Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz Craiova (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/30858-matiz-craiova.html)

snicky 08-02-07 12:19

Re: un matiz din craiova... nu e cine stie ce :)

ok. ms pentru info ;). baiatul cu spoilerul inca nu m-a sunat... e in 8 azi si a zis ca daca il ia ma cauta azi. daca e ceva te anunt. o sa imi pun si eu turometru cat de curand... dar eu vreau sa imi pun suport dela cu 3 ceasuri pe stalp

tavisor 08-02-07 12:52

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 738117)
ok. ms pentru info ;). baiatul cu spoilerul inca nu m-a sunat... e in 8 azi si a zis ca daca il ia ma cauta azi. daca e ceva te anunt. o sa imi pun si eu turometru cat de curand... dar eu vreau sa imi pun suport dela cu 3 ceasuri pe stalp

Astept sa imi zici de bara aia de fata la 250 ron cu halogene cu tot nu e mult deloc, eu dau pe bara fata ce mi-o fac 160 euro))))))))0

snicky 08-02-07 12:54

nici mie nu mi se pare mult... oricum daca e sa o vrea te sun si vb

Dr3adLorD 08-02-07 22:40

super tari ceasurile alea albe SPARCO . De unde le-ai luat man si cu cat? Multa bafta :D

snicky 09-02-07 01:51

ms. ceasurile sunt facute de mine :)

Dr3adLorD 09-02-07 10:01

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 739695)
ms. ceasurile sunt facute de mine :)

DA ma gandeam k nu am vazut pe nicaieri. Oricum super tari ! Bafta :-)

emy09 13-02-07 21:18

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 696310)
E adaugat la bara originala, pretul e negociabil de 90 euro.

cam atata am dat si eu pe al meu dar cred ca e mai tare al tau

snicky 14-02-07 17:00

Quote:

Originally Posted by emy09 (Post 748244)

modelul asta de spoiler se face si la noi in craiova cu 2.5 mil parca... e frumos modelul dar mie nu imi place ca sunt deja 2 matizuri in craiova care au acelasi spoiler :). pune si tu mai multe poze cu masina... si din spate

emy09 15-02-07 09:08

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by emy09 (Post 748244)

din spate nu e cine stie ce modelul asta il aveau aia l-am facut in cr la fibrocom mi-ar mai trebui niste jenti si stopuri albe care nu prea am gasit

snicky 15-02-07 17:11

cel din fata nu e facut tot la fibrocom?

Dade 15-02-07 22:38

Salutare baieti! Va admir pt Matiz-urile voastre!
Snicky poti sa-mi spui si mie cum ai facut clapele de la usi(manerele) gri sau cromate, nu se vad clar?
Si capacele cromate cat ai dat pe ele? Le mai ai?

snicky 16-02-07 00:23

manerele la usi era un fel de banda de aluminiu care se lipea, dar le-am tinut doar cateva zile asa ca nu mi-a placut cum vine. capacele au fost in jur de 1.4 mil, nu mai stiu exact... nu le mai am nici pe alea :)

emy09 16-02-07 09:10

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 751471)
cel din fata nu e facut tot la fibrocom?

ba da dar pe cea din spate mi-am facut-o eu singur ei mi-au dat bara si eu am taiat-o si am modificat-o pt matiz ca era mai mare

emy09 16-02-07 09:42

Quote:

Originally Posted by emy09 (Post 752627)
ba da dar pe cea din spate mi-am facut-o eu singur ei mi-au dat bara si eu am taiat-o si am modificat-o pt matiz ca era mai mare

m-ar mai interesa si pe mine sinte motorase pt geamutile din fata daca aveti idee cam la ce pret si unde se gasesc

snicky 16-02-07 09:45

Quote:

Originally Posted by emy09 (Post 752665)
m-ar mai interesa si pe mine sinte motorase pt geamutile din fata daca aveti idee cam la ce pret si unde se gasesc

presupun ca se gasesc la piese auto de daewoo :). altundeva nu stiu unde sa iti spun

tavisor 07-03-07 16:02

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 752668)
presupun ca se gasesc la piese auto de daewoo :). altundeva nu stiu unde sa iti spun

ce mai faci omule ti-ai mai facut ceva la masina?

snicky 07-03-07 16:24

deocamdata am mai modificat ceva pe la interior si mi-am facut niste pleoape. o sa pun poze mai pe seara. a ta cand e gata?

tavisor 07-03-07 22:13

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 786181)
deocamdata am mai modificat ceva pe la interior si mi-am facut niste pleoape. o sa pun poze mai pe seara. a ta cand e gata?

nu stiu oricum la 1 mai va fii gata dupa aia adun bani de nunta))))))))))))))
azi am fost as ma interesez de vopsit si cam cat ma costa exteriorul,cam 10 mil fara vopsea)))))))

snicky 08-03-07 01:35

cam asa vin pleoapele:
https://img213.imageshack.us/img213/3...0111av8.th.jpg
si interiorul, defapt doar bordul e aproape gata :). mai am destul de mult de facut la el:
https://img215.imageshack.us/img215/5...0102zz7.th.jpg https://img214.imageshack.us/img214/5...0106bi8.th.jpg

tavisor 08-03-07 09:19

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 787237)
cam asa vin pleoapele:
https://img213.imageshack.us/img213/3...0111av8.th.jpg
si interiorul, defapt doar bordul e aproape gata :). mai am destul de mult de facut la el:
https://img215.imageshack.us/img215/5...0102zz7.th.jpg https://img214.imageshack.us/img214/5...0106bi8.th.jpg

ai scos bordul afara?
cam asa vreau sa-mi fac si eu
cine ti-a facut ceasurile de bord?
ca m-ar interesa si pe mine
pleopele sunt misto

Scoop 08-03-07 10:16

Tare interiorul :D

Pleoapele cat te-au costat ( si de unde ) sau le-ai facut la comanda, m-ar interesa un set.

tavisor 08-03-07 11:29

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 787469)
ai scos bordul afara?
cam asa vreau sa-mi fac si eu
cine ti-a facut ceasurile de bord?
ca m-ar interesa si pe mine
pleopele sunt misto

trebuie sa schimbi si husele de pe scaune cu ceva pe rosu))))))))))

snicky 08-03-07 12:05

@tavisor: da am scos tot bordul afara, dar in cateva luni oricum o sa vopsesc toata masina si o sa vopsesc si bordul iar :). husele deja le-am dat jos, dar pozele erau mai vechi. toata tapiteria o sa fie alb cu rosu. pentru ceasuri iti trimit acum pm

@Scoop: pleoapele sunt facute de mine si modelul asta nu il fac la altcineva ;)

M|cutz^ 09-03-07 10:53

MAtizul e destul de tare....nu are un body kit....da in rest merge

tavisor 09-03-07 14:03

se scoate greu bordul? Ceasurile se modifica greu stiu eu sa le scot dar cum pun desenul peste cel original?

snicky 10-03-07 05:45

bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile

tavisor 10-03-07 12:28

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 790300)
bordul nu se da greu jos. e mai greu de pus la loc :). mie nu mai imi merge km de cand l-am montat, pentru ca am tras de cablu sau nu stiu ce. luni ma duc la service sa mi-l faca. iti trimit in pm cum sa faci cu ceasurile

si eu ma apuc incet incet de interior cand o duc la vopsit sa ramana dor exteriorul))))

snicky 10-03-07 14:28

ce culoare o faci?

tavisor 10-03-07 16:05

cred ca tot asa va ramene , iar bordul va fii negru combinat cu culoarea masini :D

snicky 11-03-07 05:31

ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail

tavisor 11-03-07 13:49

Quote:

Originally Posted by snicky (Post 791615)
ok. astept sa vad cum o faci :). ti-am trimis mail

ms de email dar ceasurile de bord nu le ai cumva in format jpg,sau toate sa fie nemodificate? ca sapt asta mi le modific si eu daca nu cel tarziu sapt viitoare,inca nu stiu cum sa le fac?)))))))))))

God85 11-03-07 14:31

salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos

tavisor 11-03-07 16:32

Quote:

Originally Posted by God85 (Post 792101)
salut baieti.sunt nou in zona.am si eu un matiz care e in curs de dezvoltare.pana acum am facut doar cateva modificari la motor.m-ar interesa unde pot gasi spoilere fata,spate la un pret accesibil.merci frumos

bine ai venit printre noi,ce ti-ai modificat la motor?

snicky 11-03-07 20:03

tavisor pot sa ti le dau si in format jpg, dar se pierde mult claritatea. daca vrei ti le trimit si jpg, dar eu zic sa iti iei photoshop si sa ti le modifici acolo.
bine ai venit God85. si eu sunt curios... ce modificari ai la motor?

Scoop 11-03-07 21:18

Sunt si eu pe lista curiosilor in privinta modifcarilor la motor

God85 11-03-07 21:48

salut baieti...nu mare lucru o evacuare borla si un filtru de aer ca al tau TAVISOR...urmeaza acum sa imi fac un fash...dar pana acum sunt multumit...0-100km in jur de 14sec

God85 11-03-07 21:51

dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral

tavisor 11-03-07 22:23

Quote:

Originally Posted by God85 (Post 792812)
dupa ai vreau sa ii fac o evacuare pe fiecare cilindru si un sistem de anulare al catalizatorului(pt curse)...dar vreau acum sa fac ceva la exterior...nu am decat o plasa pe spoilerul fata, neoane si evacuare care are iesire p lateral

las ca incet cu incet se face si matizul tau,eu de 2 ani tot mai fac cate ceva pe el dupa posibilitati)))))))))),cam rapid 14 sec? in suta eu i-am scos catalizatorul,am filtru sport,si nu sunt sigur daca scot 14 sec sunt chiar curios numai la noi in oradea unde avem si noi o sosea buna(soseaua spre vama cam 14 km linie aproape dreapta),bun bulangii cascada de radare ca au fost multe accidente pe soseaua asta dar promit ca voi testa si eu sa vad cat scoate broasca mea.

God85 12-03-07 10:12

fara bancheta spate , far rezerva si far tun de bas am scos 13sec...merge bine buburuza...bineinteles benzina super100 si ceva aditiv

God85 12-03-07 10:14

stiu ca la tine la oradea tuningul e in floare...se fac spoilere pt masinute mici ca a noastre...sunt fffff interesat

All times are GMT +2. The time now is 11:32.

- Copyright 2026 4Tuning