![]() |
Re: Intalnire Pasionati Dacia
Cu boi si fara boi pe 27, RLR-u` v-a fi prezent :D
|
de acum inainte pe topicul asta va rog doar sa va anuntati prezenta si nimic mai mult... altfel va ramane inchis pana pe 27! multumesc..
|
eu zic ca nu e necesar sa te anunti ca sa vii
vii pur si simplu topicul asta nu este facut pt un sondaj asa ca e loc pt toata lumea si anuntata si ne.....anuntata |
TAU`le..scuze daca am gresit ceva pe aici...da anuta`ma si pe mine pls cand va strangeti si unde..si daca mai aveti locuri pt noi veniti:D..adik yo:D
Ms frumos;) |
Quote:
|
Quote:
cred ca o sa vin si eu cu cazanu... |
Sal cum am mai spus o idee foarte tare deci o sa fiu si eu prezent B 23 HTC .
|
bai deci intrebarea asta ramane!pot sa vin si cu alta marca?
|
daca esti pasionat totusi de dacie poti sa vi sa asisti la intalnire nu iti da nimeni in cap.
|
pai Dacia o am cu care sper sa si ajung daca nu imi rezerva ceva surprize.Eu ma refeream daca nu va deranjeaza sa mai vin si cu alta masina.
|
nu este nicio problema,vino linistit,te asteptam ;)
|
Quote:
|
asta era de inteles,zic eu :D ca doar nu ia din locurile noastre
|
nu ma deranjeaza pt ca nu urmaresc sa atrag atentie ci mai degraba sa fiu pe acolo si sa am un colt ceva unde sa parchez.
|
se gasesc locuri
|
gasesti locuri de parcare destule prin jur pe acolo,totusi sper sa vi cu batrana doamne :D
|
frate ce reply-uri rapide.Mai scriu pe aici.DAC Dacia o sa ajunga acolo chiar daca o sa o tractez(asta daca face pe nebuna).Eu am incredere in masina si asa.
|
sper ca si uratania mea sa ajunga ca arata acum "de milioane" asta ca sa spulber orice zvon ca vin cu solenza
|
solenza albastra (culoare de "politieni")?
|
e cat se poate de gri,dar asa cum am zis vin cu DACu' sper ca atunci sa am deja ITP si sa nu fie probleme cu masina
|
dracu' o sa vina cu itp 2009 asa ca v-a fi in DEPLINA legalitate ;)
ps:si eu s-ar putea sa vin cu o ALTA masina pt ca actuala dacie este neinmatriculata MOMENTAN :p deci...o sa parcam mai la distanta... |
eu tocmai am terminat cu itp si tot nu am incredere!Poate peste cateva sute km parcursi flawlessly:))
|
Quote:
|
apropo...daca voi faceti public locul si ora la care va intalniti ...nu credeti ca e vreo sansa sa afle si politia?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu cred ca ne intalnim ca sa comitem ceva infractiuni sau sa facem curse si sa tulburam linistea publica ca sa fie vreo problema
|
mda mai sti cum apare vreun ''inginer"din ala de incepe el sa-si testeze franele directia si alte accesorii farurile cu xenon si alte gaze rare si strica tot.in fine sper sa nu avem parte de asa ceva si sa iasa bine :))
|
Quote:
ce-i care se dau ZMEI o vor platii CU VIATA(ii punem la zid acolo FARA GLUMA!) PS:voi venii CU DACIA :D |
HTU style?shoarece ma inshel?
|
Quote:
|
pe 27 sa fie .
dau folia jos si vin si eu cu GBI-u "negru mat" multa stima |
si mai exact ce faceti acolo?....ca eu nu am participat la nicio intalnire de-a voastra...si as vrea sa vin si eu...
|
stam la un "pahar" de vorba...ne cunoastem intre noi chesti dastea...
|
[QUOTE=B-83-DAC;713161]stam la un "pahar" de vorba...ne cunoastem intre noi chesti dastea...
eu zic sa facem ceva mai costructiv,daca reusesc sa vin am sa va propun ceva spre binele nostru. |
sa inteleg ca ai de gand sa ne mutam de acolo ca prea e in vazul lumii??
|
nu e cam tarziu sa mutam locul???/intradevar e cam in vazul lunii circa 17 parca e la 2 pasi :)
|
ce ziceti de politehnica la coloana ???/e doar o parere :)
|
[QUOTE=B-83-DAC;713379]sa inteleg ca ai de gand sa ne mutam de acolo ca prea e in vazul lumii??
nu sa ne mutam,este bine k se intimpla la vedere,sa vada lumea k existam hai sa va zic:eu merg cu masini modificate de foarte multi ani,am luat o galagie de amenzi,pe care bineinteles nu le-am platit si toate pentru simplul fapt k circulam cu diverse modificari la masini. propunerea mea este sa ne constituim in persoana juridica sa ne aparam si noi intr-un fel,asa vom avea si noi un punct de vedere..si mai am multe de spus dar nu aici....daca militia vrea poate sa ne ridice taloanele la toti deoarece fiecare avem ceva neomologat la masini si probabil k stiti majoritatea modificarilor nu sunt incluse pe lista r.a.r. si in concluzie nu se pot omolaga |
si crezi tu ca in romania se va face ceva? suntem prea nesemnificativi intelegi?ceea ce am afirmat nu inseamna ca nu vreau sa aud de asa ceva ci doar ca nu privesc cu ochi buni multe lucruri care se intampla in romania...dar in loc sa devenim off-topic le discutam SAMBATA...sper ca tine si vremea cu noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning