![]() |
Re: E36 Alpine White ///
frumoasa masina, felicitari pt munca depusa....chiar se vede ;)
|
5 Attachment(s)
Astazi a primit si fosta ei finala sport , dupa 2 zile de sudat si modelat la ea :D Acum are un sunet de vis , mai am sa ii dau o vopsea, ceva rezistent la temperatura + un suport fix :D
|
1 Attachment(s)
Are cineva 4 distantiere? imi ating jantele pe fata de telescoape :sad: am cumparat aseara un set de iarna si am constatat cu uimire ca cele de pe fata nu le pot monta. Banuiesc ca am nevoie si de alte prezoane dupa , mai lungi :evil:
|
Ce bine arata low ..:shock:
|
7 Attachment(s)
15 secunde pe 400 m, locul 8 din grupa mea :)) mi-am luat o teapa destul de mare cu jantele alea pe 15 , am scos timp mult mai bun cu cele pe 17 .. A fost frumos oricum nu aveam eu masina de liniute :D:-)
|
BRAVO ALINE!!!!!!am vazut si reportajul,foarte tare...tine-o tot asa,si ai grija de ,,tolanita"
|
6 Attachment(s)
Astazi am reparat aproape complet oala dreapta fata , a mai ramas putina rugina pe interior langa motor din lipsa de acces , urmand sa o indepartez dupa ce dau motorul jos la vara :) Imi pare bine ca acum nu mai sta toata apa si noroiul in ea. Plus ca imi era si frica sa merg cu masina in starea aia "putreda" :shock:
|
7 Attachment(s)
imagini ..:)
|
foarte ok din toate punctele de vedere! felicitari
|
7 Attachment(s)
Sarbatoare + ploaie = timp liber :))
|
9 Attachment(s)
Astazi am scapat de ultima piesa care troncanea pe masina , flansa de pe dreapta fata avea rulmentul dus ... Si am mai montat un al 3-lea stop pe frana :D
|
6 Attachment(s)
Cateva imagini la iarba verde :D :)
|
Hai cu clipul ala !!!
|
1 Attachment(s)
In cel mai bun caz ii fac un clip cand bag flexul in praguri :)) :twisted: Am cumparat astazi 3L de antigel Hightec antifreeze an-sf 12 plus. Este bun pentru 2.0 vanos ? Nu ma prea bazez asa mult pe ce spune lumea in magazin :)
|
Din ce am gasit pe net contie - nitriți, amine, fosfați - .... Trebuie sa il schimb ... :)
|
13 Attachment(s)
Astazi m-am apucat de ceva care era foarte urgent .. :D Am dat mocheta jos sa curat toata rugina din zona pragurilor ... Maine urmeaza sa o duc la tinichigiu sa-mi curete toata rugina :-)
|
e ceva rugina pe acolo :D sa o vedem facuta.
|
1 Attachment(s)
Salut frumoasa masina ...ce vreau sa te intreb ce drop ai la masina ...pe fata e la fel de joasa ca a mea cred...uite o poza sa iti dai seama...
|
tinere ai ceva maroniu peacolo, mai aveai putin si cadeai din ea:-)
|
Nu era chiar asa coapta sa cad din ea ... :D Insa daca o mai lasam pana la vara poti sa fi sigur ca la primu damb aveam scaunul pe asfalt :)) Nu am masurat , este destul de joasa, suficient cat sa mai pot merge si pe un drum de tara sau ceva de genul :) :D
|
4 Attachment(s)
M-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca nu se merita sa mai merg cu masina in staduiul actual ( stramba , vopseaua urata) , am bagat-o la garaj cu prelata pe ea pana strang bani sa cumpar una din anglia 2.8 pentru piese si sa o vopsesc :-)
|
oricum pe timpu iernii nu se prea merita sa circuli cu pisica deci pana in primavara ai timp sa o faci :P bafta
|
1 Attachment(s)
Abia astept sa o desfac piesa cu piesa , masinutele astea au ceva aparte :D
|
arata excelent cu jantele astea,si lasata cum e acum.....daca o tii asa o sa ajungi la perfectiune :D!
|
Schimb faruri lupa cu unele fara lupa in stare buna , vb pe pm detalii
|
3 Attachment(s)
Astazi i-am dat si eu o cheie la pisoi dupa atata leneveala :D:)) PM daca este cineva interesant de jante :D
|
5 Attachment(s)
Zilele trecute am dat pragul drept fals jos sa vad ce ascunde sub el .... Are ceva rugina dar nu este chiar atat de grav pe cat credeam :-) Abia astept sa vina primavara sa o las caroserie goala sa bag flexul in rugina asta hidoasa :D
|
3 Attachment(s)
Sarbatorile vin :twisted: :))
|
Quote:
|
Re: E36 - Alpine White ///
2 Attachment(s)
A mai primit si un eleron Ac Schnitzer l-am oprit ca da foarte bine cu linia masinii :D
|
3 Attachment(s)
Astazi am studiat putin problema cu lumina alba pe ceasurile de e36 :) Lucru care toata lumea spunea ca este imposibil :idea:
|
frumos eleron,sa-l stapanesti sanatos!!
|
Quote:
|
Quote:
o poza cu lucrarea gata,pe seara,se poate ? Nu am terminat , am vrut numai sa vad daca este posibil de realizat :D |
10 Attachment(s)
Zilele acestea masina a mai primit un set de jante Borbet A( R16 9J) + plasma bord :D
|
pana la urma n-au iesit cum trebuie ceasurile? sau de ce ai luat plasme?
|
Vai cum stă cu acele Borbet-uri. Foarte frumos, merita așa roți. Să ai parte de cāt mai mulți kilometri fără probleme.
PS: Și reno-ul īmi place :oops:. |
salut...am vazut ca ti-ai pus plasme...folia originala o mai ai?eu am in ceasuri o folie de diesel...si nu imi arata turatia corect...daca nu o mai folosesti pe ce-a originala...m-ar interesa pe mine,contra cost bineinteles!
|
daca ti-ai gasi si ti-ar placea capacul de la jante fara semn si sa fie habar nu am cum sa explic sa ma fac inteles, cu miezu jantei clean ceva in genul:D
|
Nu credeam ca unui e36 ii poate sta atat de bine cu jantele astea. Absolut superb! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning