![]() |
ps. n-am nimic cu tine sau masina ta (care-i chiar simpatica)
mie-mi place E36 dar conversiile de genul asta imi inspira saraciile alea demne de dispret gen dodge cu kit-replica de ferrari. drumul intre exemplele astea e scurt: cam la fel de scurt ca de la o masina ok (E36) la o masina ridicola (E36 cu kit-uri de conversie E46, etc.). :lol: pps. ca sa nu zici ca am ceva cu BMW neaparat am vazut si cateva incercari de conversie CALIBRA -> ASTRA COUPE si erau PA-TE-TI-CE! |
Calibra frate ingroapa ce vrei tu din e36 la drum lung.E frumoasa,intoarce lumea capul,piese ieftine si bordul....e nasol da nici bmw-ul nu exceleaza.
Da senzatiile tot bmw-ul ti le da.A se interpreta doar senzatii. |
Re:
Quote:
|
teddy....bmw meu din 93 valoreaza mai mult ca opelu tau din 2001....si nu te agita ca si io am masina din 2002:))
|
Eu zic ca bmw ca aspect.....
|
clar bmw.bmw e si va ramane masina in schimb opelul sa nu se intinda.calibra e doar design-ul de ea.exista o varianta integrala,scumpa,nu merita.bmw clar :!:
|
calibra are forme foarte frumoase (pt anul ei de aparitie) dar pierde foarte mult la capitolul imagine din cauza stemei (desi e cel mai reusit opel din istorie dupa mine) si din cauza faptului ca era o moda acu' vreo 3-4 ani ca orice taran care se parvenea un pic sa-si ia calibra, si la un momendat asta ajunsese (masina taranilor cu un pic de cheag)
bmw-ul are designul mai patratos dar asta din cauza ca sunt mai conservatori, prefera design mai rigid dar mai bine gandit la majoritatea modelelor ( asta pana la chris bangle care le-a schimbat radical designul incepand cu noul seria 7, continuand cu 5 si 3, de le-a nenorocit vanzarile, iar cand a venit cu ratza aia de serie 1 care nu se vinde nici la solduri l-au dat afara si l-au si dat in judecata ). asa ca deocamdata intre cele 2 bmw rules |
Dupa cum vezi shi tu parerile sun impartite.Parera mea e ca sa iti ei tu ce vrei shi sa nu te mai iei dupa toate lumea....ca nu toti cunosc!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
O fi Opelul al muncitorilor... dar te-ai gandit si de ce? numai pt ca sunt ieftine ; asta nu inseamna ca sunt si proaste; totusi la cat la muncesc muncitorii aia, nu credeti ca trebuiau sa cedeze demult?
E adevarat ca anii 90 au fost mai putin buni pt Opel, dar acum si-au revenit Iar Calibra a fost si va ramane o masina foarte buna in raport cu pretul, calitatea si performantele; |
Re:
Quote:
|
pfft. stiu ca e masina muncitorilor dar as schimba oricand o masina a muncitorilor mai recenta cu un model pentru \"tineri prosperi\" de acum 12-13 ani, lol.
ps. vectra b 2001 2.0 dti se da intre 9000-9500E, nu stiu cine ar da atat pe un bmw de acum 12 ani... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Scuza`ma dar nu prea esti in tema nici cu performantele mashinilor shi nici cu valoarea lor.....nu te supara!!!!! |
teddy ..apropo e gri metalizat vectra ta ? :))
|
iata de ce mi-ar place o calibra :twisted:
http://benoit.gir.free.fr/gti2002/dsc02072.jpg |
era vorba de un anumit bmw de acum 12 ani lol
bineinteles ca sunt bmw-uri de 12 ani care costa mai mult de 10.000, gen M-uri, masini foarte modificate (E36 BiTurbo am vazut, spre exemplu) blabla... vectra e neagra cu interior crem. |
sunt multe calibre foarte wide.
mie cea mai spectaculoasa din cate am vazut mi se pare tot cea galbena cu kit rieger si interior alb... dar as prefera una DTM Edition :shock: |
alexutzu, mahh tu mai vrei sa traiesc ? sau vrei sa ma omori :lol: :lol:
si eu am calibra si nu am laudat-o in 100 de pagini... puneti jos cateva idei si faceti comparatie. aspect, motor, piese, fiabilitate,consum, etc. etc. incep eu: cu cele de mai sus mai completati si voi: aspect zic calibra, motor intre calibra care cel mai mic este 2L 8V si 1.8 bmw nu stiu ce sa zic ambele sunt MOTOARE! ,piese foarte ieftine calibra, fiabilitate ambele,consum calibra ! |
Am calibra de serie 2000/16v,nu am nici un fel de modificari doar o toba sport.Ce vreau...un bmw(neumblat la el) pisicuta sa-i rup curul cu masina mea batraneasca,muncitoreasca si marlaneasca sau cum o mai fi ea.Pote sa aleaga distanta si accept si 328-urile.Cutia de calibra f-20(muncitoreasca) rupe nasuri de pisicute la greu.Tin si pariuri
|
bmw-urile in general cand vorbim de ele ca masini stock fug bine.
sunt masini resistente in toate privintele. in schimb eu am avut opel si nu mai vreau.motoarele nu sunt rezistente. |
Re:
Quote:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA ;)) |
Prevad o cursa! :lol:
aR99bMw vs R3Kin |
Re:
Quote:
cred ca e unul ce si-a facut inca un cont sa ramana anonim :lol: :bat: :blahblah: |
Re:
Quote:
tu nu iti dai seama ce idiotenii scrii ? auzi la el : 'tin si pariuri' :lol: eu sunt din bucurest si am un beamveu pisica deaia cum ii ziceti voi , cel mai bine asa : ma suni la nr asta ( 0724116789 ) si rezolvam , cine stie poate te fac , desii nu stiu sigur ca acuma am pus benzina daia cu 95 scris pe ea si parca nu mai trage asa bine . . . suna-ma si vorbim :wave: |
cine e asta mai R3Kin :?: daca are telepac e aproape de mine.
hai sa ne intalnim sa-ti vad calibra. :lol: vezi locatia mea pe http://spaces.msn.com/members/pauladrian |
Acum am vazut topicul....
Pt. numele lui Dumnezeu, cum puteti sa comparati OPEL cu BMW ? ca o fi calibra, ca o fi corsa, ca astra.. ca mama lui.. tot OPEL e. Auzi, OPEL :lol: Si ala care zice ca face cu calibra bmw-ul, sa vina ca am un prieten cu un Clio, care se da cu el si ii face mucii pescarusi :lol: :lol: :lol: :peace: AR 99 BMW :peace: :boxing: |
2 Attachment(s)
dedicatie speciala de la driveri bmw,germania pentru fani calibra. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave: :shock: :shock: :shock: :caffine:
eat this m.f. :yikes: :cry2: :boxing: |
la 325 deja dai de greu... dar o cursa 320i versus Calibra 2.0i 16v ar fi mai logica... si mai clara, nu?
pauladrian, sunt si vectra care ajung la 300. your point is... ? |
BAVARIA MOTORS WAGEN.......:D
|
Adriane cumva esti ghid de meserie?Frumoase peisaje vere.Ai si un 106?Cred ca esti un idol acolo.Eu raman anonim aici.
|
Am luat si numarul de tel. da sa sti ca vreau masina nemodificata.Si ramane de vazut pentru ca la urma urmei eu nu am vrut sa jignesc pe nimeni si fiecare isi iubeste masina si de aici implicit a lui e cea mai tare.Asa ca replici de genul anonimul si fugi tare de aici nu cred ca-si au rostul.Ne dam si vedem.Despre clio daca este Williams cred si eu daca nu te-ai facut de bafta.
|
2 Attachment(s)
uite si poza
|
facem cand vrei...eu am 325...
|
sincer iti spun ca am calibra si am fost exact in situatia ta.daca te uiti la o calibra si vezi scaunele pozitionate in mijlocul masinii, gaura in spoiler pt intecooler, o aerodinamica superioara si piese f moca cred ca nu ii greu. plus ca tunarita arata de o suta de ori mai bine
|
Re:
Quote:
aveai 2 posturi si m-am inselat.sti ca mai sunt din astia ce pun poze de pe net.nu aveai nimic scris de asemenea la locatie.clar poti ramane un anonim. :peace: si idol sa fim seriosi nu sunt si nici nu as vrea.sunt mai de graba un parazit. :lol: in cat faci 0-100 :?: |
merje 100 calibra ?:) :D
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :boxing: :peace: :boxing: :peace: |
Re:
Quote:
nu-i frumos sa injurati fanii calibrei,eu ma numar printre ei...insa nu m-am contrazis cu niciunu din voi. gusturile nu se discuta,parerile sunt impartite. edit: ca sa fiu ontopic, as alege calibra pentru design,mai ales daca as avea ocazia sa fie si un 16v,v6 sau turbo, dar m-as uita la pisica pentru tractiune spate,si sunetul de bmw (mai ales M) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning