![]() |
Re: B - 93 - Gbi
asa e , dupa ce am vazut ca franeaza prea mult pe fata , am remontat sistemul de parghii pentru actionare repartior si am reglat si totodata incercari multiple succesive pana am ajuns la un raport convenabil fata spate
|
4 Attachment(s)
- poze noi - culoare noua
|
Quote:
:d |
ultima spalare - 25.08.2006 ( cu o zi inainte de nunta )
|
numa de atata timp?:)
|
eu sper la cat mai mult
|
2 Attachment(s)
next -----
|
hmmm se anunta palnuri mari de tot
|
Quote:
|
a'nebunit lupu
sa treci pe la mine sa-ti dau si niste tuburi de nos |
turbo pe motor stock - psss- mai am si 10m de pexal
|
pai sa reusesti:)
|
3 Attachment(s)
inca mai exista
|
nice:dribble:
|
ultimele 2 poze...povestestene si noua :D
|
-ultimele doua se refera la bara dintre lonjeroane , pe care am facut-o reglabila ( tirant cu filet dublu + sigurantare )
-pentru a putea regla caderea rotilor fata , care evident dupa montarea barii de torsiune (28 mm ) , rotile erau inclinate catre interior - cu ajutorul ei am reusit sa scot unghiul putzin catre exterior |
apropo cu Turbo ai rezolvat?ce probleme ai intampinat? cu ce presiune mergi?
|
nu am inca turbo pus - inca mai studiem
|
1 Attachment(s)
E week-end , deci ne distram - iar i-am rupt fashu ( cu o alta masina in fata la acoperire , am rupt tot pe splai ) .Asa cum zic adevaratzii :shock: 160+ ( maximele nu se spun ) , penrtu o dacie de 1.4 cu 4 trepte eu personal zic ca nu-i rau
stima si picior pa frana |
Auzi , da tu cam tot timpu mergi asa cu benzina cum se spune "pe ultimu litru" ? :)) ca si in poza anterioara tot asa era acu de la benzina :P sau e aceeasi poza.. :-/ oricum faina masina.... mai spalo si tu ca e rapanoasa.... BAFTA
|
parerea mea e ca mai mult de 180 nu se duce
|
Dap asa zic si io... ca are 4 trepte... nu duce mai mult asta e... daca schimba cutia de viteze poate ar fi alta treaba
|
e manevra!!!!
asta da tare in marsalier si se duce acu inapoi si nici benzina nu i trebuie ca e evreu si s a dat pe gaz |
LOL :)) mai stii.... :P o fii manevra
|
FAZA TARE CA DIMINEATZA cand am scos-o din parcare , ghici ? - prima pana de benzina (ever) - noroc am vizavii un mol , deci , ada bidonu de 2 litri si bagat benzina - cu aia 2 litri ajuns pana la birou . oricum e mereu pe rosu ca nu-i bag mai mult de 20 lei , ca nu merg cu ea decat in weekend - 10 km max .
la faze gen : " e manevara " nu raspund , ca nu as posta aiurea pa net - nu-mi sta in fire ( nu am timp ) ps. poza e facuta la un anumit moment(t0) , la un alt moment (to+1) , acul a ajuns aproape de inscrisul de la baza kilometrajului , adica merge cu aprox 160+(jaeger- asta e un fel de mach ?) stima |
Imi poti spune te rog in cat timp atingi tu 160 km/h cu masina asta? ms
|
asta chiar nu stiu , nu am facut nici o cronometrare , habar nu am daca are 60 cp ( mai mult sau poate mai putzin ) cert e ca e o masina in care ma simt foarte bine - atunci cand am timp sa merg cu ea - pana le vor interzice , eu profit de ea
stima |
la suspensii i-ai facut ceva?eu vreau sa ii pun o suspensie mai rigida dar nu stiu de pe ce sa iau suspensia,aceasta sa nu fie foarte rigida....ca nu vreau sa mai schimb pivoti,capete...bla bla pana in vara viitoare:D
|
pai atunci o sa ai timp berechet sa te bucuri de ea. cine spune ca le interzic?
|
Quote:
- schimbat bara torsiune standard cu una de 28 mm - montat bara intre lonjeroane "reglabila" atat |
Quote:
|
ce sa mai aude de turbina aia ??? inca mai studiezi :weirdface
|
adica..."reglabila" pe lungime?
|
apai din cauza ruginii am renuntat si eu. sa vad in vara asta daca mai scot ceva din ea. Cred ca e cel mai mare inamic al daciei( ca asa se mai pricepe lumea la un surub doua, dar cu tabla mai greu).
la bara de torsiune de cat e surubul pe mijloc? |
la bara de torsiune de cat e surubul pe mijloc?[/QUOTE]
-bara de torsiune este dintr-o singura bucata de 28mm grosime - bara dintre lonjeroane are pe mijloc un surub (dublu filet intercalat ) nu stiu ce dimensiune are dar intra fest pe interiorul ei stima |
Quote:
|
|
Hai ma...te-ai plictisit de ea? asta e.... :) apropo : nici cand o vinzi nu-i dai o spalatura sa arate mai bine? :)) sau asa e vopseaua ... stima
|
Ce mai urmeaza ca am vazut ca e pusa la vanzare masina?https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...e-xx67835.html
|
salut , da o vand - nu am cand sa merg cu ea si e pacat , sta in parcare si asta e tot , am facut in 8 luni doar 2000 km ( cu tot cu rodaj de 1000km )
o dau , sper sa aiba parte de ea cine o luao stima |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning