![]() |
1 Attachment(s)
varianta mea la masina lu Singurelu`
|
Re:
Quote:
|
pai u esti profesor in virtual tuning. io-s doar student :D
|
Re:
Quote:
Thx Baietzi Pt Majina Facuta! 10 X De La Mine ! |
Singurelu ! astept sa ma :drunk: :drunk: :peace: :wink: :lol:
|
Singurelu ai intzeles gresit man nu de tine era vorba. De CataNOS, el imi da masini la modificat si iote ce stie sa faca :D
|
:bunch:
|
:arrow: Las` Bre Ca`te`mbat eu!!!!.......Am asa o placere....ca pe ultimu care l`am facut matol,2 zile a bolit cu mine!!
|
2 Attachment(s)
:arrow: eeehhh de plictiseala invatz si eu..cate oleak ;))
|
Re:
3 Attachment(s)
My latest projects...
P.S: mi-am pus si eu semnatura pe ele...stiu ca da urat da... |
ii fain da mai ai de lucru :D
|
Re:
Lol...10x dude :D
|
poate vreti sa verificati asta https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=5795 :eyebrow: :evil_laug
|
Re:
Quote:
Pt Cartman de la Singurel :hug: http://img218.exs.cx/img218/2862/cie...esat0no.th.jpg |
|
Re:
1 Attachment(s)
Latest project...
Venitzi cu critici sa stiu si eu la ce sa mai lucrez... P.S : Stiu ca ELERONUL se vede nashpa ...pt ca era luat dupa o poza cu rezolutie mai mica...dar mi-a placut cum a venit... |
Re:
1 Attachment(s)
Poza originala
|
2 Attachment(s)
O lucrare.. de care-s mandru rau de tot.. mie ... imi place.. la nebunie ..
nush cum de mi`o fi iesit atat de... :D hai .. xxdadixx .. lancerEvo ffocus , rudolf.s , tng , tekno , stuey ,etc. plz.. sariti cu pareri sincere.. ziceti-mi unde am gresit !! plz !!! mersi frumos si vizionare placuta :P |
mah santos cu toate ca am fost tentat sa zic viva magicmanu :lol: (sa te stresez umpic) nu pot sa fac aceasta afirmatie eronata pentru ca de data asta ai lucrat chiar ff frumos.
vezi la masca unde ai scos stema mai ii umpic de retusat si pragu ii umpic \"rupt\"in partea din fatza |
2 Attachment(s)
gata barosane ? e bine acum ? multumit ? mai cauta...
|
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
va datzi seama ce urmeaza :) nu ? :D |
decupeaza si roata din stanga intre \"spite\" si scoate manerul de la usa din spate.. daca vrei.. :D
|
2 Attachment(s)
off mai oameni buni.. mai sus.. am zis ce urmeaza in sensul ca atunci lucram la ea
AND NOW ... it`s ALIVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mercedes Benz :) :) :) vizionare placfuta |
Parerea mea :D Nu-mi place cum intra rotile sub aripi, in special aia din spate. Daca ai lasat roata sub aripa mai ridica umarul aripii. In fatza e la limita dar in spate loveste 8)
|
:) da serifule dar... nu dadea bine .. si a trebuit s`o rotesc.. si .. p masii ..
s-a dus dreaq |
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted:
|
battle?
|
neah...lasa asa...
|
:lol: :lol:
:oops: :oops: pai ? de ce ? pacat.. |
bine mah..BAGA !
dar sterge-l pe ala primu care l-ai facut ! |
ma culc :) fa-l tu ..
te-am pupat .nb |
2 Attachment(s)
breeee....cii aichi???aaaa??chiiiiiiiiii sa da pe gratis civa??aaa???
Ia privitzi la Pimp My Ride...My Girl....ci`am facut la vecinu....sper sa nu ma ia in suturi ca ink nu stie...da ii lipesc dim pe usa 10 foi A4 cu masina :P tunata....poate macar o bere da si el :drunk: |
2 Attachment(s)
:arrow: next
|
mey Singurelu` tu chiar faci treaba pe aici..Bravos ! :wink:
|
1 Attachment(s)
Ya zi Santoase ?!
+mici retusuri Fundalu l-am lasat ca ala e mai putzin important,de fapt cu ala poti astupa imperfectiunile terii din capota..asa ca am lasa-o asa in original. :twisted: |
2 Attachment(s)
dap, frumos.. bravo , ce`i frumos e frumos
nu pot sa mananc cacat... check this shit out :D :D |
Re:
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Ultimul proiect....
bmw z5. |
frumos !
si culorile le-ai potrivit bine. capota cum ai facuto asa?interesant... :? |