si la cuplu iti ramane sa visezi
|
Quote:
|
Urmeaza batalia suporterilor ?:lol: :lol: :lol:
|
si kid si hot lucreaza ca lumea...... am vazut acum o luna si ceva un golf facut de hot tuning arata superba....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acuma,dupa mine faza sta cam asa:tot respectul pentru baietii astia.A fost frig sau cald,greu sau usor,ei au lucrat.NU e usor sa lucrezi cu oamenii si masinile lor.Mircea(HotTuning) a ramas acelasi tip de nota 10 cum a fost tot timpul,cu Vali insa...e altceva.Si mai e si problema preturilor,pusa mai sus.Cu cei de la Hot poti lucra,e...rezonabil.Kid Tuning insa are preturi uneori comparabile cu body-kit-urile originale,ceea ce mie mi-se pare o nerusinare,indiferent de munca.Nu pun in discutie aspectul tehnic,ca de exemplu aerodinamica,greutate sau altele.O fi vorba de prostia noastra ca romani,care credem din prima ca un pret din tara e obligat mai mic decit originalul,sau lipsa noastra de informatie legata de preturile reale...?Bunaoara,cel mai ieftin element de tuning exterior(mai degraba styling): pleoapele.Oricine stie ca le poate lua de la Vale sau Mircea cu cca 30 euro.Originale,Kamei,de plastic,costa 20.;) ...daca ma intelegeti!NU pun in discutie aici firme de genul DogTuning sau ceea ce face Criss.Mecanica e altceva,acolo nu merge dupa ureche,nu rezisti.Dar ce sa faci,asta e neamul,asta e marfa.Sa nu uitam,majoritatea masinilor "tunate","tunarite",chiar "tuningate"(:-P ...da,am auzit si expresia asta) sint niste cotetzuri cu motoare mici,egal daca pe benzina sau motorina,la care primordial a fost consumul.Romanul NU face nici o deosebire intre TUNING si STYLING.Kid sau Hot sint firme de styling,daca le pot zice asa.Dog,de exemplu,e o firma de tuning.Respect pentru oricine isi modifica masina,sa nu ma intelegeti gresit.Orice nou pasionat e un castig in domeniul asta.Dar sint satul de masini facute de prost gust doar din motiv de fudulie sau aspirator de gagici.Intre noi fie vorba,domnilor colegi,gagicile stiu foarte bine diferenta intre o masina tare si o masina spoita sa para grozava.Dar deja devin mult prea offtopic.
Concluzie:aspectul e una,functionalitatea e alta,si raportul pret/calitate iarasi e complect altceva.Din punctul meu de vedere,nimeni din tara nu lucreaza destul de bine sau precis incat sa ma tenteze sa-i port "creatiile".Originalul e original.Mai pe romaneste,eu cind nu am bani,stau acasa.Viata are E-uri. |
PS: Pentru cei mai...ironici de pe aici,NU vreau sa invat pe nimeni ce sa isi faca cu masina propie.Nimic nu ma indreptateste sa judec preferinele oamenilor,deci ceea ce am scris mai sus trebuie interpretat ca o parere personala,nu ca o indicatie.Nu imi arog NICI UN FEL de parere ultimativa sau chestii de genul asta.Sint doar un pasionat,cu o oarecare experienta,probabil neimportanta si nesemnificativa in cazul de fata. |
Si in completare la cele de mai sus o chestie destul de ciudata si anormala- La un event avem masinile de la "tuning show" si in cealalta parte mai uitata de lume masinile care participa la curse, primele arata ca ramai cu gura cascata pe cand celelalte aspect normal fara prea multe modificari ext.
Presupun ca publicul in general crede ca pictatele si spoileritele daca ar trece si ele in partea cealalta la curse ar rupe tot la cum arata :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning