![]() |
Re: NSL filiala CRAIOVAAAAAA
Quote:
|
Quote:
|
ai naibii:)))nu stiti ce sunt alea ======== voi sunteti cuminti:)))chiar va felicit pt asta:)):Pbafta in continuare;);)
|
Quote:
|
-E treaba la Craiova.....bravo baietii
-6 R-ul ala frumusete de motoreta |
Quote:
Dak o zice un cunoscator chiar o iau k p un compliment .....:) |
RUGAMINTE pt baietii din BUCURESTI : Am si eu nevoie disperata d cazare vineri si sambata noaptea in bucuresti............e cineva singur pe aks sau ceva d genu ????
|
-Trebuie sa gasim o portita.......oricum vineri avem inatlnire deci tre sa gasim un loc si pt tine.
|
Da man...se poate.....poti sa vii la me......ne vedem vineri seara la intalnire ;)
|
Quote:
|
Am vb cu Andrey si AM UNDE SA DOOOOORM !!!!
MC mult baieti,in special lui Andrey,si asta nu poate insemna decat un sg lucru:NE VDM VINERI SEARA !!!! |
>>> INTALNIRE NSL CRAIOVA <<<
Vineri 19.10.2007, ora 21 in parcarea din fatza primariei !!! PREZENTA OBLIGATORIE !!! |
Quote:
dar sa ne bagam pe undeva ca e prea cancer afara..;) p.s nu vin singur...:-P ci cu un nou membru...;) |
-Intalnire la Craiova???......ohhooooo ....hai sa dea Domnul !!!!!!
|
Quote:
sa vedem.. care sunt.. ;) adica care mai sunt ...si poarta numele sticker ..etc .. si cine sunt noi membri... care se alatura...;) + cine se baga la indemanarile ca am inteles ca ar fi ..:rolleyes2 la sfarsitul luni :D asa ca. NU UITATI VINERI 19.10.2007, ORELE 21 IN FATA PRIMARIE.. |
-Mai multe detalii si pune si la noi pe site despre Indemanare....poate venim si noi Brother !!
|
Quote:
|
Quote:
si da.. a fost intalnire... NOSPEEDLIMIT FILIALA CRAIOVA, POZE maine oricum nu am facut multe ca am inghetat :cry: [... nu am cablu dupa mine.. nus acasa...:D ] membri noi 4,5,6 numai stiu ;) tot tacamul desi a fost un frig de numa.. dar asta e... o sa facem pentru galeria de pe site NSL . poze cu masinile lor..PENTRU TOTI MEMBRI.. asa ca incepe photo sesion ..cine e primul :-P |
Cele mai multe poze crek o sa le facem PE 28 LA CURSA DE INDEMANARE ORG. DE GHOST !!!!
E oficiala treaba asa ca doritorii din buc,ploiesti ceva sunt asteptati cu paine si sare ;) PS:Bogdanele il iei si la serv ca facem una in Sucpi ;):-P |
Quote:
il i-au.. oricum fac un photo sesion cu POE :-P , si cu ceilalti ....;) |
4 Attachment(s)
poze..
desi a fost un frig de am inghetat aseara . cateva din omv.... cam putine poze.....:cry: desi au fost mai multe masini ....;) baiatul cu bmw-ul nou membru :D |
Promite fratele vostru k pana la primavara o sa fie treaba la Craiova ...
|
Quote:
deja.. se pun poze... cu noi membri ;) |
28.10.2007 CURSA INDEMANARE CRAIOVA , detalii---> http://www.craiovaforum.ro/showthrea...16#post1132816
Va asteptam cu cea mai mare placere ;-) PS:Dak vrea cineva sa se inscrie ma pot ocupa eu si achitati taxa cand ajungeti,nu cred ca vor fi probleme in privinta asta.... |
13 Attachment(s)
Cu ocazia unui mic eveniment..de tuning shine si db drag..din craiova ..cert e ca si putin metiatizat..Nsl Craiova cu lipsuri dar totusi prezenti cu 5 masini,
Lispurile: Dany-PMD, Sasha-JJS , Cosmin-NSL, Eu-CME, Dany-STN, .....Dar au fost motivati;) .... Si cei prezenti....: Cry-POE 2 masini, Eugen-GEN,Andy-FMB , Mihai-AMR, Tin sa va felicit pe toti , fie ca au participat fie ca au ajutat.. la acest event sa nu lipsim, ;) La db drag am avut un finalist clasat pe locul 3 cu 135 db ANDY-FMB . FELICITARI TUTUROR INCA ODATA, SI DATA VIITOARE SA FIM MAI MULTI, P.S. POZE .. P.S. poe ce lucea dacia :D , |
:-o se mai mishca ceva la noi cu NSl-u'? pff..ziceam ca s-a dus dreaq demult..
|
Quote:
ajungem la concluzia.. plus ce a fost aseara... numai nsl-isti , cu mic cu mare...am impanzit locatia...si iar plus Linia de start , ;) . Multumim celor prezenti ...NSL POWA ;) P.S. ai vazut ca se misca ;) |
bogdane, no offence! da' la cum s-a mishcat ultimele luni de zile..io zic ca aveam tot dreptu' sa ma mir! shi nu numai io..toata lumea..in fine, ce sa mai, aseara a fost super! kair un ma ashteptam sa apara asha multa lume! ce mai!! foarte tare, frate! sa speram ca "accidentul" se va repeta..
p.s. poze a facut careva? |
Quote:
si "ACCIDENTUL" se va mai repeta.....revansa PMD-ului :D cine stie...oricum ai cu cine...si el are..;) ai vazut "parcul auto" NSL ;) Din pacate poze.. nu am apucat sa fac, camera descarcata..., |
Quote:
|
asteptam pozele . sa vedem si noi atmosfera care a fost la voi :-P bafta NSL powah :peace:
|
body, oricand..io's disponibil..ii dadui mesaj shi lu' danila, imi pare rau ca am venit cu 3L la linutze da'..nah..asta e..shtim totzi cum e cu banii. dk vrea, mergem shi asta seara. datzi un semn! ura! p.s. multzam de apreciere! :)
|
Quote:
poze.. de la intalnire....: de la "gratar".se pare ca am ramas cu camera fara carbuni :lol: :lol: :lol: |
12 Attachment(s)
si pozele : Desi sunt cateva.. poze...ca masini au fost destule ..:D
sory de double post..dar trebuia editate..., asteptam si cele facute cu aparatul lui TUA :D , Astept pozele...lui TUA |
Quote:
|
reusite pozele dar asteptam mai multe........si cu indemanarea aia ce se aude???.....care se baga....cine se anuntza??:D :D
|
la un vtm cred ca m-as risca...daca pun coaja pe picioare. da la indemanare...pierd.
|
Quote:
de la noi s-au dat multi, pana sa vi tu.. GEN-ule, bun venit pe forum...., apropo mai ai crampoane :lol: :lol: :lol: , |
mda, posibil..eh, data viitoare o sa ma inffintzez cu noaptea'n cap acolo! :D sa prind shi aperitivele! ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning