![]() |
Re: Cel mai iubit VW
am votat vento,ca asta detin si imi place :D
|
Golf MKIII...imi place f mult...are linii foarte bine definite..performantze in cazul VR6 si GTi ... imi place cel mai mult!
PS: Din pool lipseste : VW Touran,VW Phaeton si VW Fox :D ( nu o lua in nume de rau:P ) |
Quote:
Nu discutam despre intreaga gama VAG |
Pai daca am vazut VW Sharan am crezut ca ar putea sa intre si alea...whatever...sa lasam off-topicul :D
|
sharan a fost facut din 95 incoace de exemplu pe cand fox sau touran din 04 .. cum poate fi touran sau fox printre cele mai iubite daca citind votul de mai sus sharan are 1 vot,sau lupo 4 ? nu mai apasa tastele sa te aflii in treaba
|
fara discutii... GOLF MK II
|
cu siguranta iubesc vw dar in special vento........
|
sal...eu cred ca beetle este cea mai iubita masina de la vw..desi eu am un golf 5 gti..:) http://videos.streetfire.net/video/G...a-9b48005cc491
|
golf mk3 ... dragostea mea:X
|
salut, parerea mea: golf mk2, nu detin dar as fi vrut sa detin:D
|
Parerea mea primu loc : broscuta , pe doi: VW GOLF MK1 GTI triple mici ;) !
|
golf 4 :love:
|
golf 4... pentru ca mia placut de cand eram mic...si pentru ca am un exemplar :D....dar motivul cel mai concret: pentru ca se poate modifica super :X pacat ca n'am si eu bani sa-l modific p'al meu cum imi doresc :-<
|
Golf 2 e fortza
|
1 Attachment(s)
Las poza sa vorbeasca.:rolleyes2
|
golf 1
pt ca e masina usoara si dak ii pui motor mare e numai buna de liniute si e prima masina pe care am conduso :X:X:X |
eu zic ca golf 4, ca vezi pe toate drumurile, mai ales break-uri albastre inchis sau gri metalizat deschis.acum au mai aparut si golf-uri 3 ca e criza
|
parerea mea CORADO VR6!!!NEDISCUTABIL!!!!!
|
golf mk4! baza!
|
Pasionat cu trup si suflet, MK1 MK2, dar BROSCUTZA, va ramane pentru totdeauna cel mai bun ambasator al siglei.
A atras intotdeauna privirile, si sunt cele mai multe cluburi in lume, comparativ, cu orice alta marca, nu neaparat cu alte cluburi din gama VW. Deci dupa parerea mea, este si ramane RPREZENTANTA DE BAZA PENTRU SIGLA VW, si dupa cum a mai scris deja cineva SA FABRICAT 50 DE ANI |
golf 4 :-)
|
3 Attachment(s)
mk2 golf/jetta - simply the best :)
|
Cel mai iubit VW golf 4
golf 4 este cel mai misto , poti face orce cu aceasta masina..:D
|
Re: Cel mai iubit VW golf 4
Quote:
intr-adevar cel mai iubit si mai apreciat vw e clar ca va ramane broscuta..a facut istorie in toata lumea... |
toti posteaza doar ce masina detin :)
dar de t1 si t2 nu prea sa vorbit aici. care si ele au fost icon la vremea lor |
4 Attachment(s)
Vento pentru că de mic am văzut unul frumos chiar era vecin cu mine atunci şi cānd ieşeam afară mă uitam numai la ea ! Şi că tot venii vorba de vento are şi unchiul meu un vento 1.9TDI,şi am rămas surprins plăcut de cum merge şi cum trage maşinuţa...vento power4eva
|
Vento...e una dintre cele mai reusite berline pt vremurile ei!
|
va salut pe toti ! am votat golf IV si nu pt ca detin asa ceva...ci pentru ca imi place pur si simplu masina asta...are ceva special ...dupa ea apreciez foarte mult corrado,golf II,bora :):):)
|
eu am votat golf 2 pt ca imi place foarte mult cand eram mic tata a avut una din asta si de atunci imi plac golf 3 nu prea imi place pt ca e plin de ele chiar daca taicamiu detine asa ceva
|
Votat Passat dar daca aveam posibilitatea as fi votata Phaeton dar vad ca nu e in lista!:-)
|
Quote:
|
Eu am un golf 5 = am votat golf 5.
Cred totusi ca mai bun ca modelul acesta a fost Golful 4, era mult mai fiabil, pur si simplu nu se strica, mai ales dieselul.:-) |
Eu am votat golf1 cu toate ca detin un golf 5, mi-a placut foarte mult de cand eram copil si seriosi sa fim, de la el a plecat totul renume faima etc.
|
Golf 4 un mare pas pentru VW , pentru popularitate si nu in ultimul rand pentru fiabilitate.
|
golful 4 a fost imbinarea perfecta dintre design si fiabilitate. rezistenta unui golf mai vechi cu designul unuia nou:)
|
10 Attachment(s)
vw produce masini fel si fel pe toate gusturiile
eu nu m-as putea decide intre bora sau passat(dupa b5 in sus) daca o fi vorba de "goldies" atunci mk2 si vento;) |
Daca nu desfaceai golfu' in 5?avea ceva voturi,oricum are si e cam cea mai populara. Beetle are si ea locul ei.
|
Quote:
Foarte interesant clasament cu un voting mare |
Am votat Corrado, pentru mine e cea mai reusita masina de la VW...
|
Eu am votat GOLF 3,mi se pare o masina foarte simpla si buna si cu ceva tunning arata super.La peste 20 de ani de la aparitia lor inca sunt bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning