![]() |
Re: Hai sa facem ceva, impreuna !
Nu uitati SAMBATA ora 9 la STADION !
|
nimeni,nimic??? nici o impresie de aseara??? hadeti curaj!!!
|
Parerea mea este ca merita sa facem o astfel de intalnire cel putin o data/ sau cel mult de 2 ori pe luna !
Avem deja 2 idei in comun ! ... sper macar una sa se realizeze ... si sa iese bine ! |
Parerea mea e ca mai bine o intalnire cum a fost cea de azi :D
|
Care " cea de azi" ma ?
|
Quote:
|
E mult mai bine ziua...
|
Quote:
|
0767.469.833 === pe numaru asta ma puteti gasi si pe mine la orice ora! :)
|
Am vrut sa te sun sa il iei pe smiley ca avea cu cine sa se dea :P :D !
|
Multumesc si imi cer scuze ca nu am putut ajunge ! Apropos ... noaptea are farmecul ei si fiti mai discreti ! ;)
Nu pierdeti ideea topicului ! |
Ce farmec are noaptea? Ca vin cofetarii si se sparge gashca in 10 minute ? Sau ca pe la jumatatea pistei iti iese un prost din parcarea de pe stanga ?
Eu sunt de parere ca e mai bine cum a fost ieri ! |
Baieti ... noaptea are farmecul ei ! ;)
|
GABule daca citesti sa te frece cine vrei tu! Ma suni doar cand vrei sa dam tzepe a?
|
Vialy ma bag si eu aici
chiar imi place asa ceva cand vrei sa ne intalnim anunta-ma astept . baiatu_versat sau 0744661158 trim mesaj cand vrei sa vin |
Timpul trece ...
Noi imbatranim .... Iar cursele organizate impreuna la craiova .... Nu mai vin ! Fiecare cu viata si prietenii lui .... Ne multumim sa ne salutam pe unde ne intalnim ... Un eveniment in aceasta vara .... Speram sa reusim ! Va plac versurile mele ? :))) |
Quote:
dar curse tot nu vine... si eu fac versuri si accept realitatea!!! |
mie deja a inceput sa mi se rupa ;)
prea mult servici si umblat prin tara... alte responsbilitati...pasiuni mai rar...desi de lipsa de curse nu ma plang...cand am chef "este" si exista destule ;) p.s. am 2 ani de cand nu am mai fost la pescuit :shock: |
Quote:
Apropo de pescuit....pai nu mai trebuie sa pescuiesti....vine singura la tine..pestoaica:lol: ...ai noroc ca nu mai dai bani pe momeala...8) |
daca vreti sa facem ceva bazati-va pe mine . daca este vb despre curse contactati-ma oricand si la orice ora pe nr 0767676691 8) sau baiatu_versat
|
pai ce poti sa ne oferi tu? intreb doar...
|
bai in weekend mai apar si eu prin Craiova, mai dati si voi cate-un semn ca m-ati cam uitat de cand am plecat.
nr de tel... acelasi. |
dar mai bine ne lasam id la topicul creat si le bagam in lista. inainte sa organizam ceva dam un mass ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning