![]() |
Re: Tico BH-81-SLY
...nu se supara nimeni ....nu ....doar ziceam si eu ....dar in caz ca o sa va sara masina in privire de la indepartare ..o sa dati fuga spre ea...pt ca atrage ff mult privirea .....o sa vedeti ......(parerile sunt impartite)
|
5 Attachment(s)
pt cei care nu au ocazia sa o vada la expozitie niste poze... de ieri !
Attachment 239810 Attachment 239811 Attachment 239812 Attachment 239813 Attachment 239814 |
pana acum m-am abtinut DAR: masina ca IDEE e interesanta, dar ca realizare este mizerabila. NIMIC nu cade cum trebuie pe ea, bara fata nu are nici o legatura cu masina (ca sa nu mia zic de lufturi), vopseaua e data prost si cu IMPERFECTIUNI si IMPURITATI vizibile. Interiorul este cel putin de prost gust si volanul ala nu are ce cauta acolo. Pedalele de Vitan (sau cine stie ce targ) sunt baza, ele practic termina masina. Per total de la 1 la 10 ii dau 5 cu marinimie.
|
respect pt munca depusa si banii investiti in aceasta masina....
exterioru imi place la nebunie... insa din punctul meu de vedere cam lasa de dorit....mi se pare mult prea incercat... volanu ala ma lasat rece...:| oricum in linii generale imi place masina.. A FOST UN PUNCT DE VEDERE...NU SARITI ACUMA CU GURA ..:p |
Multe defecte.. exemplu.. vopseaua neagra de pe mijlocul bari fata se vede urat la limitarea dintre alb/negru.. si altele.. nu'mi place.. dar... RESPECT pentru munca depusa si banii investiti..
|
masina este lipsita de detalii frumoase,este chiar neciplita daca mi se accepta exprimarea...
am stat fix langa ea,avand standul langa acest tico si cand ma uitam la ea...sincer nu vedeam decat o masina facuta de mantuiala...spoilerele sunt valurite de zici ca sunt facute pe tsunami... respect pentru munca depusa si pentru idee. |
in caz ca mai intra cineva pe-aici ..... imi explicati va rog cum ati fumurit farurile alea ? si cat v'a costat amenda pt ele ? :) merci ;)
|
cu folie.. dar e pusa foarte prost.. am vazut la 4t day.. :D
|
Quote:
@TM32CIP: ai putina rabdare, s-ar putea sa ai o surpriza pe la sfarsitul verii...si atunci n-o sa vrei sa mai dai cu folie sau lac cu negru, din 3 motive: -foarte frumoase oricum nu au cum sa iasa; -iei mult din vizibilitate, si atunci daca intra cineva in spatele tau, tot tu vei iesi vinovat; -Politia...(e nevoie sa mai spun ce si cum?) PS: Dupa cum ai zis si tu de cateva ori, nu cu stopurile trebuie sa incepi ;) |
intrebam de faruri ..... :p nu ma incanta ideea deloc, era fapt divers .. de RAR sau de PLM (PoLitia roMana) n-are rost sa discutam :)) incep cu jantele ce urmeaza,nu cu stopurile :) azi la shopping : angel eyes, semnalizatoare albe pt aripi+ "altele"
|
o singura chestie care am vrut sa o zic ...in revista de tuning in care a aparut sa nu ii zic numele ....despre jante a scris asa .."niste jante greu de gasit " nush cine a facut textul dar acolo nu prea se potriveste ..eu am vb cu schully si a zis ca el nu lea zis asa ceva lor ....deci doar cel care a facut textu e de vina
|
Cred ca Schully i-a zis "reporterului" ca e greu sa gasesti jante pentru Tico, in general, datorita distantei intre prezoane....in fine.
|
detalii despre lambo doors pls ? pm daca se poate. 10x
|
Hai ca-ti raspund tot eu: am inteles ca pretul lor este de 800 euro si am observat ca nu sunt chiar ok... La 4tuning Day din aprilie 2007 l-am intrebat pe Schully ce si cum si mi-a spus ca sunt ok, ca n-au nici o problema....dupa care nu stiu cum m-am sprijinit din greseala de o usa, si a sarit ca ars :lol: ca sa nu ma las pe usa etc...
Ca sa-ti montezi si tu asa ceva, trebuie sa umbli putin la aripi (de exemplu, la noile mele aripi n-ar fi probleme...) Parerea mea: la banii astia faci altceva mai bun/frumos cu masina, mai ales ca nu ar fi nici primele LSD-uri pe Tico... |
Salut !
ai facut vreo modificare la sistemul de prindere al rotilor ? am un set si trebuiesc alte piulite, inel de centrare ...sau flansa. poti sa mi dai un sfat ? un service unde sa le montez ? |
vreau si eu un sistem pentru ushi din ala ... cat costa ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning