![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
marfa masinuta da cam greu motoru pt o nova , la viraje e pericol
|
:lol: ce realizare:lol: cum sa fie ma ''cam greu pentru nova''?..te-ai gandit mult?stii ca masina asta are suspenise sport,(poate si) bucsi ''custom''(poliuretan), roti cu cauciucuri mai late..si alte modificari......si totusi...de unde stii tu cu cat este mai greu motorul asta fata de cel de 1.6 de dacie?..te intreb..nu vreau sa fiu rautacios :)
|
poi uite asa mah ,in primu rand nu are treaba suspensia cauciurile si bucsile partea fata trebuie ranforsata si ecartamentu sa fie ca la masina originala a motorului, iar trebui o bara intre telescoape, asa motoru si cutia de 1.6 au in jur de 130-140 kg, iar cel care l-a pus el are cam cu 30 40kg in plus
-si dak motoru e cu 5( ex) cm mai in fata decat originalu st multe modificari de facut, iar directia e cam greu de rez |
Tu vezi ce scrii cum sa nu aibe legatura suspensia,BUCSELE!!!!!!!!!!!!
|
bucsele merg cele originale, io ma refer mai mult la comportamenu masini mai ales la partea fata, da studiaza si u caroseria si mai vb
|
Cred ca am studiat-o destul ,4 ani la facultate...
|
sunt impresionat de ce vad la masina ta.numai respect!bafta in continuare,imi place cum gandesti si cum pui problema (tuning,etc),sunt de aceeasi parere,intai potentialul si apoi designul.numai bine
|
https://www.youtube.com/watch?v=0GnTVXHdt4w
Offff...a inceput anul...si eu inca nu ma facut nimic la masina......dar promit ca o sa... |
nu stiam yo de ce nu`si mai scoate nick de la n&d videoclipuri cu masinuta lui :lol:
|
Quote:
bafta in continuare cu masinuta ;) |
auzi bre ..se simta caldura in masina cu tzevile alea de apa calda de prin masina ? :D
|
Quote:
Urmeaza sa trimit amortizoarele la facut.....sa vad unde si la ce bani. |
6 Attachment(s)
Si cateva poze.....reusite si nereusite......
|
Salut,mi-am adus aminte ca am si eu cont pe forum-ul asta e vechi asa ca nu radeti de numele meu :P , in legatura cu masinuta lui mihai va zic ca am ramas super impresionat de ea (desi sincer nu am o treaba cu tuning-ul recunosc).Ce sa zic masina fuge desi inca nu am vazut prea multe :P asa cum mi s-a si zis. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc proprietarului ca m-a dus in timp util la probele de la Breaza dupa multe emotii:D. In rest succes cu modificarile viitoare si sa auzim numai de bine ...
|
Felicitari pentru proiect.
Masina se comporta super! Is curios ce va iesi cu turbo :) |
Eu cred ca is cel mai curios.......dar lipsa bani....deocamdata
|
Quote:
|
Quote:
Daca vrei sa tai din arcuri...taie doar o spira....sau poti taia 2 cu conditia sa ai amortizoarele os facute in prealabil. |
Dedic aceasta postare acelui gen de Cassanova, care invarte volan de Renault pe Dacia Nova ! :)
|
Quote:
|
e dintr-o melodie a parazitilor, daca nu ma insel.
|
Quote:
|
Daca stie cineva ce naiba ii fac la hayon sa nu mai zdrangane....poate imi spune careva...ca am epuizat toate variantele.....
|
7 Attachment(s)
Un update de piese.......ce urmeaza instalate....
INtre timp au fost curatate ,degresate ....aranjate. |
Ce drac de turbina e aia ? De opel ?
|
Cand transformi un motor din aspirat in turbo ,cum reusesti sa eviti aparitia detonatiilor?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fly-ule ca sa nu mai scartie asa tare haionul pui burete cu o parte adeziva ( din acela ce se punea in jurul geamurilor pentru izolatii ) fix sub prinderile banchetei de caroserie... Sa tina cum ar veni contra... La mine a mers: pe DSN!
Numai respect! |
Am sa tin cont de sfat....dar imi voi procura si niste cleme de capota....d-alea tip raliu....sa fie mai fix hayonul.....ca are un pic de joc in incuietoare.
|
mult respect !
|
merci pt pareri.....sa vedem in continuare
|
misto masina ,mai ales ca ma vazut-o pe viu si prin NAVODARI si asta vara la HANU PIRATILOR.SI CA IA DAT-O LA UN BMW DIESEL 320 PARCA.
|
Noroc In Continuare Si Mult Respect.
|
super tare masinutza... ai tot respectul din partea mea... clipu ala cu calibra lu nick il stiu de ceva timp... adevarat , cred ca il luasera spumele pe nick sa se tina in curu lui o nova :twisted:
|
ai reusit sa montezi turbina???asteptam vesti
|
Quote:
Astept urmatorul salariu...pana atunci....pause |
cam ce cuprinde lista de achizitii, daca nu sunt prea indiscret ? m-ar interesa piesele de pe ce masini sunt luate. numai bine si spor la treaba.
|
Paaai....turbina T3 de pe motor Volvo de 2000 16v b204ft
Injectoare de 270cc de pe acelasi motor de volvo Radiator de ulei de Calibra si modina de Renault 5 turbo INtercooler-ul nu stiu de pe ce masina e...se monteaza frontal si e cam 35x20.. Galeria de evacuare-facuta in atelier. Tubulatura...teava de inox....coturi...diverse Garnitura de chiuloasa metalica facuta (o sa ) la Brasov Partea electronica-unknown....o sa imi trebuiasca un soft |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning