![]() |
Re: un matiz din craiova... nu e cine stie ce :)
ok. ms pentru info ;). baiatul cu spoilerul inca nu m-a sunat... e in 8 azi si a zis ca daca il ia ma cauta azi. daca e ceva te anunt. o sa imi pun si eu turometru cat de curand... dar eu vreau sa imi pun suport dela cu 3 ceasuri pe stalp
|
Quote:
|
nici mie nu mi se pare mult... oricum daca e sa o vrea te sun si vb
|
super tari ceasurile alea albe SPARCO . De unde le-ai luat man si cu cat? Multa bafta :D
|
ms. ceasurile sunt facute de mine :)
|
Quote:
DA ma gandeam k nu am vazut pe nicaieri. Oricum super tari ! Bafta :-) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
cel din fata nu e facut tot la fibrocom?
|
Salutare baieti! Va admir pt Matiz-urile voastre!
Snicky poti sa-mi spui si mie cum ai facut clapele de la usi(manerele) gri sau cromate, nu se vad clar? Si capacele cromate cat ai dat pe ele? Le mai ai? |
manerele la usi era un fel de banda de aluminiu care se lipea, dar le-am tinut doar cateva zile asa ca nu mi-a placut cum vine. capacele au fost in jur de 1.4 mil, nu mai stiu exact... nu le mai am nici pe alea :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deocamdata am mai modificat ceva pe la interior si mi-am facut niste pleoape. o sa pun poze mai pe seara. a ta cand e gata?
|
Quote:
azi am fost as ma interesez de vopsit si cam cat ma costa exteriorul,cam 10 mil fara vopsea))))))) |
cam asa vin pleoapele:
https://img213.imageshack.us/img213/3...0111av8.th.jpg si interiorul, defapt doar bordul e aproape gata :). mai am destul de mult de facut la el: https://img215.imageshack.us/img215/5...0102zz7.th.jpg https://img214.imageshack.us/img214/5...0106bi8.th.jpg |
Quote:
cam asa vreau sa-mi fac si eu cine ti-a facut ceasurile de bord? ca m-ar interesa si pe mine pleopele sunt misto |
Tare interiorul :D
Pleoapele cat te-au costat ( si de unde ) sau le-ai facut la comanda, m-ar interesa un set. |
Quote:
|
@tavisor: da am scos tot bordul afara, dar in cateva luni oricum o sa vopsesc toata masina si o sa vopsesc si bordul iar :). husele deja le-am dat jos, dar pozele erau mai vechi. toata tapiteria o sa fie alb cu rosu. pentru ceasuri iti trimit acum pm
@Scoop: pleoapele sunt facute de mine si modelul asta nu il fac la altcineva ;) |
MAtizul e destul de tare....nu are un body kit....da in rest merge
|
se scoate greu bordul? Ceasurile se modifica greu stiu eu sa le scot dar cum pun desenul peste cel original?
|
bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile
|
Quote:
|
ce culoare o faci?
|
cred ca tot asa va ramene , iar bordul va fii negru combinat cu culoarea masini :D
|
ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail
|
Quote:
|
salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos
|
Quote:
|
tavisor pot sa ti le dau si in format jpg, dar se pierde mult claritatea. daca vrei ti le trimit si jpg, dar eu zic sa iti iei photoshop si sa ti le modifici acolo.
bine ai venit God85. si eu sunt curios... ce modificari ai la motor? |
Sunt si eu pe lista curiosilor in privinta modifcarilor la motor
|
salut baieti...nu mare lucru o evacuare borla si un filtru de aer ca al tau TAVISOR...urmeaza acum sa imi fac un fash...dar pana acum sunt multumit...0-100km in jur de 14sec
|
dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral
|
Quote:
|
fara bancheta spate , far rezerva si far tun de bas am scos 13sec...merge bine buburuza...bineinteles benzina super100 si ceva aditiv
|
stiu ca la tine la oradea tuningul e in floare...se fac spoilere pt masinute mici ca a noastre...sunt fffff interesat
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning