Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

dangti16v 09-02-07 14:48

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by slip (Post 734800)
a fost drumu greu..la dus.. si mult mai greu la intors...si stiam.. de aia nu am stat...
ajunsesem si asa destul de tarziu.. si am zis sa nu ajungem a doua zi acasa.. :D
plus k am mai stat si prin roman vreo ora... cu probleme cu politia... dar macar nu am stat degeaba... le-am rezolvat si am plecat doar cu un avertisment.. k vroiau sa ne retina o masina din grup.. sa ne ia numerele...si certificatul.. ;) in fine.. bine k nu s-a iontamplat nimic si am ajuns sanatosi acasa.. si acuma ne pregatim pentru data de 18...
nu ti-am zis..dar...am avut o presimtire nashpa cand am plecat din iasi..si la vreo 20 de km..am oprit si am intrebat dak sigur mergem..si am hotarat...k dak tot am plecat,...hai sa terminam ce am inceput ;)
si a fost cu ghinion.. pe langa toate problemele pe care le-am avut..si faptul k nu am depashit 60 de km\h pana la iesirea din roman.. a mai fost beleaua cu ambreiaju lu zyz.. care s-a rupt...deci numai buleli..
si de-al dracu ce suntem.. am facut slide-uri printre masini..p stradutze de la mine din cartier inguste rau de tot :twisted: la ora 3 dimineatza :))) si dupa aia am baut k porcii pana p la 5..5 jum.. numai k sa uitam necazurile :D

GATA>.. nu mai scriu.. ne vedem p 18..
numai bine

a fost o dusa si o venita...trebuia sa vin si eu cu alin sa ne cunoastem dar din pacate am fost ffff bolnav:cry:

Ali_ump 09-02-07 15:35

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 740532)
a fost o dusa si o venita...trebuia sa vin si eu cu alin sa ne cunoastem dar din pacate am fost ffff bolnav:cry:

lasa we tu data viitoare ...bine ca ti-ai revenit ca aveam nevoie de tine ...sa ma mai ajuti la unele chestii...ca restu implicare ...din parti...:rolleyes2

slip 09-02-07 16:37

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 740532)

las' k facem cunostinta p 18 ;) bun si atunci nu? :D important e k esti sanatos acuma.. sau ..ma rog.. ti-am revenit :P
bafta

Ali_ump 10-02-07 05:33

Quote:

Originally Posted by slip (Post 740784)
las' k facem cunostinta p 18 ;) bun si atunci nu? :D important e k esti sanatos acuma.. sau ..ma rog.. ti-am revenit :P
bafta

da nu-i stres ....o sa ne cunoastem toti....o sa avem timp...sper sa ajunga cat mai multa lume la Piatra Neamt pe 18....cel putin din partea mea ...io m-am straduit sa fac sa fie ok...din toate punctele de vedere...mai mult de atat ...nu pot ...va asteptam;)

slip 10-02-07 08:43

alin...dupa cum ti-am promis.. o sa aduc omuletzi.. :D o sa vezi cati o sa fie ;)
dak imi iese totul cum am planuit...atunci.. o sa fie BELEA !! :twisted:
o sa adun o parte din oameni aici...in iasi..,sa plecam in coloana de dimineatza.. apoi la tg frumos sa ne intalnim cu alte orase... si apoi ..la fel.. in coloana catre roman..de unde ar trebui sa mai adunam o gashca..
deci.. dak iese cum vreau.. m-am scos :D
nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa iasa dak e frumos afara mai ales... :twisted: :lol:
pana atunci..ramaneti cu bine..
salutari

Ali_ump 11-02-07 23:45

Quote:

Originally Posted by slip (Post 741751)
alin...dupa cum ti-am promis.. o sa aduc omuletzi.. :D o sa vezi cati o sa fie ;)
dak imi iese totul cum am planuit...atunci.. o sa fie BELEA !! :twisted:
o sa adun o parte din oameni aici...in iasi..,sa plecam in coloana de dimineatza.. apoi la tg frumos sa ne intalnim cu alte orase... si apoi ..la fel.. in coloana catre roman..de unde ar trebui sa mai adunam o gashca..
deci.. dak iese cum vreau.. m-am scos :D
nici nu vreau sa-mi imaginez ce o sa iasa dak e frumos afara mai ales... :twisted: :lol:
pana atunci..ramaneti cu bine..
salutari

va faceti intrarea in stil mare aai? Foarte tare ..deabia astept ziua de duminica ...noi o sa fim acolo ...va asteptam:twisted:

buddy_lexx 12-02-07 14:17

Nu va mai stresati oameni buni..k sigur va iesi super...!!! :D de abia astept yuhuuu :P

dangti16v 12-02-07 15:46

da bineca toata lumea e nerabdatoare!!! f bine sa speram ca totul o sa iasa bine:D :!:

buddy_lexx 12-02-07 16:02

poi da nu??:P doar e prima oara cand se organizeaza asa ceva la noi in oras...:)

Ali_ump 12-02-07 16:26

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 745636)
poi da nu??:P doar e prima oara cand se organizeaza asa ceva la noi in oras...:)

DA e prima intalnire de acest gen....da zi un pic tu cand ai de gand sa iti faci aparitia pe la intalniri sa ne cunoastem si noi...:D hai ca dau un stiker cu 4 tuning de vii:lol:

buddy_lexx 12-02-07 16:31

poi vinerea asta ajung sigur...k sa ne cunoastem..asa inainte de "THE BIG DAY" :P

Ali_ump 12-02-07 16:37

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 745672)
poi vinerea asta ajung sigur...k sa ne cunoastem..asa inainte de "THE BIG DAY" :P

Pai ia vezi cum faci ca ratezi multe chestii faine care se intampla...:D

buddy_lexx 12-02-07 16:40

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 745681)
Pai ia vezi cum faci ca ratezi multe chestii faine care se intampla...:D

Stiuuuu si mai ales fazele din weekendu ala cu zapada...si crapam de ciuda ca ma plimbam prin oras..si nu mi`a trec prin minte sa trec pe la stadion..! Culmea e k eu cautam un loc cu zapada sa ma trag :P

Ali_ump 12-02-07 16:45

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 745686)
Stiuuuu si mai ales fazele din weekendu ala cu zapada...si crapam de ciuda ca ma plimbam prin oras..si nu mi`a trec prin minte sa trec pe la stadion..! Culmea e k eu cautam un loc cu zapada sa ma trag :P

Vezi ....ti-am spus eu...las ca daca vii o sa fie altfel ...exista telefoane...ne adunam ;)

buddy_lexx 12-02-07 16:48

OOOoke shefu` se rezolva:D don`t worry..apropo la ce ora a ramas stabilita treaba p duminica?

Ali_ump 12-02-07 16:54

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 745698)
OOOoke shefu` se rezolva:D don`t worry..apropo la ce ora a ramas stabilita treaba p duminica?

Treaba de duminica e la ora 12:00 dar....as vrea ca noi cei de aici sa ne vedem oleaca mai devreme ... mai sunt treburi de facut pe acolo...deci pe la 10:00 noi ne vom intalni si asteptam sa vina lumea;)

dangti16v 13-02-07 10:22

cred ca sectiunea asta trebuie mutata cu adevarat intr-o cafenea unde va face cinste alin:lol: :lol: :lol:

buddy_lexx 13-02-07 14:50

ha hahah :)) buna ideea :P ce zici aline te bagi ?:))

Ali_ump 13-02-07 15:02

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 747485)
ha hahah :)) buna ideea :P ce zici aline te bagi ?:))

we dupa intalnire ..daca iese bine poate scap de stres si primit ca dau o cafea ...:D

buddy_lexx 13-02-07 15:03

haide..ma...ce tot te consumi atata..ai sa vezi k o sa iasa ff bine! Stai klm..k ai sa vezi k asa o sa fie:D

B16SIX 14-02-07 00:05

:twisted: Aline Stresul Poate Ucide

Ali_ump 14-02-07 00:07

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 748715)
:twisted: Aline Stresul Poate Ucide

da stiu ca dauneza grav sanatatii dar ce sa ii faci...vreu doar sa iasa bine...atata tot:D

bogdan_FVJ 14-02-07 10:44

o sa iasa ma...stai linistit......nui belea....vb lu alin..stresul dauneaza grav...poti muri chiar:) asa ca laso moale ca o sa iasa bine....

buddy_lexx 14-02-07 14:58

vezi ce te incurejeaza lumea mai alin ...:D toti au grija de u ! :) ...ce mai faci nenea bogdan_fvj ?

aleks 20-02-07 09:37

ce s-a lasat asa liniste aici baieti? huh? :)

antik 20-02-07 14:35

aline ai mai dat cafeaua ?

antik 20-02-07 14:37

si sa va intreb oameni bunii ...cum imi pot face stopurile negre ?! ... aplic o folie e ele?!! sau c ..care stie sa spuna si mie

Ali_ump 20-02-07 14:39

Quote:

Originally Posted by antik (Post 760584)

Sa ne intalnim toti numa ...vineri ....ca nici macar nu am apucat sa multumesc la toata lumea petru sprijin....:rolleyes2
Sper sa fim cat mai multi Vineri ....acum o sa se vada cat de mult a influentat intalnirea asta...pe unii sau pe altii...;)

Ali_ump 20-02-07 14:40

Quote:

Originally Posted by antik (Post 760586)
si sa va intreb oameni bunii ...cum imi pot face stopurile negre ?! ... aplic o folie e ele?!! sau c ..care stie sa spuna si mie

Sunt mai multe variante ...vb cu Alin ca el o mai facut ...sau daca nu ma insel ii face lu Leo:D

buddy_lexx 20-02-07 15:51

parca vad ca vineri o sa fie parcarea plina de masini:))) se chemam autoritatile sa blocheze centrul in fiecare vineri pt intalnire:)))....ce dur ar fi =))

Ali_ump 20-02-07 15:53

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 760775)
parca vad ca vineri o sa fie parcarea plina de masini:))) se chemam autoritatile sa blocheze centrul in fiecare vineri pt intalnire:)))....ce dur ar fi =))

:lol: :lol: mai este pana atunci zic io...dar oricum o sa fim mai multi decat de obicei...sper:D

buddy_lexx 20-02-07 15:55

dar...nu s`au anuntat oamenii kare vor sa vina?? am vaz prin orash o gramada care aveau stickere cu 4tuning...si ma gandeam k daca vin toti..e full centru de masini :))

antik 20-02-07 15:57

ar fi ceva...se blocheaza centru 3 sau 4 h..se fac liniutze de la telefoane pana la sensul girator..burnouturi in legalitate...muz la max fara sa se oftice nimeni.. daaa vise misto ..care poate in viitorul apropiat..o sa se adevereasca macar 50 -80% :D

Ali_ump 20-02-07 15:59

Quote:

Originally Posted by antik (Post 760797)
ar fi ceva...se blocheaza centru 3 sau 4 h..se fac liniutze de la telefoane pana la sensul girator..burnouturi in legalitate...muz la max fara sa se oftice nimeni.. daaa vise misto ..care poate in viitorul apropiat..o sa se adevereasca macar 50 -80% :D

Sunt in proportie de 90% dar nu in centru ...oriunde altundeva se poate face chestia asta....trebuie doar sa vrem ca vinerea sa mergem undeva ....sa nu stam in centru...
Si cei care vin ...stau oleaca si pleaca ...pierd toata distractia....si unii care au fost stiu....;)

buddy_lexx 20-02-07 15:59

Quote:

Originally Posted by antik (Post 760584)

da n`a fost destula cafea duminica la intalnire??? :)) k am vazut k se facea cafea in draci la cort :D

Ali_ump 20-02-07 16:00

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 760803)
da n`a fost destula cafea duminica la intalnire??? :)) k am vazut k se facea cafea in draci la cort :D

Poate nu a ajuns la toata lumea caruia ii era frig...mai facem o oala ...ca sa ajunga:lol: :lol:

antik 20-02-07 16:02

Quote:

da n`a fost destula cafea duminica la intalnire??? ) k am vazut k se facea cafea in draci la cort
:P :P ... chior o facea buna domnisoara :P

.. dar unde alin ...care ar fi locatia potrivita...dar nu cred ca se poate face acolo in fiecare vineri ..ca e si restaorantul ala acolo..si dak se oftica patronii una doua suna la pol :P

buddy_lexx 20-02-07 16:04

eu unu ..nuj cum de nu a sunat pana acu la politie...mai ales ca era si blocat datorita masinilor noastre..! Probabil k is beieti de gashca :D sper sa nu se supere ...:P

antik 20-02-07 16:06

c masina conduci buddy lexx ?

Ali_ump 20-02-07 16:08

locuri sunt multe ...se gasesc nu-i stres numa nu le spunem noi aici...vineri sper sa mergem pe undeva ... am identificat un loc frumos de joaca si nu ne deranjeaza nimeni ....si nici noi pe altii;)

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning