![]() |
Re: Bora tdi
Quote:
|
Ce bine se pupa oem cu stilul "reising" :))
Trebuie ceva ce sa sara in ochi mai mult,sa fie mai unic! daca vrei si aia,desigur,si nu doar asa,sa-ti placa tie.Altfel e kitsch. |
daca vine reglabila,sarim peste aspectul ca este jeep si este urata asa
dar inainte de stickere ar fi mai ok sa rezolvi rugina de pe capota(daca vad bine din poze..) suportul ala negru de numar arata ca draq acolo si se mai poate continua vezi ca sunt unele prioritati care au mai mare efect si merita mai mult decat niste prostii lipite |
Quote:
Quote:
prefer sa fiu "legal" cu acel suport de numar, lucrez in domeniiu si stiu de ce anume sa ma leg sa iau un talon, asa ca eu imi vad de treaba |
Quote:
|
1 Attachment(s)
si atunci is pete de ulei sau?
poate o fi laptopul meu murdar dar din orice unghi ma uit se vad urme... eventual daca nu,spala si tu masina daca tot faci poze si atunci poate nu voi avea nici eu nevoie de ochelari si nici altu legat de numar,daca tu ai citit undeva in legislatie sau nu stiu pe unde ca numarul nu este admis sa fie prins fara suport atunci nu stiu ce sa zic... in fine nu vreau sa intru in polemici |
Nici macar nu se pupa,dar aveti voi lingai.Lasa,daca punea altcineva asa ceva pe o masina "oem" sigur te luai de el,stiu eu. :).Racing stripes pe o masina de familie,iti bati joc de mine prietene ? :)) Nici macar nu e rat,sa insiri stiluri pe acolo,dar nu,ca totul cat de clean posibil,si steaguri pe oglinda,asa,sa iti arati si latura "titi aur".Daca tot unii dintre voi copiaza stilul "de afara",uitati-va daca vedeti pe vreo masina facuta cu inventivitate si simplism asa ceva.Dupa aia sa imi comentati mie eleroanele si NFS ul.E una sa pui si de la tine,dar acel lucru sa si arate bine,trebuie sa ai gusturi.Aici ajungi,daca doar copiezi,si nu ai pic de creativitate in tine.Masina arata bine,dar unde legi tu steagurile alea? Acum ori de familie,classy,bagged,stance,static,oem,ce vrei tu,ori de raliuri domle.
|
Quote:
|
Quote:
cand el in 3 luni a reusit sa puna o buza de 50 eu si stickerul la oglinda cacaturi de genul ca vopsim emblema in negru si etc astea is TIGANISME dar na...chestia ii sa fim realisti nu ca pe un topic ne facem de cap si cand ii vorba cam de acelas lucru pe alt topic acolo dam limbi in cur sa ne auzim cu bine |
Quote:
|
Quote:
ca stie ce face cum spuneai tu si etc... |
Quote:
|
Quote:
legat de mucos...te-a pus la punct iar daca vrei comparam masiniile si dupa 5 ani si vedem care ii nfs si care ii modificate si care nu acum o dai cu intoarse ca nu curg banii si etc...daca nu ai bani sa te duci la wc,atunci ce te iei de altii si propui chestii cand ii vai de tine?!crezi ca esti mai presus cu ceva daca apari pe un topic si incepi cu aerele tale,si cu ce visezi tu?stai linistit...mai bine fa tu ceva si apoi da-ti cu parerea oameni de genul sunt ZERO in fata mea boxele de nunta sunt plasa pentru grila...care costa 30 lei bani pe care tu nu ii ai asa ca dupa ce vi cu ceva mai bun atunci mai vorbim.... poate ca ii masina lu tata-tu si te dai in besini aici,dupa modul in care lucrii nu ai sa realizezi nimic nici in 3 ani...vad si golful ala ce "senzatie" este;) hai sa nu ne tragem de sirete ca nu are rost,fiecare sa isi vada dealungul nasului si totul va fi ok in concluzie,decat sa fac imitatii genu cum ai tu pe oglinda,fi ferm convins ca ii mai ok veverita aia,pentru ca reprezinta ceva,dar cea ce faci tu acolo is niste idei adunate de peste tot din care nu iasa nimic propriu...dar ce sa mai discut eu cu tine daca insuti recunosti ca nu ai de unde...ii de inteles chestiile de genul ca asa mai poti pune si tu o poza doua,altfel ce ai putea sa arati?! |
bine puisor, asa e cum spui tu, esti cel mai bengos zmeu, hai du-te tare, ne mai auzim cand inveti sa scrii si nu vei mai ucide limba romana in "halatul" asta :!:
|
3 Attachment(s)
oare??...
|
Nu inteleg cu ce se ocupa adminii cand ar trebuii sa intre pe anumite topicuri sa faca putina ordine/curatenie.
On topic: Masina arata bine,legat de fixurile colegilor care cauta orice defect cu disperare doar de dragul discutiilor,ar trebuii sa constientizeze ca orice masina are defecte ei,unele ascunse altele vizibile.Acum ca ai suspensie n-ar strica niste jante putin mai mari.Bafta! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ceva mai classy , poate rh twist ... sau ceva porsche ar fi super
|
Ce copii sunteti unii frate. Ma ia rasul...
Mie imi place masina. Nu sufeream "dricurile" dar de cand si-a luat si tata unul, parca nu e asa rau cum credeam eu. Tine-o cat mai originala, nu-ti bate joc de ea cu plastice din targ. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
si eu asa cred ca sunt la fel twist cu turbo ... repet cred ;)
|
eu am ales intre rh zw1 si turbo/twist-uri.
|
Quote:
sau de curiozitate cauta la anunturi sa vezi cate se vand,si cate is 8 cu 9J(asta daca vrei sa dea bine) la masina lui fiind breack ar merge lejer si 9.5 sau 10 pe spate oricum are nevoie de niste jante mai "agresive" zic eu gen brock b1,rh zw1,keskin kt1,azev a,borbet t.... legat de discutii,certuri...nu ii o noutate,ii specialitatea casei pe acest froum |
Quote:
|
Quote:
Spor la postat normal tuturor :) |
Quote:
|
Quote:
On-topic... ia-ti rh turbo si bineinteles flanse ca au et-uri mari de tot! |
Quote:
si mai ii golfu 5 cu 9.5 pe spate.. sunt si alte jante comune si multe dar conteaza si configuratia corect ii ca oricum nu poti fi singurul,unic si etc dar ideia ar fi ca fiecare cu ale lui...nu copy paste si etc asta pentru idei si originalitate goshy,daca ai banul,le vand pe ale mele |
rare, nerare, au altii, nu au, important e ca-mi plac... si raman pt turbo, dar din pacate nu acum :cry:
|
3 Attachment(s)
masina de batrani cu lumanari in bari... :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
...si ca sa intram si noi in lumea "tiuning", s-o n-o mai ardem atata Oem s-a pus un xenon pe masina si s-au schimbat toate becurile faruri/numar/interior - plafoniere cu unele led, am ramas la actualele faruri dandu-le un polish si lacuite, iar la ideea cu cele lupa am renuntat...
s-a vandut reglabila, se vinde si bara de rigidizare (pt doritori)... |
Ce marca este si ce bani vrei pe ea ca ma intereseaza?
|
ai avut bara montata pe masina...da o poza te rog...
si un pret,m-ar interesa si pe mine bara astept mersi spor |
Quote:
|
inteleg...nu ii nici o problema...
am ajuns si eu la acest capitol sa zic asa dar sunt in dubii ca nu stiu cum vine la tdi...daca deranjeaza ceva la capac,arata ok...se monteaza usor(necesita moficairi sau nu)si etc... chiar nu am vazut nici o poza cu bara pe diesel |
2 Attachment(s)
s-a intrat in reparatii: indreptat pragul dreapta (era stramb de la cel de dinainte), retusuri pe unde are nevoie, aripa fata stanga schimbata, era coapta pe interior... si daca tot aveam "lumanarile" portocalii in bara, am luat si semnalizatoare tot portocalii... cu cele albe m-am jucat putin (foliate galben) dar nu-mi place deloc cum dau
|
Quote:
Sectiunea VW e singura sectiune mare nemoderata tocmai pentru ca oamenii care posteaza aici reusesc s-o mentina decenta. Poate e din cauza ca posesorii de VW de pe 4tuning sunt mai cumpatati decat alti useri :) Nu stiu, cert e ca, exceptand cazuri izolate, sectiunea se mentine in limitele normalului de mai bine 1 an si jumatate, de cand am eliminat toti moderatorii. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning