Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

claudiu lucian 11-04-07 00:19

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

4 Attachment(s)
Si Noaptea Se Vede Cam Asa!!!

Xel'Naga 11-04-07 00:28

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 845101)
Si Noaptea Se Vede Cam Asa!!!

se vede bine , darf poate s-ar pute-a vedea si mai bene ... sti tu la ce ma refer :twisted: :oops: :lol:

ggd_87 11-04-07 01:55

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 845119)
se vede bine , darf poate s-ar pute-a vedea si mai bene ... sti tu la ce ma refer :twisted: :oops: :lol:

eee,lasa-l mah,usor usor! U ai stat 1 an cu cercurile alea vechi!
oricum,respect pt munca depusa in acest timp scurt!

Bobby boss 11-04-07 02:03

Felicitari pentru masina sa o stapanesti sanatos,frumoase si modificarile pana acu bafta si spor la tunareala

dubmaniacks 11-04-07 09:34

frumos lucian :D nu esti moale numa cu angely umblii :D bafta si ii sta super bine :D

Dani_E21 11-04-07 10:50

auziti dar un motor pe cand ?:)
am gasit din gresala un bot de golf 3 cu motor pe el de 1.8 sau 2.0 nu stia ala ce e oricum e cu multe valve:)

claudiu lucian 11-04-07 12:19

Quote:

Originally Posted by Dani_E21 (Post 845584)
auziti dar un motor pe cand ?:)
am gasit din gresala un bot de golf 3 cu motor pe el de 1.8 sau 2.0 nu stia ala ce e oricum e cu multe valve:)

lasa man, makr sa-i schimb distributia, uleiu' si filtrele la asta, k deokmdata e bun si asta. dar dak o fi vreo oferta klumea...:twisted:

DVDValy 11-04-07 13:01

foarte misto bravo blondule ;)

sorin_sorin95 11-04-07 13:10

Vad k merge treaba ca unsa la Golf. Bravo tine-o tot asa.

MKE 11-04-07 15:16

dau ffff bine farurile felicitari pt achizitie ...si sa te folosesti de ele cu placere :D

vdub 16-04-07 12:56

super tari farurile,
sa le stapanesti sanatos.
de unde le-ai luat shi cati bani?

brgds
edi

nutzuXXL 16-04-07 18:34

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 727543)
ieri, m-am hotarat sa fac o schimbare, nu imi placea cum arata...prea...comuna si....uite ce a iesiti:D BLACK & WHITE

merge ... cu un cost minim , a iesit ceva . ii mai trebe barele vopsite in alb ;).... tot modelu din 93 il am si yo ... 1.9 td . shi tot la fel , n-are turometru ... najpa ... stie cineva daca se poate monta turometru? ( k am inteles k pt turometru , trebe ceva la cutia d viteze care e posibil sa lipseasca ) pl mea.... :)))

nutzuXXL 16-04-07 18:39

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 765812)
am facut stopurile si semnalele fumurii/negre:lol: am facut poze din timpul operatiunii, dar am uitat sa fac cand am terminat:rolleyes2 oricum, snt multumit cum arata, ma rog, mereu exista loc de mai bine ;) cu toate k e destul de bine:))))))

cum le-ai facut fumurii? shprei?

nutzuXXL 16-04-07 18:45

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 844489)
si sunt montate...ms ggd-ule k ai venit cu trusa d scule:D

prea tari farurile ... ma gandesc sa investesc asa ceva si in golfu meu ....:rolleyes2

claudiu lucian 17-04-07 14:27

stopurile snt facute cu spray, la fel si semnalele d p fatza.

intre timp mi-am schimbat distributia, bujiile, aveam 4 bujii d 3 feluri! si a aparut o alta problema, dupa montarea distributiei nu mai tragea deloc si k sa fie takmu complet s-a rupt si evacuarea, d undeva dupa toba d mijloc. am fost a 2-a zi la DANY_e21 si mi-a umblat p la avans si mi-a sudat evacuarea. s-a schimbat mersul, dar tot nu snt multumit. o sa-i schimb capacul d delco si evacuarea si sa vedem atunci.

apropo d evacuare, ce diametru imi trebuie? 50mm e bn?

P_C_D 17-04-07 15:23

Vezi ca s-ar putea sa nu-ti fi pus distributia la semn,atunci nu mai trage masina.99% este sarit un dinte de la distributie , du-te inapoi cu ea si spune-le sa ti-o regleze calumea.

Xel'Naga 17-04-07 18:26

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 856301)
stopurile snt facute cu spray, la fel si semnalele d p fatza.

intre timp mi-am schimbat distributia, bujiile, aveam 4 bujii d 3 feluri! si a aparut o alta problema, dupa montarea distributiei nu mai tragea deloc si k sa fie takmu complet s-a rupt si evacuarea, d undeva dupa toba d mijloc. am fost a 2-a zi la DANY_e21 si mi-a umblat p la avans si mi-a sudat evacuarea. s-a schimbat mersul, dar tot nu snt multumit. o sa-i schimb capacul d delco si evacuarea si sa vedem atunci.

apropo d evacuare, ce diametru imi trebuie? 50mm e bn?

55 ca se aude mai bene :twisted: :oops: :lol: .... sa se oftice OASE :lol: :twisted:

claudiu lucian 17-04-07 20:23

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 856386)
Vezi ca s-ar putea sa nu-ti fi pus distributia la semn,atunci nu mai trage masina.99% este sarit un dinte de la distributie , du-te inapoi cu ea si spune-le sa ti-o regleze calumea.

am fost atunci, a pus arborele si axa la semna si se potriveau toate semnele, deci nu cred k e d la asta. s-ar putea sa fie d la rotitza d la aprindere nu?? crek are un pik d joc.

COSMINE...oricum o sa se auda, k el are si intermediara. Nu vreau sa o pun prea mare, nu vreau sa pierd puterea aiurea k si asa e putina!

claudiu lucian 18-04-07 20:44

6 Attachment(s)
si ceva poze:D

Xel'Naga 19-04-07 00:41

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 858833)
si ceva poze:D

hai ma ca da bine in poze BLD ... ca si Xelul ... :twisted: :lol: ... salut MY BROTHER !! :oops: :rolleyes2

Mario_Dub 19-04-07 18:12

ai observat cumva ca ar fi faza scurta mai slaba decat cea a farurilor originale? la mine din pacate asa este, sunt mult mai palide acum si trebuie sa ma orientez catre niste xenoane

claudiu lucian 19-04-07 22:04

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 860497)
ai observat cumva ca ar fi faza scurta mai slaba decat cea a farurilor originale? la mine din pacate asa este, sunt mult mai palide acum si trebuie sa ma orientez catre niste xenoane

se vad destul de bine p faza scurta. acum depinde probabil si de becuri. nu am d c sa ma plang. bine...nu mi-ar strik nishte xenoane....:evil:

FeS 19-04-07 22:43

2 Attachment(s)
o idee pt capota si pt portbagaj

claudiu lucian 20-04-07 20:23

Quote:

Originally Posted by FeS (Post 860962)
o idee pt capota si pt portbagaj

sa o cumpar ? sau sa iau poza:D? ms manb d poze, dar am mai vazut, am vreo 1500-2000 d poze doar cu golf 3:P idei snt, "timpul" lip$este
oricum...dragutzik, respect proprietarului care a facuto

claudiu lucian 23-04-07 00:29

5 Attachment(s)
:lol: poze..cateva

andrey2003 23-04-07 19:15

maaarfa.. B-) dar nu ar da mai bine sa fie black pleoapa? :)

Xel'Naga 24-04-07 12:51

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 866010)
:lol: poze..cateva

foarte misto BLONDULE dar sa sti ca da misto si cu alb si cu nebru :oops: :rolleyes2

andrey2003 24-04-07 21:47

1 Attachment(s)
uite cu negru.. la repezeala..:???:

vdub 25-04-07 08:39

mai ai de gand sa fortezi mult spoilerasul ala mik?
fugi la magazin shi ia-ti o buza de vr6 ca e doar 1 mil.

brgds
edi

Xel'Naga 25-04-07 13:14

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 869246)

BLONDU-le unde e ma bara ... aia de pe spate ... pune poze :twisted: :lol: :rolleyes2

claudiu lucian 25-04-07 13:47

Quote:

Originally Posted by andrey2003 (Post 869246)

k sa nu va mai certatzi ce culoare sa fie am dat-o jos:D

mi-am luat spoiler spate, l-am pus da crek mai tre sa fac cateva mici modificari k am un luft mare in dreapta.

edy....vrewau o prelungire d vr6 da nush unde sa gasesc:(

poze cu spoileru nu am. l-am montat aseara si azi mi-am uitat tel aks...mai p seara

Xel'Naga 25-04-07 14:10

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 870153)
k sa nu va mai certatzi ce culoare sa fie am dat-o jos:D

mi-am luat spoiler spate, l-am pus da crek mai tre sa fac cateva mici modificari k am un luft mare in dreapta.

edy....vrewau o prelungire d vr6 da nush unde sa gasesc:(

poze cu spoileru nu am. l-am montat aseara si azi mi-am uitat tel aks...mai p seara

PAI HAI CA VREAU SA VAD POZE ... MAI DRAGA CU NOUA FUSTA !!

vdub 25-04-07 14:27

are la magazin de piese auto.
e din 2 bucati - 450 mii bucata.
da sa ceri de vr6.

claudiu lucian 25-04-07 14:31

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 870183)
PAI HAI CA VREAU SA VAD POZE ... MAI DRAGA CU NOUA FUSTA !!

o sa pun poze mai incolo, dak vrei vino sa o vezi live. e nashpa acum, ti-am zis, mai tre cateva finisaje + plasa, care tre sa o schimb. e argintie. am o gaura imensa in plasa in dreptul esaamentului si eu cu tzeava mea "foarte groasa"...se vede minunat.:D

nutzuXXL 25-04-07 16:26

yo zic sa lasi pleoapele albe ( k pare mai fioroasa . ) tzi-a iesit cva frumos bv

claudiu lucian 29-04-07 22:35

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 870392)
yo zic sa lasi pleoapele albe ( k pare mai fioroasa . ) tzi-a iesit cva frumos bv

am zis mai sus man k am dat-o jos! k sa nu mai existe pareri pro si contra:lol: :lol:

sa va facetzi o idee...cam asa arata proileru p spate

passat 1.8T 29-04-07 22:59

salut , o idee buna este daca ai vrea sa ti schimbi numarul si poate inca mai gasesti B-01-GTI ... nu stiu daca se da I dar poti pune Y.... si inca ceva daca ai putea sa o lasi mai jos ar schimba total cum arata ... multa lume am vazut au pus de toate pe masina , dar tot suspensie satndard au si parca lipseste ceva cand le vezi... nu trebuie sa o lasi in pamant dar acolo pe la 3 cm si e mare diferenta la comportamentul masini pe drum,curbe si altele... bafta in continoare la modificarea masini...
salutare
dan

gelu_r 29-04-07 23:11

vopsestei si bara fatza alba ca arata urat capota neagra bara neagra si buza alba..fai bara alba si punei inapoi pleoapele si fale negre :D

claudiu lucian 29-04-07 23:59

nu inteleg care e faza cu gti:P

o sa vina o suspensie, mai ales dupa ce am patzit sambata seara. am bagat vreo 3 prieteni mai "facutzi" in spate si nu imi mai incapea piciorul sub spoiler, iar aripa ajunsese p undecva p la jumatatea cauciucului. Si nu asta e problema, partea interesanta e cad am plcat la tzara la unu dintre ei...am uitat sa intreb cum e drumu'. am intrebat doar unde....am agatzat bara prin nishte cratere, s-a crapat putzin intr-o parte si p undeva p sus, unde se lipeste d caroserie.

saptamana asta sper sa resesc sa o repar, sa ii schimb plasa, sa o vopsesc si sa o fac si p aia p fatza.

sa vedem cum arata atunci

passat 1.8T 30-04-07 20:57

de la vw vine GTI .... golf GTI... si era frumos sa fie si numarul ...

All times are GMT +2. The time now is 08:35.

- Copyright 2026 4Tuning