Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My little Clio 2 phase 1 (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/325747-my-little-clio-2-phase-1-a.html)

chyryCRY 31-12-12 19:09

Re: My little Clio 2 phase 1

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5302411)
de exemplu la mine pentru ca masina a stat destula vreme fara prea multa benzina in ea a facut condens in rezervor si cand o calcam brusc dadea sa moara pentru ca avea apa in rezervor dupa ce i-am pus 10 litri ai am luat doua trei curbe mai fortoase asa si-a revenit. sau in cel mai rau caz regulatorul de relanti, mie ala imi facea figuri la 1.8.

Adi masina merge zilnic si are mereu benzina ... chestia asta se accentueaza de la zi la zi ... azi a fost cel mai naspa si la mers normal face nu stiu cum ...parea ca are goluri de aer in benzina vorba ta ... parea ca raman fara gaz ... oricum sper sa aflu curand dar sper sa nu fie costisitor ... daca as fi avut un turometru eram mai explicativ :) haha

B XX ADI 31-12-12 19:13

stai linistit ca nici eu nu utilizez turometru de cand cu 2.0 :lol: doar ulei apa benzina si atat :lol: in fine sa speram ca o sa ii treaca, daca nu sper sa fie cat mai low cost reparatia. un an nou fericit si plin de bucurii alaturi de cei dragi ! si la cat mai multe realizari cu buburuzele!:)

chyryCRY 31-12-12 19:18

2 Attachment(s)
Asta urez si eu tuturor si in ziua asta cat si de craciun mai usor cu masinutele sa ne bucuram si de familie prieteni si femei :D ... La multi ani tuturor multe realizari succesuri si spor la bani ! fericire sanatate etc etc LA MULTI ANI !

Si o poza de sezon doar cai spuma nu zapada hahah

+1poza cu bara sparta ... city insurance -> reparatie regim propriu -> deviz Auto K9 -> bari clean schmidt garage dupa 3-4 in colo :D ... haha!!!

Japo 01-01-13 14:06

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5302413)
Adi masina merge zilnic si are mereu benzina ... chestia asta se accentueaza de la zi la zi ... azi a fost cel mai naspa si la mers normal face nu stiu cum ...parea ca are goluri de aer in benzina vorba ta ... parea ca raman fara gaz ... oricum sper sa aflu curand dar sper sa nu fie costisitor ... daca as fi avut un turometru eram mai explicativ :) haha

ai incercat sa pui un carton in fata radiatorului ? :rolleyes2

chyryCRY 01-01-13 15:42

Quote:

Originally Posted by Japo (Post 5302681)
ai incercat sa pui un carton in fata radiatorului ? :rolleyes2

nu man,poate fi din cauza asta ? nu am auzit nu stiam acum ii pun mersi de sfat vedem pana diseara daca mai face asa

Eugen_TL 01-01-13 22:24

LOL, asta e prima nebunie pe 2013 pe care o aud :lol:
Daca aveai nevoie de carton, il aveai din fabrica ca sa fiu putin glumet :)

B XX ADI 02-01-13 02:34

adevarul e ca si mie mi-a facut 5-ul o figura cum ti-a facut tie dar doar la plecari sa dea in nas gen poate intra prea mult aer RECE in admisie:lol:

chyryCRY 02-01-13 15:32

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 5303057)
LOL, asta e prima nebunie pe 2013 pe care o aud :lol:
Daca aveai nevoie de carton, il aveai din fabrica ca sa fiu putin glumet :)

Oricum imi era prea frig si tot nu l-am pus "Cartonul" ...

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5303152)
adevarul e ca si mie mi-a facut 5-ul o figura cum ti-a facut tie dar doar la plecari sa dea in nas gen poate intra prea mult aer RECE in admisie:lol:

face si in mers si la plecari turmoterul nu sta in 800 ... habar nu am o sa merg curand la service .... azi nu a facut mai deloc figuri ... am mers in noaptea de anu nou si am facut pana,dimineata cand sa plec la munca am dat la pompa :)) ...

Eugen_TL 02-01-13 15:36

Cumva simti ca masina nu mai trage cum o stiai tu? Daca ai mici pierderi de putere verifica si debitmetrul.
Eu la fiat panda am problema cu debitmetru, si uneori face misto turometru de mine, chiar motorul da sa moara dar isi revine tot singur, dar masina trage 80% din cate mi-a spus un tip dupa ce a pus calculatorul pe ea, la service.

chyryCRY 02-01-13 15:39

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 5303562)
Cumva simti ca masina nu mai trage cum o stiai tu? Daca ai mici pierderi de putere verifica si debitmetrul.
Eu la fiat panda am problema cu debitmetru, si uneori face misto turometru de mine, chiar motorul da sa moara dar isi revine tot singur, dar masina trage 80% din cate mi-a spus un tip dupa ce a pus calculatorul pe ea, la service.

asta am patit la corsa ... nu,deci e vorba de turatii ... de murit nu moare decat cateodata cand stau la semafor si cand plec ... obisnuit normal plecari normale ei bine pare c atre sa accelerez mai tare ca altfel moare ... dar asta se intimpla rar ... in schimb mi sa intimplat si in mers sa faca urat parea ca pierde din putere parea ca are goluri de aer bule de aer nujt cum sa explic :))

chyryCRY 06-01-13 21:08

3 Attachment(s)
Nu am aflat inca ce problema zace sub capota pentru ca am cheltuit banii pe jante :D ... care trebuiesc reconditionate pana la primavara ... sablate vopsite polisate apoi gume ,duse la strungar :D ... cale lunga pentru mine ... Fondmetal 4000 15x7" ET38 4/100 57,1

cautamapenet 07-01-13 08:34

Frumoase jantele , sa le stapanesti sanatos .
In legatura cu problema motorului , incearca sa bagi alta benzina , eu de ex si la o corsa b 1.2 si la symbolul pe care il am acum daca bag benzina din alta parte in afara de rompetrol , imi intrerupe , la corsa imi murea in mers ,nu statea la relantiu , la symbol imi tremura cand plec dupa loc (pe net scrie ca asta se intampla de la ambreiaj dar nu e adev , la mine a fost de la benzina ). fa si tu o proba de o sapt cu benzina de la rompetrol sau din alta parte daca alimentezi deja de la rompetrol si vezi cum se comporta .

chyryCRY 07-01-13 09:18

Quote:

Originally Posted by cautamapenet (Post 5309211)
Frumoase jantele , sa le stapanesti sanatos .
In legatura cu problema motorului , incearca sa bagi alta benzina , eu de ex si la o corsa b 1.2 si la symbolul pe care il am acum daca bag benzina din alta parte in afara de rompetrol , imi intrerupe , la corsa imi murea in mers ,nu statea la relantiu , la symbol imi tremura cand plec dupa loc (pe net scrie ca asta se intampla de la ambreiaj dar nu e adev , la mine a fost de la benzina ). fa si tu o proba de o sapt cu benzina de la rompetrol sau din alta parte daca alimentezi deja de la rompetrol si vezi cum se comporta .

Multumesc de sfaturi,eu alimentez decat la Petrom ... tind sa cred ca e de la altceva dar pana nu ajung la service pot specula orice ...

cautamapenet 07-01-13 09:43

De la petrom alimentam si eu prima data si imi facea asa , si tatal meu alimenteaza tot de la petrom numai ca diesel si la cand se opreste la stop nu sta motorul la relanti . Eu iti zic chestiile astea ca sa nu te duci la service si sa dai bani aiurea , poate te mai sperie ca ai ceva cazut si dai nush cate mil si observi ca face lafel , ca de' ... asta-i romanica :D sper sa nu ma intelegi gresit .

chyryCRY 07-01-13 09:56

Quote:

Originally Posted by cautamapenet (Post 5309287)
De la petrom alimentam si eu prima data si imi facea asa , si tatal meu alimenteaza tot de la petrom numai ca diesel si la cand se opreste la stop nu sta motorul la relanti . Eu iti zic chestiile astea ca sa nu te duci la service si sa dai bani aiurea , poate te mai sperie ca ai ceva cazut si dai nush cate mil si observi ca face lafel , ca de' ... asta-i romanica :D sper sa nu ma intelegi gresit .

te inteleg perfect o sa incerc rompetrol

giubau_v8 07-01-13 11:42

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5309297)
te inteleg perfect o sa incerc rompetrol

Acelasi sfat il am si eu . La un punto 1.2 16 v de cate ori alimentez de la petrom se aprinde check engine in bord. Alimentez de la ei numai in caz de forta majora.

Si la honda primul plin din tara a fost de la petrom...si prima problema, tot cu check engine aprins :))

andi_cimpean 07-01-13 12:48

Având în vedere că stai în Bucureşti deci ai o multitudine de posibilităţie de unde ai putea să bagi benzină, aş zice să încerci şi prin alte locuri. Aş încerca la MOL, ceva cu cifră octanică cât mai mare.

P.S. Nu ai niciun martor aprins în bord, care să sesizeze prezenţa unei erori?

Devu 07-01-13 14:32

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5309502)
Având în vedere că stai în Bucureşti deci ai o multitudine de posibilităţie de unde ai putea să bagi benzină, aş zice să încerci şi prin alte locuri. Aş încerca la MOL, ceva cu cifră octanică cât mai mare.

P.S. Nu ai niciun martor aprins în bord, care să sesizeze prezenţa unei erori?

Nu poate fi de la bujii, fise, delcou?

adyshor86 07-01-13 16:06

incearca sa cureti senzorul de pe volanta, in general el este responsabil de mentinerea turatiei

andi_cimpean 07-01-13 16:13

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5309614)
Nu poate fi de la bujii, fise, delcou?

Bineînţeles că pot fi şi întreruperi de tensiune. Faza cu benzina ar fi cea mai rapidă şi ieftină verficare, să vadă dacă i se schimbă mersul.

Fără cel puţin o diagnoză (dacă testul cu benzina nu dă rezultate) nu cred că putem ghici problema sa.

chyryCRY 07-01-13 22:14

va multumesc tuturor de sfaturi,am sa pun testerul pe dansa curand ! voi incerca si treaba cu benzina sa vad ... Va multumesc !

sequention_cielo 08-01-13 20:52

Frumoase jante ; sunt curios in ce culoare vopsesti miezul?8)

chyryCRY 08-01-13 21:49

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sequention_cielo (Post 5311349)
Frumoase jante ; sunt curios in ce culoare vopsesti miezul?8)

Sunt indecis :) ele sunt negre ... ma rog cred ca au vreo 3 starturi diferite cel putin asta am descoperit pana acum ... miezul negru ori gri ... ori ma voi decide cand voi vedea vopselele :) ... Multumesc !

alin_bmx 08-01-13 22:22

Ca in prima poza,arata mult mai bine cu negru.:D

chyryCRY 08-01-13 22:24

Quote:

Originally Posted by alin_bmx (Post 5311473)
Ca in prima poza,arata mult mai bine cu negru.:D

pozele sunt informative, sunt indecis negru/gri ! buza va fi polisata ...

dj_ionutz 09-01-13 12:18

ai desfacut corpu clapeta?

B-99-SAA 09-01-13 13:17

Daca ramane cu buza polishata, cu negru e ok miezu!

andi_cimpean 09-01-13 15:14

1 Attachment(s)
Miezul jantelor ar merge vopsit într-un verde Kawasaki, luând în considerare şi culoarea maşinii tale. Am mai văzut combinaţia asta de culori şi chiar arată bine.

Devu 09-01-13 15:23

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5312121)
Miezul jantelor ar merge vopsit într-un verde Kawasaki, luând în considerare şi culoarea maşinii tale. Am mai văzut combinaţia asta de culori şi chiar arată bine.

+1, e gen takata green, nu?

chyryCRY 09-01-13 17:11

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5312121)

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 5312129)
+1, e gen takata green, nu?

da m-am gandit si la culoarea asta pe cand vroiam sa-mi iau table pe 15 si sa-mi pun gume cu talon mic ... chiar facusem un virtual ideea .... ma rog dms ma ajutat! dar acum ma gandesc daca vreau in viitor sa vand jantele imi va fi mai greu ele fiind colorate pe placul meu ... pentru ca nu toata lumea prefera verde... abstru portoclaiu roz etc .... :-?? fiecare cu gustul lui ...

oricum multumesc si inca astept sfaturi legate de asta chiar as vrea sa vad o masina care sa aibe culoarea masinii mele si jante COLORATEEEEE :d

B XX ADI 09-01-13 17:15

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5312310)
da m-am gandit si la culoarea asta pe cand vroiam sa-mi iau table pe 15 si sa-mi pun gume cu talon mic ... chiar facusem un virtual ideea .... ma rog dms ma ajutat! dar acum ma gandesc daca vreau in viitor sa vand jantele imi va fi mai greu ele fiind colorate pe placul meu ... pentru ca nu toata lumea prefera verde... abstru portoclaiu roz etc .... :-?? fiecare cu gustul lui ...

oricum multumesc si inca astept sfaturi legate de asta chiar as vrea sa vad o masina care sa aibe culoarea masinii mele si jante COLORATEEEEE :d

galben sau rosu! as tinde spre rosu ca e mai inchis la culoare si nu iese atat de mult in evidenta!

chyryCRY 09-01-13 17:24

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5312316)
galben sau rosu! as tinde spre rosu ca e mai inchis la culoare si nu iese atat de mult in evidenta!

still thinking

B XX ADI 09-01-13 17:27

iti dau o roata de la mien sa faci proba..nu e chiar rosu aprins e mai mult maro, dar asa sa-ti faci o idee!

chyryCRY 09-01-13 17:30

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 5312333)
iti dau o roata de la mien sa faci proba..nu e chiar rosu aprins e mai mult maro, dar asa sa-ti faci o idee!

nu mi el dai pe toate sa fac o proba definitiva :)) ?

B XX ADI 09-01-13 18:09

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 5312339)
nu mi el dai pe toate sa fac o proba definitiva :)) ?

eu am asteptat dupa ele cam un an si ceva:lol:, deci definitiva nu.
mai am doua jante in plus fata de setul de pe masina...mai astept sa fac rost de inca doua sa mai fac un set, doar ca de table normale de 6,5j.

Devu 09-01-13 18:58

2 Attachment(s)
As ramane la verde...sau rosu.

dms28 09-01-13 20:50

chyryCRY-Cand mai ai nevoie de ajutor,anunta-ma si te voi ajuta parerea mea este sa ramai la cele rosi.

radu715 13-01-13 21:27

Sunt tari jantele, parerea mea este ori sa le faci galben complet ori rosu cu buza "oglinda" spor cu buburuza!!

chyryCRY 14-01-13 09:48

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5312645)
chyryCRY-Cand mai ai nevoie de ajutor,anunta-ma si te voi ajuta parerea mea este sa ramai la cele rosi.

mersi frumos pentru ajutor !

Quote:

Originally Posted by radu715 (Post 5317976)
Sunt tari jantele, parerea mea este ori sa le faci galben complet ori rosu cu buza "oglinda" spor cu buburuza!!

Multumesc :) ma gandesc ...

Reme 15-01-13 11:40

salut, am citit topicul si am obs ca te gandesti la culoarea miezului jantelor. Eu exclud negru pentru ca negru ascunde formele si iti da senzatia de janta mica. De ce nu le faci albe de exemplu sau galben sau portocaliu :D

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning