![]() |
Re: test drive unlimited
Quote:
Va rog, spuneti-mi ce are ! L-am mai jucat aseara , am introdus codul , dar acu nu mai nimeres pasii :D |
1 Attachment(s)
in cazul in care nu reusisi sa-l faci incearca asa '' monteaza in daemon tools 4.0.8 imaginea jocului ( pro-tedu.mds), apoi deschide YASU ... dai Ok si intra in joc.... ca tre sa mearga ... bafta multa:D
|
Pai asta am facut , si imi da eroarea 'ceea bolnava de mai sus ~X( il reinstalez sa vad daca se modifica ceva :-<
|
puteti sa-mi spuneti si mie ce placi video aveti voi de il jucati..? va rog mult
|
Ati - pe suport Asus - EAX 1950 Pro Crossfire ready
Up ! Anyone ?! Ce sa fac cu eroarea aia , daca se repeta si dupa ce il reinstalez ? |
doar_eu intra pe www.gamecopyworld.com si akolo iti zice sigur ce tre sa faci
|
eu am Leadtek 6600 GT TDH si merge decent fara frame-uri la 1024 x 768.
|
Re: Test Drive Unlimited
AMD Sempron 1.5 GHz, 512 MB RAM, ATi Radeon 9800 => merge prost
si m-am chinuit atata sa-l downloadez... |
Quote:
o lista cu ce am in garaj mai nou ... Chevrolet Corvette Stingray '69 Crysler 300C SRT-8 Mercedes Benz SLR Mclaren Jaguar XJ220 Mclaren F1 GTR Saleen S281 Extreme Coupe Jaguar XKR Coupe Dodge Viper STR-10 Mercedes Benz CLS 55 AMG Ferrari 430 Spider Noble M14 Ford Shelby GR-1 CONCEPT Lamborghini Gallardo Spyder Ferrari 288 GTO Ferrari 575M Maranello Ascari KZ1 Mercedes Benz CLK DTM AMG Triumph Speed Trible Koenigsegg CC8S Saleen S7 Twin Turbo Kawasaki Ninja ZX-10R Lotus Sport Exige 240R MV Augusta F4 Tamburini Ford GT Volkswagen Golf R32 Mercedes Benz SL 65 AMG Kawasaki Z1000 Aston Martin DB9 Volante Lamborghini Gallardo SE Pagani ZONDA C12S Crysler ME FOUR-TWELVE - CONCEPT TVR Sagaris ENZO Ferrari Lamborghini Murcielago Coupe Chevrolet Corvertte Z06 Coupe Shelby Corba Daytona Coupe Ford Mustang GT Coupe Nissan 350Z NISMO R-Tune POWER Caterham CSR 260 Farboud Supercharged GTS Prototype 2005 *** Alfa Romeo 8c Competitione Lamborghini Miura P400SV Ducati 999 R Mclaren F1 Ferarri 430 |
Ooooooo !! CE LISTA ! Mie aseara mi-a sosit placa video ma duc in 10 minute sa o ridic :d. Am luat un Galaxy GeForce 7600GT 256DDR3 500/1400 ( mhz ). Doamne ajuta sa pot veni si eu cu screenuri ! Cum e cu tuningul in joc ???
|
o poti tuna doar la performance
|
Finally ! IT WORKS PERFECT ! 35 - 40 FPS detalii V High HDR ON etc etc
|
1 Attachment(s)
My first screen. Dupa Enzo Nissanul asta e cea mai tare masina cu care am mers :wink:. Unde gasesc si eu dealerii ? trebuie sa ma plimb ?
|
Ce calculaator ai ma?
|
de unde pot sa ai jocu?
|
Opran : Cauta pe oDC sau pe torrent "Test Drive Unlimited" de la Atari .
|
deci am gasit reprezentante de masini si nu pot sa intru in ele!stiti voi de ce??
|
Supapa : Important e sa faci putin overclock la PC si e PERFECT ! Poza pe care am aratat-o e la calitate joasa fata de altele :wink:. Ca si PC am un Intel P4 3.06GHz, Gigabyte MB, Corsair RAM DDR400 1024 + GoodRam 256 ( 1250 RAM total ), GeForce 7600GT 256DDR3 ( care face diferenta :wink: )
|
2 Attachment(s)
Dupa ce am luat-o de la capat am facut si eu 3 masini si mai am 44k$.
Lista : 1. Audi TT 2. Nissan Nismo 350Z 3. Chevrolet Corvette Z06 ( de care inca sunt indragostit ). Revin cu poze. |
SUPAPA_Jr===> Daca te hotarasti sa faci overclock , fa-o cum trebuie ! Da-mi un PM ca am un mic document care descrie procesul in sine si iti poate fi de mare folos !
Ce trebuie sa fac pentru a imi putea lua motor ?:D ma plimb de nebun pana intru in toate showroom-urile de masini ? PS : La Enzo , daca faci perfect , iti da in loc de 80k , 120k *40k bonus :P |
1 Attachment(s)
next stop: printre copaci!
|
Ohh ... McLaren.... la noi ( incepatorii ) cand mai vin misiuni cu transport de masini ?
|
la orice misiune de transport masina sau pachet daca faci perfect primesti un bonus de cashca.
|
cine nu are jocul si il vrea poate sa-mi dea un pm sau sa intre pe id-ul meu sa-i dau un torent super rapid (cca.3mb/s) by the way..necesita minim 512 mb de ram:((
|
Am facut doar 2 misiuni cu transport...mai fac niste curse pentru ca am nevoie de bani ! 2 New cars !! Deci lista e :
Chevrolet Corvette Stingray ( Group G ) Audi TT ( Stage 3 ) ( Group F ) Nismo Nissan 350z ( Stage 1 ) ( Group E ) Lamborghini Gallardo Spyder ( Group C ) Chevrolet Corvette Z06 ( Group B ) SUPER JOCUL ! Ma bucur ca mi-am upgradat PCul :wink:. MERITA ! Nu am crezut ca e un joc atat de real si frumos... |
Unde upgrade-ez masinile ? De ex am un 350Z Nismo , A3 si un Ferrari 430 , unde ma duc cu ele sa le modific ?:D
|
doar_tu : Te duci la plimbare si gasesti niste locuti cu icoane ( pe mapa ) cu o cheie. Depinde de masini. Tunerul Audi de ex se afla IN ZONA DEALERULUI VW.
|
deci cu o motocicleta faci ce nu faci cu cea mai rapida masina! agusta f4 tamburini e cea tare!(mai ales daca e modificata la stage 3)
|
1 Attachment(s)
Ferrari Enzo Stage 3 8)
... |
mie imi intra in el ...se face ecranu negriu ...sta 3-4 sec si iese :cry: ....
|
Am avut si eu probleme cu el si a trebuit sa il reinstalez , iti recomand sa il reinstalezi in alta partitie , daca poti !
|
Chestia asta deja ma enerveaza, cred ca am mers peste 1500 km, cautand dealeru Lexus, dealeru RUF, si Audi S6. Stie careva unde pot gasi aceste 3 lucruri?
|
eu am gasit lexus DAR e ca o cladire obisnuita , nu o poti accesa .. trebuie un fel de patch am inteles ....
|
Quote:
|
Ahh si inca un lucru, stii cva in legtura cu acese patchuri, tot citesc despre ele pe forum-ul oficial, dar nu gasesc nmk pe google. Hmm am senzatia ca daca n-ai varianta oficiala nu beneficiezi de car-pack-urile astea.
Later Edit: Scuze de double post, dar 5 min timp de editare a postului este mult prea mic. |
Quote:
Same probleme here....de 2 ori instalat pe 2 pc diferite...cum a-ti rezolvat? |
oficial am inceput de la 0 ... nu ca asa am vrut eu ci pentru ca mi s-a fotoot salvarea :) happy me :(
|
Quote:
|
eu am gasit pe langa lexus si o repr.de mercedes si una de audi.repr RUF e cu cea de la weismann.
|
Bun si le poti accesa, adica poti intra in ele? sa cumperi etc etc ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
- Copyright 2026 4Tuning