Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

silviu_tun 25-01-07 17:12

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 715114)
Da un PM cu un nr de telefon sa luam legatura cu tine....

SILVIU 0745.085.888

dangti16v 25-01-07 17:18

toata lumea vrea crom!!!:D :D

VaLeX 25-01-07 17:21

am vazut cativa ursuleti =prin oras si golfu' acela..suna bine :) ..inca ursuletu in 2 culori nu l`am jinit ...oricum arata bine..bafta la tuning in co
ntinuare P:D

silviu_tun 25-01-07 17:25

In Bacau am reusit sa fac ceva frumos
si am sa fac si la voi

Ali_ump 25-01-07 17:49

Quote:

Originally Posted by ReDoGG (Post 715140)
am vazut cativa ursuleti =prin oras si golfu' acela..suna bine :) ..inca ursuletu in 2 culori nu l`am jinit ...oricum arata bine..bafta la tuning in co
ntinuare P:D

ala in doua culori e pe aici pe undeva ...sunt poze...sa te uiti;)

VaLeX 25-01-07 18:28

l`am vazut in poze..insa ziceam cA NU l`am obs prin oras :) tineti`o tot asa ! :D

Ali_ump 25-01-07 21:10

Quote:

Originally Posted by ReDoGG (Post 715248)
l`am vazut in poze..insa ziceam cA NU l`am obs prin oras :) tineti`o tot asa ! :D

aha ok ms de urari...acuma ala e defect deocamdata:cry: sa vedem ce face proprietaru cu el ...poate il baga in reparatzii pana la vara....

Cristi34 26-01-07 09:43

Silviu te-am intrebat la cat sunt acele minunate jante dar se pare ca citesti numai ce vrei.

silviu_tun 26-01-07 12:37

incerc sa-ti dau un raspuns azi, pentru ca m-am interesat si deocamdata sunt numai pe 18
mai caut

dangti16v 26-01-07 18:08

care golf suna bine???:D :D

Ali_ump 28-01-07 02:54

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 716758)

Ce tot vorbesti acolo ca nimeni nu intelege...da un QUOTE si tu acolo ca sa stim cu raspunzi sau cui te adresezi...

Si mai asteptam poze cu masinile voastre...;)

VaLeX 28-01-07 10:22

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 716758)

ala rosu :) stiu ca se mai "juca" in oras cu un ursuletz prin fatza la parc..zona aia :) ..have fun :twisted:

dangti16v 28-01-07 14:21

Quote:

Originally Posted by ReDoGG (Post 718828)
ala rosu :) stiu ca se mai "juca" in oras cu un ursuletz prin fatza la parc..zona aia :) ..have fun :twisted:

aa nu stiu care...ma gandeam ca zici de-al meu eu am un golf 2:D

maximusx_r 29-01-07 22:54

leo_p, da-mi te rog userul de mess daca se poate, vreau sa vb putin cu tine

LEO P 30-01-07 02:55

Quote:

Originally Posted by maximusx_r (Post 721779)
leo_p, da-mi te rog userul de mess daca se poate, vreau sa vb putin cu tine

leos_leonard

bullibutton 30-01-07 21:08

daca masinile sunt stock ...pentru ce sa mai puna poze cu ele ... poate cand o sa aiba si ele parte de o mica atentie din partea proprietrilor(cateva elemente de tuning) atunci ....se vor pune si poze cred eu ....

Ali_ump 31-01-07 16:10

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 723199)
daca masinile sunt stock ...pentru ce sa mai puna poze cu ele ... poate cand o sa aiba si ele parte de o mica atentie din partea proprietrilor(cateva elemente de tuning) atunci ....se vor pune si poze cred eu ....

Da ai si tu dreptate din punctul tau de vedere insa ideea este alta....am zis sa puna fiecare poze cu masina ...chiar daca e stock in ideea de a urmari modificarile aduse pe parcurs masinii...sa fie ca un fel de "istoric" al ei daca pot sa spun asa...;)

bogdan_FVJ 31-01-07 18:38

cu cata filosofie ne vb alin ;).......bv ma.....bv ca te implici......

nt98adu 31-01-07 21:08

[QUOTE=bogdan_FVJ;724640]cu cata filosofie ne vb alin ;).......bv ma.....bv ca te implici......[/QUOT

Da' tu cand ai de gand sa mai termini exteriorul la Cielo?:rolleyes2
Forteaza si tu putin sponsorii!;)

bullibutton 31-01-07 21:12

El cand incepe ...nu se mai termina ....n-ai vazut ca nici macar nu si-a vopsit eleronul ala ... vopseaua trage la kg si consuma mai mult dupa aia ..:D . With no ofense Bogdan .... Bafta

Ali_ump 31-01-07 21:18

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 724912)
El cand incepe ...nu se mai termina ....n-ai vazut ca nici macar nu si-a vopsit eleronul ala ... vopseaua trage la kg si consuma mai mult dupa aia ..:D . With no ofense Bogdan .... Bafta

Lasa mai ...asta e treaba...cu sponsorii trebe vorbit ....ca Bogdan ar face cate ceva ...numa ca nu est3 finante care este...:D

<URS> 31-01-07 23:22

chiar daca nu am nimic modificat la masina.....am sa fac si eu vreo 2,3 poze cu masina si am sa pun aici pe forum.....

dangti16v 01-02-07 17:16

chiar nu conteaza daca e tunata masina!!!
sa fie poze ca sa vdm si noi ce masini mai sunt pe aici prin pneamt:D

nt98adu 01-02-07 17:17

Quote:

Da, dar el circula cu 3 masini si nu are posibilitatea sa le tuneze pe toate!;)

bullibutton 01-02-07 22:41

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 725975)
Da, dar el circula cu 3 masini si nu are posibilitatea sa le tuneze pe toate!;)

Hai ca cel mai mult si mai mult circula cu cielo. Daca tot a cumparat eleronul ala putea macar sa-l si vopseasca ...daca tot s-a apucat macar sa duca pana la capat treaba. Nu ? Eu asa zic ...dar na ...e treaba lui ..face ce vrea... nu il judec ...sa nu se supere pe mine Domane Fereste.

bogdan_FVJ 02-02-07 11:15

Quote:

Macar io il am si pe ala.....tu stai cu jante de 18 in portbagaj si zici de mine......lasa n-ai tu grija tuningului la masina mea .......cand o sa am bani o sa mio fac......pana acum am mai avut treaba la motor...la caroserie...si de unde si exterior.........:rolleyes2

dangti16v 02-02-07 13:16

tuningul la masina se poate face treptat..luna asta un spoiler,...luna urmatoare jante si tot asa......eu prefer sa le fac pe toate odata dar ........
mai bine incet!!!!!!:lol: :lol: :lol:

nt-81-nfk 02-02-07 13:44

6 Attachment(s)
2 poze de inceput:P a6 2.5 tdi motor v6 155 cai... momentan

Ali_ump 02-02-07 14:26

Quote:

Originally Posted by nt-81-nfk (Post 727396)
2 poze de inceput:P a6 2.5 tdi motor v6 155 cai... momentan

we da ti-ai luat jante? is frumoase ..arata bine pe masina...17"?

Puya^WRX 02-02-07 14:44

6 Attachment(s)
Prima poza e de la fosta mashina o Skoda Octavia 1.8 20VT 150cp, multi creq o stiu era combi de culoare verde si avea nr de it, acum actuala mashina un Mondeo 2.0 Tdi 116cp, momentan nu-s in tara.

Ali_ump 02-02-07 14:50

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 727512)
Prima poza e de la fosta mashina o Skoda Octavia 1.8 20VT 150cp, multi creq o stiu era combi de culoare verde si avea nr de it, acum actuala mashina un Mondeo 2.0 Tdi 116cp, momentan nu-s in tara.

Io stiu skoda aia ...ca m-am luat cu ea prin oras de cateva ori :mrhappy:

Puya^WRX 02-02-07 14:57

Tu ce mashina aveai....te-am facut sau nu??

Ali_ump 02-02-07 15:01

Quote:

Originally Posted by Puya^WRX (Post 727535)
Tu ce mashina aveai....te-am facut sau nu??

:lol: :lol: aveam un amarat de diesel...normal ca m-ai facut ...nu stiam ce motor are skoda ...credeam ca e tdi 1. si ma gandeam cum dumnezeu ca ar fi trebuit sa avem puteri egale...:rolleyes2 apoi am vaz ..de fapt ce motor e :D

dangti16v 02-02-07 18:05

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 727542)
:lol: :lol: aveam un amarat de diesel...normal ca m-ai facut ...nu stiam ce motor are skoda ...credeam ca e tdi 1. si ma gandeam cum dumnezeu ca ar fi trebuit sa avem puteri egale...:rolleyes2 apoi am vaz ..de fapt ce motor e :D

:lol: :lol: incepi sa cunosti lumea de la care ai luat bataie ali_ump???

Ali_ump 02-02-07 23:13

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 727787)
:lol: :lol: incepi sa cunosti lumea de la care ai luat bataie ali_ump???

:lol: :lol: asta cam asa e ....doar nu asa a inceput totul...cu o bataie de lla un Golf II GTI 16v de la semafor la semafor:?: :D
Si uite unde s-a ajuns...it's called evolution:lol:
bafta in continuare!!

Ali_ump 03-02-07 00:10

10 Attachment(s)
Inca cateva poze cu masinutze de la noi....:D

bullibutton 06-02-07 13:04

Daca s-ar tine de treaba proprietrul acestui 206 ...masina ar ajunge super..avand in vedere ca el lucreaza la un service auto ... si este si priceput in ale tuningului... cat de cat ...le are ... Bafta la tunat in continuare

Ali_ump 06-02-07 15:54

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 734300)
Daca s-ar tine de treaba proprietrul acestui 206 ...masina ar ajunge super..avand in vedere ca el lucreaza la un service auto ... si este si priceput in ale tuningului... cat de cat ...le are ... Bafta la tunat in continuare

Pai acuma trebuie sa se apuce de ea ...ca o indoit un pic aripa stanga sambata in parcare cand s-o jucat pe gheatza...
Dar din cate am discutat si cu el ....am inteles sa are piesele numai trebuie sa se apuce sa monteze pe ea...:twisted:

B16SIX 06-02-07 18:50

monentan nu ma apuc de ea,am spus ca dupa pasti ma voi apuca de ea,acum o sa ii schimb aripa.. si o sa`i montez un set de faruri Angel eyes , argintii,farurile Angel eyes "negre" le pun dupa pasti ,am sa aduc unu negru la intalnirea de vineri

B16SIX 06-02-07 18:54

sper sa imi vina pana maine dimineata aripa si carenaju,ca sa vin cu tot cu farurile montate,argintii..

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning