Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/31873-dacia-prezinta-furgoneta-logan-van.html)

PH-04-WPD 01-02-07 02:17

Re: Dacia prezinta noua furgoneta Logan VAN

Marfa masina... chiar marfa rau fata de restul din gama logan. Nu sunt nici PRO nici CONTRA logan, nu mai e chiar dacie dar e mana de lucru romaneasca si material de ce-a mai slaba calitate frantuzeasca parerea mea. Oricum loganul e o masina ok pt. romania. Mai ales VAN-ul asta care pare destul de OK. Nu e nici scump.
Un mic Off-topic : Un motor TDI si sa mai lase de spate modelul sedan si ar fi super ok masina, chiar mi-as cumpara daca ar fi mai lasat de spate.

Aditzu03 01-02-07 13:58

da dak stai sa analizezi e un break fara geamuri......si totusi care`i schimbarea in afar de asta, tot motorizarile alea..... cutie postala....shamar.Dak tot au avut atatea vanzari mai bine faceau ceva frumos, care sa se ridice cat de cat la nivelul celor de afara!

Gabi 01-02-07 14:20

3 Attachment(s)
Logan VAN :wink:

alicee 03-02-07 15:08

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 725271)
Marfa masina... chiar marfa rau fata de restul din gama logan. Nu sunt nici PRO nici CONTRA logan, nu mai e chiar dacie dar e mana de lucru romaneasca si material de ce-a mai slaba calitate frantuzeasca parerea mea. Oricum loganul e o masina ok pt. romania. Mai ales VAN-ul asta care pare destul de OK. Nu e nici scump.
Un mic Off-topic : Un motor TDI si sa mai lase de spate modelul sedan si ar fi super ok masina, chiar mi-as cumpara daca ar fi mai lasat de spate.

si dci-ul e reusit, macar nu consuma ulei ca un tdi pd :D

dogy_10 03-02-07 15:21

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 725795)
Logan VAN :wink:

super tare:-P :-P :-P :-P :-P

OctaviaRS 03-02-07 18:27

cea mai urata...doar pt marfa atat...fara sa te vada lumea cu ea...

alicee 03-02-07 18:48

Quote:

Originally Posted by Aditzu03 (Post 725758)
da dak stai sa analizezi e un break fara geamuri......si totusi care`i schimbarea in afar de asta, tot motorizarile alea..... cutie postala....shamar.Dak tot au avut atatea vanzari mai bine faceau ceva frumos, care sa se ridice cat de cat la nivelul celor de afara!

de cate ori sa se repete ca nu prea conteaza la o asemenea masina cum arata. Stii cum arata doblo-ul de dinainte de facelift? porcusorul i se zicea :P l-a impiedicat asta sa fie foarte bine vandut in romania? s-a explicat mai sus ce il intereseaza pe cineva care comanda un asemenea tip de masina. comentariile cum ca e frumoasa , e urata sunt doar comentarii ale celor de pe margine ,de obicei fara carnet si fara bani castigati de ei. sau care poate nu stiu ce inseamna distributia si cu ce se mananca

bizkuite 03-02-07 19:42

deja imi place cum se largeste gama de modele la dacia, berlina, break, acu van...
mai lipseste un pick-up si ceva sport cu 2 usi :peace:

dogy_10 03-02-07 19:46

directorul de la dacia fur..nush cum il cheama a declarat ca pana in 2009 o sa fie 6 variante de caroserie diferite, 3 sunt deja celelalte trei ramne sa ne imaginam care vor fi

alexerix 03-02-07 20:38

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 729477)
directorul de la dacia fur..nush cum il cheama a declarat ca pana in 2009 o sa fie 6 variante de caroserie diferite, 3 sunt deja celelalte trei ramne sa ne imaginam care vor fi

Scz de off topic: o sa fie bestial un Logan Coupe sau CC desi nu cred ca o sa se ajunga pana aici.

dogy_10 03-02-07 20:50

nu cred, probabil un pickup, poate u 4x4,si eventual un coupe (adica o masina cu 2 usi nimic deosebit) dar cc.....poate la alta generatie de logan peste 10 ani

d3spinul 04-02-07 01:17

ar fi 4 cu dacia sport .. a aparut in libertatea , cel care bate spre jeep :)

dogy_10 04-02-07 15:25

poze ceva???

d3spinul 04-02-07 15:36

1 Attachment(s)
Asa va arata Dacia de teren!

Romanii vor avea, in sfarsit, un nou model de autoturism de teren. Conform **************, inginerii de la Mioveni pregatesc un model de teren care se va comercializa sub sigla Dacia, si nu Logan.

Romania ar putea sa se mandreasca in curand cu faptul ca are, din nou, masini de teren produse exclusiv in tara noastra. Noul automobil de la Dacia ar trebui sa fie prezentat publicului larg peste doi ani.

Conform **************, se pare ca noul model nu va avea legatura cu gama Logan si ca acesta va fi comercializat complet independent, devenind al doilea model scos de Dacia in era Renault.

O versiune low-cost de teren se justifica perfect pe pietele vizate in principal de Dacia si Renault, iar francezii de la Caradisiac au reusit chiar sa creeze o imagine in care au combinat un Logan si un Renault Koleos Concept.

X-Trail va sta la baza masinii

************** este de parere ca un astfel de model ar putea sa faca uitat semiesecul modelelor 4x4 Renault, iar alianta Renault-Nissan s-ar folosi de experienta japonezilor, al caror succes in acest domeniu este deja bine cunoscut. In aceste conditii, o reutilizare a platformelor unor modele Nissan, a lui X-Trail de exemplu, pare foarte probabila.

dogy_10 04-02-07 15:39

sa speram ca asa va fi

d3spinul 04-02-07 17:15

sperantza moare ultima :-P

alicee 05-02-07 15:19

poza aia e un cgi care nu are si nici nu va avea nimic cu realitatea. nu va imbatati cu apa rece

mad_oviddiu 08-02-07 11:16

sincer.... nu mi-a placut niciodata loganul ca masina .... dar duba asta e chiar tare.... pt carat si atat. poi la 6700 de europeni, ce mama naibii iti iei la firma de carat?
cel mai apropiat van e renault kangoo care e 13000 si nici nu are volumul util asa de mare.
mi se pare super tare tinand cojnt de raportul pret/volum/motor. si totusi e masina noua!
cu mana pe inima mi-as lua la firma vreo 4 din astea pt carat marfa!
si daca zici ca dacia nu este fiabila si k nu are calitate...... ce ma doare pe mine ... daca tin un VAN din ala 2 ani, atat cat are garantie, isi face banii cu varf si indesat. si dupaia o dau si iau altceva.

gmv97 14-02-07 20:25

masina chiar arata bine si nu e chiar o problema faptul ca nu are usi culisante ...exista utilitare care nu au deloc usi latreale (opel combo)..marea problema este la motor pt ca o masina ca asta incarcata cu motoarele de la dacia nu cred k mai pleci cu ea de pe loc

sKyNeT 14-02-07 20:48

cum sa nu plece de pe loc ? da papucurile alea obosite cu motor de 1.4 cum plecau de pe loc ?

foss 11-04-07 22:09

Inca un model de "Lungan" dar asta este cel mai frumos!!!!

edi2peu 13-04-07 11:11

Loganu asta e bun ca dric in rest nu prea ai gasesc vreun rol in viata romaniilor:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning