![]() |
Re: Initiativa
iar te apuci sa vorbesti aiurea...u nu shtii multe...asha k shhht.....nu suntem noi aia kre`l luam pe nu in brate dupa cum spui u....dar sunt mai multe ecuatii kre trebuiesc luate in considerare...
saintdick...la voi e o mankre ...la noi e alta mankre....si cu primaru`...si cu aprobarile...si tot takamu`...nu suntem noi aia pesimishtii...dar nu prea sunt oameni....kre sa se okupe...yo iti zic sincer..k nu ma bag...deoarece nu am timp...sa ma okup....si nici nu shtiu dak as fi persoana potrivita sa stau sa umblu`... |
Quote:
|
ok .. daca e ti-am zis ... poti conta si pe ajutoru meu
ai id`u meu de mess daca e ... ;) hai sa facem treaba |
deokmdata singura persoana kre shtiu sigur k se implik si a mai incerkt ceva in trekut este tng`u!!...toata stima si respectu` men:)
|
ms frumos ... au mai fost persoane care au incercat, dar nu s-a facut publica incercarea lor ... poate ca daca vom colabora pe viitor, va iesi treaba k-lumea
|
daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa ma contactati
|
Quote:
Nu mai vorbiti de altii, daca puteti sa faceti voi ceva ok, dar faceti, nu vorbiti in nume de rau pe altii ca tot voi ajungeti sa fiti vazuti in umbra. Faceti treaba si gata... Saindick, m-ai trecut pe lista la Buzau? Voi fi prezent la start pentru liniutze. Ai hotarat cum se va face alegerea? Tot greutate-CP, sau doar grupele pe CP??? |
Daca e sa pot sa ajut in timpul liber voi ajuta cu cea mai mare placere!;)
|
vineri am ultimu examen ... apoi ma pot ocupa cu mare placere daca e :-)
|
nui nik reluam discutia!!:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning