Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   BMW Seria 1 COUPE - poze spion (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/32668-bmw-seria-1-coupe-poze-spion.html)

Platinum Squirrel 07-06-07 12:54

Re: BMW Seria 1 COUPE - poze spion

e mai dragutza decat cea anterioara da' tot uratzica a ramas

dulis 07-06-07 14:04

o chinezarie de masina... pacat de motoare

RoadKnight 08-06-07 10:51

nu cred k spatele va iesi asa...e mascat, asa fac de obicei, le mascheaza pt a face o surpriza, linia portbagajului nu urmareste nici o line, e total grasita , prin urmare spatele va fi surpriza

E31 08-06-07 10:52

Mai oameni buni, de nush cate pagini altceva nu citesc decat "ce urat e spatele" Pai mai stimabililor, poze spion nu spune ceva? in poze se vede ca e mascata. Oricum, designul e criticabil si inima de fan bmw imi plange (defapt din 2001 incoace...) Sa speram ca noua linie de design va urma conceptul CS, ca deja nu mai suport audi (cele 2 mari erezii, TDI si quattro, care n-au ce cauta pe o masina pur-sange, dar care vad ca sint f apreciate la noi). Nu mai vreau ca audi sa-mi placa cel mai mult la design:(( BMW,help!!! :P

alfa33 08-06-07 11:57

cred ca este cel mai urat model BMW facut vreodata. Spatele pare neterminat cu blocurile alea optice minuscule. Caroseria este disproportionata. Nu cred ca a fost o idee foarte inspirata sa scoata masina asta pe piata

gavrila 08-06-07 14:44

ai love bmw :P pacat ca nu i se vede fundu...are autocolant pe ea...sau nu vad io bine...

Speed Fly 09-06-07 11:11

naspa rau spatele, stopurile sunt oribile !!!

GSPI 09-06-07 12:13

Quote:

Originally Posted by foss (Post 893444)
Mie numi place seria 1.....poate asa cu indulgenta doar aia cu 4 usi dar in rest naspa!!

unde ai vazut copile tu seria 1 cu 2 USI/3 usi?

ma rog hai sa facem posturi!!!

boy_wonder 09-06-07 12:31

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 940233)
unde ai vazut copile tu seria 1 cu 2 USI/3 usi?

ma rog hai sa facem posturi!!!

oare cate usi o avea asta? :shock: :shock: :shock:

Dripci 09-06-07 23:18

3 usi/ 2 portiere :)

Marian_st 10-06-07 01:15

Clar nu ramane spatele asa......m-ar dezamagi..... In resp pare k.....nu pot spune mai mult....:-P

ShinyG 10-06-07 22:40

Mie imi place!

Si acum partea care toti pushtanii o omit: justificarea.

Imi plac BMW-urile datorita motoarelor, nu datorita exterioarelor. Cred ca masina asta se aproie de spiritul ursuletzului mai mult decat actuala Serie 3 Coupe. Un motor cu 6 cilindri in jucaria asta ar fi mai mult decat poate mesteca orice compacta a VAG-ului... Pretul se justifica dupa parerea mea, pentru ca pretul tine masina asta departe de multi "manelari" care se pot orienta in schimb spre clasicele Golf-uri atat de prezente pe strazile noastre in versiunea 2.0 TDI de culoare rosie aporoape Ferrari!
Spatele e inca destul de camuflat asa ca nu ma pronunt...
E un nene care a zis ca masina asta nu e mai misto decat un A3. De cand are A3u coupe!?!Nu mai comparati roshii cu castraveti copii, ca iese salata!

CT-05-DGP 11-06-07 12:36

hmmm ciudata partea din spate aduce cu o masina din anii 60 total nereusit parerea mea

mareo 11-06-07 17:34

nu prea ii reusita ... prea pare taiata din modelu` de baza...dar merge ...cat de cat reusita

GSPI 13-06-07 10:34

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 941244)
3 usi/ 2 portiere :)

merci
pt
boy wonder

boy_wonder 13-06-07 21:56

2 Attachment(s)
noi poze spion..

THX-1 15-06-07 13:13

Quote:

Originally Posted by ShinyG (Post 942498)
Mie imi place!

Si acum partea care toti pushtanii o omit: justificarea.

Imi plac BMW-urile datorita motoarelor, nu datorita exterioarelor. Cred ca masina asta se aproie de spiritul ursuletzului mai mult decat actuala Serie 3 Coupe. Un motor cu 6 cilindri in jucaria asta ar fi mai mult decat poate mesteca orice compacta a VAG-ului... Pretul se justifica dupa parerea mea, pentru ca pretul tine masina asta departe de multi "manelari" care se pot orienta in schimb spre clasicele Golf-uri atat de prezente pe strazile noastre in versiunea 2.0 TDI de culoare rosie aporoape Ferrari!
Spatele e inca destul de camuflat asa ca nu ma pronunt...
E un nene care a zis ca masina asta nu e mai misto decat un A3. De cand are A3u coupe!?!Nu mai comparati roshii cu castraveti copii, ca iese salata!

Total de acord!,ma auto citez:
Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 935941)
Nici nu are cum,audi A3 nu este coupe,este doar un compact care nu va avea niciodata tractiune spate! :|

;)

boy_wonder 21-06-07 15:02

5 Attachment(s)
poze spion cu seria 1 convertible.. cred ca asta imi place si mie :lol:

Magos 23-06-07 02:54

e dulcica... :) si tind sa cred ca o sa aibe succes... apropo... ce lungime are?

alexSHO 26-06-07 21:23

Quote:

Originally Posted by ShinyG (Post 942498)
... Pretul se justifica dupa parerea mea, pentru ca pretul tine masina asta departe de multi "manelari" care se pot orienta in schimb spre clasicele Golf-uri atat de prezente pe strazile noastre in versiunea 2.0 TDI de culoare rosie aporoape Ferrari!!

hai ca-i tare de tot asta, exact d-asta e JUSTIFICABIL pretul: ca sa nu-si ia manelistii :lol: :lol: :lol:

boy_wonder 27-06-07 22:42

3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:

Florin_Tei 27-06-07 22:47

Incepe sa imi placa ... are o forma draguta ! Cu respect !

ameer 28-06-07 02:20

Vai ce porcarie de masina... Bmw nu conteneste sa ma uimeasca cu uratenia noilor modele. Asta trebuie bagata in aceeasi oala cu X3 in opinia mea :-)

@AlexSHO : Vad ca inca te tii bine... crezi ca mai rezisti mult la atatea post-uri stupide? Eu iti mai dau maxim doua luni pana o sa renunti sa mai incerci sa le arati calea :)

costea 28-06-07 09:53

Naspha rau ! Nici macar nu arata a BMW - i-au stricat toata forma bmw-ului cu modelele astea noi :evil:

boy_wonder 28-06-07 22:41

12 Attachment(s)
Set for release in Spring 2008, the 1 Series Coupe will be available in 2 versions – 128i and the 135i. The former will be powered by a 3.0-liter, 230 horse.power inline 6-cyinder engine that generates 200 lb-ft of torque, the 135i will be powered by BMW’s twin-turbocharged 3.0-liter inline six-cylinder engine that produces 300 horse.power and an incredible 300 lb-ft of torque from as low as 1,400 rpm, as an added bonus the M Aerodynamic Kit is standard..

Jogo_Kadett 29-06-07 12:48

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 943645)
nu prea ii reusita ... prea pare taiata din modelu` de baza...dar merge ...cat de cat reusita

lol, si cum ai vrea sa fie?diferita?normal ca are la baza modelul sedan.
si cu partea: "nu-i reusita", las-o moale, ai vazut ce a facut mercedes cu clasele C si E, ca si-au cerut scuze public, au avut mari probleme la airbag si la frane.
deci....BMW este o masina foarte fiabila si cu o estetica foarte buna:peace:

IeD3vil 03-09-07 15:02

asa ceva as cumpara... seria 1 normal mi se pare urat cu spume. inca nu imi plac farurile de extraterestrii de pe noile modele de bmw... ce e dupa e46 nu`mi mai place.

Highman 02-03-08 20:50

e singura masina care asi cumpara-o de la BMW....sa nu zic ca pare ca un omagiu adus vechiului ursulet....daca asi vrea o sportiva veritabila ,asi cumpara alceva...daca asi vrea o luxuasa veritabila,asi cumpara alceva.....daca asi vrea un suv,asi cumpara alceva.....S.A.M.D.......

AlliedComposites 02-03-08 23:44

singura? mie mi-ar place un 135

fratzika 05-03-08 03:01

5 Attachment(s)
eu cred ca s-a lansat deja....ca altfel nu as fi pozato ........e reusita...un seria 3 mai micutz, dar foarte vioi :)

BuZzZ 07-03-08 11:47

frumoasa dar banala ....

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning