Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Porsche tuning (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning.html)
-   -   Porshe Cayenne GEMBALLA (https://forum.4tuning.ro/287-porsche-tuning/3211-porshe-cayenne-gemballa.html)

sil4tuning 03-03-05 15:07

Nam cuvinte .... :?

NEbunu 04-03-05 14:20

Quote:

Acest Ioan Niculae inceraka sa ne uimeasca de fiecare data nu stiu daca stiti ce mai are in garaj , apropo are garaju de 20 de m latime cu 4 sau 5 usi parca acuma caut in revista Capital sa vad ce invarte si daca scrie ce roti mai are in garaj

poate va pot eu ajuta cu ceva are mai multe fabrici de materiale de constructii absolut orice .....are si are si firma de constructii..
masini ce stiu eu:
Hummer H2
lamborghini gallardo
seria 7
seria 6
cayenne
landrover
cu astea l-am vazut prin oras
ahh si mercedesuri s,e,

sil4tuning 04-03-05 14:50

El si cu Tiriac pot sa-si deschida un mini-salon de supermasini care valoreaza peste 1 mil de $

csp-tuning 04-03-05 16:28

masini

imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu are seria 6 si nici landrover, in schimb are un Rage Rover HM preparat la Hamann, un Merz CL 55 AMG, un SL AMg mai vechi, si Gallardo este un Murcielago si nu e in tara. Daca imi mai vine ceva in minte va anunt.

NEbunu 04-03-05 17:20

mersi mult pt corectari..... :D :lol:

EvLSant0S 04-03-05 17:21

:lol: :lol: le-ai cam inchis gura :P

Nu va suparati !!!!!!!!!!!

E vba de Porsche Cayanne GEMBALLA !!!!!!!!

Ca ce chestie ati adus in discutie celelalte masini ale lui Andrei ?

Haideti sa continuam discutia....

Jantele sunt pe.... ? cat ?

Scz daca s-a spus , eu nu am retinut :(

sil4tuning 04-03-05 17:31

Observ ca stie sa cumpere ce este frumos si puternic respectiv diviziile sport la fiecare marca pe care o are 2 AMG si un Hamman frumos parca de 22 sunt rotile asa sa stiu

SpeedeR 04-03-05 18:16

da...si discurile de frana sunt de 15 :D

Frumoasa masina.... si frumoasa e super putin zis.... :? 8)

zetemte 05-03-05 23:12

8)

Acum am vazut topicul si trebuie sa zic ca sunt foarte impresionat!

Super masina.

As vrea sa o vad la cursa ... :)

csp-tuning 07-03-05 09:09

Vlad

tin sa precizez ca nu si-a facut masina pentru a participa cu ea la curse (cel putin nu in mod frecvent), ci pentru placerea de a conduce un bolid de 700 CP.
Intr-adevar jantele sunt pe 20\", marca ATP, negre cu bordura cromata, incaltate cu gume Yokohama, latime 265 pe fata si 295 pespate. Sistemul de franare este Brembo, cu discuri dublu ventilate de 380mm (15\") fata si 360mm spate, etriere cu 8 pistoane. Motorul este acelasi (cu aceeasi capacitate V8, 4,5 l) dar sunt schimbate pistoane, supape si practic tot in afara de bloc motor. Turbinele functioneaza la o presiune mult mai mare iar cutia de viteze a fost modificata pentru a face fata puterii si cuplului. Suspensia se poatt cobori in 3 trepte, electronic, astfel incat pozitia cea mai de jos face ca masina sa fie cu vreo 10 cm mai inalta decat un Golf 4 cu suspensie de serie. De pachetul aerodinamic exterior cred ca nu mai trebuie sa zic nimic.
Cam atat deocamdata. Daca mai aveti intrebari adresati-va medicului sau farmacistului. (si eu am facut la fel) :D :!: :?:

zetemte 07-03-05 09:57

Ok, at least as vrea sa o vad. :wink:

Oricum, am cateva intrebari :)

Ce perfomante are? 0-100 km/h? pe 402.5 m?
Si cuplu?

SEBASTIAN 07-03-05 22:12

Sunt convins ca poate fi o limuzina docila, dar nu f confortabila(suspensia sport penalizeaza confortul) insa tinuta de drum nu poate fi discutabila decat in viraje mai stranse unde inertia celor 2tone poate crea ceva probleme ajutate si de garda ceva mai inalta.Stim ca s-a coborat insa centrul de greutate este f sus pt o masina de 700cp, asa ca la viraje de viteza mai stranse necesita putina acomodare atentie si respect.
Este o masina dupa care balosesc multi si la curse poti avea sanse sa-i vezi spatele.
Sunt convins ca va fi o delicatese daca o vom avea pe pista.

NOSdriver 08-03-05 22:12

SHOWTIME

Salut ..salut..si mersi de aplauze ..se pare k era cazul sa mai apar si eu cu un reply pe aici ca mi s a cam pus prafu` pe tastatura. Adevaru e ca s-au auzit vorbe pe aici pron Brasov k daca o sa vina la tuning show cu porsche-ul o sa vina altfel modificat ... Asadar se pare ca va beneficia de un upgrade la jante care vor fi acum pe 24`` ???!!! LEXANI..asta asa pt cunoscatori, gumele care se vor bucura sa ncalte aceste jante vor fi PIRELLI P0 ...de 295 pe fata si 315 pe spate sa fie mai stabila putin..deasemenea kitul aerodinamik semnat 'Mitica tuning\" va fi si el imogatit cu perle roz.. spoilere..praguri etc...discurile de frane si ele ceva mai imbunatatite pt frana spate optandu se pt tamburi imprumutati de la o RABA...In rest ce sa mai zic din ce am auzit ..aaa da interiorul va primi si el o nota personala..purtand semnatura lui Catalin Botezatu

NOSdriver 13-03-05 15:27

Re: SHOWTIME

Quote:

Originally Posted by \"NOSdriver\"
Salut ..salut..si mersi de aplauze ..se pare k era cazul sa mai apar si eu cu un reply pe aici ca mi s a cam pus prafu` pe tastatura. Adevaru e ca s-au auzit vorbe pe aici pron Brasov k daca o sa vina la tuning show cu porsche-ul o sa vina altfel modificat ... Asadar se pare ca va beneficia de un upgrade la jante care vor fi acum pe 24`` ???!!! LEXANI..asta asa pt cunoscatori, gumele care se vor bucura sa ncalte aceste jante vor fi PIRELLI P0 ...de 295 pe fata si 315 pe spate sa fie mai stabila putin..deasemenea kitul aerodinamik semnat 'Mitica tuning\" va fi si el imogatit cu perle roz.. spoilere..praguri etc...discurile de frane si ele ceva mai imbunatatite pt frana spate optandu se pt tamburi imprumutati de la o RABA...In rest ce sa mai zic din ce am auzit ..aaa da interiorul va primi si el o nota personala..purtand semnatura lui Catalin Botezatu

..mda din pacate nu o sa mai pot da relatii d astea aberante despre aceasta mashina k multi cica nu s au prins k era caterinca si cam atat bafta!

SEBASTIAN 14-03-05 06:35

Cum domne nu e adevarat ca montezi suflante de Roman ca sun mai mari? Incredibil cate zvonuri.

Bytzu 14-03-05 07:37

si daca aveti nevoie va ajut eu cu o suflanta de raba ( facem biturbo), si la nevoie cu toata raba! - numa bine sa iasa...

Cristty 20-04-05 00:25

am vazut si eu intr-o zi masina si se pare ca proprietarul era suparat pe viata ca ii cam dadea.ii dadea un pic mai tare.se ducea destul de bine.

George_P. 05-09-05 00:23

am si yo o nelamurire chiar dak nu s-a mai postat demult pe acest topic
acest porche nu s-a dat cumva cu un seria 6 la libere de pe 3 aprilie?
poate ca mah insel.......

R3SP3KT

csp-tuning 05-09-05 09:25

...

nu, Cayenne-ul nu s-a dat inca la nici o cursa. Cand vom merge cu el pe undeva vom anunta.

shadowro 05-09-05 10:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
am si yo o nelamurire chiar dak nu s-a mai postat demult pe acest topic
acest porche nu s-a dat cumva cu un seria 6 la libere de pe 3 aprilie?
poate ca mah insel.......
R3SP3KT

george uita-te la pozele masinii si o sa vezi ca nu e aceeasi masina + ca 700 de cai si tractiune integrala ar fi spulberat acel seria 6 nu crezi ? :D

George_P. 05-09-05 23:18

dap,asa e
ai dreptate
:)

R3SP3KT

spining 25-09-05 13:39

imi permit sa intervin, e o discutie foarte mare, cu multe posturi de off topic

ma prezint intai: sunt superadmin pe forumul autoshow, ma ocup de el de cativa ani.

in acelasi timp, sunt prieten cu personajul ce are in posesie gemballa de care se discuta aici (altfel nici nu aveam de gand sa intervin)

so, precum s-a spus si aici masina este foarte reala, a costat foarte mult si merge bine merci pe strazile brasovului (in mare parte)

nu, nu are jante pe 20 ci pe 22, ca o precizare la ce s-a scris mai devreme aici

este customizata in totalitate (interior, exterior, motor, frane, suspensie, transmisie) si pana acum a cam trimis la culcare masinile cu care s-a dat

uimitor sau nu, omul care o conduce se pricepe foarte bine la stapanit bestia asta (si nu numai - mi-a facut un demo foarte interesant cu un z8 pe urcare si coborare brasov-poiana brasov), pregatinsu-de acum sa faca si o scoala de pilotaj (de fapt, cred ca o s-o facem impreuna)

ultima \"liniuta\" pe care a facut-o a fost cu un cbr de 600, pe calea bucuresti, in brasov
pe la 180-190 km/h gemballa s-a dus in fata.
nu, motoreta nu prea a avut ce comenta despre cursa respectiva, doar a inghitit fum de gemballa si s-a lasat...

printre altele sunt motorist (zx9r) si stiu cum se poate misca un 600 pe strada. cursa pe care a avut o gemballa cu 1000-le a fost evident castigata de motor, dar cu un avans pe care l-am putea considera minim, avand in vedere competitorii. motorul era in fata dar nu prea se indeparta.

avem de gand sa organizam o cursa intre tentean si gemballa, cand se mai usuca pe jos. sincer, nu stiu pe care sa pariez... la prima vedere as paria pe sti. am mers cu amandoua dar nu le pot compara asa, asteptam intalnirea...

oricum, haideti sa nu mai punem in discutie existenta masinii, nici capacitatile sale. individa exista si rupe...

sandule, ca sa ma localizezi si mai bine, eu sunt ala cu zx9r-ul albastru cu portocaliu, revopsit de 4 ori anul trecut (dupa fiecare tranta), ultima oara revopsit (tot de) kilo, albastru cu alb. era parcat la perete, langa al tau (bine, cand mai erai si tu motorist, cu vaca aia portocalie si sexy)

ce sa va zic, spor la scris si sanatate!

All times are GMT +2. The time now is 19:34.

- Copyright 2026 4Tuning