![]() |
Re: Dacia Berlina VS Logan 1.4,1.5,1.6 VS Alte masini
pt baiatu cu dacia din 96...pun pariu k un logan 1.4 mpi te face....imprumut eu unu oarecare...nu are rost sa compari 1410 cu loganu....asa cum nu poti compara nici mkr loganu cu corsa din 2001....dacia a fost...loganu este....OPEL INK MAI E....sirul ink poate continua...sincer...nu-si au rostul comparatiile...
am avut logan...dupa 3 accidente l-am dat...intr-o seara pe la billa dr taberei m-am intalnit cu un tip cu o dacie sport....f mijto masina pastrata...si knd l-am vzt cum intra in depasiri pe linie continua m-am potolit...probabil i-am salvat viata...chiar credeti k nu puteam sa-i arat ce tare e loganu meu rosu....? mai mijto m-am simtit knd s-a oprit langa mine la semafor si se lauda k are cutie sport in 4 trepte si nu mai stiu ce pe la motor... |
fratilor , hai sa zic si eu ... nu stiu dak a fost liniuta sau o porcarie , cand ma intorceam cu tata de la munte. UN CACACIOS cu loganu sa dadea el mare si tarek are 1.6 ,, noi clio 1.4 sedan , sa tinut dupa noi pana la vreo 150 km/h ...dupa ceva timp noi am ajuns la 180 .. si n`am mai vzaut loganu :-j ..comparti si voi un CLio mai slab la motor , dar are design mai bun , aerodinamica , poti sa ii pui 100000 de spoilere la logan , body kituri ce vrei tu , tot te rastorni cu el :) ...poate o sa zicet k eu comentez degeaba k n`am permis , dar il am pe tata kre are permis de peste 30 de ani :-j ...:)
|
Te asigur ca nu fac reclama Loganului si ca trece de 180. Poate omul desi nu avea 30 de ani de permis si-a dat seama ca nu e tocmai sanatos sa mergi cu 180 si v-a lasat sa va duceti. Probabil s-a gandit ca nu are chef sa apara pe la stiri.
|
mda ... da astia cu loganu cand vad clio ..zic nu domne a mea e mai buna , si atunci se dau si ei mai tari ...si am demonstrat k le "da fum" =)) ..si la volan era un pusti de vreo 20 -25 de ani ..( in logan) si stiti cum e... viteza ...astia mai tineri asa :) s`o fi speriat saracu:)
|
Nu ai demonstart nimic. Daca vorbeai cu el sa-i dea pana in capat era o treaba. Asa ... presupui tu ca nu a mai tras Loganul ?? Ai demonstrat doar ca tatal tau ti-a riscat viata la 180 intr-un clio symbol. Nu mai fiti "raceri" cu masini stock la viteze de top. Asa apareti la stiri desenati cu creta.
|
nu mi a riscat viata ... viata kred k mi am riscat`o intr`o octavia 2 ;) ...multi risca viata intr`un logan ..eu cred k e mai periculos ;) ...
|
Si te bazezi pe ce cand afirmi asta ? Teste NCAP ? Frontal ? Lateral ? Distanta de franare 180 km/h -0 km/h ?? Vrei sa intram in discutii de genul asta ? Crede-ma ... o explozie de roata , un rulment blocat , un caine care sarea in fata masinii , o masina pe care urma sa o depasiti care schimba banda fara sa se asigure si 99% sigur nu mai scriai nimic aici .Clio symbol nu are frane , roti , suspensie .... pt vitezele alea . Cat despre elementele de siguranta .... la fel ca si la Logan = 0
|
eu nu prea am dreptu sa zic ...dar cred k ai gresti ceva ..foarte grav ..
"Cat despre elementele de siguranta .... la fel ca si la Logan = 0" i don`t think so ....din cate stiu eu loganu are 3 stele ok ? clio din cate situ are 5 ...e o diferenta si crede`ma ma simt mult mai bine int`un clio dekt in logan , ma simt mai sigur , si acum in loc de clio aveam LOGAN ...si acum ii multumesc omului de la Renault k nu ne a lasat sa ne luam Logan , si totusi a fost o decizie buna :) ...la cate accidente am vazut cu loganu... oriqm :) sunt prea mic k sa ma iau cu voi in gura sau sa ma cert ...:) voi stiti k aveti permis si participati la curse.k vad k tu ai la member of : participant curse .., ai o masina frumoasa ...sal |
Ok.... mergeti cu 180 cu clio symbol . O sa va vad la stiri ... aveti mai multe sanse sa apareti decat Becali !
|
bine , si veiz k am mers de mai multe ori , SI N`AM AJUNS ! asa k ce sa zic ...n`ai minte :| te pui la mine la un copil de 14 ani :| :-j ....
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZKboAwWiJ6k ...scuzde de 2 posturi unu peste altu arat k gama renault are 5 stele ...:)
|
Quote:
Oricum,cum am mai scris si poate nu ai fost atent,motorul era de 1.600cmc,undeva in jur de vreo 75cp se adunasera! Chestia e k am facut nenumarate liniute cu dacii normale si tin sa zic k nu aveau nici cea mai mika sansa,chiar daca ii lasam sa plece primii:) Si cu loganurile,1.4 si 1.6 chiar le-am dat putina clasa:-P ,la drum lung recunosc k berlina mea nu prea avea sanse,dar cum am mai spus si eu si altii mai "batrani" si care stiu mai bine,la o liniutza conteaza fff mult si maiestria soferului...poate eram si io sofer bun:oops: :oops: :-P :shock: ..oricum chestia e k imi cunosteam masina ff bine,nu aveam smecherii pe ea decat ce ma invata mecanicul,unul care cunoastea daciile de peste 30de ani,deci va dati seama..cred ca ati cunoaste masina bine e un atu in plus la o cursa;) Singura data mi`am luat`o de la un Tico (tico rs asa era denumit),care la sfarsit proprietarul mi`a spus k o adusese in ff multi cai dupa parerea mea..adik vreo 60-65 parca..stiu k avea un "tun" de carburator care facea minunile! In fine,cam atat si raman de parerea k o dacie bine pusa la punct si cu un sofer pe masura poate sa bata loganul 1.4/1.6 pe 400m Si ca sa pun putine paie pe foc:twisted: ,ce spuneti de berlina vs supernova? Va zic eu,cu berlina mea 1.6 decat cu toba sport si "micile" mele trucuri,versus o supernova stock decat cu tobe sport,am castigat;) ,voi ce parere aveti??!! |
ei nu or sa te creada,noi cei care am fost de fata la toate cursele..stim ce putea Ave sa faca :D......;)
|
dar de da berlina vs solenza ?:)) nu zice nimeni nimik ,aici kred solenza e mai buna:) voi ce zicetsi?!? am vazut un filmulets pe youtube cum loganu e batut de solenza pe 400 la casa poporului ..:)
|
berlina nu are sanse nici cu dsn nici cu slz
|
Quote:
|
kidu,parca aveai si filmuletele cu supernova :)..
|
Quote:
|
acum sa fim seriosi ? credeti k doar tata a facut chestia asta ? si nu e vorba k are avion , a condus si alte masini , masini bune ..:) gen toyota .. le a avut inainte sa ma nasc eu :| asta e ..sa nu vorbesc de unchimiu k va speriati asa k :-j
|
Quote:
|
pan` la urma e viata mea si a lui ? eu inteleg ce vreti sa ziceti si apreciez asta :) .... acum toti tarani au dat de bani si " ia uite ba are bmw si ce eu nu sunt ma i tare " si dasta mor .... tata nu o face mereu a facut`o si e o data de ori 3 ori na ..doar sa arate la logan atat ... nu o face de placere ..si el stie k ma are in masina si k are grija de mine ... a fost taran la faza asta:| ... tu de ce ai ajuns prin boscheti cum masina ?
|
Quote:
|
doar 240 ?:( ..asa te ai invatat minte ? mai gonesti ?:> dak vrei sa mai vorbim lasa`mi un pm q id tau k nu stau aci pe forum ..sal
|
1 Attachment(s)
Bai voi pana la urma ati dat`o in alte certuri si discutii aici,io deschisesem Threadu asta cu alt scop..in fine sper k v-ati calmat;)
Sa revenim la discutiile anterioare..SuperNova a luat bataie de la mine cu Berlina,cat despre Solenza,m`am dat si cu unu cu o solnitza,si cica era stock,dar masina aia tragea mult mai bine k una stock,ma facut ce e drept..probabil investise intr`un cip ceva;) mai mult k sigur Si filmuletele le mai am de cand cu supernova,dar nu se vad prea bine:cry: alea o sa le pastrez mereu:lol: AICI..SPER SA INTELEGETI CEVA...:-ss P.S.:Nu am decat un filmulet..mai am unu cu o berlina ,dar tot asa nu se vede prea bine..siii..aaa..era sa uit cea mai tare bomba..si jur k este adevarat,a fost si pe YouTube..la cerintele unui tov de-al meu,am facut o amicala cu un AUDI A4 din 2002 :)))))..ma credeti sau unu,a1a si a2a eram putin in fatza lui:))).la a3a se ducea mult pe langa mine...:???: Era un AUDI A4 1.9TDI,necipuit..a fost frumos si de fantezie oricum pt k eram toti constienti k o sa ma "bata"..oricum m`am tinut binishor pe langa el..o vreme:lol: Nu mai stiu cum era titlul pe youtube..o sa caut si daca o sa`l gasesc va dau sa va uitati;) |
gata , noi ne am impacat:D ...nu prea se intelege nimik din filmulet ...solnita e mai buna..:)
|
Mda am cautat pe youtube si nu le-am gasit,cel mai probabil o sa vb cu tov care le-a pus sus..dar asta o sa fie dupa rev..k deh,unii mai pleaca p`afara de sarbatori:???: .. asa k pana atunci ramane sa credeti sau nu:twisted:
Mult bafta si aveti grija;) |
ma cred ca am mai spus si pe alte thret-uri ,LOGAN e o masina ff proasta si nu se poate compara o masina de acum cu una de acum 30 de ani....
oricum vechea mea dacie 1300 din 1977 cu motorul de 1300 cm (destu de odificat)si tot mergeam ff bine si cu 150 |
Quote:
|
Quote:
|
Topicul asta a fost deschis acum vreo 2 sau 3 ani .. cand aveam Dacia nu aveam permis,dupa ce am luat permisul m-am plimbat 1 sapt cu Dacia si am dat-o:))
Dar .. pt toti carcotasii,forumistii si racerii : Dacia aia care am avut-o .. B 81 AVE motor 1.6 carburatie si data de ulei la maxim a batut asa: Dacii stock,Logan 1.4 si 1.6 mpi,Supernova,Skoda Octavia SDI + un soft mic! Mi-am luat-o de la un Urs 1.8 cu carb de dacie,si o solenza .. atat imi mai aduc aminte! Cine nu crede sa intrebe pe cei care m-au cunoscut de la inceput :-j Aveam pe ea doar o finala de inox din targ :)) si atat .. si mici reglaje facute de un mecanic care era pe dacii de mai bine de 35de ani :) P.S.: Nu`mi inchipuiam ca se vor strange atatea aberatii si aici |
Quote:
Subscriu: Dacia aia tragea bine! :lol: |
tragea tragea...;)...a trecut ceva vreme de atunci insa cei (cei vechi) din inferno isi aduc aminte de AVE :P
|
kiduu2006 se lauda cu Dacia 1.6 reglata de un mecanic - echivalentul a unui optimizari ECU (chip tuning mai pe sleau) - tu vrei sa stii cum sta Dacia 1310 cu Logan de 1.4 - cateva posturi anterioare in cateva pagini anterioare cineva zicea bine - Timpii de la 0-100 la Logan - 1.4 stock este de 13 secunde, iar la Dacia cu Motor de 1310 STOCK fara nici un mis mash e undeva la 16-17 secunde? Va rog sa ma contraziceti cu timpii daca nu am dreptate. Eu am un Logan de 1.4 cam nebun - cu ceva modificari nu ma laud cu el dar sunt mandru de el!!! - stii cum se zice Lauda de sine nu miroase a bine :)) 1.4 8valve aproximativ 85 de cai suta in 12.06 secunde :) Cine vrea sa ma provoace ma gaseste in caras severin !!! fara caterinca ca nu e frumos doar oameni seriosi!
|
fa`ti topic nou :lol:
|
fiderzen pe mine nu ma intereseaza un topic nou!!!! Am vazut ca se discuta asa de intens si am zis sa imi dau si eu cu parerea :P
|
Trebuia sa te uiti si la data primului post ... Si ca sa te pun pe jar,daca mai traia "ave" te mancam pe paine amandoi:))
Serios,tragea bine daciuta la timpul ei .. ca sa inchidem topicul,loganurile care le-am batut probabil erau conduse de soferi neexperimentati in domeniul plecare/schimbare "forta" Numai bine .. inchideti topicul |
Eu nu am zis ca nu tragea bine - dar in cat timp faceai tu suta de esti asa de sigur ca ma mancai pe paine?
|
ce a fost a trecut , iate cu daciile acuma prin oras si vezi si tu :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Prietene se vede ca ai rasarit din "fundu" pamantului :)))) .. mai bine taci daca nu stii ca te faci de ras;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning