![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Vad ca esti pus pe treaba, sa ai spor, asta, daca nu o vinzi.
De ce vinzi suspensia? |
Quote:
Masina nu o dau desi am avut o oferta. Astept sa prind un 1.8t ca e mult spatiu sub capota liber. De altceva nu duc lipsa :). |
3 Attachment(s)
Poze cu lupa bucati. Sper sa-mi fac curaj sa o montez in far..... daca are loc.. Si o poza cu un exemplar negru cu rh
|
Dau bine RH-urile :D. Bafta in continuare!!!
|
Quote:
Am comandat capacele de PORSCHE respectiv valvele. Cum vin cum le fac interiorul rosu si le montez cauciucurile pe spate intai.... Mai am nevoie de 2 cauciucuri pe fata si gata... |
2 Attachment(s)
O combinatie de culori destul de interesanta....
|
Incet, incet te-ai pus pe treaba ... Bafta !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O incinta usor de executat.
|
Super tare tot ce vrei sa faci ! din ce am inteles vrei sa-ti faci triplele cu led pe spate? si cu farurile vrei sa iti montezi adaptivul de pe passat in ale tale de golf:-?
|
Quote:
|
hai cu farurile alea mai repede:)) :D
|
4 Attachment(s)
Sa treaca sarbatorile ca am de luat xenonul pt ele si decartez 350 ron dupa sarbatori. Oricum nu pun nimic pe ea pana la primavara. Am si parbrizul fisurat de la o pietricica... La primavara primeste si parbriz heliomat cu ocazia asta.
Am polishat o buza distractie ca am desfacut 36 de suruburi sa o dau jos. Urmeaza sa aleg un rosu pt jante grila si capace oglizi. Cine vrea sablare ieftina se poate duce pe A2 e blana!!! Vine mosu' cu capace de porsche pt jante , capacele ventil porsche, si rotite pt butoane ''climatronic style'' |
Iti trebuie un rosu puternic, ceva gen candy red, sau oricum o nuanta lucioasa si strong asa, pentru un efect maxim. Sarbatori fericite si sper sa te vad sezonu urmator la show-uri:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am montat butoanele 'gen climatronic'. Am demontat toate buzele pt polishat. 36suruburix4jante :P. Ies super!!! Maine iau si vopsea pentru jante/capace oglinzi/grila centrala (doar exteriorul ei). Revin cu poze.
|
7 Attachment(s)
Gata si polishatul buzelor am avut de munca nu gluma. Revin cu poze cand le fac cum e banda de la grila de gti un rosu inchis.
|
Am gasit in ct un stop de passat crapat la incredibilul pret de 60 ron maine ajunge si termin stopurile de pe aripa. Mai am cel de mers inapoi de pe haion si aia e. Are cineva idee daca pot pune din vag com sa vada stopurile cu LED ?
|
1 Attachment(s)
Gata si decapsatul farului sa vad maine daca au loc lupele care cum...
Fond negru leduri etc nu ramane asa :) Vedem daca am cum sa-l fac.. |
6 Attachment(s)
Gata stopurile de pe aripa mai am cele de pe haion.... Acolo e nasol ca nu prea e loc. Urmeaza si farurile am planuri si pentru ele.
https://www.youtube.com/watch?v=CNZWa...ayer_embedded#! |
foarte foarte interesanta lucrare!8)
abia astept sa le vad sus pe masina:twisted: spor! |
Merci! Vreau sa le fac si pe cele de pe haion sa fie quad dar e de munca dintr-un stp stock sa faci asa ceva.... farurile daca ies cum am planificat o sa fie crima!!! Pana la primavara poate strang $$$ pt vopsit gri .
|
Asta am vrut sa vad. E ceva unic si cu foarte mult bun gust lucrarea ta.
|
Arată super farurile, o sa iasă super maşinuta.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
pe zii ce trece sunt si mai curios ce va iesii din farurile acelea :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu stopurile pe masina cobor sa le fac si cu ele aprinse mai pe seara!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze!!!!!!! Sper cat mai curand sa montez lupele in far , sa termin si stopurile de pe haion. Urasc dezmembrarile auto din buc . Se arunca grav la pret la orice... Tot in tara e baza!!
Ms MIKE pt vag com !!!! |
Azi am luat si vopsea pentru jante/capace oglinda/grila bara fata. ROSU Cod 80K PORSCHE. Si un cadou pentru un bun prieten ca vine ziua lui :)
|
|
Quote:
|
Cat de bine pot sa arate supeeb ! ma uimesti ce poti face cu mainile alea :)))))
|
da da da, frumoase stopurile :D
Insa culoarea finala pe masina o sa fie cireasa de pe tort impreuna cu acel rosu superb :D |
Quote:
|
Quote:
Sper saptamana asta sa termin de vopsit/asamblat/pus cauciucuri pe jante. |
Daca ai nevoie de ajutor buzz me ;) nu de alta dar abia astept sa le vad montate :D
|
Au iesit super ok stopurile , iar prelungirea barii spate + evacuarea sunt geniale !
Felicitari ! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning