![]() |
Re: Tm04azj
pai mai este ceva vreme pana atunci, asa ca asteptam si vedem cati vom fi
|
Nu stiu daca putem noi pe data de 3.S-ar putea sa fim plecati la raliu la brasov
|
frumos frumos si tare masina o vad zilnic
pacat zic eu ca ai renuntat la 1,8 16v ala am vrut eu sa al iau dar cam greu cu banii |
ms.nu stiam cum sa dau de tine duminica am facut o intalnire.poate mai facem si sambata.n-ai id de mess?
nu am renuntat dar trebe gandit bine ca sunt mai multe variante si nah...... |
ar fi ceva vizitatoru _10
|
imi zici si mie de pe ce marca de masina sunt oglinzile....ms
|
Nu sunt de nici o marca se gaseau de cumparat eu le am de vreo 5 ani.acuma nu stiu daca se mai gasesc trebe sa ma uit.
|
ms...de reusesc sa fac rost si io....ca oglinzile normale is o porcarie....nici nu stau fixe tot tre reglate.....
|
unde ai mai gasit poze ,? nu imi merge msg,mai baga poze ca se duce clubul fara bara
|
Pista pe unde mai esti acuma?
|
ba vi sambata?vezi ca ii si raliu
|
inca o dacie marfa,......respect!!!!!!!!!!
|
baetzii in legatura cu intalnirea ce se mai aude? ar vrea 07 GLX sa vina si cu pretenu TYN.neam intalnit la raliu.anuntati-ne si pe noi daca ii ceva sigur.:)
|
O sa va anuntam cand facem o intalnire sa vedem sambata asta nu cred ca putem s-ar putea sa mergem la brasov la raliu daca nu mergem facem o intalnire si cu baieti de la arad
|
dar de ce nu face-ti o intalnire la brasov poate vin si baietii din bucuresti cu,cazanele lor
|
pai arad si timisoara e in acelasi sat, brasovu e la orash, poate pe viitor daca va fi ceva
|
ne dati eventual pe maine un raspuns daca faceti ceva sau nu , ca sa stim toti cum sa ne planificam
|
azj-ule in poza din parcare ,chiar in primul post,mai sunt 3 dacii,ei cand se prezinta pe aici ( ma intereseaza dacia cu dungi albastre)
|
Quote:
|
niste poze de mai aproape,nu ai
|
hai sa facem intalnirea asta pe la sfarsitul luni.pana atuncia organizam intalnirea pe cand ati putea si voi si noi si poate mai gasimi cativa sa mai vina cu noi.astept sa stabiliti voi o data sa vedem daca este convenabil si pt noi.
|
adoptati si un dacist cu break turbo ?
|
am deschis un topic pt a putea vorbi acolo despre intalniri in zona noastra https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/34912-intalnire-dacia-west-side.html
iar tu mestere ,ai facut lumea curioasa cu motorasul tau asa ca la intalnire eu zic ca esti bine venit , scuze de off topic 04-AZJ ai o daciuta frumoasa , sa o stapanesti sanatos |
asta e o masina care chiar arata bine.felicitari.merita postata pe forum nu ca altii care isi expun toate carutele
|
Quote:
|
hallo,daca asa sta treaba cu intalniri ceva,anuntati ma si pe mine ca vin si yo,dar mai din timp
daca ma primiti bineinteles |
noi mergem maine la resita...hai si tu
|
ce ciuda mi ca sambata lucru ca altfel veneam si eu cu canny la resita.
|
1 Attachment(s)
salut....vreau sa te intreb ceva...pe spate si pe fata ai flansa de trecere de la 3 la 4 prezoane sau pe spate punte renault....asa si jantele din poza ce dimensiuni sunt...ce J au ....si ce dimensiuni de cauciucuri.....si daca nu iti freaca de aripa spate....sau ai largit-o ca nu pare modificat nimica la tabla...ms mult de tot
|
Quote:
|
Daca te intereseaza am 2 flanse de vanzare
|
ms fain de info....momentan nu imi trebe....da cat de curand urmeaza...sper...bani sa fie:lol:
|
arata bine masina.... bravo
|
...hello !
|
hmmmmm ....... bine arata masina ta tine-o tot asa :joy:
|
ati lasato moale baietii ? undei darko- uiu si varu guf , iesiti sa va vada lumea iar ca aveti masini frumoase
|
nu-i trezi mai:))
|
Guf nu mai este sau vandut din pacate.poate o sa il vedeti prin oras sa stiti ca nu mai este deal nostru
|
eu sunt din arad, dar incerc sa ajung prin timi, pacat ca sa vandut guf-u, cu cat sadat ca sunt curios o daciuta intro asa stare la cat sa dat
|
din cate stiu eu 1000 de euroi da fara musica.oricum arata foarte bine pt varsta ei si cred ca cine o luato va fii multumit de ea.sa speram ca nu va ajunge ca alte daci care inainte de a fii vandute aratau bine apoi sa ales prafu de ele :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
- Copyright 2026 4Tuning