![]() |
dami mie cdu ..sunama.....
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=128781#128781 |
In maxim 3 zile ajung la Arad, va trebuie ceva de pe aici ? :)
|
Sper ca de data asta sa nu ma intalnesc doar cu Calin..
Vreau sa va cunosc pe toti 8) |
Re:
Quote:
ne trebe un salam si un cofrag cu oua :) |
mie si la varul meu trebe crenvusti,carnati. :lol: glumeam. depinde la ce ora vii ???
|
Pai trebuie neaparat sa fiu acolo inainte de ora 4.
Si o sa stau acolo minim 4 ore. Trebuie sa se uste eleronul prietenului meu :wink: |
Va aduc carnati si OO ? :D :D
|
deci vii dumunica asa-i ??? cred ca nu o sa am treaba duminica. deci eu vin, vine si morghen,calin,criss si facem niste poze cu masinile corect ??? apropo vreau sa modific si eu cutia de viteza ?? oare unde trebe sa ma duc ???
|
mutzu sa vorbesti cu criss poate mai are niste sigle in plus sa va dea ca noi am ramas fara si trebuie sa dam alta comanda.
|
Ar fi cazul sa da-ti comanda odata..
Dadi a zis ca e gata situl, cand are actibildul pe masina.. Deja suntem de 3 luni in ADR, si nu avem sigle.. :( |
Ciudat ca mie Silviu mi-a zis ca vi le-ar fi trimis! :?
|
poze noi de la Arad aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=129635#129635 |
1 Attachment(s)
salutare tuturor,
va pasioneaza pe careva jantele astea :?: sunt BBS pe 15 |
Ar fi interesante.. vezi daca se potrivesc pe matiz
si spune-mi un pretz.. |
Se potrivesc!!!
|
1 Attachment(s)
Ema, spune-ne ce eveniment a avut loc unde ai facut poza asta :D
|
poza este facuta in vara trecuta la Nurburgring (cred ca asa se scrie). Cred ca prin iulie sau inceputul lui august.
Apropo, ai reusit sa deschizi filmuletele :?: Ce spui de sunet :twisted: :twisted: Imi pare rau de calitatea imaginii, dar eram la vreo 20-30 metri de pista si nu puteam sa filmez mai bine pt ca treceau in mare viteza :!: pe CD sunt si niste filmulete de la Hockenheim. In Mini-ul ala rosu este nevasta lui Schumi :wink: |
Re:
Quote:
Poza cu BBs mi-a trimis-o un prieten din Germania si m-a intrebat daca ma intereseaza jantele, dar la mine nu se potrivesc. Una din jante este lovita putin, dar vanzatorul i-a spus ca se poate repara cu max 10E. Cauciucurile sunt 195/60 R15 si cica arata super. O sa-l sun maine pe tipul asta si o sa-l intreb de pret si daca iti plac si iti convine pretul o sa le aduca el cand se intoarce din Germania (prin 18 ian).Oricum pretul nu o sa depaseasca 100E :wink: O sa-ti mai scriu maine detalii. Salutare :) |
Da, nu e mult 100 E
Dar nu are rost sa dau 100 E daca nu se potrivesc pe matiz Nu pt mine, pt alt membur ADR Eu am dacie :) |
Era mai bine postul tau la anunturi! Mar interesa si pe mine dar ceva model mai nou. Dau max 200 euro.
|
Astazi Duminica 30 ianuarie 2005, are loc o noua INTALNIRE AFTERDARK ARAD .
Locatie: Podgoria (statia de autobuse) Ora :16:00 Scop :patinaj artistic pe zapada ,si liniutze cu saniile :D :D :D Cei interesati de inscriere in club sunt invitati sa ne demonstreze abilitatile pe zapada :wink: :D :D :D |
cine vineee??????BA
INTALNIREA TREBUIA FACUTA IN PARCAREA DE LA STRAND!!!!!!!ACOLO E LOC DE PATINAJE!:)....SA VAD DAU CLASA CU 4MOTION :) |
ma scuzati eu nu pot sa vin.... sa nu uitati sa filmati oke ???/
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ok...calin cu passat 4motion :) 4WD RULZ :D
|
adika io :) 8)
|
Super tare filmul!!!
Mi-a placut mult!!! |
beton Caline...
dar de ce nu iesi cu bmw-ul? :lol: :lol: |
de aia.... :poke:
|
Quote:
Tare rau filmu'! |
hahaa :lol: :lol: :lol:
nu mai poti de ciuda ca nu te poti da cu bmw-u :D |
Scoate Caline bmw-u ..... cu ala poti sa faci show :)
|
Ce frumos, imi aduce aminte de ursulete cum dadeau cerculete pe ciment.
|
maine ma duk sa filmez si cu bmw... :)
|
mah cand vrei sa filmezi suna-ma. sa iti dau aparat de foto sa filmezi. :lol: bine mah!!! poate vin si eu cu honda sa facem show..... 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
da crezi ca io nam sau ce?:) |
1 Attachment(s)
am incercat azi ceva cu bmw... :))aiurea :lol: :wave:
|
am crezut ca tu nu mai ai baterie la aparat de aia am zis. :) fa ce vrei mah.... eu am vrut sa te ajut 8) :shock: :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning