![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
4 Attachment(s)
Si Noaptea Se Vede Cam Asa!!!
|
Quote:
|
Quote:
oricum,respect pt munca depusa in acest timp scurt! |
Felicitari pentru masina sa o stapanesti sanatos,frumoase si modificarile pana acu bafta si spor la tunareala
|
frumos lucian :D nu esti moale numa cu angely umblii :D bafta si ii sta super bine :D
|
auziti dar un motor pe cand ?:)
am gasit din gresala un bot de golf 3 cu motor pe el de 1.8 sau 2.0 nu stia ala ce e oricum e cu multe valve:) |
Quote:
|
foarte misto bravo blondule ;)
|
Vad k merge treaba ca unsa la Golf. Bravo tine-o tot asa.
|
dau ffff bine farurile felicitari pt achizitie ...si sa te folosesti de ele cu placere :D
|
super tari farurile,
sa le stapanesti sanatos. de unde le-ai luat shi cati bani? brgds edi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stopurile snt facute cu spray, la fel si semnalele d p fatza.
intre timp mi-am schimbat distributia, bujiile, aveam 4 bujii d 3 feluri! si a aparut o alta problema, dupa montarea distributiei nu mai tragea deloc si k sa fie takmu complet s-a rupt si evacuarea, d undeva dupa toba d mijloc. am fost a 2-a zi la DANY_e21 si mi-a umblat p la avans si mi-a sudat evacuarea. s-a schimbat mersul, dar tot nu snt multumit. o sa-i schimb capacul d delco si evacuarea si sa vedem atunci. apropo d evacuare, ce diametru imi trebuie? 50mm e bn? |
Vezi ca s-ar putea sa nu-ti fi pus distributia la semn,atunci nu mai trage masina.99% este sarit un dinte de la distributie , du-te inapoi cu ea si spune-le sa ti-o regleze calumea.
|
Quote:
55 ca se aude mai bene :twisted: :oops: :lol: .... sa se oftice OASE :lol: :twisted: |
Quote:
COSMINE...oricum o sa se auda, k el are si intermediara. Nu vreau sa o pun prea mare, nu vreau sa pierd puterea aiurea k si asa e putina! |
6 Attachment(s)
si ceva poze:D
|
Quote:
|
ai observat cumva ca ar fi faza scurta mai slaba decat cea a farurilor originale? la mine din pacate asa este, sunt mult mai palide acum si trebuie sa ma orientez catre niste xenoane
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o idee pt capota si pt portbagaj
|
Quote:
oricum...dragutzik, respect proprietarului care a facuto |
5 Attachment(s)
:lol: poze..cateva
|
maaarfa.. B-) dar nu ar da mai bine sa fie black pleoapa? :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite cu negru.. la repezeala..:???:
|
mai ai de gand sa fortezi mult spoilerasul ala mik?
fugi la magazin shi ia-ti o buza de vr6 ca e doar 1 mil. brgds edi |
Quote:
|
Quote:
mi-am luat spoiler spate, l-am pus da crek mai tre sa fac cateva mici modificari k am un luft mare in dreapta. edy....vrewau o prelungire d vr6 da nush unde sa gasesc:( poze cu spoileru nu am. l-am montat aseara si azi mi-am uitat tel aks...mai p seara |
Quote:
|
are la magazin de piese auto.
e din 2 bucati - 450 mii bucata. da sa ceri de vr6. |
Quote:
|
yo zic sa lasi pleoapele albe ( k pare mai fioroasa . ) tzi-a iesit cva frumos bv
|
3 Attachment(s)
Quote:
sa va facetzi o idee...cam asa arata proileru p spate |
salut , o idee buna este daca ai vrea sa ti schimbi numarul si poate inca mai gasesti B-01-GTI ... nu stiu daca se da I dar poti pune Y.... si inca ceva daca ai putea sa o lasi mai jos ar schimba total cum arata ... multa lume am vazut au pus de toate pe masina , dar tot suspensie satndard au si parca lipseste ceva cand le vezi... nu trebuie sa o lasi in pamant dar acolo pe la 3 cm si e mare diferenta la comportamentul masini pe drum,curbe si altele... bafta in continoare la modificarea masini...
salutare dan |
vopsestei si bara fatza alba ca arata urat capota neagra bara neagra si buza alba..fai bara alba si punei inapoi pleoapele si fale negre :D
|
nu inteleg care e faza cu gti:P
o sa vina o suspensie, mai ales dupa ce am patzit sambata seara. am bagat vreo 3 prieteni mai "facutzi" in spate si nu imi mai incapea piciorul sub spoiler, iar aripa ajunsese p undecva p la jumatatea cauciucului. Si nu asta e problema, partea interesanta e cad am plcat la tzara la unu dintre ei...am uitat sa intreb cum e drumu'. am intrebat doar unde....am agatzat bara prin nishte cratere, s-a crapat putzin intr-o parte si p undeva p sus, unde se lipeste d caroserie. saptamana asta sper sa resesc sa o repar, sa ii schimb plasa, sa o vopsesc si sa o fac si p aia p fatza. sa vedem cum arata atunci |
de la vw vine GTI .... golf GTI... si era frumos sa fie si numarul ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning